Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(iquana @ 2009 08 27, 10:29)
JOOOOOo situacija nekokia, bet yra problema, yra ir būdas ją išspresti, taigi viskas bus gerai. O žinok su vestuvių atributika Šiauliuose liudnoka, man reikia 2 širdžių, bet gėlių parduotuvėse klausinėju nieko gero nepasiulo  doh.gif

O kokiu sirdziu tau reikia, parasyk i az
Papildyta:
QUOTE(Vaidulka15 @ 2009 08 27, 13:49)
Sveikos mielosios,noriu Jums visoms padekoti...Pirsliauti einam jau si 6ni  taigi tik su jusu pagalba esu kaip ir susiruosusi wink.gif)) dekui visoms ,butinai papaskaosiu kaip man sekesi kt savaite ,gal net ir  foto pavyx imesti smile.gif)
Taip  pat noriu pasakyti,kad viena panele nerealiai graziai daro paklode Nakties melodijos su natomis pozomis smile.gif)

Tai gero oro, linksmu sveciu ir muzikantu 4u.gif , viskas pavyks, kai sitiek prisiruosusi esi.
O gal idek foto paklodes ,kad zinotume kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 08 26, 18:30)
labukas 4u.gif  susidūriau su tokia problemėle, šeštadienį mūsų vestuvės ir piršlienė mums šiandien pareiškė kad patys viską susipirktume

Kaip tau sekasi su pirkiniais, ar isisrinkai kazka is sarasiuko?
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 27, 13:48)
Bet tikrai kiek temu jau prisikaupe  doh.gif . kai as pradejau skaityt pamenu jau buvo ju nemazai ,nepavydziu tom kurios dabar skaitys , ju dar daugiau  doh.gif

na taip, ir as skaiciau, man niekas visko ant lekstutes nepadejo ax.gif bet siaip per visas temas dalis info kartojasi, tai nebutina jas visas ir skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 08 27, 10:29)
O žinok su vestuvių atributika Šiauliuose liudnoka, man reikia 2 širdžių, bet gėlių parduotuvėse klausinėju nieko gero nepasiulo  doh.gif

Kadangi as is Telsiu, tai man Siauliai - aukso kasyklos biggrin.gif PRaktiskai viska radau tam dailes salone, kur pasazas prekybos yra prie Dvaro turgaus - treciam aukste berods smile.gif Ir seimos zidini, ir banka, ir sirdis ir visokiu niekuciu dovanoms smile.gif

QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 27, 13:48)
Bet tikrai kiek temu jau prisikaupe  doh.gif . kai as pradejau skaityt pamenu jau buvo ju nemazai ,nepavydziu tom kurios dabar skaitys , ju dar daugiau  doh.gif

As tai visu neskaiciau biggrin.gif Perskaiciau paskutines tris - informacijos daugiau negu daug smile.gif Tai paskui jau tik pati deliojiesi ja taip, kaip paciai norisi smile.gif
Atsakyti
Beda nemoku as cia foto prikabinti ...
Atsakyti
Vaje, vaje ir as vis dar vargstu - scenarijus jau beveik baigtas, bet visos smulkmenos dar nepirktos doh.gif
Labai aciu merginoms, kurios man padejo - iariu, kad nepadekojau dar blush2.gif
Turiu klausimeli - zaidimu, rodos daug prisirankiojau, bet gal turit koki ramesni, nes plauksim Kauno mariose jachta, tai nelabai iseis ten palakstyti. Galvoju, faryt gyvenimo recepto kurima, gandrui laisko siuntima, dar kazka.
Pasiulykit ax.gif Lauksiu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

grįžau aš po mini atostogų. Pirmas 4ias dienas pavyko atsipalaiduoti, o vėliau mintys vis dažniau sugrįždavo prie vestuvių doh.gif biggrin.gif Tai tokios ir atostogos.

Nerimavau, ar rasiu čia dar plepančių, vasara baigiasi, dauguma jau atidirbot, bet žiūriu, kad klydau, kalbos tik verda biggrin.gif

Grįžusi pirmiausia skubėjau skaityti Mandros Sandros įspūdžius, pagal aprašymą panašu, kad balius puikiai praėjo. Ir garbanos labai tinka, ir suknelė super smile.gif

Ir Jolantėlė visai gražiai žiūrėjosi - o taip nerimavai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sekmes visoms rytoj svociaujancioms, daug geros nuotaikos, linksmu vestuviu ir aisku gero oro.Jus pacios sauniausios svociutes, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 08 25, 21:43)
Sveikutes,

gal galit padeti? Ruosiames vyro sesers vestuvems. Labai reiktu kokiu graziu zodziu isleidziant jaunuosius is namu? tevams kokio sveikinimo ir pries teikiant zidini sveikinimo. Gal kas kokiu turit graziu sveikinimu ar zinot kur galima pasiziurineti?
Aciu labai wink.gif

Tiek visko jau isziurejau ir visur vis tie patys zodziai...gal kas turit ka nors grazaus ir originalaus?
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 08 28, 13:41)
Tiek visko jau isziurejau ir visur vis tie patys zodziai...gal kas turit ka nors grazaus ir originalaus?

Labukas ,is mano puses patarimas toks --isleidziant is namu ,kalbek savais zodziais , nes nieko gero ir nerasi niekur ,viskas taspats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 28, 12:55)
Labukas ,is mano puses patarimas toks --isleidziant is namu ,kalbek savais zodziais , nes nieko gero ir nerasi niekur ,viskas taspats  mirksiukas.gif

Aciu uz patarima wink.gif
Atsakyti
gal kam kas pravers

Gal pasakų Karaliai barstė debesynuos sniegą,
Kai meilės angelai plasnojo virš širdžių...
Tarytum rožių žiedlapiais baltais svajonių vėjas
Jums išpuošė gyvenimo kelius visus.
Laimingi būkit savo meilės dieną lyg Karaliai...
Nėra didesnio žemėj turto, negu radot Jūs.
Branginkit vienas kitą nuolat ir mylėkit amžiais!
Ir dovanotą laimę laikykit amžinu turtu
Tad pakelkim pirmaji tostą
Tostą už tai kad jūs susitikote ir už amžinąjį turtą –MEILĘ
------------------------

Mieli tėveliai,
Bėga metai,
Jų tėkmės nesustabdysi jokia jėga pasaulyje.
Nemažai metų prabėgo, o jūsų širdyse dar gyvas pirmas vaiko riksmas,
pirmas jo šypsnys.
Jūsų rankos dar tebejaučia vaikiško delniuko šilumą.
Jūsų širdyse visas vaikų gyvenimas,
Ir štai atėjo diena, kai tą gyvą širdies dalelę reikia atskirti,
dalelę į kurią po lašelį, po trupinėlį dėjote gėrį, grožį, širdies šilumą,
gražiausias gyvenimo viltis.
Nėra žemėje tokių žodžių, kuriais galima būtų jums atsidėkoti.
Todėl tegul išlieka tas gilus dėkingumas jūsų vaikų širdyse.
Ir nepamirš jie tada kelio į jūsų namus,
Ateis pasisemti kantrybės, vilties, išminties
Iš jūsų jie mokysis kurti savo gyvenimą.
Gal paskubės, gal daug kur klys, o gal ir įskaudins - neskubėkite jų teisti,
o patarkite ir atleiskite
----------------------
Šiandien ant jūsų rankų sužibo aukso žiedai. Tebūnie jie simboliai meilės ir ištikimybės iki pat mirties. Tai ženklas, kad nuo šiandien Jūs vyras ir žmona, kad nuo šiandien jums teks dalintis ne tik meile ir džiaugsmu, bet ir nesėkme, nusivylimu. Gyvenime ne visos dienos būna saulėtos, pavasariškos. Kartais pakyla debesys ir vėjai neša dūmus iš namų į namus. Mūsų didžiausias linkėjimas, kad jokie vėjai, jokios audros neužgesintų šiandien uždegto šeimos židinio.

------------------------------

Atsakyti