na tesiu pasakojima toliau...
rumsiskese susiradom l.puikia vieta, su staliuku tokiu, nes l.visi norejom valgyt - ir cia ivyko nenumatytas dalykas
pasirodo jaunieji paliko pas tevus masinoj visus sumustinius, ir visa kita,ka turejom valgyt
truputi isstiko sokas, bet juk nera padeties be iseities
traukem baronkas - kurios buvo skirtos stalo issipirkimui, ir bent tas grauzem
na o po tokio pasistiprinimo, prasidejo zaidimai
zaidimu prazaidem daug, visi su noru zaide, ir visi zaidimai pasiteisino
po zaidimu buvo jaunuju foto sesija, paskui pulko fotosesija, ir kai visi buvo isiamzine, keliavom i bara, pries tai dar sustojom rumsiskese ant tokio mazo tiltelio gandrui laiska issiusti
l.dziaugiames oru, nes kol buvom rumsiskese, visiskai nelijo, pradejo lyt, kai jau kraustemes i autobusiuka
paleidus laiska gandrui, vairuotojui pasakem - kad sekantis sustojimas baras, ir mes pajudejom, vaziavom vaziavom, ziuriu, jau antra karta pro abratine rumsiskese vaziuojam, pas MB klausiu, ar man vaidenas, ar kaip cia, kad jau vaziavom pro cia, mum besnekant ziuriu jau trecia karta pro arbatine vaziuojam
visi jau pradejom bruzdeti, o pasirodo vairuotojas pasiklydo, ir niekaip kelio nerado kaip isvaziuoti
na bet paskui bendrom jegom, sisip ne taip isvaziavom ir pajudejom sventimo vietos link
atvaziavom, teveliai pasitiko su duona ir druska, ir prasidejo stalo issipirkimas
pirkmiausiai bandem issipirkt su vokeliu, tada pasiulem buteliu uz visa pulka - pabrolius, jaunuosius, pamerges, pirsli ir svocia, tada pradejo reikalaut uzkandos, cia tai visiem buvo juoko, kai pirslys pradejo sasyskas traukt, buvom pirke kilograma, tai tokia ilga virve tu desru gavos
paskui dar davem saldainiu girlenda, sampano buteli su saldainiais ir mus praleido
paskui buvo sveikinimai, fotosesija, ir sedom valgyt
toliau viskas sekes puikiai, papasakojom kur buvom, iteikem dokumentus, degem seimos zidini - nes jaunikio mama negalejo ilgai buti baliuje, nes tevelis sunkiai serga, uzkandus rinkom valdzia, ir t.t.
galiu pasakyt, kad panaudojau viska, ka buvau susiruosus, labiausiai visiem patiko smelio supylimas
viskas praejo sklandziai ir linxmai, is muzikantu gavom pagyru
buvo smagu, kad viskas pasiseke, is jaunuju gavom dovanu ceki i druskininku vandens parka
taip kad visi buvo patenkinti ir laimingi
Papildyta:jei kuriai ko reikes - rasykit, pasidalinsiu kuom turiu
galiu duot kelis patarimus, del priekabiu sveciu
kadangi zinojau kad pas mus ir tokiu bus, tai buvau jau tam nusiteikus
kai jis pabande pakritikuoti kad kepures krutintoju raudonos, mano atsakymas buvo tox - tikrai, sakot netinka, negrazu, na negali buti, juk pries vestuves pas pati petruskeviciu konsultacijoj buvau, ir sake tai paskutinis mados klyxmas
uz tai gavau sveciu plojimu ir dedule liko nusodintas, kai netycia sumaisiau jaunosios pavarde, ir dar pasakiau mergautine, jis pradejo vel komentuoti, tada mano atsakas buvo tox - kaip saunu, kad dar yra zmoniu, klausanciu, ka as sneku, maniau jau niex manes negirdi, o va sirodo kazkas manes klauso, aciu jum uz tai, as tik norejau patikrint jusu budruma
daugiau dedule manes nebekabino