Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(iquana @ 2009 08 21, 10:24)
Labutis, gal gali parašyti, kas tame laiške rašoma??  4u.gif

atsiusk e-pasta, imesiu laiska, paskaitysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 21, 09:21)
sveikinu su  nestuke.gif  pantera83 wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 21, 09:50)
dėkui už pagyrimus. kažkaip susibendravom, negalėjau nepasirodyt. fotografė l. šauni jauna moteris Aurelija, Kaunas
Papildyta:
pantera, sveikinu tapus  nestuke.gif

aciu, merginos smile.gif

gaila, kad is Kauno, man ir ateity reikes fotografo paslaugu biggrin.gif
Atsakyti
mandra sandra,nuotraukos liuksiskos!!!!!!!!! ir isvis tu labai faina smile.gif.tavo darbai,idejos...viskas labai grazu.
kai buvau kaune,matavausi tokia kaip tavo suknele,bet man toks modelis netiko.pirkau nerta vaseliu is mango.
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 08 21, 16:21)
mandra sandra,nuotraukos liuksiskos!!!!!!!!! ir isvis tu labai faina smile.gif.tavo darbai,idejos...viskas labai grazu.
kai buvau kaune,matavausi tokia kaip tavo suknele,bet man toks modelis netiko.pirkau nerta vaseliu is mango.

net susigedau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
thumbup.gif dekui labai uz tokius siltus zodzius blush-anim-cl.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2009 08 21, 00:34)
Ir dar klausimėlis - kaip padaryti, kad po ceremonijos bažnyčioje pirmiausiai išeitų svečiai, o tik paskui jaunieji. Ir iš viso kaip būna?
Nes jei pirmi jaunieji išeina tai kas ten juos tada pabarsto  g.gif

mes tai taremes su sveciais kad kai kurie kad pirmi iseitu ir jaunuosius ziedlapiais apmetyru. Mano vestuvese tai ziedlapius nuo vargonu mete, tai labai graziai atrode wub.gif
Atsakyti
visom ryt svociaujanciom, gero oro, paklusnaus pulko, ir puikios nuotaikos, mes jus palaikom thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

as einu toliau siutis maiselius stalo issipirkimui, tikiuos ryt jau turesiu ka parodyti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 21, 22:36)
visom ryt svociaujanciom, gero oro, paklusnaus pulko, ir puikios nuotaikos, mes jus palaikom thumbup.gif  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

as einu toliau siutis maiselius stalo issipirkimui, tikiuos ryt jau turesiu ka parodyti

Ačiū ačiū . Kaip nors atlaikysim
Atsakyti
laba 4u.gif
tikiuos musu svociutem sekas puikiai, nes oras, tai thumbup.gif
pagaliau baigiau medalius, jeeeeee thumbup.gif thumbup.gif
stai ir kraicio skrynia su pasiskolinta mintim blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 22 rugpjūčio 2009 - 11:20
mano deze daiktams kuriu reikes gamtoje ax.gif
Atsakyti
visom, kurios praset vaikelio laisko, issiunciau, ieskokit pastuose mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos ,oras siandien nuostabus ,kazin kita sestadieni koks bus . Darule, o is ko medalius gaminai?
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 22, 16:17)
Sveikos gyvos ,oras siandien nuostabus ,kazin kita sestadieni koks bus . Darule, o is ko medalius gaminai?

kita savaite oras bus puikus lotuliukas.gif thumbup.gif medalius gaminom is medzio, ir paskui klijavom nominacijas mirksiukas.gif
Atsakyti