Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(loretita2 @ 2009 09 02, 22:25)
Na nepergyvenk, bent mano pasas Siauliu cmb neuzkliuvo, mano ir buvo pasibaiges. Paziurejo tik varda ir pavarde, o reikia tureti tik pasus.
Papildyta:

Labas mielosios, brangiosios (kaip Petruškevičius sako) biggrin.gif. Ačiū už atsakymus dėl paso, nes jau vakar neramu buvo. Jaunikiui abejonės kilo, sako reikia man savo pažiūrėti lotuliukas.gif.
Atsakyti
labas rytas!musu jaunaji perspejo,kai nese pareiskimus,kad bus pasibaiges ir ateit pries metrikacija su nauju.as vaziavau pas jaunaji,nes pirslys vienas nenorejo.bet ki jau sutikau jaunaji pas nuotaka,tai klausiau ar neapsigalvojo,gal kuris kitas sugalvojo vesti.na neapsimeciau,kad pirma karta matau smile.gif bet siaip tai jei pirslys vaziuoja vienas,tai labai liuks
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 09 03, 09:59)
labas rytas!musu jaunaji perspejo,kai nese pareiskimus,kad bus pasibaiges ir ateit pries metrikacija su nauju.

Tai jaunajama aš tikiu kasd pasibaiges pasas negerai, bet liudininkui manau nėra labai svarbu, na taip viliuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 09 03, 10:12)
Tai jaunajama aš tikiu kasd pasibaiges pasas negerai, bet liudininkui manau nėra labai svarbu, na taip viliuos smile.gif

taip,taip!sakau,mes su savim turejom vairuotojo pazymejimus(turejom ir pasus,tik tuo momentu galvojom,kad neturim biggrin.gif ).niekas ten nekreips demesio,kad pasibaige.o jei ir pastebes,tai nebent tik perspes,kad laikas susitvarkyt smile.gif
ar jau susigalvojai kaip puosi papke ir kada vestuves?kazkaip dinges sarasiukas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TAI AS: 03 rugsėjo 2009 - 08:24
QUOTE(TAI AS @ 2009 09 03, 10:21)
taip,taip!sakau,mes su savim turejom vairuotojo pazymejimus(turejom ir pasus,tik tuo momentu galvojom,kad neturim biggrin.gif ).niekas ten nekreips demesio,kad pasibaige.o jei ir pastebes,tai nebent tik perspes,kad laikas susitvarkyt smile.gif
ar jau susigalvojai kaip puosi papke ir kada vestuves?kazkaip dinges sarasiukas ...

papkes nepuosiu, nusipirkau A4 formato atvirute vestuvine ten ir desiu scenariju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 03 rugsėjo 2009 - 09:14
Ačiū už atsakymus dėl važiavomo pas jaunikį. Nevažiuosiu aš, lauksiu pas jaunąją.
Papkę beveik pasipuošiau. Liko parašyti piršlio testamentą. Nors su jaunaisiais sutarėm, kad nekars piršlio, bet kas ten žino kaip bus, gal kas sugalvos, tai reikia pasiruošti.
Vakar pasidariau pedikiūrą, tai taip gerai atsipalaidavau, gražios dabar kojytės, tik gaila kad bateliai uždarais galais, niekas nematys gražių nagų biggrin.gif .
Atsakyti
sveikutes merginos, norejau pasidziaugti uz jus, uz jusu kurybinguma thumbup.gif . As irgi einu svociauti rugsejo 26. Tai jau 3 -acias kartas, jau nesinorejo viska kartoti taip pat. Cia radau visai nauju ideju (nam nauju). Aciu Jums. Tik zaidimu man nereikes, nes vestuves lenkiskos ir pas mus muzikantai daugiau tuo uzsiima. O be to ir kompanija linksma bus, visi musu draugai, niekada su jais nuobodu nebuna ( bent jau iki siol nebuvo ax.gif )
Atsakyti
sveikos mergaites, ar pasiilgot manes? wub.gif ax.gif
na kaip zadejau pradedu savo pasisekusio pirsliavimo pasakojima...
rytas prasidejo nekaip, nes vos pamerkus akis pamaciau, kaip zaibuoja, ir lyja, bet paskui pamaniau - na vistiek reikia padaryt, kad svente butu puiki mirksiukas.gif taigi padrasinau jaunaja, kad viskas bus gerai, ir isvaziavom i kirpykla, ten nuotaika truputi sugadino tai, kad gelytes i plaukus jaunajai padare tokias dideles, kad niekaip plaukuose nesilaike doh.gif na bet viena apskabem, ir siaip ne taip itaisem mirksiukas.gif po kirpyklos skubejom namo apsirengti, ir suruosti kliutis jaunikiui biggrin.gif jaunikis atvaziavo su visom perkunijom, ir liutim biggrin.gif pirmiausiai ant laipteliu iki jaunosios duru buvo po gele, ant kuriu ziedlapiu buvo skaiciai, kurie kazka jiem reiske, oi kaip sunkiai jam sekes doh.gif bet siaip ne taip iveike pirma kliuti, tada pamerges - ju buvo 4, laike po stikline gerimo, cia jam papasakojau, kox gerimas gali but stiklinej - surus, saldus, kartus, ir beskonio gerimas, jaunikis turejo issirinkti stikline, ir paragaves pasakyt koki gyvenima jis siulo savo jaunajai, cia galiu pagirti savo pamerges, oj kaip isradingai jos gunde jauniki, kad tik jos taure pasirinktu, kad pas ja saldus thumbup.gif na aisku visos stiklines buvo saldzios biggrin.gif paskui jaunikiui reikejo iveikti voratinkli ir prisisaukti graziais zodziais jaunaja savo, na kai jau iveike visas kliutis, tada buvo keli zodziai, padekos, pabroliai ejo puosti masinas, ir keliavom i rotuse, po rotuses, kadangi iki baznycios dar buvo like laiko, nuejom iki vandens, sukurti laimingo gyvenimo recepto, issirinko akmenelius, susidejo i maisiuka reikiamus jausmus, ir keliavom i autobusiuka, pakeliui i baznycia, sustojom prie pesciuju tilto - kaune, ten nese jaunaja,paskui skaitem priesaika ir rakinom sirdeles.
Atvykom i prisikelimo baznycia, cia man l.patiko ceremonija - kunigelis l.graziai pasnekejo, trumpai ir aiskiaipaskaite pamoxla, pasventino taures, bei seimos zidini, tada kilom i virsu ant stogo, nes jau buvo nustoje lyti, ten trumpa fotosesija, ir kelione i rumsiskes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 30, 18:45)
darule, aha, matau jau. pas jus viena pora buvo?
laukiam įspūdžių bigsmile.gif

ne poru su jaunaisiais ir mumis buvo 6 mirksiukas.gif

QUOTE(ronile @ 2009 08 30, 21:54)
clap.gif  clap.gif sveikinu su sauniai praejusiom vestuvem,labai grazi puokste smile.gif
manoji irgi bus su kalijom,tikiuos nenusivilsiu ax.gif

manau kad tikrai nenusivilsi - man mano puokste l.patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, svociutes ax.gif Na, prisirinkau daugybe ideju ir patarimu thumbup.gif Jus esat nuostabos wub.gif 4u.gif Tikrai nereikejo viskoęnuopradziu iki galo skaityt, visu temu net neperskaiciau rolleyes.gif
Labai noreciau paprasyt - gal galetumet kuri nors atsiust zodzius Gandro laiskui, ir atsakymui jam? brigis76@yahoo.de

beje, svociausiu jau rugsejo 12d. smile.gif
Atsakyti
na tesiu pasakojima toliau...
rumsiskese susiradom l.puikia vieta, su staliuku tokiu, nes l.visi norejom valgyt - ir cia ivyko nenumatytas dalykas doh.gif pasirodo jaunieji paliko pas tevus masinoj visus sumustinius, ir visa kita,ka turejom valgyt doh.gif truputi isstiko sokas, bet juk nera padeties be iseities mirksiukas.gif traukem baronkas - kurios buvo skirtos stalo issipirkimui, ir bent tas grauzem lotuliukas.gif na o po tokio pasistiprinimo, prasidejo zaidimai mirksiukas.gif zaidimu prazaidem daug, visi su noru zaide, ir visi zaidimai pasiteisino thumbup.gif thumbup.gif po zaidimu buvo jaunuju foto sesija, paskui pulko fotosesija, ir kai visi buvo isiamzine, keliavom i bara, pries tai dar sustojom rumsiskese ant tokio mazo tiltelio gandrui laiska issiusti mirksiukas.gif l.dziaugiames oru, nes kol buvom rumsiskese, visiskai nelijo, pradejo lyt, kai jau kraustemes i autobusiuka thumbup.gif paleidus laiska gandrui, vairuotojui pasakem - kad sekantis sustojimas baras, ir mes pajudejom, vaziavom vaziavom, ziuriu, jau antra karta pro abratine rumsiskese vaziuojam, pas MB klausiu, ar man vaidenas, ar kaip cia, kad jau vaziavom pro cia, mum besnekant ziuriu jau trecia karta pro arbatine vaziuojam doh.gif visi jau pradejom bruzdeti, o pasirodo vairuotojas pasiklydo, ir niekaip kelio nerado kaip isvaziuoti lotuliukas.gif doh.gif na bet paskui bendrom jegom, sisip ne taip isvaziavom ir pajudejom sventimo vietos link ploja.gif
atvaziavom, teveliai pasitiko su duona ir druska, ir prasidejo stalo issipirkimas lotuliukas.gif pirkmiausiai bandem issipirkt su vokeliu, tada pasiulem buteliu uz visa pulka - pabrolius, jaunuosius, pamerges, pirsli ir svocia, tada pradejo reikalaut uzkandos, cia tai visiem buvo juoko, kai pirslys pradejo sasyskas traukt, buvom pirke kilograma, tai tokia ilga virve tu desru gavos thumbup.gif thumbup.gif paskui dar davem saldainiu girlenda, sampano buteli su saldainiais ir mus praleido thumbup.gif paskui buvo sveikinimai, fotosesija, ir sedom valgyt
toliau viskas sekes puikiai, papasakojom kur buvom, iteikem dokumentus, degem seimos zidini - nes jaunikio mama negalejo ilgai buti baliuje, nes tevelis sunkiai serga, uzkandus rinkom valdzia, ir t.t.
galiu pasakyt, kad panaudojau viska, ka buvau susiruosus, labiausiai visiem patiko smelio supylimas wub.gif
viskas praejo sklandziai ir linxmai, is muzikantu gavom pagyru blush2.gif buvo smagu, kad viskas pasiseke, is jaunuju gavom dovanu ceki i druskininku vandens parka thumbup.gif taip kad visi buvo patenkinti ir laimingi
Papildyta:
jei kuriai ko reikes - rasykit, pasidalinsiu kuom turiu mirksiukas.gif
galiu duot kelis patarimus, del priekabiu sveciu mirksiukas.gif
kadangi zinojau kad pas mus ir tokiu bus, tai buvau jau tam nusiteikus thumbup.gif
kai jis pabande pakritikuoti kad kepures krutintoju raudonos, mano atsakymas buvo tox - tikrai, sakot netinka, negrazu, na negali buti, juk pries vestuves pas pati petruskeviciu konsultacijoj buvau, ir sake tai paskutinis mados klyxmas thumbup.gif thumbup.gif uz tai gavau sveciu plojimu ir dedule liko nusodintas, kai netycia sumaisiau jaunosios pavarde, ir dar pasakiau mergautine, jis pradejo vel komentuoti, tada mano atsakas buvo tox - kaip saunu, kad dar yra zmoniu, klausanciu, ka as sneku, maniau jau niex manes negirdi, o va sirodo kazkas manes klauso, aciu jum uz tai, as tik norejau patikrint jusu budruma thumbup.gif thumbup.gif daugiau dedule manes nebekabino thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2009 09 03, 12:41)
Laba diena, svociutes  ax.gif  Na, prisirinkau daugybe ideju ir patarimu  thumbup.gif  Jus esat nuostabos  wub.gif  4u.gif  Tikrai nereikejo viskoęnuopradziu iki galo skaityt, visu temu net neperskaiciau  rolleyes.gif
Labai noreciau paprasyt - gal galetumet kuri nors atsiust zodzius Gandro laiskui, ir atsakymui jam? brigis76@yahoo.de

beje, svociausiu jau rugsejo 12d.  smile.gif

issiunciau tau i pasta smile.gif

Darule thumbup.gif
aciu uz pasakojima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ronile: 03 rugsėjo 2009 - 14:03
QUOTE(ronile @ 2009 09 03, 14:01)
issiunciau tau i pasta  smile.gif

Darule thumbup.gif
aciu uz pasakojima

Labai dekoju aciuks.gif
Atsakyti