Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 20, 17:29)
taip, tas kortelių židimas, kai trauki atsakymą.
dėkui merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ne, ne tai kad prisikalbėčiau, tiesiog dabar nenoriu. vėliau gal kada... bigsmile.gif

streso ir aš nejausčiau, bet pagalvojus koks nuovargis, tai šakės. nei valgius, nei gėrus  biggrin.gif  tongue.gif  dar 1-ienio naktį nemigus (vaikas neleido), tai net širdis kalė iš pervargimo

O KAS SKAITO KLAUSIMA, KAS ATSAKYMA?
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 19, 07:35)
tai fotkems ir reikia ryskesnio makiazo, geriau ziurisi mirksiukas.gif

as tai dziaugiuosi, kad man pirsliavimas buvo tinkamu laiku, nes dabar tai niekaip negaleciau but svocia su tokia prasta  nestuke.gif savijauta smile.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 20, 19:18)
jei jau įkėliau į bendrą forumą, naudokitės kortelių žaidimu kam tik reikia  4u.gif

na kai tiek darbelio ir viskas gatavai tiesiog ant lėkštelės patiekta tai norisi bent padėkoti aciuks.gif

Jau atsispausdinau jas. Nežinau ar panaudosiu, bet jei vakare nebus ką veikti kažkuriuo metu tai bus man kaip variantas. Kiekvienos vestuvės kaip staigmena, nežinai kada ten ir ko gali reikti, kiek laiko kas užtrunka ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 08 20, 14:16)
Sveikutės,ateinu trumpam pasirodyti
http://public.fotki.com/ciupiene/

labai grazios foto thumbup.gif

QUOTE(Minnra @ 2009 08 20, 16:07)
Labutis visoms

Na ir man ryt didzioji dienele!!!
Leksiu tuoj sukneles pasiimti. Pagrindas jau masinoj su dezem. Tikekimes viskas bus ok

Kuo didziausios sekmes
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 20, 20:14)
O KAS SKAITO KLAUSIMA, KAS ATSAKYMA?

MES TAI ŠALIA SĖDINČIAM UŽDAVINĖJOM, O SKAITĖM LIMUZINE.
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas gali parasyti, kur galima nupirkti knyga, kus visi vestuvininkai raso sveikinimus jauniesiems?
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 08 20, 22:48)
Labas vakaras,
gal kas gali parasyti, kur galima nupirkti knyga, kus visi vestuvininkai raso sveikinimus jauniesiems?

tai arba paprastas kolk albumas arba albumas klijuojamas nuotraukų. aš tai pastarąjį dariau, gražiai apipavidalinau pirmą lapą, užklijavau žodį photo ir vsio
Atsakyti
Sveikos visos. Busim liudininkais jau poryt, dabar iskilo klausimas, o liudininkams reikia tureti pasus CMB? smile.gif Kad jaunuju reikia tureti tai zinau, o apie save tik dabar pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 08 20, 22:50)
Sveikos visos. Busim liudininkais jau poryt, dabar iskilo klausimas, o liudininkams reikia tureti pasus CMB? smile.gif Kad jaunuju reikia tureti tai zinau, o apie save tik dabar pagalvojau biggrin.gif

reikia
Atsakyti
Sveikinimai visoms jau atlaikiusioms išbandymą būti svočia 4u.gif
Ir linkėjimai visoms būsimoms svočioms. Kadangi man jau šeštadienį svočiaut, tai nejučia apima panika, kad nepavyks. Bet čia turbūt visoms taip būna cool.gif
Atsakyti
Ir dar klausimėlis - kaip padaryti, kad po ceremonijos bažnyčioje pirmiausiai išeitų svečiai, o tik paskui jaunieji. Ir iš viso kaip būna?
Nes jei pirmi jaunieji išeina tai kas ten juos tada pabarsto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2009 08 21, 01:34)
Ir dar klausimėlis - kaip padaryti, kad po ceremonijos bažnyčioje pirmiausiai išeitų svečiai, o tik paskui jaunieji. Ir iš viso kaip būna?
Nes jei pirmi jaunieji išeina tai kas ten juos tada pabarsto  g.gif

Labas rytas ,jaunieji juk dar fotografuojasi baznycioj ,taigi pradzioj susitark su sveciais ,jaunimu ,kad iseitu pirmi mirksiukas.gif
Atsakyti