Mes irgi buvom sutarę kad nekarsim piršlio, o ir muzikantų 2dieną nebuvo. Vienas svečias jau norėjo karti su savo kaklaraičiu, ale svočia užstojo piršlį savo krūtinę
.
Pas jaunosios tėvus aš skaičiau tokius žodžius, bet čia daugiau jauniesiems :
"
Prie šeimos gyvenimo tako ateina dvi mylinčios širdys... Artėja jungtuvių valanda. ???? ir ????, Jūsų gyvenimo taką nusagstė žvaigždžių šviesa. Visi čia susirinkę esam liūdininkai, kad Jūs esat pasiruošę ir tik savo noru einate tuo žvaigžėtų keliu, kurio viršūnalnėje dega šeimos židinio ugnis.
Norime palinkėti, kad jūsų gyvenimas būtų lengvas kaip širdies malda. O laiko ūkanos ir kasdieninė buitis lai neužgožia šviesiausių atminties lašų. Rinkite juos ir laikui bėgant peržiūrėkite. Pasidžiaukite. Pasidžiaukite, kad radote vienas kitą, kad laikotės už rankų, kad galite vienas kitam patarti, atsiremti kai reikia. Mylėkite ir žiūrėkite vienas į kitą tokiomis pat spindičiomis akimis, kaip prieš N metus, kai susitikote. Branginkite tą jausmą ir auginkite, nes tai jūsų šeimos pamatai.
O voratinklis:
tai kai ateina jaunikis ieškoti jaunosios, ji stovi kitoj pusėj durų, o vietoj durų "voratinklis" (
mes darėm iš tampomo popieriaus juostelių). Jaunikis sako gražius žodžius, ir kerpam voratinklio gijas.
P.S. turiu vienos svočiutės foto kaip atrodo jaunoji už voratinklio. Kam neaišku, parašyk į až meilą, atsiųsiu foto.
Piršlio korimas/nekorimas (ką turiu pas save)
TESTAMENTAS
Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis homo sapiens, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.
Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.
Nuolankai jūsų - Piršlys...
na man viena pazistama pasiule taip:kai ruosis karti pirsli,pirsliui reikia sakyti,kad siais laikais pirsliai yra deficitas ir labai sunku juos rasti ir kad pirsliai yra irasyti i raudonaja knyga,ir kad dar yra daug poru kurias reikes sutuokti. Nu cia as bet kaip surasiau,reiketu kazkaip graziai cia suformuluoti
Sveikutes,saunus testamentas,mum labai tinkantis.......labai labai didelis aciu,cia tau uz pagalba