Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(D@iva @ 2009 09 11, 20:25)
Labukas, gal kas galit patart, kur nupirkt nebrangiai daikta tinkanti seimos zidiniui? verysad.gif

Aš pirkau G9, Vilniuj tokį kaip žibintą. kainavo 29 lt

QUOTE(D@iva @ 2009 09 13, 17:27)
Sveikutes, gal galit pasiūlyt, kas gerai daro makiažą su gera kosmetika, nes pas jaunąją turiu būt jau po devynių ryte, visą dieną pravažinėsim, o salėj penktą?          p.s. aš vilnietė ax.gif

jau pavėlavau, bet jei kada dar reikės tai rašyk. Pati dariausi su ta kosmetika ir atbuvau dvi dienas smile.gif Ryte tik pasišviežinau ant viršaus ir buvo čiki!

QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 13:08)
Sveikos svociutes  4u.gif  Jusu paklausiu gal jus man pasakysit smile.gif Kitamet planuojame vestuves  blush2.gif  As turiu tik mamyte, tevelio jau nebera.. Mb turi abiejus tevus.. Tai va smile.gif visi man primigtynai sako(MB puse) : kad mano mama negali musus laiminti ir viena islydeti is namu  doh.gif  schmoll.gif  nes jie pries tecio mirti issiskyre ir t.t. tai mazdaug is namu mane gali islydeti tik susituosusi pora... nesuprantu :kaip as savo mamai pasakysiu kad ji viena negali musus laimint, o dar turi buti kazkokia susituokusi pora... aaaaaa doh.gif  o gal tada isvis jokiu islydetuviu nedaryt?????? tik va MB tevai tikintys labai tai uzsiplieks jauciu  doh.gif

Nesąmonė kažkokia. Šiaip tai, tiek per mano, tiek per brolio vestuves, jaunąjį išlydėjus iš namų pas jaunąją atvažiuodavo kartu ir jaunojo tėvai. Tada visi dar kartą palaimino ir važiuodavo kartu su jaunaisiais ir CVB ir bažnyčią.
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 12:08)
Sveikos svociutes  4u.gif  Jusu paklausiu gal jus man pasakysit smile.gif Kitamet planuojame vestuves  blush2.gif  As turiu tik mamyte, tevelio jau nebera.. Mb turi abiejus tevus.. Tai va smile.gif visi man primigtynai sako(MB puse) : kad mano mama negali musus laiminti ir viena islydeti is namu  doh.gif  schmoll.gif  nes jie pries tecio mirti issiskyre ir t.t. tai mazdaug is namu mane gali islydeti tik susituosusi pora... nesuprantu :kaip as savo mamai pasakysiu kad ji viena negali musus laimint, o dar turi buti kazkokia susituokusi pora... aaaaaa doh.gif  o gal tada isvis jokiu islydetuviu nedaryt?????? tik va MB tevai tikintys labai tai uzsiplieks jauciu  doh.gif

Sveikute,nu kas cia dar per ne samone,kaip tai negali,juk ji tavo mama,kuri tave pagimbie,tavo brangiausias turetu padekoti tavo mama uz tave,ir aplankiti tavo tevelio kapa,jeigu tavo brangiausio teveliai yra labai tikintis,tai tegul ir padeda tavo mamytei jus islydeti,juk gali tavo mamyte ir jo teveiliai palaiminti jus ir labai graziai islideti is namu,tik reikia didelio ir gerasirdisko noro ir viskas bus gerai......nenusileisk ir neskriausk savo mamos,juk tu esi jos mazute mergyte,kuri planuoja dideli gyvenima......mylek mama ir ji tau ta meile 1000 grazins.....
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 09 15, 08:32)
Sveikos,
Mes vakar pagaliau susitikom su jaunaisiais ir tėvais, tai spėkit, kur sakė, kad tik parašus reiks padėt jau nori visko: nuo išlydėtuvių iš namų iki puokštės metimo. Laimei, šį kartą vienos dienos vestuvės. Bet data gasdinanti: spalio 23  blink.gif
Piršlaivau gegužės mėnesį, tai turėau daugiau nei pusę metų pasitaupyt ir pasiruošt, o čia  blink.gif Ir negali atsakyt, tada buvo mano sesė, dabar vyro.

Na ka brangioji galima pasiulyti tokiu atveju,tik stipriai laikytis,sarvuotis kantrybe ir geleziniais nervais,na zinoma ir kuo greiciau kazka pradeti daryti,dauk ka jau zinau,tai gal nebera taip baisu.....tik va financia...cia jau nuo manes uzuojauta tau didele didele.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, reikia patarimo del antros vestuviu dienos, nei mes, pirsliai, nei jaunieji, nenorim to viso karimo, noretume koki kita scenariju pasirinkt, pvz. pirshlio teismas, pirsli ateina ir su antrankiais issiveda "pareigunai", veliau su teiseju, tardytoju, prokuroru, advokatu, ir zinoma liudininkais- sveciais, kur pirshli islaisvina paskutiniai, jaunosios parodymai.kolkas tik tokia mintis atejo i galva, gal teko su kuo nors panasaus jums susidurti, buciau begalo dekinga uz patarimus, nes kolkas viska nuo nulio galvojam, kaip daryt:)
Atsakyti
sveikutės, labai reikia žodžių, kai nedegina vainikėlio, o deda jį į dėžutę.
Atsakyti
Sveikutes!Turiu rupesti vel blush-anim-cl.gif2:Koki popieriu naudojat saldainiu popieriukams?busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D@iva @ 2009 09 15, 22:44)
sveikutės, labai reikia žodžių, kai nedegina vainikėlio, o deda jį į dėžutę.

Miela S..., šiandien dar pasipuošusi žalių rūtų vainikėliu. Rūta – tai nerūpestingos jaunystės, mergautinių svajonių simbolis. Tačiau atėjo laikas skirtis su savo nerūpestinga jaunyste ir su rūtų vainikėliu. Tad paprašysime vyriausios pamergės nusegti rūtų vainikėlį.
Sakoma kad, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias, apsaugo šeimą nuo ligų ir negandų. Taip pat tikima, kad jos saugo poros ištikimybę. Todėl dovanojam jums dėžutę, į kurį įdėk savo rūtų vainikėlį su jūsų jaunystės simboliais amžinam saugojimui. (čia dar kartu galima ideti ir jaunojo gelyte, bet pas mus labai jau nuvyto jinai tai jaunikis antra diena nesisege jos i atlapa)

QUOTE(etadilu @ 2009 09 16, 02:24)
Sveikutes!Turiu rupesti vel blush-anim-cl.gif2:Koki popieriu naudojat saldainiu popieriukams?busiu labai dekinga 4u.gif

as tai naudojau paprasta popieriu, kur dedamas i spausdintuvus.
Atsakyti
Labai aciū už zodžius clap.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif laaaabai reikia Jūsų pagalbos. Labai labai reikia smile.gif Žinau, kad reikia skaityti visas temas ir rinktis info pačiai..paskaičiau dvi, susirinkau, bet viskas taip padrikai gaunas. Esmė tame, kad tik vakar užkviesta esu į svočias, o vestuvės po dviejų savaičių doh.gif pirmas kartas man svočiauti.. Žodžiu, mielos, labai prašau Jūsų, gal galite atsiųsti kuri turite vestuvių scenarijų.. austeja_5@yahoo.com

vestuvės nėra itin didelės, jaunieji didelių kalbų prie stalų nenori, bet simboliškai vistiek kažką reikia pasiruošti... ax.gif

be Jūsų pagalbos neišsiversiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 09 13, 23:35)
Ir dar norėjau pasakyti, jeigu neturite svočios krepšio arba pintinėlių gėlių barstytojoms, paprašykite forumietės dzūkės - man nupynė nerealiai gražų, talpų svočios krepšį ir pintinėlę dukrytei wub.gif

na labai dziaugiosi, kad taip sauniai praejo vestuves thumbup.gif 4u.gif , smagu net skaityti. O kaip susirasti ta pineja krepseliu?
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2009 09 17, 23:21)
Sveikos svočiutės  4u.gif laaaabai reikia Jūsų pagalbos. Labai labai reikia smile.gif  Žinau, kad reikia skaityti visas temas ir rinktis info pačiai..paskaičiau dvi, susirinkau, bet viskas taip padrikai gaunas. Esmė tame, kad tik vakar užkviesta esu į svočias, o vestuvės po dviejų savaičių  doh.gif  pirmas kartas man svočiauti.. Žodžiu, mielos, labai prašau Jūsų, gal galite atsiųsti kuri turite vestuvių scenarijų..  austeja_5@yahoo.com

vestuvės nėra itin didelės, jaunieji didelių kalbų prie stalų nenori, bet simboliškai vistiek kažką reikia pasiruošti... ax.gif

be Jūsų pagalbos neišsiversiu  blush2.gif

nusiunciau, issirink kas tau tinka, sekmes darbuotis smile.gif , gal kazkiek palengvinau darbeli
Atsakyti
sveikos svociutes 4u.gif

vis uzsuku pas jus paskaitineti is iprocio, tiek laiko cia praleidus, neiseina nebeuzsukti cia lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Champagne issiunciau ka turejau, tikiuosi tau kas nors tix mirksiukas.gif

visom sio savaitgalio svociutem gero oro, puikaus pulko, linxmu sveciu, isimintinu akimirku 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif jus busit pacios geriausios wub.gif drinks_cheers.gif -
Papildyta:
QUOTE(etadilu @ 2009 09 16, 01:24)

as pirkau popieriau parduotuvej spalvota - melsva su baltu popieriu mirksiukas.gif va kaip atrode mano saldainiai ax.gif
Atsakyti