Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

4u.gif sveikos svociutes smile.gif as labiau jusu skyrelio skaitytoja, nes i svociutes pati nesiruosiu tik savo mamai padedu blush2.gif Jus saunuoles ir cia taip graziai bendraujat ir viskuo dalinates. Ruosiam kraicio skrynia jauniesiems. Gal galetumet patart ka idomesnio galima butu ten idet ax.gif
Apziurejau skgretos kraicio skrynele (be galo kruopsciai viskas suruosta 4u.gif ), patiko, tik klausimukas kas i tuos maiselius "kai salta, kai liudna ir t.t." viduj ideta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 20 rugpjūčio 2009 - 02:01
QUOTE(zydrunyte @ 2009 08 19, 22:22)

Gal dar koki zaidimuka kas man pasufleruosit (sokiu metu kur galetume pazaist).

as gal ir buvau rasius sita zaidima, nepamenu, vieni daro ji su balionais, pririsa merginai ar vaikinu prie kojos baliona ir sokant viena pora kitai porai turi susprogdinti ta baliona, pora kuri lieka su sveiku balionu - laimi. Bet cia gali ir nelaime atsitikti, vienose vestuvese viena mergina kitai netycia su kulniuku labai stipriai ispyre i koja (nepataike i baliona), tai kuriai ispyre sokiai ta vakara baigesi.
As norejau padaryti bet nespejau zaidima su laikrasciais, visi soka saleje ant grindu prideta daug laikrasciu, nustojus groti muzikai visi turi stoveti ant laikrasciu, kas nestovi tas iskrenta, ir vis tuos laikrascius reik nuimti, labai linksmas zaidimas, vienose vestuvese zaidziau tai ten ir ant ranku paimi ir ant galu pirstu atsistoji, viska darai kad isliktum ant to laikrascio. Islike ant laikrascio -laimi.
Dar as dariau antra diena buciniu konkursa: per atstuma, neperzengiant linijos reikia pasibuciuoti, atstumas vis didinamas, per didziausia atstuma pasibuciavusi pora laimi, pas mus pasibuciavo per 1,7 m.

QUOTE(veidax @ 2009 08 20, 03:00)
4u.gif sveikos svociutes smile.gif as labiau jusu skyrelio skaitytoja, nes i svociutes pati nesiruosiu tik savo mamai padedu  blush2.gif  Jus saunuoles ir cia taip graziai bendraujat ir viskuo dalinates. Ruosiam kraicio skrynia jauniesiems. Gal galetumet patart ka idomesnio galima butu ten idet  ax.gif
Apziurejau skgretos kraicio skrynele (be galo kruopsciai viskas suruosta  4u.gif ), patiko, tik klausimukas kas i tuos maiselius "kai salta, kai liudna ir t.t." viduj ideta?

i maiselius dejau atvirutes su patarimais, i maiseli kai salta idejau degtku dezute su jaunuju inicialais, ir pasiulyma uzidegti seimos zidini, o i maiseli vaziuojant susitikti su mazuoju angeliuku idejau vilnones kojinytes ir atviruka, i kitus maisiukus dejau patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 19, 17:41)
dėkui visoms už pagyras  blush2.gif net padėkot laiko neradau anksčiau  smile.gif , noriu jums išsamiai surašyti, todėl tik po tokį gabaliuką išeina  biggrin.gif

iguana, įmetu tau meilės burtus. worde pati pasidariau

Ačiū už savo darbų pasidilijimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, jau rytoj mano diena, dukryte priziures tetis su savo zmona karsta.gif kazkaip pasiseke, vakar buvom nuveze repeticijai, tai visai rami buvo thumbup.gif .
shian laukia paskutiniai apsipirkimai, ir ruosa nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 20, 10:03)
Na, jau rytoj mano diena, dukryte priziures tetis su savo zmona  karsta.gif kazkaip pasiseke, vakar buvom nuveze repeticijai, tai visai rami buvo  thumbup.gif .
shian laukia paskutiniai apsipirkimai, ir ruosa  nail.gif

niu va, matai viskas puikiai issisprende, svarbu kad bus kas dukryte priziues. Ir vestues linksmai praeis.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 20, 10:03)
Na, jau rytoj mano diena, dukryte priziures tetis su savo zmona  karsta.gif kazkaip pasiseke, vakar buvom nuveze repeticijai, tai visai rami buvo  thumbup.gif .
shian laukia paskutiniai apsipirkimai, ir ruosa  nail.gif

thumbup.gif
dideliausios sekmes ir gero oro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 20, 11:14)
thumbup.gif
dideliausios sekmes ir gero oro mirksiukas.gif  4u.gif

oras tikrai turėtų būti geras, kam šį savatigalį aktualu, nes praneša + 26 be lietaus thumbup.gif
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif aciu merginos uz palaikyma. Shiaip shiandien reikalai taisosi, vakar padaze plaukus thumbup.gif spalva, kaip niekad puiki. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,ateinu trumpam pasirodyti
http://public.fotki.com/ciupiene/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roky: 20 rugpjūčio 2009 - 13:18
QUOTE(roky @ 2009 08 20, 14:16)
Sveikutės,ateinu trumpam pasirodyti
http://public.fotki.com/ciupiene/

Užrakinta sad.gif ,
oj jau rodo biggrin.gif.

Jolantele, smagu kad reikalai taisosi, viskas bus ok thumbup.gif ir oras puikus .

Aš jau pradedu stresuoti kad nieko nespėsiu scare.gif. Liko 2 sav. scenarijaus tik pusę parašiau, darbų dar igi daug, visko reikia nupirkti. Tai stengiuos kuo mažiau SM sėdėti, o kažką pamažu daryti.
Man daugiausia neaiškumų su antra diena doh.gif . Muzikantų nebus, nežinau ar kars piršlį. Kada visokius apdovanojimus daryti, kada skarelę jaunajai rišti, pirmą dieną ar antrą g.gif . Galva kvadratinė nuo minčių wacko.gif.
Atsakyti
Kam reikia žaidimų, tai va čia radau nemažai. Daug žinomų, bet keli yra negirdėti (bent jau man) wink.gif .
Atsakyti
Rodžiau filmuką iš nuotraukų su muzika „kokie mūsų jaunieji?“ jis sulaukė tikrai daug plojimų, matėsi, kad visiems l. Patiko. darbas nenuėjo veltui. Filmuotojas net filmavo, tai dar ir juostoj bus, matyt.
Tada jau išlydėjimas. Sutrumpinau ir neskaitėm meilės recepto. Tik aprengėm jaunuosius drabužėliais, įteikėm dėžutę nakčiai (seks energija, šokoladas, varškė) ir su plojimais bei trenksmais išlydėjom.
Tada jau aš gėriau alaus, pavalgiau kažkiek. Ėjau į pirtį, šokau lauke į baseiną. Miegoti nuėjom 5 val. ryto. Liko nepadaryti keli žaidimai šokių salėj, bet kad nebuvo dalyvaujančių ir labai ilgai šokančių.
TAIGI pirma diena buvau visai patenkinta.
2 diena
Čia buvo daugiau skubėjimo ir streso. Atsikėliau vos vos apie 8 val., nes l. Norėjosi miego. Ryte valgėm kopūstienę, prie jos dalinau laikraštukus, kur buvo kryžiažodis. Raginau jį spręsti. Sužavėjo, kad svečiai tikrai gana noriai tą darė ir domėjosi laikraštuku. Tada jau prieš 11 val. sėdom prie stalo. Apdovanojom sprendusius kryžiažodį, įteikėm svečiams maišelius su magnetukais ir šokoladukais su jaunųjų foto. Žiūrėjom, kas gavos iš varškės. Iš pradžių kaip pirmą prisvilusį blyną parodžiau sūrio lazdelę. Bet vėliau sakom jaunikis kartojo, stengėsi labai ir išėjo sūris. Pati jaunoji pjaustė, ragavo. Skanus. Manęs klausia ar geras. Sakau, aha, kietas. Tai muzikantai išsišaipė, kad svočiai svarbiausia kad kietas būtų . Tada valgėm karštą. Aš tik paragavau, tikrai neskanus buvo. Tai ir likau 2 dieną beveik nieko nevalgius.
Tada darėm vienas kito pažinimo žaidimą jauniesiems. Susodinom juos nugarom ir uždavėm kiekvienam po 3 klausimus. Atsakė gana gerai, ties vienu jaunikis kiek paabejojo, bet su mūsų pagalba prisiminė. Gavo literatūros pastudijuoti knygas TAVO VYRAS it TAVO MOTERIS.
Tada iš karto aprengėm. Jaunajai – prijuostė, virėjo kepurė, pirštinės, receptų knyga. Jaunikiui: marškinėliai VEDĘS, BET NE MIRĘS, šeimos vairas, šviečiantys širdelės formos marškiniai, įrėmintas vinis ir platukas. Visiems tas perrengimas labai patiko. tada klausiam mes su piršliu: ar žinot, kokie turi būti tikras vyras ir tikra moteris? Tai niekas nežinojo. Sakom:tikras vyras visada turi turėti karštą širdį ir šalto alaus. Ir davėm broliui gurmanų alaus butelį. O tikra moteris turi mokėt 70 darbų – 1. plauti indus ir 69. ir padovanojom indams plauti šepetį. Vėliau jaunieji dalinosi darbus iš stenduko nuiminėjo vokelius. Juokas pro ašaras, nes jaunikis gimdys vaikus, uždirbinės pinigus, keis sauskelnes...o jaunoji taisys mašiną, gros nervais,...jaunikis druskos eis pas vienišą kaimynę. O šalia sėdintis tas kaimynas špygą jam parodė, kad neisi tu pas mano žmoną. toliau nepamenu. Bet mačiau, kad šitas visiems patiko labai.
Lauke greitai padarėm žaidimukus pulkui. Pabroliams: turėjo laikyti pamerges pakeltas ant rankų o jos iš bokalo su šaukšteliu girdė sultis. Buvo, kad sukčiavo, buvo ir labai elegantiškai darančių. Kitas žaidimukas: pamergės pabroliams turėjo apvynioti tualetinį popierių. Kas greičiau ir gražiau. Tai irgi kas belekaip vyniojo, o viena net stringus padarė.
Po šito jau prasidėjo nervai ir skuba. Nes pasakė, kad jau reikia iki tam tikros valandos dingti iš sodybos ir skubėkit. Tada nusprendėm nedaryti šeimos iždininko rinkimų. Nedarėm. O iš karto muzikantai atnešė gandro atsakymą su kraitelio dėže. Kaip ir brolis išsitraukė, jam teko dėti sauskelnes lėlei, dar bodžiuką ir šliaužtukus ir lopšinę padainuoti. O jaunoji surinkinėjo išardytą vaikišką traukinuką. Čia jau prišoko jos krikšto tėvas ir dėdė padėti. Buvo l. Smagu. Šitas tikrai super pavyko. Tada spėjom vaiko lytį: į kelnytes metėm saldainius: raudonas už mergytę, mėlynas už berniuką. Laimėjo berniukas. Vardo rinkimai užtruko, nes kol plakatas apie stalą apėjo, kol sugalvojo, surašė...na, bet išsirinkom, o pasiūliusiam tą vardą prizas – lemputė. Jau kai krikštatėvius rinkom, nervas man buvo, nes rodės, kad meškiukas išsivynios iš siūlų kamuolio ties tėvais, o siūlas mano ilgas buvo nunertas, beveik 2 kartus apėjo apie stalą.bet laimei išsivyniojo ties draugais.
Tada jau piršlys bėgo slėptis. Norėjom kad greičiau viskas būtų, bet kol budeliai persirengė, užtruko. O jau visi leipo juokais iš mano vyro, persirengusio prostitute. Muzikantai šiek tiek savo varė, mes savo. Bet rezultatas geras. Visi prisižvengė, piršlys liko nepakartas, jaunųjų išvaduotas šampanu. Tada visus vaišinom piršlio išskyrom, atseit iš baimės jis prisisiusiojo. Iš to butelio ančiuko davėm gerti degtinę su apelsinų sultimis. O užkąsti piršlio maisto, padaryto iš baimės- iš naktipuodžio dešrelių su garstyčiomis.
Liko nepadaryta 2 dieną žaidimai: muzikinis padainuokim, vandens balionų mėtymas, liko nepadarytas svečių apdovanojimai, nes nespėjom.

Šiaip esu patenkinta tuo, kad padariau, ką padariau ir kaip padariau. Tik dabar daugiau nenoriu svočiauti. Per daug energijos, širdies, jėgų.

VISKAS bigsmile.gif
dėkui visosm už pagalbą, už tai kad palaikėt, buvot drauge ir išklausėt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 20 rugpjūčio 2009 - 14:11