Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 19, 17:41)
dėkui visoms už pagyras  blush2.gif net padėkot laiko neradau anksčiau  smile.gif , noriu jums išsamiai surašyti, todėl tik po tokį gabaliuką išeina  biggrin.gif

iguana, įmetu tau meilės burtus. worde pati pasidariau

Kortelės kokios šaunios bigsmile.gif
O kam jos naudojamos?

Man vestuvės šį savaitgalį doh.gif Neturiu labai daug laiko pasiuošti, bet sako gi ir per naktį galima smile.gif Beto ne pirmą kartą einu svočiauti, tai netaip baisu kaip pirmą kartą. Bet gaudausi idėjas jūsų visų. O čia tiek idėjų bigsmile.gif Rudenį irgi iš čia rinkausi, bet dabar kažko naujo jau reikia, kad nepasikartot. Beje gal žinote kur Utenoje gauti balionų su heliu. Buvo anksčiau parduotuvė senukuose, bet ji kažkur dingo. Mačiau viena svočiutė fotografavosi Utenoje tai gal iš Utenos pati ir žino. Jei kas gali pagelbėti tai būtų labai ačiukas wub.gif
Atsakyti
Mandra Sandra,labai gražiai tu čia viska papasakojai,matos kad buvai superinė svočiutė,visą širdį vestuvėms atidavei ir dar kitoms merginos neatsisakydavai padėti,šaunuolė esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 08 20, 16:18)
Kortelės kokios šaunios  bigsmile.gif 
O kam jos naudojamos?

čia klausimų-atsakymų žaidimas

QUOTE(roky @ 2009 08 20, 16:26)
Mandra Sandra,labai gražiai tu čia viska papasakojai,matos kad buvai superinė svočiutė,visą širdį vestuvėms atidavei ir dar kitoms merginos neatsisakydavai padėti,šaunuolė esi  4u.gif

dėkui 4u.gif blush2.gif
jo, jau išsamiai surašiau. praktiškai scenarijus biggrin.gif
Atsakyti
saunuole Mandra_sandra thumbup.gif , labai linksmos ir grazios vestuves, labai daug darbo idejai, o rezultatas labai geras gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
Mandra Sandra, dekui uz nuosirdu, issamu pasakojima. 4u.gif Isties jauciasi, kad daug meiles ir silumos idejai. biggrin.gif Saunuole. Teisybe sakai, kad tai beveik kaip scenarijus. bigsmile.gif Sekmes tau. smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms

Na ir man ryt didzioji dienele!!!
Leksiu tuoj sukneles pasiimti. Pagrindas jau masinoj su dezem. Tikekimes viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 20, 16:07)
Labutis visoms

Na ir man ryt didzioji dienele!!!
Leksiu tuoj sukneles pasiimti. Pagrindas jau masinoj su dezem. Tikekimes viskas bus ok

didziausios sekmes rytoj ir be abejo geros nuotaikos ir linksmu vestuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 20, 16:40)
čia klausimų-atsakymų žaidimas

O kam jis naudojamas, tiesiog šeip kaip žaidimas? Čia gal tas variantas kai vienas traukia, o kitas atsako?

Labai išsamus jūsų pasakojimas, nepatingėjot viską parašyti thumbup.gif Ir tiek visko priruošusi buvot bigsmile.gif
Atsakyti
Mandra Sandra ,saunios tikrai vestuves buvo thumbup.gif
O del pirsliavimo neprasikalbek . Ir as sakiau jau daugiau bent artimiausiu metu tai tikrai nereiks . o va vel kita savaitgali pirsliausim . Streso isvis jokio nejauciu , tik truputi del to kad tai bus rusu-lenku vestuves doh.gif o mes lietuviai , daug tradiciju nezinau , bet bus dar ir svotai tai ko pas mus nera tai jie pasirupins thumbup.gif . tai atpirsliausim sitas vestuves o paskui ziuresim ,gal dar kas sumastys lotuliukas.gif
Atsakyti
taip, tas kortelių židimas, kai trauki atsakymą.
dėkui merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ne, ne tai kad prisikalbėčiau, tiesiog dabar nenoriu. vėliau gal kada... bigsmile.gif

streso ir aš nejausčiau, bet pagalvojus koks nuovargis, tai šakės. nei valgius, nei gėrus biggrin.gif tongue.gif dar 1-ienio naktį nemigus (vaikas neleido), tai net širdis kalė iš pervargimo
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 20, 18:29)
taip, tas kortelių židimas, kai trauki atsakymą.
dėkui merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ne, ne tai kad prisikalbėčiau, tiesiog dabar nenoriu. vėliau gal kada... bigsmile.gif

streso ir aš nejausčiau, bet pagalvojus koks nuovargis, tai šakės. nei valgius, nei gėrus  biggrin.gif  tongue.gif  dar 1-ienio naktį nemigus (vaikas neleido), tai net širdis kalė iš pervargimo

ačiukas, supratau dabar 4u.gif Bet kiek čia darbelio įdėta daug, ar galima ir man jas parsisiųsti ax.gif

O dėl ėjimo kitą kartą tai buvo ir mums taip, kad dievagojomės jog kito karto nebus niekaip. O štai mums ir vėl kitas kartas doh.gif Pirmą dieną mes irgi buvom nei valgę nei gėrę ir balsus dar palikom rolleyes.gif antrą dieną vos pravedėm viską, jau gerokai užkimę.

Ką mes darėm nesikartosiu, kažkurioj temoj seniau jau esu rašiusi. Bet žiūriu idėjų naujų vėl yra nemažai. Man čia didžiulė išeitis, nes jau nebežinau ką reiktų pačiai vėl naujo sugalvoti. O čia kai tiek galvų tai thumbup.gif

Beje mes dar lobį darom (druska, valerijonas, ricina ir t,t.) jauniesiems. Bet labai daug parašyti nenoriu, nes jaučiu, kad gali čia būti paskaitoma tam kam nereikia šiuo metu biggrin.gif
Atsakyti
jei jau įkėliau į bendrą forumą, naudokitės kortelių žaidimu kam tik reikia 4u.gif
Atsakyti