Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

ikeliu kai kurias truputi pataisytas etiketes, gal kuri pasinaudosit? mirksiukas.gif
Papildyta:
o cia prisegu diplomus, kuriuos panaudojau zaidimui - darbu pasidalinimas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 05 rugsėjo 2009 - 21:01
sveikutes 4u.gif as noriu i jusu buri,jus man atradimas!spalio men teks pirma kart buti svocia.jusu skyrelio pagalba beveik viska susipirkau,tik....nelabai aiski kai kuriu daiktu paskirtis .Padesit? :ax:oi,juk laikas skiriasi,bet dabar budesiu kol kas nors isgirs pagalbos signala.Merginos,kur ir kada panaudot tuos stebuklingus akmenukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etadilu: 06 rugsėjo 2009 - 05:11
QUOTE(etadilu @ 2009 09 06, 05:02)
sveikutes 4u.gif as noriu i jusu buri,jus man atradimas!spalio men teks pirma kart buti svocia.jusu skyrelio pagalba beveik viska susipirkau,tik....nelabai aiski kai kuriu daiktu paskirtis .Padesit? :ax:oi,juk laikas skiriasi,bet dabar budesiu kol kas nors isgirs pagalbos signala.Merginos,kur ir kada panaudot tuos stebuklingus akmenukus?

sveika prisijungus 4u.gif mirksiukas.gif
as akmenukus panaudojau po rotuses, nes iki ceremonijos baznycioje, dar buvo like laiko nemazai, tai kad nenuobodziaut, mes nuejom prie vandens, ir issirinkom laimingo gyvenimo recepta mirksiukas.gif gali panaudot kai nes per tilta, galit siaip kur sustot prie tilto, arb galit nuo kalvos kur akmenukus ismetyt, manau cia reikia pagal situacija ziuret mirksiukas.gif kadangi as turejau pasiruosus ir sirdeles su priesaika, ir laiska gandrui, ir akmenelius, tai mes stojom prie triju tiltu, kad viskas nebutu vienoj kruvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 09 06, 06:02)

Sveika prisijungusi 4u.gif
o mes akmenukus panaudojom ant tilto. Kai tik jaunikis pernese per tilta. ishkart davem sukurti meiles recepta, po to sampanas, o po to vandens pastu ishsiuntem laishka gandrui. mirksiukas.gif
sekmes pasiruosime ir per vestuves thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na bet ir oras,nezinau kaip kitur ,bet pas mus klaipedoj tai siaubingai lyja doh.gif .
Atsakyti
Sveikos, aš jau po visko namie karsta.gif. Oras buvo toks nelabai nelabai, bet svarbu nelijo kaip iš kibiro ir gerai. Pulkas normalus, žaidimų gamtoj daug negalėjom žaisti, labai pravertė klausymų- atsakymų kortelės thumbup.gif . Na, o salėj tai teko dirbti, svečiai iš pradžių nelabai norėjo linksmintis, ir su šokiais sunkoka buvo. Tai dabar kojos ištinusios. Noriu miego ir ištiesti kojas. Turiu kelias foto, bet jau kitą kartą įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 06, 18:11)
Sveikos, aš jau po visko namie karsta.gif. Oras buvo toks nelabai nelabai, bet svarbu nelijo kaip iš kibiro ir gerai. Pulkas normalus, žaidimų gamtoj daug negalėjom žaisti, labai pravertė klausymų- atsakymų kortelės  thumbup.gif . Na, o salėj tai teko dirbti, svečiai iš pradžių nelabai norėjo linksmintis, ir su šokiais sunkoka buvo. Tai dabar kojos ištinusios. Noriu miego ir ištiesti kojas. Turiu kelias foto, bet jau kitą kartą įkelsiu.

oj laukiam laukiam, mes notraukyciu laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,ziuriu jau ir atsakyma gavau.Tik,dar truputi patiksinkit :ax:kaip su tuo meiles receptu?ismeto tik netinkancius akmenukus?man jau galva puciasi,nes MB apsistojo tik ties gulbiu ezeru lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz ikyruma,bet tu klausimu labai daug....Labai patiko ta paklode su natu pozom,kuo ant jos piesiat?Noriu pasiruosti viska kas imanoma parvezt,nes vestuves bus Lietuvoj,o grisiu likus tik kelioms dienoms.Duokit man kuo daugiau patarimu.dekinga busiu uz viska.atrodo viska skaitau,viskas lyg ir aisku,bet...ima ir iskyla nesusipratimai visokie... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 09 06, 17:11)
Sveikos, aš jau po visko namie karsta.gif. Oras buvo toks nelabai nelabai, bet svarbu nelijo kaip iš kibiro ir gerai. Pulkas normalus, žaidimų gamtoj daug negalėjom žaisti, labai pravertė klausymų- atsakymų kortelės  thumbup.gif . Na, o salėj tai teko dirbti, svečiai iš pradžių nelabai norėjo linksmintis, ir su šokiais sunkoka buvo. Tai dabar kojos ištinusios. Noriu miego ir ištiesti kojas. Turiu kelias foto, bet jau kitą kartą įkelsiu.

pailsek, atsigauk, ir grysk pas mus su ispudziais ir nuotraukom wub.gif mirksiukas.gif lauxim ax.gif

QUOTE(etadilu @ 2009 09 06, 18:11)
sveikutes,ziuriu jau ir atsakyma gavau.Tik,dar truputi patiksinkit :ax:kaip su tuo meiles receptu?ismeto tik netinkancius akmenukus?man jau galva puciasi,nes MB apsistojo tik ties gulbiu ezeru lotuliukas.gif

tu prirasai daug jausmu, o jie i atskira maiseli - dezute (as nudojau maiseli) susideda issirinke tuos jausmus, kuriu ju manymu reikia laimingam gyvenimui, tu jausmu kuriu nereikia jie ismeta juos, kad jie jiems netrukdytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu!Jau surasiau tuos akmenukus.Dabar parsitempiau popieriaus ir bandysiu torta"kept" tongue.gif Merginos,jus nuostabios!Saldziu sapnu.
Atsakyti
sveikutes! smile.gif

ruosiames,ruosiames...ir per viena diena viskas praejo biggrin.gif
penktadieni tai kaip pries egzus jauciausi smile.gif o sestadieni viskas i vietas susideliojo,kaip jau minejau su grozio procedurom paskubejau,tai turejau laiko iki islydejimo truputi..

MB isvaziavo pas jaunaji 13 h,o as pas jaunaja.padejau apsirengt,isgerem sampes,paruosiau voratinkli...ir atvyko vyrai! kadangi tradiciniu vestuviu jaunieji nenorejo,tai kliuciu nesitikejo,bet su voratinkliu susidorojo biggrin.gif
sunkiausia buvo islydint kalbet,nes pirma oficiali kalba,kai visu akys suziuro,tevai ir taip jau susijaudine, tai mane tik karstis ismuse,bet nieko,paklbejau,mamytes asaras tik nusisluoste...ir isvykom!

kadangi tikejomes daug lietaus,tai oru labai dziaugiames,nes baznycioj nelijo( tuoktuves vyko prisikelimo bacnycioj koplytelej ant stogo),ziedlapius pabert leido,sveciams labai saldainiai patiko nes darem su skirtingom nuotraukom ir remeliais,tai visu kol isragavo mirksiukas.gif

kadangi vis dar nelijo tai isvaziavom i pazaislio vienuolyna,ten ant pievutes pasidarem piknika,paleidom laiska gandrui,pasifotosesinom...va tada lietutis jau lasnot pradejo,tai isvykom dar trumpam i senamiesti,limuzine suzaidem korteliu zaidima,kol jaunieji po lietu lakste lotuliukas.gif
ir 19h grizom i viesbuti-restorana,kur jau lauke teveliai ir visi like sveciai

pasveikinom visus,tada tostas jauniesiems,pazadu tortas,kuris visiems laaaabai patiko,buvo smagu kai pazadus skaite tongue.gif
o toliau viskas pagal scenariju vyko,galvojau gal per greit cia mes viska darom,bet istikro vos spejom viska,zaidimu net neprireike ka pasiruose buvom..
jei kam dar kas idomu,pratesiu veliau,nes reikia jaunosios suknele grazint,nes jaunieji jau toli toli.. vacation1.gif
Atsakyti