Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

Labai graziai atrodet visos praejusio savaitgalio svociutes, labai grazios nuotraukos thumbup.gif Matau kad lietus nuotaikos labai nesugadino ir svente puikiai visoms praejo
Jus tikros saunuoles thumbup.gif
QUOTE(Saula* @ 2009 09 09, 10:01)
Sveikos  smile.gif  Gal kuri gali pagelbėti su žodžiais?  ax.gif  Nesugalvoju žodžių tėvams (sakyčiau juos aš) išleidžiant jaunuosius iš namų ir kai bus perduodamas namų židinys  verysad.gif   Noriu, kad būtų kažkas savais žodžiais pasakyta, o ne eiliuota...  unsure.gif  Gal turit?

Mes degant zdini situos zodzius sakem ax.gif
Pr: Gyvenimas sukas ratu, šventė pasibaigs, nutils muzika, išsiskirstys draugai, gėlės nuvys, gyvenimo dalis taps keisti ir įprasti dalykai. Kartais mažytis nerimas kartais dideli sunkumai, nereikšmingas susierzinimas - su tuo teks susidurti ir atsilaikyti. Tačiau jų dėka, išmoksite viskuo dalytis, įgysite pasitikėjimo ir drąsos. Ir tai padės kartu gyventi visas dienas, kurti ištisą gyvenimą.
SV: Jums reikės mokytis ir kurti kartu, nes niekas negimsta mokėdamas, mus visko išmokina tėvai, kurie ir šiandien nori Jums padėti žengti pirmuosius Jūsų šeimyninio gyvenimo žingsnius.
Pr: Dabar mieli tėveliai įteikite savo vaikams ugnies kibirkštėlę iš savo namų aukuro, kad jie galėtų uždegti savo šeimos židinį.
SV (degant židinį): Nuolatos jį kurstykite, tegul negęsta, įžiebkit jį liepsnojančia šeimynine darna. Tegul gerumo židinys lydės daugybę metų. Ramybe ir supratimu lai šildys Jus šita liepsna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 09 rugsėjo 2009 - 09:25
labas rytelis svociutes smile.gif
viskas beveik jau padaryta, scenarijus sioks toks iskeptas, bet vis dar prisedu, keiciu, nes daug kas paciai nepatinka blush2.gif pirmas blynas...

Turiu prasymuka.... Vestuvese pirslys nenori buti kariamas, tad kazkur buvau uztikusi parasyta, kas yra kalbama, ka sakyt, kad nekart to pirslio, kazkas buvo kalbama apie LR isttyma lyg... g.gif neberandu, kai taip greit reik...

Ir dar apie ta voratinkli idomu.... tubut busiu praleidus beskaitydama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2009 09 09, 10:30)
Turiu prasymuka.... Vestuvese pirslys nenori buti kariamas, tad kazkur buvau uztikusi parasyta, kas yra kalbama, ka sakyt, kad nekart to pirslio, kazkas buvo kalbama apie LR isttyma lyg...  g.gif  neberandu, kai taip greit reik...

Labas rytas 4u.gif
Kiek esu maciusi, tai pirslio korima organizuoja muzikantai. Kadangi mes irgi norim isisukt is sitos situacijos, manau pakaks pakalbet su muzikantais, kad sitos temos visai neliestu biggrin.gif Bet jei nepavyks susitart su muzikantais jaunoji sake kategoriskai pareiks, kad pirslys jiems nieko blogo nepadare ir kad apie jo pakorima negali but ne kalbos.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 09 09, 09:20)

Mes degant zdini situos zodzius sakem  ax.gif

Ačiūūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi buvom sutarę kad nekarsim piršlio, o ir muzikantų 2dieną nebuvo. Vienas svečias jau norėjo karti su savo kaklaraičiu, ale svočia užstojo piršlį savo krūtinę biggrin.gif .

Pas jaunosios tėvus aš skaičiau tokius žodžius, bet čia daugiau jauniesiems :
"Prie šeimos gyvenimo tako ateina dvi mylinčios širdys... Artėja jungtuvių valanda. ???? ir ????, Jūsų gyvenimo taką nusagstė žvaigždžių šviesa. Visi čia susirinkę esam liūdininkai, kad Jūs esat pasiruošę ir tik savo noru einate tuo žvaigžėtų keliu, kurio viršūnalnėje dega šeimos židinio ugnis.
Norime palinkėti, kad jūsų gyvenimas būtų lengvas kaip širdies malda. O laiko ūkanos ir kasdieninė buitis lai neužgožia šviesiausių atminties lašų. Rinkite juos ir laikui bėgant peržiūrėkite. Pasidžiaukite. Pasidžiaukite, kad radote vienas kitą, kad laikotės už rankų, kad galite vienas kitam patarti, atsiremti kai reikia. Mylėkite ir žiūrėkite vienas į kitą tokiomis pat spindičiomis akimis, kaip prieš N metus, kai susitikote. Branginkite tą jausmą ir auginkite, nes tai jūsų šeimos pamatai.

O voratinklis:
tai kai ateina jaunikis ieškoti jaunosios, ji stovi kitoj pusėj durų, o vietoj durų "voratinklis" (mes darėm iš tampomo popieriaus juostelių). Jaunikis sako gražius žodžius, ir kerpam voratinklio gijas.

P.S. turiu vienos svočiutės foto kaip atrodo jaunoji už voratinklio. Kam neaišku, parašyk į až meilą, atsiųsiu foto.

Piršlio korimas/nekorimas (ką turiu pas save)

TESTAMENTAS

Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis „homo sapiens“, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.

Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.

Nuolankai jūsų - Piršlys...
na man viena pazistama pasiule taip:kai ruosis karti pirsli,pirsliui reikia sakyti,kad siais laikais pirsliai yra deficitas ir labai sunku juos rasti ir kad pirsliai yra irasyti i raudonaja knyga,ir kad dar yra daug poru kurias reikes sutuokti. Nu cia as bet kaip surasiau,reiketu kazkaip graziai cia suformuluoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 09 rugsėjo 2009 - 10:11
Noriu jusu patarimo paprasyt smile.gif
Medaus menesio suteikimo metu, jauniesiems yteiksiu kamasutra. Galvoju gal reikia ka nors parasyt y knyga. Na kokius nors grazius zodzius ta tema?
Atsakyti
Man atrodo, kad kamasutrai žodžių nereikia biggrin.gif.

Mano pasiruošimas:
šeimos bankas
user posted image

kelio pasirinkimo kortelės:

user posted image

jausmų dėžutė:

user posted image
user posted image

stalo išpirkimui:

user posted image

šampano butelis vardų rinkimui:
user posted image

Dar kelios foto yra čia wink.gif
foto

Šiaip turėtų prašyti pasw. tai kam idomu- rašykit až 4u.gif .
Atsakyti
Labas svočiutės, kaip gerai, kad man jau baigėsi svočiavimo rūpesčiai, kita vertus, dabar taip tuščia, nebėra kur skubėti, kuo rūpintis biggrin.gif

Dėl piršlio, mes paprašėme muzikantų, kad nekartų ir tiek.
rasarasa, tu į kamasutros knygą norėtum kažką rašyti? Aš gal nieko nerašyčiau, arba kažką trumpo ir jumoristinio, tipo - "nuo piršlio ir svočios, kad medus būtų saldesnis"

O dabar papasakosiu apie mūsų piršliavimą smile.gif
Visą naktį pylė kaip iš kibiro. Pabudau, nuotaika prasta. Visažistė puiki pasitaikė, o šukuosena išėjus laukan ėmė leistis, nors ir po skėčiu buvau. Kol susikrovėme daiktus doh.gif Išvažiavome beveik valandą vėliau, lėkėme į Druskininkus kaip pašėlę. Pakeliui ėmė giedrytis bigsmile.gif Mašinoje persirengiau doh.gif biggrin.gif
Pulkas jau laukė ir nerimavo, bet viską spėjome. Čia apturėjome šiokių tokių nuotykių biggrin.gif Išsiperkant nuotaką, jaunikio prašiau parodyti, kad jo ketinimai rimti - tipo, parodyk žiedelius, o žiedeliai pasirodo pas jaunąją už užrakintų durų lotuliukas.gif Tada vienas pabrolys susizgribo, kad net gėlytės pamergėms kitame kambaryje liko lotuliukas.gif Pajuokavusi, kad nuotakos vistiek dykai neatiduosiu, paprašiau einant link durų, kas žingsnį sakyti meilius žodelius apie nuotaką. Buvo gražu wub.gif Atidarius duris, supažindinus pulką, paprašiau ragauti iš trijų taurių. Būtumėt matę jaunikio akis - taip maldaujančiai žiūrėjo, laukė, kad pasufleruočiau, kuri taurė saldi lotuliukas.gif O kiek buvo abiems džiaugsmo ir pulko ovacijų, kada ištraukė saldų gėrimą.
Užkandome, pakėlėme pirmąjį tostą, palaiminimas. Pagal seną lietuvišką paprotį, nuotaka, kad būtų turtinga, šliūban turi vežtis duonos kampą. Paprašiau motinos atriekti duonos dukrai, tėtis ją pabarstė druska. Padovanojom su vyru kraičio skrynią, įsukom duoną į drobę ir įdėjom skrynion. Vėliau buvo labai patogu į skrynutę susidėti vokelius ir kitas smulkmenas.
Papuošėme mašinas. Dar padariau vieną burtą netekėjusioms - prašiau atsikirpti kaspiną, kokio nori ilgio. Daviau kaspinus nuotakai, kad vežtųsi į bažnyčią. Pagal lietuvišką paprotį, per mergvakarį mergaitės vydavo siūlų kamuolius ir įduodavo nuotakai, kad ši važiuodama bažnyčion kamuolius ridentų paskui save šitaip kviesdama netekėjusias drauges sekti jos pėdomis. Žodžiu, biški sušiuolaikinau šitą paprotį, kas atsikirpo trumpą juostelę, kas kelis kart apie alkūnę apvyniojo biggrin.gif Pajuokavome - kieno trumpiausia, ta greičiausiai ir ištekės. Labai patiko visoms šitas burtas. Ir išdundėjome bažnyčion su visais kaspinais.
Ceremonija vyko Liškiavos bažnyčioje - kunigas labai gražiai atliko procedūra. Tik bėda, neleido nieko barstyti... Užtat paleidome į orą 55 raudonus balionus. Prieš tai ant lapelių surašėme palinkėjimus, visiems svečiams davėme po balioną o likusius jauniesiems. Labai gražu buvo. Zakristijonas iškišęs galvą už kampo žiūrėjo lotuliukas.gif Norėjau imti 35 balionus, bet gerai, kad paėmiau 55, galėjo būtų ir dar daugiau.. Oras prie bažnyčios nuostabus, nuotaika puiki. Prigaminome su vyru jaunųjų saldainių, visiems buvo labai įdomu ir nauja, net nesitikėjau..
Atsakyti
QUOTE(rasarasa @ 2009 09 09, 09:40)

4u.gif Aciu bigsmile.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 09, 10:07)

thumbup.gif Labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 09, 11:03)

jausmų dėžutė:

o kaip ją naudojote?
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 09, 12:03)
Man atrodo, kad kamasutrai žodžių nereikia biggrin.gif.

Mano pasiruošimas:
šeimos bankas
user posted image
kelio pasirinkimo kortelės:

user posted image
jausmų dėžutė:

user posted image
user posted image

stalo išpirkimui:

user posted image

šampano butelis vardų rinkimui:
user posted image
Dar kelios foto yra čia wink.gif
foto

Šiaip turėtų prašyti pasw. tai kam idomu- rašykit až  4u.gif .

super tiesiog kaip grazu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2009 09 09, 09:01)
Sveikos  smile.gif  Gal kuri gali pagelbėti su žodžiais?  ax.gif  Nesugalvoju žodžių tėvams (sakyčiau juos aš) išleidžiant jaunuosius iš namų ir kai bus perduodamas namų židinys  verysad.gif  Noriu, kad būtų kažkas savais žodžiais pasakyta, o ne eiliuota...  unsure.gif  Gal turit?

....... ir ......., dabar jum belieka nulenkti galvą prieš tėvelius. Pasiųsti jiems paskutinį vaikiškos jaunystės bučinį, apkabinti juos tvirtai, tvirtai ir pažadėti, kad tėvų išugdyta meilė, atiduota garbė ir Jų džiaugsmas bus saugojama ne tik auksinių žiedų blizgesy, bet ir šeimos meilėje bei pagarboje
Štai atėjo ta akimirka, kai ...... tėvai turės palaiminti savo vaikus ir palinkės jiems laimingo kelio
Brangūs tėveliai. Rodos taip neseniai margą pasaulį išvydo jūsų vaikai, rodos taip neseniai žengė pirmą žingsnį, tarė pirmą žodį, pažino pirmą raidę. Rodos taip neseniai jūsų namai buvo pilni vaikiško juoko. Tačiau laikas bėga nenuvaldomai greitai. Niekada nebus tų dienų, kai jūs buvote visai jauni ir prie jūsų šono taip dažnai prisiglausdavo maži vaikai. Šiandieną jūs savo rankomis palaiminsit vaikus. Rankomis, kurios supo, vystė, glostė, glaudė prie krūtinės, kai būdavo sunku. Šiandieną jūsų vaikai dėkoja už gyvybę, už vaikystės džiaugsmą, už meilę ir bemieges naktis, už kiekvieną pamokantį tėvišką žodį, už širdies gerumą, už tai, kad išauginote mokančius mylėti ir būti mylimais. Ačiū jums, brangūs tėveliai, taria ........ ir .........
Tėveliai – laiminkite mūsų jaunąją porą rankų ir širdžių sujungimui ir aukso žiedų sumainymui

Šiandien jūs sukūrėte šeimą. Šeima - tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti fizinių ir dvasinių jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje. Dabar, mielos mamos, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį.

(Tėvai atneša savo ugnelę.)

Jaunieji atminkite, Tai jūsų tėvų meilės liepsna. Neužgesinkite jos, neapvilkite tėvų.
Jie nieko taip netrokšta, tik kad jūs mylėtumėte vienas kitą ir būtumėte laimingi. Saugokite šį šeimos židinį, nors ir sunku būtų. Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus. Lai šis židinys, lyg maža Olimpo ugnies kibirkštėlė, simbolizuoja taiką, santarvę, šilumą jūsų šeimoje
mirksiukas.gif

roka - buvai thumbup.gif svociute, saunuole thumbup.gif

spaNguole l.grazus darbeliai thumbup.gif wub.gif as vardu rinkimui klijavau sokoladinius saldainius, kad smegenim padetu geriau veikti renkant vardus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti