QUOTE(D@iva @ 2009 09 11, 20:25)
Labukas, gal kas galit patart, kur nupirkt nebrangiai daikta tinkanti seimos zidiniui?
Aš pirkau G9, Vilniuj tokį kaip žibintą. kainavo 29 lt
QUOTE(D@iva @ 2009 09 13, 17:27)
Sveikutes, gal galit pasiūlyt, kas gerai daro makiažą su gera kosmetika, nes pas jaunąją turiu būt jau po devynių ryte, visą dieną pravažinėsim, o salėj penktą? p.s. aš vilnietė
jau pavėlavau, bet jei kada dar reikės tai rašyk. Pati dariausi su ta kosmetika ir atbuvau dvi dienas Ryte tik pasišviežinau ant viršaus ir buvo čiki!
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 13:08)
Sveikos svociutes Jusu paklausiu gal jus man pasakysit Kitamet planuojame vestuves As turiu tik mamyte, tevelio jau nebera.. Mb turi abiejus tevus.. Tai va visi man primigtynai sako(MB puse) : kad mano mama negali musus laiminti ir viena islydeti is namu nes jie pries tecio mirti issiskyre ir t.t. tai mazdaug is namu mane gali islydeti tik susituosusi pora... nesuprantu :kaip as savo mamai pasakysiu kad ji viena negali musus laimint, o dar turi buti kazkokia susituokusi pora... aaaaaa o gal tada isvis jokiu islydetuviu nedaryt?????? tik va MB tevai tikintys labai tai uzsiplieks jauciu
Nesąmonė kažkokia. Šiaip tai, tiek per mano, tiek per brolio vestuves, jaunąjį išlydėjus iš namų pas jaunąją atvažiuodavo kartu ir jaunojo tėvai. Tada visi dar kartą palaimino ir važiuodavo kartu su jaunaisiais ir CVB ir bažnyčią.