laba mergytes
siandien buvom susitike su visu pulku aptarem kai kurias detales, suderinom laika, ir visa kita, vienu zodziu viskas praejo sklandziai tikiuos viskas taip bus ir per vestuves
apie fotografus...pas mus sake ir duos cd paskui su foto, tikiuosi viskas bus gerai, ir nuotraukom busim patenkinti
Jolanteleg69 taip bijojai, o pasirodo be reikalo viskas buvo ciki piki ir nuotraukose graziai atrodei, siaip man patiko tavo sukuosena kazko tokio panasaus ir as noreciau ir jei viskas praejo sauniai, tai aukstyn nosiuka, juk viskas gerai
Jolanteleg69 su popierinem metinem
JOLANTELEI kažkokie asmeniniai kompleksai neduoda ramybės. čia ne santykių aiškinimasis ar kažkas panašaus
pasidalinkit idejom ir patarimais, kaip stala issipirkinesit, ar issipirkinejot? as galvoju pirma pabandyti issipirkti stala su vokeliu - nes dabar tai visur populiaru , paskui pasiulysiu nuo visu po buteli - pamergiu butelys, pabroliu, pirslio ir mano - svocios, taip pat saldainiu virve, maisa riesutu, zirniu, pupeliu ir desros sliosiuka galvoju ir torta medini pasidaryti, bet jus gal kuri kuribingesne, ir ka kita pasiulysit
QUOTE(darule @ 2009 08 23, 20:28)
laba mergytes
siandien buvom susitike su visu pulku aptarem kai kurias detales, suderinom laika, ir visa kita, vienu zodziu viskas praejo sklandziai tikiuos viskas taip bus ir per vestuves
apie fotografus...pas mus sake ir duos cd paskui su foto, tikiuosi viskas bus gerai, ir nuotraukom busim patenkinti
Jolanteleg69 taip bijojai, o pasirodo be reikalo viskas buvo ciki piki ir nuotraukose graziai atrodei, siaip man patiko tavo sukuosena kazko tokio panasaus ir as noreciau ir jei viskas praejo sauniai, tai aukstyn nosiuka, juk viskas gerai
aciu, labai malonu
P.S. as gyvenime del nieko nekopleksuoju
Reikia pabaigti tėmelę kažkaip .
Jolanta, suknelė per šventę tikrai žyyymiau gražiau atrodė nei matavimosi .
O dėl pasakojimo , tai "nesiparink" ne visiems duota dovana viską rišliai ir aiškiai pasakoti, aš irgi neturiu tokios dovanos, todėl ir bijau dėl piršliavimo.
Eisiu šiandien fotografuoti visų daiktų, nes paskui jau nebebus laiko ir bijau kad neliks prisiminimo .
Jolanta, suknelė per šventę tikrai žyyymiau gražiau atrodė nei matavimosi .
O dėl pasakojimo , tai "nesiparink" ne visiems duota dovana viską rišliai ir aiškiai pasakoti, aš irgi neturiu tokios dovanos, todėl ir bijau dėl piršliavimo.
Eisiu šiandien fotografuoti visų daiktų, nes paskui jau nebebus laiko ir bijau kad neliks prisiminimo .
Padedu pabaigti tema
ir aš padedu
Dar Žiurbučio atviruką pagirsiu- superinis, norėčiau tokį gauti . Pati jau nebedarysiu, ir taip panika, kad suplanuotų darbų nespėsiu .
(Nagi pabaigiam temelę ...)
(Nagi pabaigiam temelę ...)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.