Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

na ka merginos,eisiu pamaitysiu savo zuiki ir nusnausiu keleta valandziukiu,ryt ta diena..neramu bet tikiuosi bus viskas ok ...sekmes visoms kas ryt kaip ir as svociauja wink.gif
Atsakyti
Labas rytas . Na ka sekmes sios dienos bendrazygems , aciu visoms uz linkejimus . Tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 08 28, 23:32)
Kaip jums svočios balti apdarai?  doh.gif  8 ir 13 nuotraukos

čia

ne kaip, nors cia ir pamergiu margumynas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
sekmes visomssiandien stratuojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 29, 00:05)
Patarkit, ar svočiai dera gyvos gėlės į plaukus? galvoju apie kokią raudoną gėlę(tik ne rožę) ar geriau paieškoti kokios gražios dirbtinės?  g.gif

manau gyva graziau butu drinks_cheers.gif
Atsakyti

Patarkit, ar svočiai dera gyvos gėlės į plaukus? galvoju apie kokią raudoną gėlę(tik ne rožę) ar geriau paieškoti kokios gražios dirbtinės?  g.gif

Labutis smile.gif Aš įsisegiau dirbtinę, nes mano suknia buvo žalia ir radau gėlę visiškai atitinkančią suknelės spalvą. Gyva gražiau gal būtų buvę, bet pagal suknią tokios būčiau neradusi blush2.gif Man asmeniškai tai gražu gėlė plaukuose, pagyvina ax.gif

http://s50.radikal.r...5148fadbdb0.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 08 29, 12:19)

Gražiai atrodė thumbup.gif .

Mano suknelė juoda, plaukai šviesūs, o gėlė raudona bus. O dėl papuošalų gal patarsit: raudonus ar baltus/blizgančius? g.gif (batai ir rankinukas irgi raudoni) .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 29, 12:24)
Gražiai atrodė  thumbup.gif .

Mano suknelė juoda, plaukai šviesūs, o gėlė raudona bus. O dėl papuošalų gal patarsit: raudonus ar baltus/blizgančius?  g.gif (batai ir rankinukas irgi raudoni) .

Mano manymu tai papuosalus irgi raudonus. Nes po to bus per daug marga jei baltus pasirinksit...O jei ir batai ir rankine raudoni ir gele, tuomet ir papuosaliukai tokie graziau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 08 28, 23:32)
Kaip jums svočios balti apdarai?  doh.gif  8 ir 13 nuotraukos

čia

ojej doh.gif
Papildyta:
Na per vestuves su balta suknele, manau, turi būti tik nuotaka. Nes pašaliniam žmogui gali būti ir neaišku,kuri čia ta nuotaka yra  doh.gif .

gali but su baltais pagalo jaunuju nora, buvau pamerge vienuose vestuvese tai mums sakie but baltomis trumpomis suknelemis blush2.gif
Atsakyti
kaži kaip sekasi svočiauti mūsų darbštuolėms...orelis toks jau rudeniškas unsure.gif
Atsakyti
laba svociutes mirksiukas.gif
prisiduodu, kad esu gyva, ir kad viskas pavyko SUPER thumbup.gif thumbup.gif AISKU, NE BE JUSU PAGALBOS wub.gif aciu jum visom, viskas buvo l.gerai, gavom pagyru, esu l.geros nuotaikos, nors miego ir poilsio l.truxta blush2.gif bet viskas puiku, kai tik turesiu laiko ir atsigausiu, papasakosiu viska smulkiai su foto ir t.t. o dabar ikeliu viena foto, bendram vaizdui, kaip atrodziau ax.gif
p.s. buvau l.patenkinta savo puokste - ji buvo is kaliju wub.gif ax.gif

http://www.ipix.lt/images/58712337.jpg
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 30, 15:25)
prisiduodu, kad esu gyva, ir kad viskas pavyko SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif AISKU, NE BE JUSU PAGALBOS wub.gif aciu jum visom, viskas buvo l.gerai, gavom pagyru, esu l.geros nuotaikos, nors miego ir poilsio l.truxta blush2.gif bet viskas puiku, kai tik turesiu laiko ir atsigausiu, papasakosiu viska smulkiai su foto ir t.t. o dabar ikeliu viena foto, bendram vaizdui, kaip atrodziau ax.gif
p.s. buvau l.patenkinta savo puokste - ji buvo is kaliju wub.gif  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MAN FOTO NERODO
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 30, 14:25)
prisiduodu, kad esu gyva, ir kad viskas pavyko SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif AISKU, NE BE JUSU PAGALBOS wub.gif aciu jum visom, viskas buvo l.gerai, gavom pagyru, esu l.geros nuotaikos, nors miego ir poilsio l.truxta blush2.gif bet viskas puiku, kai tik turesiu laiko ir atsigausiu, papasakosiu viska smulkiai su foto ir t.t. o dabar ikeliu viena foto, bendram vaizdui, kaip atrodziau ax.gif
p.s. buvau l.patenkinta savo puokste - ji buvo is kaliju wub.gif  ax.gif

thumbup.gif visdel to radai tas savo paslaptingas gelytes mirksiukas.gif
dziaugiuosi uz tave, labai graziai atrodet visi thumbup.gif
ir smagu girdet kad viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti