Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 14, 19:01)
shiaip ir mums sakie nieko nereikia, bet man sazine neleido vaziuot liudoninke ir neparuosht jokios staigmenos. tai nors akmenukus ant tilto, kainuoja visai juokingai, bet nors kazka. cia aishku tik mano nepriklausoma nuomone blink.gif

Nagi ir mes taip tuščiai nenorim, parašysim keletą eilių prieš ir po santuokos. Kažkaip neplanavom daug, kaip buvo sakę tik mes ir jaunieji.. Bet dabar teks kažką prigalvoti, bent jau oficialiojoj daly..

Papildyta:
Kas dar turi idėjų nedidukėm vestuvėm, liudininkų porelei? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2009 09 14, 17:19)
Nagi ir mes taip tuščiai nenorim, parašysim keletą eilių prieš ir po santuokos. Kažkaip neplanavom  daug, kaip buvo sakę tik mes ir jaunieji.. Bet dabar teks kažką prigalvoti, bent jau oficialiojoj daly..

Papildyta:
Kas dar turi idėjų nedidukėm vestuvėm, liudininkų porelei?  blush2.gif  4u.gif

isejus is baznycios ar CMB paleiskit balionus su linkejimais jauniesiems, arba galit tureti didelia kruva balionu, padaryti popierine sirdi ja priristi prie balionu ir uzrasyti ant tos sirdies palinkejimus, arba jaunieji gali savo svajones ant tos sirdies uzrasyti ir paleisti i dangu. Musu jaunieji leido baliunus su sirdim didele, ant kurios buvo uzrasyta daug palinkejimu, labai graiziai atrode wub.gif .
Padovanokit taures, tures prsiminima grazu, dar seimos zidini galit uzdegti jei bus teveliai, o jei nebus tai lai patys iziebia savo seimos zidini.Dar gamtoj galit paleisti laiska gandrui, daug kas daro, surakinkit sirdeles ant tilto, padarykit kaip sake meiles recepta is akmenuku, arba su arbatom galima ta pati padaryti, gamtoj ar kazkur kur atsvesit, galit duot ieskoti pasagos pagal zaidima silta-salta, kad surastu savo laime. Seip kelias temas paskutines pasiskaityk, ten galima daug ideju pritaikyti ir mazoms vestuvems mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 14 rugsėjo 2009 - 18:26
Ačiū 4u.gif Bandysim kažką pritaikyt.
Atsakyti
Labutis,
nu ir vėl man atėjo reikalas "padirbėt" svočia.... wub.gif prisidirbau ant savo galvos prieš keletą metelių ax.gif , matė mane, patiko, dabar vadina į savo veseliją wub.gif kadangi būsiu vedančioji, o ir vestuvės netradicinės, jaunieji jau senokai drauge gyvena, tik ryšį nutarė įteisint ir prieš Dievą, ir prieš visuomenę, tai sugalvojau, kad tiktų ta baikė, kur su netikru liudijimu. Gal kuri turit nusiskenavus be pavardžių šviežesnį, nes maniškis jau įtariu nebetiks wub.gif Kitką tai pati sugebėsiu susimeistraut, tik kad reik turėt ant ko - pagrindą wub.gif Brūkštelkit AŽ, kam negaila wub.gif Ir gal, kas buvo tokiose netradicinėse vestuvėse, gal kokį žinot joms dar bajeriuką, nors prisirankiojau irgi idėjų per visas temas neblogų, panaudosiu wub.gif Dėkui Jums, kad vis dar draugiškai dalijatės patyrimu, kaip ir prieš keletą metų, kai debiutavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 09 14, 22:27)
Labutis,
nu ir vėl man atėjo reikalas "padirbėt" svočia....  wub.gif prisidirbau ant savo galvos prieš keletą metelių  ax.gif , matė mane, patiko, dabar vadina į savo veseliją  wub.gif kadangi būsiu vedančioji, o ir vestuvės netradicinės, jaunieji jau senokai drauge gyvena, tik ryšį nutarė įteisint ir prieš Dievą, ir prieš visuomenę, tai sugalvojau, kad tiktų ta baikė, kur su netikru liudijimu. Gal kuri turit nusiskenavus be pavardžių šviežesnį, nes maniškis jau įtariu nebetiks  wub.gif Kitką tai pati sugebėsiu susimeistraut, tik kad reik turėt ant ko - pagrindą  wub.gif  Brūkštelkit  AŽ, kam negaila  wub.gif Ir gal, kas buvo tokiose netradicinėse vestuvėse, gal kokį žinot joms dar bajeriuką, nors prisirankiojau irgi idėjų per visas temas neblogų, panaudosiu  wub.gif Dėkui Jums, kad vis dar draugiškai dalijatės patyrimu, kaip ir prieš keletą metų, kai debiutavau  blush2.gif

Galiu pasidalinti stai tokia ideja: http://simsidesign.b...kelialapis.html

Cia netikras (humoristinis) keliapalis medaus menesiui.
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2009 09 14, 22:35)
Galiu pasidalinti stai tokia ideja: http://simsidesign.b...kelialapis.html

Cia netikras (humoristinis) keliapalis medaus menesiui.

wub.gif gal ir suregziu, ką mirksiukas.gif tikrai labai šauni idėja. dar pamiršau pridurt, kad turiu sutilpt į vieną vakarą, nes ant rytojaus visiškai laisva programa numatoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes vakar pagaliau susitikom su jaunaisiais ir tėvais, tai spėkit, kur sakė, kad tik parašus reiks padėt jau nori visko: nuo išlydėtuvių iš namų iki puokštės metimo. Laimei, šį kartą vienos dienos vestuvės. Bet data gasdinanti: spalio 23 blink.gif
Piršlaivau gegužės mėnesį, tai turėau daugiau nei pusę metų pasitaupyt ir pasiruošt, o čia blink.gif Ir negali atsakyt, tada buvo mano sesė, dabar vyro.
Atsakyti
Na VARENE kiek pamenu saunei tau praejo geguzes vestuves ir sios bus superines. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 09, 09:07)
Mes irgi buvom sutarę kad nekarsim piršlio, o ir muzikantų 2dieną nebuvo. Vienas svečias jau norėjo karti su savo kaklaraičiu, ale svočia užstojo piršlį savo krūtinę  biggrin.gif .

Pas jaunosios tėvus aš skaičiau tokius žodžius, bet čia daugiau jauniesiems :
"Prie šeimos gyvenimo tako ateina dvi mylinčios širdys... Artėja jungtuvių valanda. ???? ir ????, Jūsų gyvenimo taką nusagstė žvaigždžių šviesa. Visi čia susirinkę esam liūdininkai, kad Jūs esat pasiruošę ir tik savo noru einate tuo žvaigžėtų keliu, kurio viršūnalnėje dega šeimos židinio ugnis.
Norime palinkėti, kad jūsų gyvenimas būtų lengvas kaip širdies malda. O laiko ūkanos ir kasdieninė buitis lai neužgožia šviesiausių atminties lašų. Rinkite juos ir laikui bėgant peržiūrėkite. Pasidžiaukite. Pasidžiaukite, kad radote vienas kitą, kad laikotės už rankų, kad galite vienas kitam patarti, atsiremti kai reikia. Mylėkite ir  žiūrėkite vienas į kitą tokiomis pat spindičiomis akimis, kaip prieš N metus, kai susitikote. Branginkite tą jausmą ir auginkite, nes tai jūsų šeimos pamatai.

O voratinklis:
tai kai ateina jaunikis ieškoti jaunosios, ji stovi kitoj pusėj durų, o vietoj durų "voratinklis" (mes darėm iš tampomo popieriaus juostelių). Jaunikis sako gražius žodžius, ir kerpam voratinklio gijas.

P.S. turiu vienos svočiutės foto kaip atrodo jaunoji už voratinklio. Kam neaišku, parašyk į až meilą, atsiųsiu foto.

Piršlio korimas/nekorimas (ką turiu pas save)

TESTAMENTAS

Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis „homo sapiens“, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.

Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.

Nuolankai jūsų - Piršlys...
na man viena pazistama pasiule taip:kai ruosis karti pirsli,pirsliui reikia sakyti,kad siais laikais pirsliai yra deficitas ir labai sunku juos rasti ir kad pirsliai yra irasyti i raudonaja knyga,ir kad dar yra daug poru kurias reikes sutuokti. Nu cia as bet kaip surasiau,reiketu kazkaip graziai cia suformuluoti

Sveikutes,saunus testamentas,mum labai tinkantis.......labai labai didelis aciu,cia tau uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 09 15, 10:32)
Sveikos,
Bet data gasdinanti: spalio 23  :blink:
Piršlaivau gegužės mėnesį, tai turėau daugiau nei pusę metų pasitaupyt ir pasiruošt, o čia  blink.gif Ir negali atsakyt, tada buvo mano sesė, dabar vyro.

Jeigu jau antrą kartą eisi, tai tikrai mažiau laiko reikia pasiruošimui. Aš pirmam kartui turėjau apie 1,5 mėn. Va čia tai man buvo baimės, bet viską suspėjau. Tik aišku piniginiu atžvilgiu geriau, kai daugiau laiko, ne taip jaučiasi tas pinigų leidimas doh.gif .

Erjota 4u.gif , man negaila, nes viską radau šiame forume wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 14:28)
Sako kad prietaras toks...  verysad.gif  tokia pikta as - sakau visu prietaru nezinosi - o ir nereikia.................... doh.gif  manot nesamone cia? as tai noriu kad mama laimintu mane

absurdas blink.gif , neklausyk jokių bobų pletkalų doh.gif , mane mama laimino viena, nes deja tėčio jau neturėjau, ir net minčių neturėjau, kad galėtų būti kitaip , ko tik neprisigalvoja žmonės , nesuk galvos mirksiukas.gif , tekėk ir tegul tik laimina mama wub.gif , ir neklausyk nesąmonių, nes išprotėsi kiek tų prietarų yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 15 rugsėjo 2009 - 13:00
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 15, 14:58)
absurdas  blink.gif , neklausyk jokių bobų pletkalų  doh.gif , mane mama laimino viena, nes deja tėčio jau neturėjau, ir net minčių neturėjau, kad galėtų būti kitaip , ko tik neprisigalvoja žmonės , nesuk galvos  mirksiukas.gif , tekėk ir tegul tik laimina mama  wub.gif  , ir neklausyk nesąmonių, nes išprotėsi kiek tų prietarų yra  4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif uzsispirsiu ir nenusileisiu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti