QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 04, 22:47)
TAI AŠ - pasakojimas
smagu, kad pavyko./ tik va pykčiai tarpusavy tai negerai jau

tikiuosi, išvengsime
pykciainegerai ir dar tokia proga ir dar kai svetimi zmones girdi...ka jis sake ,as jau uzmirsau.bet tada tai sedau i masina ir sakiau vezkit mane is cia!!! scenariju net kazkam daviau.tai pirmas kivircas per 11 metu tai gal is itampos(o ir pirslys ant drasos buvo truputi paemes) tik ta drasa ne vietoj atsirado

viskas pas mus jau gerai.pas mus pulkui buvo uzsakytas bendras tortas .toks is mazu tortuku sudetas kaip gele.rytoj papasakosiu antra dali.
kaip as dziaugiosi,kad manes jau nera sarasiuky

,bet galiu pasakyt,kad taip ruosiantisvisoms bendrom jegom,nepasisekt negali!!!!!!
tiesa,del tos dideles sirdies.as buvau darius kitoms vestuvems ant agro pleveles.nudaziau dazais.bet ji buvo persvieciama ir nelabai matesi.tai arba ja reikia ryskia padaryt,arba kaip dabar merginos pasakoja...klijuotos ir t.t kad neparsisviestu labai
pamergiu tortas stovejo ant saldaus stalo.nebuvo jokiu ceremoniju.jaunieji prase,kad nebutu jokiu rinkliavu.nes jei pamerges nestu tortus tai pabroliams po buteli reiketu det.taip kaip anksciau.muzikantas ir uz marsus nerinko,tik seimininkes stovejo su vandeniu ir ranksluosciu prie duru.joms lauktuviu davem.iki ryt mielosios.nuotauku reikes laukt apie pora savaiciu...