Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

[quote=Mandra Sandra,2009 08 18, 10:48]

vaizdelis tiesiog thumbup.gif
aisku graziam zmogui viskas tinka blush2.gif
...o jau nertinio grozis..... wub.gif
Atsakyti
sveikos gyvos svočiutės, tikiuos dar pamenat ax.gif tiesa po savo "darbelio" vestuvese retai ir beužsuku ax.gif

štai čia senai žadėtos foto

tiesa daug dar ir neturim, patys nefotografavom, tai vis laukiam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 08 19, 09:52)
sveikos gyvos svočiutės, tikiuos dar pamenat  ax.gif tiesa po savo "darbelio" vestuvese retai ir beužsuku  ax.gif

tiesa daug dar ir neturim, patys nefotografavom, tai vis laukiam  cool.gif

Labai grazu ,saunuole . Siose vestuvese labai norejau ir as rengtis trumpesne suknele , bet deja nepavyks doh.gif visos vel su ilgom sukniom busim .

Mandra sandra irgi labai graziai atrodei , makiazu zinok ir as nelabai buvau patenkinta ,kazkokia perbalta jauciausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 19 rugpjūčio 2009 - 08:17
Mandra_sandra grazi pradzia, lauksim tesinio thumbup.gif . As kaip tik sestadieni buvau Kulautuvoj ir pravaziavau pro jusu sodyba, ir pagalvojau kaip tau ten sekasi
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 18, 13:47)
Sveikutes  smile.gif

Noriu visoms padekoti uz pagalba ir iderjas, uz palaikyma  4u.gif  Aciu, kad jus esate tokios daugiskos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano pasirodymas jau baigesi ir labai dziaugiuosi nes nezinau ar ryzciausi tokiam darbui dar karta
Siaip kadangi visos mintys buvo is cia nezinau nei ka pasakyti tik galiu pasakyti kas labiausiai visiems patiko tai:
Netikras santuokos liudijumas, ilgai svarsciau daryti ji ar ne, bet paskutine diena pasidariau ir nesitikejau tokios reakcijis, kadangi ji padavem tevams tai jaunikio tecio reakcija buvo superine jis visas israudo atrode kad is pykcio susprogs, paklause januju ar tai tiesa, o jie nenugirde pradzios sako taip tai tiesa, tai jis kaip mete ta santuokos liudijima ir kaip veliau sake jei nebutu pasake kad tai netikras jis jau ruosesi iseiti issales, jo sesuo suregavo panasiai jau stojosi ir norejo isvykti is vestuviu siaip daug zmoniu buvo nustebe kaip jaunikis galejo apasirinkti janosios pavarde  Taigi aciu uz sia ideja nes po to visas vestuves klausiuasi pagyru uz sia isdaiga ypac visi dziaugesi kad buvo isdurtas juanikio tetis, jis net santuokos liudijima pasiime prisiminimui
noriu padekoti skgretai uz minti 12 val. Padareme taka is zvakuciu taip pat didele sirdi is zvakuciu pakvieteme visus ir jaaunieji atstojo vidury sirdies, jiems pasakiau keleta zodeliu ir padovanojau meiles taure, po to pakvieteme juos susokti sios dienos paskutini leta valsa, kol jaunieji soko pabroliukai pute muilo burbulus noriu pasakyti, kad vaizdas buvo labai labai grazus, nemazai sveciu isspaude asara
pabroliuku gulbiu ezeras visi liko suzaveti ju pasirodymu  thumbup.gif
Labiausiai mus ir jaunuosius nuliudino forografas nes buvo suinteresuotas fotografuoti svecius, o ne jaunuosius, tai albume yra net zmoniu kuyriu nepazysta jaunijeji...
Dar karteli labai jums aciu uz mintis ir palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Smagu girdeti kad viskas sauiai pavyo mirksiukas.gif , saunuole thumbup.gif
Ideja su zvakutemis ne mano, as ja irgi SM perskaiciau blush2.gif , planavau daryt, bet paskui pasirinkom kitas atrakcijas. Bet smagu girdeti kad tau pavyko, isivaizduoju, kad reginys nepakartojamas turejo buti thumbup.gif

QUOTE(-Radė @ 2009 08 19, 08:52)
sveikos gyvos svočiutės, tikiuos dar pamenat  ax.gif tiesa po savo "darbelio" vestuvese retai ir beužsuku  ax.gif

tiesa daug dar ir neturim, patys nefotografavom, tai vis laukiam  cool.gif

labai grazos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 19, 09:15)
Labai grazu ,saunuole . Siose vestuvese labai norejau ir as rengtis trumpesne suknele , bet deja nepavyks  doh.gif  visos vel su ilgom sukniom busim .

Mandra sandra irgi labai graziai atrodei , makiazu zinok ir as nelabai buvau patenkinta ,kazkokia perbalta jauciausi  doh.gif

blush2.gif Ačiū už pagyras

aš savo makiažą kai išvydau veidrodyje irgi pribloksta buvau, bet fotkese visai nieko toks ryškus ax.gif
dar plaukuosena man nelabai patiko, nes išėjusi sakiau, kad atgime Elvis preslis, bet veliau šiek tiek sukrito, vėjas pataršė ir jau man labiau patiko tongue.gif
Atsakyti
jau galutinai atsigavau, tai ir i sm ilinau
pirmiausiai pasirodau kaip atrodziau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 08 19, 09:22)
aš savo makiažą kai išvydau veidrodyje irgi pribloksta buvau, bet fotkese visai nieko toks ryškus  ax.gif

tai fotkems ir reikia ryskesnio makiazo, geriau ziurisi mirksiukas.gif

as tai dziaugiuosi, kad man pirsliavimas buvo tinkamu laiku, nes dabar tai niekaip negaleciau but svocia su tokia prasta nestuke.gif savijauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 08 19, 09:34)
jau galutinai atsigavau, tai ir i sm ilinau
pirmiausiai pasirodau kaip atrodziau

labai graziai atrodei thumbup.gif

QUOTE(pantera83 @ 2009 08 19, 09:35)
tai fotkems ir reikia ryskesnio makiazo, geriau ziurisi mirksiukas.gif

as tai dziaugiuosi, kad man pirsliavimas buvo tinkamu laiku, nes dabar tai niekaip negaleciau but svocia su tokia prasta  nestuke.gif savijauta smile.gif

Sveikinu 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 08 19, 09:38)
Sveikinu  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 18, 10:48)

Labai zavingai atrodete. wub.gif
QUOTE(-Radė @ 2009 08 19, 09:52)

Puikios nuotraukos. Svociute labai elegantiska. smile.gif
QUOTE(miskininkele @ 2009 08 19, 10:34)

Viskas taip idealiai suderinta. Labai graziai atrodete. smile.gif
Atsakyti
O seip tai viskas pavyko gan neblogai. Rytas prasidejo 5 val, vaziavau i turgu grybuku, sukuosena, makijazas, susirinkom daiktus ir i kelione. Nuvaziavus gal 20 km prisiminem kad pirslio slipsas liko namuose, vaziavom atgal. Pas jaunuosius velavom pusvalandi, bet viska suspejom. Labai jaudinausi ir drebejo balsas. Kol vaziavom i baznycia atsigavau ir nustojau jaudintis. Labai graziai buvo baznycia ispuosta ir patiko tai ka pati ceremonija gal 20 min truko. Isejus is baznycios buvo balandziai (leidom 10) bet nei vieno neaokakino. Vaisinomes. Tada vaziavom ant piliakalnio. Ten jaunieji issiunte laiska gandrui ir sukure laimingos seimos recepta. Nuo piliakalnio vaziavom i Druskininkus, pakeliui ant tilto surakino sirdeles. Druskininkuose Cesnulio sodyboj zaidem, pynem kasa, perdavinejom zieda ant degtuko, perdavinejom buteli tarp koju, leidom upely vandens zibintus, uzkandziavom. Jaunieji pasiskirste darbus. Kelinta valanda grizom i sodyba tai net nezinau. Grize issipirkom stala, labai patiko saldainiu girlianda, netikriems jauniesiems davem medalius. uzsedus uz stalo pirslys pasake kur buvom, atidave dokumentus, uzkandus rinkom stalo valdzia. vel uzvalgius buvo pertrauka, jaunuju valsas, putem muilo burbulus. Tada visi ejom prie muzikinio fontano, seip ten labai grazu. Pareje pasokom ir buvo beveik 12 val. Ejom leisti dangaus zibintus, buvo fejerverkai. Grize i sale dainavol ilgiausiu metu. Uzdegem seimos zidini, iteikem varpeli ir skarele su 4 kampais. Tada muzikantas organizavo zaidima. Po to mes jauniesiems davem kopustuose ieskoti vaiku, visi labai juokesi, labai geras vaizda buvo kaip jie tuos kopustus drasko. Iteikiau knyga is kur as atsiradau. Tada rinkom kas bus mergaite ar berniukas, siuntem kojinytes. Tuos surinktus pinigelius sudejau i dvi taupykles, is raudonos kojinytes i rauona, is melynos i melyna, ir tas taupykles perdavem seneliams kad iki krikstynu pririnktu pilnas, kai gims anuke atiduos raudona, kai gims anukas atiduos melyna. Davem buteli sampano apklijuota saldainiais, kad turetu ka veikti kol vardus rinks. Vel buvo sokiai. Puokstes ir keliarascio metimas. Tada nusegiau jaunajai vainikeli, nuometa, iteikiau maikutes ir padovanojom kacerga, sepety, skalbiniu segtukus, kiaurasamti, tarka, trintuka. Ir vel buvo sokiai. Stai toks trumpas pasakojimas.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

prisiduodu po nerealiu vestuviu thumbup.gif wub.gif tik gaila, kad tiesiai is ju teko vaziuoti i laidotuves verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Be galo zaviuosi savo anyta ir jos seserim, nes atlaike visa svente neprasitarusios, kad mociutes jau nebera nuo ketvirtadienio nakties...Su kunigo palaiminimu ta dare jos...Sekmadieni 12 val. jau pasarvojo mociute, o pirmadieni 16 val. palaidojom... MB ir jaunikis, jo brolis, kazkaip sunkiai susitaike su tuo... Nu bet to ir reikejo tiketis, juk visos vasaros pas ta mociute praleistos, juk jie buvo jos mylimiausi anukai...

Na uzteks apie liudnus dalykus, jau viskas praejo, viska atlaikem...

Nuotrauku laukti reikes dvi savaites, kadangi fotografas jas padarys po savaites, bet penktadieni jaunieji isskrenda i povestuvine kelione, tai kol jie negris, tol nuotrauku mums niekas nerodys biggrin.gif
Tai siandien drauge atsiunte pora foto, kur mane nufotografavo, tai imesiu pasirodyti ax.gif

user posted image

user posted image

O issamu pasakojima parasysiu veliau, nes mes tik vakar velai grizom, o jau turiu ruostis sestadienio krikstynoms. taigi, pazadu, dar nepabegsiu nuo jusu ir grisiu su pasakojimu ir daugiau foto. Bet svente buvo nereali, viskas dvelke klasika ir elegancija. Svente buvo visiems, ir jauniesiems, ir teveliams, ir sveciams wub.gif
Mumis irgi visi zavejosi blush2.gif Sveciai sake, kad dar neteko buti tokiose vestuvese ax.gif As savimi irgi patenkinta esu blush2.gif biggrin.gif
Taigi aciu ir Jums visoms uz pagalba, uz idejas, uz tai, kad nuosirdziai viska dalinotes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti