Sveikos svociutes Jusu paklausiu gal jus man pasakysit Kitamet planuojame vestuves As turiu tik mamyte, tevelio jau nebera.. Mb turi abiejus tevus.. Tai va visi man primigtynai sako(MB puse) : kad mano mama negali musus laiminti ir viena islydeti is namu nes jie pries tecio mirti issiskyre ir t.t. tai mazdaug is namu mane gali islydeti tik susituosusi pora... nesuprantu :kaip as savo mamai pasakysiu kad ji viena negali musus laimint, o dar turi buti kazkokia susituokusi pora... aaaaaa o gal tada isvis jokiu islydetuviu nedaryt?????? tik va MB tevai tikintys labai tai uzsiplieks jauciu
Kas Tau kalba tokias nesamones, "tik susituokusi pora", tai mama viena jus ir palaimins. O MB tevai tegul parinasi.
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 14, 15:03)
Labai didelis aciu jau issiunciau
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 09 14, 15:24)
Kas Tau kalba tokias nesamones, "tik susituokusi pora", tai mama viena jus ir palaimins. O MB tevai tegul parinasi.
Sako kad prietaras toks... tokia pikta as - sakau visu prietaru nezinosi - o ir nereikia.................... manot nesamone cia? as tai noriu kad mama laimintu mane
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 13:28)
Sako kad prietaras toks...
Ir koks gi čia prietaras - kad negali laiminti išsiskyrusi? Nesąmonė. Laiminti gali bet kuris krikštytas bet kurį kitą krikštytą žmogų. Jie ką, gėdinasi, kad tavo tėvai išsiskyrę? Nieko čia nepadarysi, teks su tuo susitaikyti, čia ne didžiausia nuodėmė, dėl kurios reiktų gėdintis.
Jeigu bendro sprendimo niekaip neprieisit, tegu tavo mama palaimina tave, išlydėdama iš savo namų, o jaunikio tėvai tegu palaimina jį išlydint iš jų namų ir bus taika
QUOTE(roka @ 2009 09 14, 15:38)
Ir koks gi čia prietaras - kad negali laiminti išsiskyrusi? Nesąmonė. Laiminti gali bet kuris krikštytas bet kurį kitą krikštytą žmogų. Jie ką, gėdinasi, kad tavo tėvai išsiskyrę? Nieko čia nepadarysi, teks su tuo susitaikyti, čia ne didžiausia nuodėmė, dėl kurios reiktų gėdintis.
aciu labai uz palaikyma nes mane taip sunervino tas pasisakymas... bet darysiu kaip man geriau... tu prietaru 100000000 ir dar daugiau, visu nesuzinosi - juolab kad puse ju prisigalvojimai...
Gal ir geda kiem kad issiskyre tevai, bet man dzin.. Tevelio jau nebera..
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 14:28)
Sako kad prietaras toks... tokia pikta as - sakau visu prietaru nezinosi - o ir nereikia.................... manot nesamone cia? as tai noriu kad mama laimintu mane
cia tai tikrai nesamone, mane mama laimino viena ir as pirma kart toki dalyka girdziu. Dar mociutes mano buvo kurios irgi palaimino.
Neklausyk jokiu kalbu ir prietaru, daryk taip kaip pati nori
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 14, 14:08)
Sveikos svociutes Jusu paklausiu gal jus man pasakysit Kitamet planuojame vestuves As turiu tik mamyte, tevelio jau nebera.. Mb turi abiejus tevus.. Tai va visi man primigtynai sako(MB puse) : kad mano mama negali musus laiminti ir viena islydeti is namu nes jie pries tecio mirti issiskyre ir t.t. tai mazdaug is namu mane gali islydeti tik susituosusi pora... nesuprantu :kaip as savo mamai pasakysiu kad ji viena negali musus laimint, o dar turi buti kazkokia susituokusi pora... aaaaaa o gal tada isvis jokiu islydetuviu nedaryt?????? tik va MB tevai tikintys labai tai uzsiplieks jauciu
mano teveliai irgi ishsiskyre, bet kunigas paklause: o tu juos skaitai uz savo tevus, nepaisant to kad jie ishsiskyte? Sakiau beabejo....Tai kunygas ir sako: niekeno cia reikalas, kad jie ishsiskyre, tu ju dukra ir jei tu juos myli, gerbi, tegul jie tave palaimuna laimingam gyvenimui. vat
Papildyta:
QUOTE(BumbleBee @ 2009 09 14, 14:25)
Labai didelis aciu jau issiunciau
pataisiau, tik kad nelabai ka taisyt buvo, tik 3 zodziai su klaudelem nezimiom
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 14, 13:03)
MAN TAIP PAT REIKTU GAL GALITE PATALPINTI CIA TAI IR KITI PASINAUDOTU O IR SIUSTI KIEKVIENAM NEREIKTU...
QUOTE(Atize @ 2009 09 14, 16:28)
MAN TAIP PAT REIKTU GAL GALITE PATALPINTI CIA TAI IR KITI PASINAUDOTU O IR SIUSTI KIEKVIENAM NEREIKTU...
taigi as tik klaideles ishtaisiau, cia ne mano darbas
Labas merginos
Mus draugai užkvietė liudininkais. Tik parašus padėti, šampo išgerti, dovanytę kokią įteiktume.
Paaiškėjo vėliau, kad vestuvėse dalyvaus ir broliai ir seserys.
Mes nesam oratoriai. Na, ne tokie, kad linksmintume ir užimtume svečius.
Kaip minimaliom sąnaudom įvykdyti savo pareigas? Gal užteks paliudijimo, šampaniuko, dovanos ir geros nuotaikos? Daugiau porų nebus, tik jaunieji ir mes.
Mus draugai užkvietė liudininkais. Tik parašus padėti, šampo išgerti, dovanytę kokią įteiktume.
Kaip minimaliom sąnaudom įvykdyti savo pareigas? Gal užteks paliudijimo, šampaniuko, dovanos ir geros nuotaikos? Daugiau porų nebus, tik jaunieji ir mes.
QUOTE(Jurada @ 2009 09 14, 16:40)
Labas merginos
shiaip ir mums sakie nieko nereikia, bet man sazine neleido vaziuot liudoninke ir neparuosht jokios staigmenos. tai nors akmenukus ant tilto, kainuoja visai juokingai, bet nors kazka. cia aishku tik mano nepriklausoma nuomone