Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Mandra Sandra jau juokiausi is tavo tastamento lotuliukas.gif thumbup.gif

pirslio zodziai isleidziant jauniki:
Gerbiami tėveliai, ir šios gražios bei laimingos šeimos nariai, šiuose namuose, šitoje šeimoje užaugo gražus, protingas ir tvirtas vyras Narimantas, kurį mes šiandien išleisime iš šių namų į savarankišką šeimininį jo gyvenimo kelią.
Tėveliai, šiandien jūs išleidžiate savo vaiką, į tą patį gyvenimo kelią, į kurį prieš gerą laiko tarpą, išėjote ir patys. Ir gal būt sudrėks jūsų akys sutinkant jaunąją porą su duona ir druska, vien dėl to, kad gerai žinote nueito kelio skonį ir kainą.
Narimantai, šiandien čia, savo namuose, pakelki taurę už tėvus ir paprašyki jų palaiminimo.

(Išgeriat šampano.)
MIELI TĖVELIAI,
Šiandien jūs prisimenate jo pirmą šypseną, pirmą ištartą žodį "mama, tėti", atrodo, tai buvo visai neseniai. Bėgo metai, tiek daug kartų nužydėjo sodai, buvo džiaugsmo ir vargų, o šiandien jau savo lizdą suka jūsų sūnus. belieka jums palaiminti sūnų ir palinkėti laimingo kelio.
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 08 04, 20:46)
Vat man dabar ir kilo klausimas - kur statyt. Supranti as ja issiuvinejau is gelyciu padarytu is traukto popieriaus . atrodo pasakiskai , bet kai pastatau ,  ji zmogaus dydzio - uzstos tevus

tai ir daryk tada po tevu sutikimo jau, tegul ta tavo sirdi laiko koki du berniukai, ar tai pabroliai, ar kas, ja gali kazkur gal netoli stalo statyt, ar kur, bet daryk po tevu jau manau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 04, 00:20)
Papildau savimi sąrašiuką  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rozalinda30

rugpjūčio 14
Žiurbutis

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
olginskiene

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
Ivile

rugpjūčio 29
darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

ir aš noriu į būrį ax.gif
Atsakyti
Gal kuri darėt marškinėlius su užrašais jaunieisems. Galvojuką nors užrašyt, bet nelabai yr idėju. Priekyje, gal " KĄ TIK VEDŽIAU/IŠTEKĖJAU", o gale jaunajam tai galvoju užrašysiu "VEDĘS, BET NEMIRĘS", o va su jaunąja tai gal kas turi kokių idėjų ax.gif

Ir aš labai tikiuosi, kad mano jaunoji čia nesilanko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2009 08 05, 00:32)
Gal kuri darėt marškinėlius su užrašais jaunieisems. Galvojuką nors užrašyt, bet nelabai yr idėju. Priekyje, gal " KĄ TIK VEDŽIAU/IŠTEKĖJAU", o gale jaunajam tai galvoju užrašysiu "VEDĘS, BET NEMIRĘS", o va su jaunąja tai gal kas turi kokių idėjų  ax.gif

Ir aš labai tikiuosi, kad mano jaunoji čia nesilanko  cool.gif

tikėkis smile.gif
aš dariau tokią tik jaunikui, vedęs bet ne miręs rašiau ant priekio biggrin.gif
Atsakyti
Kuoarčiau vestuvės tuodaugiau klausimų kyla doh.gif
Gal kas žino kokių žaidimų svečiamas susipažinti. Tą, kur svečias atsistoja ir pasako kas jį sieja su jaunaisiais žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

testamentas juokingas, jo? biggrin.gif pamatytumėt mano vyrą apirengusį lotuliukas.gif liemenuke su greipfrutais doh.gif lotuliukas.gif , tik dažų nerandu....toks būna lūpdažis papigiai, raudona tokia spalva, mes vadinam kūrviškai žavinga biggrin.gif, bet neradau turgely...kai pasakiau bobutei, kad reikia raudono, vaidinimui. siūlė visokias spalvas, bet tokios nebuvo rolleyes.gif
vakar su vyru darėm saldainių virvę. ėmėm virvelę, ant jos saldainius su lipnia juosta galiukus vyniojom. laikosi, tik nelabai gražiai matosi ta virvelė, bet jau tiek to, ne čia esmė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 05 rugpjūčio 2009 - 07:41
labai svarbu:
ar užsakinėjot balionus? kur? po kiek?

iš pradžių maniau iš bažnyčios išėjus leisti helio balionus...Bet žiūriu brangu, dvejoju, ką daryt. gal yra pigiau kur gauti
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 04, 10:52)
dar karta pabandykit cia

vardas: kaip nikas
slap. ramkam

Sveikutis.praso registruotis,nieko nerodo g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 05, 10:04)
labai svarbu:
ar užsakinėjot balionus? kur? po kiek?

iš pradžių maniau iš bažnyčios išėjus leisti helio balionus...Bet žiūriu brangu, dvejoju, ką daryt. gal yra pigiau kur gauti

Galima nuomotis helio baliona ir pusti visus alionus, taip pigiau gaunasi, as tai nemokamai gausiu helio
Atsakyti
Darule, aciu smile.gif

Na, merginos, va taip su jusu pagalba ir patarimais aciuks.gif scenarijus kaip ir sudeliotas...clap.gif
Teliko prigaminti visokiu suplanuotu akciju atrakciju biggrin.gif bei susirasti sau batelius doh.gif

Nors dabar galvoju gal persistengiau g.gif, nes zr. laisko citata:
"Zidinio norim, gandro, puokstes ir keliaraiscio metimo, pirmo sokio. Kazka sneketi dar.. gal ne. Vaiku vardu rinkimo nereikia.
Sveciu pristatyma darykit jus. Pamerges/pabroliai sake nenorintys vesti zaidimus." unsure.gif unsure.gif unsure.gif

lotuliukas.gif Nezino jie, kam pakliuvo i nagus... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 05, 11:07)
Darule, aciu smile.gif

Teliko prigaminti visokiu suplanuotu akciju atrakciju  biggrin.gif  bei susirasti sau batelius  doh.gif 

Nors dabar galvoju gal persistengiau  g.gif, nes zr. laisko citata:
"Zidinio norim, gandro, puokstes ir keliaraiscio metimo, pirmo sokio. Kazka sneketi dar.. gal ne. Vaiku vardu rinkimo nereikia.
Sveciu pristatyma darykit jus. Pamerges/pabroliai sake nenorintys vesti zaidimus."  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif Nezino jie, kam pakliuvo i nagus...  lotuliukas.gif

visada prasom mirksiukas.gif as pagaliau nusipirkau batelius thumbup.gif clap.gif tixliau pirkau basutes - kaune savam, ten radau net 4poras bateliu 41 ismieros, ir issirinkau thumbup.gif
kas cia tam pulkui daros kad visiem bele pasedet, ir nieko neveikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 04, 21:45)
o ar ne per daug jau visko? nedaryčiau ir nedarysiu tos kerpamos širdies smile.gif

pagaminau piršlio-persirengėlio paprastute pasą  biggrin.gif griūk negyvas vadinasi  lotuliukas.gif nes pasižiūrėkite

Niu prisijuokiau iki soties thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rozalinda30 @ 2009 08 04, 21:59)
labai puikios papkes smile.gif gal gali pasakyt su kuo ta siulu popieriu(ar kaip jis ten vadinasi)priklijavai? as toki pati pirkau tik melyna su blizguciu blush2.gif

klijavom su tokiais moment, super.... neatsimenu tikslaus pavadinimo. Senukuose pirkau, klijuoja tipo ir vinis, ir lenteles. Bet truputi teplus, kaip ir lipalas. Gale klijavom su "super glue" tai man thumbup.gif
QUOTE(erjota @ 2009 08 05, 11:28)
Sveikutis.praso registruotis,nieko nerodo g.gif  g.gif  blink.gif

Zemiau parasyta slapukai
Atsakyti