sveikos svociutes.pas mus vakar atvaziavo jaunieji su lauktuvem,dar karta padekojo,sake viskas labai patiko,tiek daug nesitikejo.nuo ju gavom dovanu perrasyta musu vestuviu filma,nes mes vis neprisiruosem(pries desimtmeti buvo video juostos)
o dabar kiek prisiminsiu papasakosiu daugiau
8.00as jau kirpykloje.kai pamaciau save veidrodyje su sukuosena-issigandau
,bet pagalvojus,kad tai jaunuju svent,numojau ranka ir lekiau darytis makijaza.pradejo mane paisyt
ir jauciu,dazo-valo,dazo-valo...as jau mintyse galvoju kaip man reikes spet nusipraust ir paciai pasidazyt jei jau laiko nera,o kai pamaciau...pati sau grazi pasidariau
net ir sukuosena ne tokia baisi atrode.suknele per mazai susiaurino,truko kokiu keturiu centimetru,bet bendras vaizdas nebuvo blogas
.pas jaunaji kai nuvaziavau jau visi buvo susirinke.skaiciau pagal jaunojo gyvenima sukurta eilerasti,labai graudinausi,bet kai baigus pakeliau akis,asaras sluoste ir pats jaunasis.paklausem ar niekas nenori atkalbet ar duot kokiu patarimu...pabroliai atsake,kad pasilieka paskutin akimirkai
atsisveikinom su tevais ir isvaziavom(as islekiau greiciau kad jaunaji jau pasitikciau pas nuotaka).pas nuotaka jaunajam pasakiau penkias datas(visas pasake,tik kai pasakiau vestuviu metiniu data nustebo,kas tais kitais metais per proga,bet suprato)is penkiu daiktu issirinko priklausanti jaunajai ir pasake duru koda.ten pristatem poras,isgerem sampano ir isejom puost masinu.lauke ziauriai susipykau su pirsliu iki asaru,veliau visas pulkas klausinejo ar atsiprase.nes kad kaltas ,pats veliau suprato.tai kaip supratot,rytas buvo itemtas.santuokos registracija praejo sklandziai,baznycioje grojo gitaromis,labai jaudinausi,nes mano dukryte su jaunosios sesyte nese jaunuju ziedus,buvo baisu,kad nepargriutu.barsteme ziedlapius ir konfeti.pavaisinau jaunima kuris grojo ir giedojo giesmes saldainiais,tai jie mums dar kelias dainas sudainavo prie baznycios.vaziavome prie meiles tiltelio, jaunieji ismete rakta,bet spynele nerakino ant tilto,o pasiliko sau surakintas ja sirdeles.paleido laiska gandrui,bet laiska jam rase patys jaunieji,as tik padaviau pradeta rasyt.balionai isisuko i sakas.juokavom,kad gal ten gandralizdis yra.atsirinko sau tinkancius jausmus.pasiliko ir pykcio,ir pavydo.sake reikia ir situ truputi.dar po baznycios uzsukom i kaimo parduotuve .jaunieji apsipirko romantiskam vakarui.vaziavom i traukiniu stoti fotogtafuotis(masinistas leido foto sesija atlikt ir paciam traukiny).paskui vaziavom i gamta uzkast ir pazaist.kol vaisinomes, suzaidem su klausimu kortelem.movem degtuku dezutes ant nosies,braskes ir agrastus,pabroliai su naujovisku krepsiniu susipazino
,pamerges kamuoliukus per kelnes klesnes rideno uzristom akim.man ir tas malonumas su nuotaka teko,tik mudviem vyrus sukeite
.pas jaunaji kelnes su pamusalu buvo ir vis kliuvo uz jo.is praziu niekaip nesupratau kas cia kur kliuva,teko jaunajam maut kelnes ir parodyt
.pulkas labai linksmas kaip ir jaunieji.is pralaimejusiu rinkau fantus.pries isvaziuojant turejo ivykdyt tai kas uzrasyta kortelej,visus apdovanojau.merginos gavo firminius rankinukus(maxima krepselius),vaikinai skrydzius parasiutais(balionus),vyno deze(magnetukas),sviestuva(stikline zvakide),visu nevardinsiu.dar pasifilmavom ir lekem i sodyba.sutinkant man sakyt beveik nieko nereikejo,nes pasake mamos.sveikinimai vyko lauke,tai as spejau savo daiktus susirusiuot ir nusinest prie stalo.dokumentus ir nauja seima pristatem lauke.iteikem plyta,vini,laimes medi ir stiklaini baltu centu.o su muzikantu nieko net nesitarem,viskas vyko sklandziai.jei idomu,parasysiu kaip viskas vyko veliau.dabar jau ir taip daug pripliurpiau
Papildyta:atsiprasau uz klaidas ir padrikas mintis,bet tikiuosi suprasit.sventem kazkokiam kaime link liudvinavo,ne knyzu pirti.vakar uzsukau i ta parduotuve,kur apsipirko jaunieji, tai sake ispudi paliko