QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 26, 23:58)
oreste
Labai smalsu pasidarė kas čia gėlės? gal kokią foto galima būtų pamatyti .
Aš irgi negaunu jaunųjų foto. Tiksliau turiu porą, bet jau toookios nekokybiškos, kad nieko nepavyks man su jom padaryti , na ir nebesinervuoju per daug.
Dabar didžiausias skausmas, kaip visas mintis, užduotis, pokštus sudėlioti į scenarijų . Gal jūs padėsit sudėlioti :
1.kopūstų žaidimas,
2.svečių spėjimas ir pinigėlių dėjimas į kelnytes
3.vestuvinio medaus instrukcija
4.gandro laiškas
5.kraičio skrynelė
6. rūtų vainikėlio nusegimas
7. puokštės metimas
6 ir 7 tai jau po 12 prieš išleidžiant miegot, tikriausiai
O kada būna karti karti? prieš 12? židinys bus pasitinkant jaunuosius.
Ir dar klausimas: ar labai keistai atrodys tik 2 dangaus žibintai? ar vienas širdelės formos?
Norėjau pasižadėjimų tortą daryti, bet matau kad jau nespėsiu sulankstyti gabaliukų. Tai dabar nžn kur įterpti tuos pasižadėjimus? Gal kartu su svečių prisitatymu?
Va kiek daug klausimų. Ir kuo toliau, tuo daugiau jų kyla, o laikas vis tirpsta pamažu .
Labai smalsu pasidarė kas čia gėlės? gal kokią foto galima būtų pamatyti .
Aš irgi negaunu jaunųjų foto. Tiksliau turiu porą, bet jau toookios nekokybiškos, kad nieko nepavyks man su jom padaryti , na ir nebesinervuoju per daug.
Dabar didžiausias skausmas, kaip visas mintis, užduotis, pokštus sudėlioti į scenarijų . Gal jūs padėsit sudėlioti :
1.kopūstų žaidimas,
2.svečių spėjimas ir pinigėlių dėjimas į kelnytes
3.vestuvinio medaus instrukcija
4.gandro laiškas
5.kraičio skrynelė
6. rūtų vainikėlio nusegimas
7. puokštės metimas
6 ir 7 tai jau po 12 prieš išleidžiant miegot, tikriausiai
O kada būna karti karti? prieš 12? židinys bus pasitinkant jaunuosius.
Ir dar klausimas: ar labai keistai atrodys tik 2 dangaus žibintai? ar vienas širdelės formos?
Norėjau pasižadėjimų tortą daryti, bet matau kad jau nespėsiu sulankstyti gabaliukų. Tai dabar nžn kur įterpti tuos pasižadėjimus? Gal kartu su svečių prisitatymu?
Va kiek daug klausimų. Ir kuo toliau, tuo daugiau jų kyla, o laikas vis tirpsta pamažu .
1-Kopusto zaidima gali daryti ir atvykus i sodyba, jei bus isbandymai jauniesiems kaip lekstutes dauzymas malku pjovimas ir pan, tai gali iterpti ir sia uzduoti, jei neus isbandymu, tai gal planuoji daryti darbu pasiskirstyma, aistru gesinima, tai gali ir zaidima su kopustais iterpti.3 - islydint jaunuosius miegoti gali paskaityti, 7 - gali daryti po 12, 6 antra diena, kartu su veliumu nusegti, 5 - kraicio skryne - antra diena gali daryti, 2 ir 4 taip pat antra diena patarciau geriau daryti.