Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Žiurbuti, sveikinu su puikiai praejusiu pirsliavimu thumbup.gif

skaiciau tavo pasakojima ir iskilo toks klausimas,ar galima ant prisikelimo baznycios laiptu barstyti konfeti,ziedlapius,nes rasei kad turejot konfeti smile.gif
Atsakyti
Žiurbutis, Mandra Sandra
sveikutes sugryzusios, smagu skaityt kad ziurbutis taip sauniai pravede vestuves thumbup.gif . Kai ka pasirasiau naujo sau . O Mandra Sandra pailsekit, atsigaukit ir tada jau pas mus prasom su ispudziais
Papildyta:
QUOTE(ronile @ 2009 08 17, 22:37)
Žiurbuti, sveikinu su puikiai praejusiu pirsliavimu thumbup.gif

skaiciau tavo pasakojima ir iskilo toks klausimas,ar galima ant prisikelimo baznycios laiptu barstyti konfeti,ziedlapius,nes rasei kad turejot konfeti smile.gif

Pas mus neleido barstyti, o kodel nezinau. Tai man taip tusciai tas isejimas jaunuju buvo.
Atsakyti
Laba, na, mums leido barstyt... Gal kad penktadienis buvo ir daugiau vestuviu po musu nebuvo... g.gif Bet mes ir neklausem...

Bet kai kitose vestuvese kiek anksciau - pries 3 metus - Prisikelimo baznycioj pabarste ziedlapiu, tai liepe surinkti/susluoti po to...

Tai turbut gal reikia tartis del to arba cia jau laimes dalykas - pamatys ir sakys kazka arba ne... ax.gif

Dar labai laukiu kitu svociavusiu ispudziu biggrin.gif

Manau, kad svociavimas praejo kaip ir gerai, bet vis tiek esu isitikinusi, kad vestuvese geriausia buti sveciais rolleyes.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 17, 22:19)
Žiurbuti, smagus pasakojimas  thumbup.gif .
Aš vėl dėl tų saldainių  ax.gif , gal kuri mergytė galėtų man schemutę atsiųsti  blush2.gif  jolanta.veikutiene@gmail.com .

Patarkit kur Vilniuje graviruoja? Niekada neteko to daryti, tai net nežinau į kurią pusę eiti  doh.gif .

Laba jei neturi dar maketuko saldainiam ,tai parasyk i a.z.
O graviruoja pylimo gatvej ,sakoma geriausiai , pylimo 54 ,jei neklystu mirksiukas.gif .
Mes nuejom tada graviruoti ,bet sestadieni negraviravo , o tada gariunuose radom tokias mazytes dailias sirdutes , tai apsisprendem negravisruot , bet nupirkom tas sirdutes ir priklijavom prie tauriu su silikoniniais klijais . Nores paskui nusilups jas thumbup.gif . Jei rasiu kur foto tai parodysiu
Atsakyti
Sveikos mielosios
Aš jau irgi po visko clap.gif
Pirmiausia, ačiū visoms už begalinę pagalbą. aciuks.gif be Jūsų visų nežinau kaip būčiau išsivertusi.
O dabar:
Kaip jau prisistatinėjant rašiau, vestuvės buvo labai netradicinės. Jaunieji jau buvo kaip ir susituoke Italijoj, bet norėjo atšvęsti čia su visom lietuviškom tradicijom. Taigi pirmiausia nulėkėm į bažnyčia(išlydėjimo iš namų nebuvo), ten buvo užsakytos mišios. Buvo labai gražu. wub.gif kelias giesmes giedojo pati Leitaitė. Tai paliko įspudis ne tik Italams bet ir mums. Kunigas labai gražiai pamokslą skaitė, dviem kalbom. thumbup.gif
Kai grįžom į salę prasidėjo visi linksmumai blink.gif svečiai pasveikino jaunuosius, ir jau norėjome sėstis prie stalo, kai priėjo barmenė ir paprašė pusvalandį užtemti, nes nespėja karštų padaryti, tuo momentu pagalvojau gun_rifle.gif, bet susėdom prie stalo (nes jau visi buvo išalkę)paskaičiau sveikinimą jauniesiems, muzikantai sugrojo keletą dainų(šiai labai superiniai muzikantai buvo, jei kam reiks tikros lietuviškos liaudiškos muzikos, su super žaidimais, kreipkites, su mielu noru duosiu telefonus). Ir jau čia italai pasižymėjo, kaip pradėjo pliurpti alc.gif savo italu kalba viens per kitą, aš jau su mikrofonu nelabai begalėjau juos perrėkti galvojau viskas aggressive.gif baigėsi mano piršliavimai, nebesupratau, nei ką daryti, nei ką skaityti.Tad visiems garsiai paskelbiau, kad dabar bus pertrauka. Visi su mielu noru pabėgo nuo stalų. kai priėjau prie muzikantų, jie mane nuramino, kad viskas bus gerai, reikia žiūrėti palei situacija. Sušokom keletą tautinių šokių, sužaidėm žaidimus (pradėjau su lietuviais, bet italai labai smagiai įsijungė thumbup.gif , ir viskas pradėjo važiuoti gražia vaga. 12 val. susėdom vėl prie stalų uždegėm židinį, po to jaunieji pasidalino savo šiluma su visais svečiais. Italai jau po biški buvo susidomėję, tai tarpais klausėsi (tiesa, vieną buvau išsivedusi, labiausiai triukšmaujantį, ir angliškai, bet daugiausia lietuviškai paaiškinau, kad dabar aš kalbėsiu , tai dėkui jam suprato lotuliukas.gif ) Po to buvo sveikinimai mamos. Vyras perskaitė lietuviškai, o aš pabandžiau itališkai, kadangi jau buvau pripratusi prie šurmulio, tai kai itališkai skaičiau padėką, truputį pasimečiau, nes buvo mirtina tyla blush2.gif galvojau, jau kažką ne taip skaitau , bet viskas buvo thumbup.gif , aplodismentai buvo galingi įteikėm mamoms dovanas - puodelius su jaunųjų atvaizdais. Tai jaunojo mama net apsiverkė ax.gif . Tada jau muzikantai rodė savo sugebėjimus thumbup.gif . Apie 2 val. išėjome į lauką, buvo uždegti fakelai, ir muzikantai suorganizavo gintaro dulkių deginimą su palinkėjimais jauniesiems. Buvo labai gražu clap_1.gif . Na po to paleidom laišką gandrui ir aprengėm jaunuosius nakčiai. Tik biški apsižioplinau, ir aprengiau nugara į priekį lotuliukas.gif blush2.gif tai kišenės su rinkimais kas pirmas gims liko nugaroj, bet jaunieji buvo supratingi ir atsuko visiems nugarą. O aš pasakiau, kad taip ir turėjo būti, čia kad jaunieji nepasakinėtų kur saldainius dėti lotuliukas.gif , tai niekas ir nesuprato thumbup.gif . Na dabar tiek, nebėra laiko, vėliau aprašysiu ir antrą dieną.
Dar kartą visoms( be išimties) didelis dėkui
Atsakyti
Sveikos mergynos ,na jus ir greitos ,vos keleta dienu nebuvau o va jau kiek priraset,na saunuoles,aciu,kad jus esat 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ronile @ 2009 08 17, 21:37)

jei galima as isiterpsiu apie tuos ziedlapius ax.gif kai jaunieji ejo paskaitas pries vestuves, jiem buvo isaiskinta, kad viduj prisikelimo baznycios, jokiu ziedlapiu metyt negalima, nes paskui juos sumindo, jie isigeria i plyteles ir paskui neissivalo smile.gif o lauke isejus paskui galima metyt ir ziedlapius, ir komfeti gali buti, tik sake - neisijauskit per daug ir nepalikit daug siuksliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasakojimas mano, jaučiu, išeis dalimis....
O dabar pradžiai įmesiu keletą foto iš savo fotoaparatų, nes fotografo dar greitai nebus...

va kaip atrodėm:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Na siandien jau daugiau svociuciu po vestuviu atsigavusiu, lauksim is visu pasakojimu ir vaizdu.
Žiurbutis smagu girdeti kad sauniai viskas praejo, ir kad linksmos vestuves buvo thumbup.gif Aciu uz grazu pasaojima 4u.gif
Olginskiene puikia pasirodei, dvieju tautybiu vestuves pravdei, saunuole thumbup.gif . Del sveciu kalbejimo per vestuves, pas mus biski irgi buvo sita beda, kad kai kurie sveciai kalbejo kartais net garsiau ir uz mane, is pradziu susinervinau, bet paskui pgalvojau kad nera cia ko nervutis, svarbu mane girdejo janieji,o paskui ir kiti seciai suklusdavo.
Mandra_sandra puikiai atrodei thumbup.gif , lauksim ispudziu.

Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Noriu visoms padekoti uz pagalba ir iderjas, uz palaikyma 4u.gif Aciu, kad jus esate tokios daugiskos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano pasirodymas jau baigesi ir labai dziaugiuosi smile.gif nes nezinau ar ryzciausi tokiam darbui dar karta smile.gif
Siaip kadangi visos mintys buvo is cia nezinau nei ka pasakyti tik galiu pasakyti kas labiausiai visiems patiko tai:
Netikras santuokos liudijumas, ilgai svarsciau daryti ji ar ne, bet paskutine diena pasidariau ir nesitikejau tokios reakcijis, kadangi ji padavem tevams tai jaunikio tecio reakcija buvo superine jis visas israudo atrode kad is pykcio susprogs, paklause januju ar tai tiesa, o jie nenugirde pradzios sako taip tai tiesa, tai jis kaip mete ta santuokos liudijima ir kaip veliau sake jei nebutu pasake kad tai netikras jis jau ruosesi iseiti issales, jo sesuo suregavo panasiai jau stojosi ir norejo isvykti is vestuviu siaip daug zmoniu buvo nustebe kaip jaunikis galejo apasirinkti janosios pavarde smile.gif Taigi aciu uz sia ideja nes po to visas vestuves klausiuasi pagyru uz sia isdaiga smile.gif ypac visi dziaugesi kad buvo isdurtas juanikio tetis, jis net santuokos liudijima pasiime prisiminimui smile.gif
noriu padekoti skgretai uz minti 12 val. Padareme taka is zvakuciu taip pat didele sirdi is zvakuciu pakvieteme visus ir jaaunieji atstojo vidury sirdies, jiems pasakiau keleta zodeliu ir padovanojau meiles taure, po to pakvieteme juos susokti sios dienos paskutini leta valsa, kol jaunieji soko pabroliukai pute muilo burbulus noriu pasakyti, kad vaizdas buvo labai labai grazus, nemazai sveciu isspaude asara
pabroliuku gulbiu ezeras visi liko suzaveti ju pasirodymu thumbup.gif
Labiausiai mus ir jaunuosius nuliudino forografas nes buvo suinteresuotas fotografuoti svecius, o ne jaunuosius, tai albume yra net zmoniu kuyriu nepazysta jaunijeji...
Dar karteli labai jums aciu uz mintis ir palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
1 diena.
Atsikėliau 6 val. kirpykloj buvom su mama jau 7 ryte. Šukuoseną padarė tikrai man neįprastą ir neeilinę. Niekada dar nebuvau sugarbanota wink.gif bet aš ta savo kirpėja pasitikiu aklai ir sakė, kad padarys gražiai. sušukavo daug greičiau nei buvo sakius, paskambinau vyrui, o jis dar nespėjęs daiktų į mašiną sukrauti kažkaip l. Ryte stresavo, skrandis jam streikavo, visas pajuodęs, perbalęs...tai mačiau, kad jam sunku ir stengiausi nekonfliktuoti, prajuokinti, palaikyti. Taigi – nesusipykom.
vėliau lėkėm pas visažistę į namus. Dažė mane balkone 9 aukšte , kad geriau matytųsi dienos šviesoj. Iš tiesų norėjau gal ryškesnio makiažo, bet jau kaip išėjo, taip. Žiūriu, kad visai gerai. Tik kuo nepatenkinta buvau, tai blakstienomis. Galvoju, kad mano gražios blakstienos, aš jas pati tikrai gražiau pasidažau. O visažistė jaučiu tepa tušą, ištepa akis, po to valo su krapštuku ir akis ir blakstienas...ir su nagais lupa gumuliukus nuo blakstienų...na, tas man tikrai nepatiko. Bet grįžus namo kažkiek dar pasikoregavau jas.
Tada jau važiavom į kaimą pas tėvus ir brolį. Atvažiavom patys pirmi. Buvo tik keli pabroliai, atvykę iš vakaro. Tai gana ramiai apsirengėm, susitvarkėm. Nulėkiau pas jaunąją, pavogiau batą, paruošiau didelę taurę ir tris mažas. Tik vat nervas ėmė, kad nuotakos atseit jau iš jos pusės niekas negalėjo nuvežti į kirpyklą ir gėlių pasiimti. Tai tą darė jaunikis!!! Atvažiavo muzikantai, jaunikio nėra. Tik ant manęs sako – čia nuotaka?  sakom, ne , ne. Na, bet nieko. Grįžo jie, tai mes greitai brolį aprengėm, dar fotografas pafotografavo kaip mes rengiam, čiustijam, tai tas taip ekpromtu išėjo. Dar dauguma pabrolių nemokėjo užsirišti kaklaryšio. Tai šitas darbas teko piršliui...trup. piktoka buvo, kai man reikia vyro, kad jis kažką kitą padėtų, o pabroliai rėkia, greičiau ateik, užrišk kaklaraištį.
Išlydėjimas pavyko labai gerai mano galva. Nors ir tėvai susigraudino, bet mama l. Gražiai pakalbėjo, maždaug, kad nežaidžia loterijoj, nes jau yra laimėjus prizą – savo vaikus. Tėvams padovanojau seniai pamirštą pasakų knygą, iš kurios skaitė kai mes maži buvom. Tada pasiėmėm batelį, puokšteles ir iškeliavom. Ant kelio jaunojo laukė kryžkelė.pasirinko meilę. Nors buvo gundymų imti turtus ar pagundas...
Pas jaunąją viskas sekėsi irgi neblogai. Pirmiausia jaunikis matavo batuką mergytėms. Netiko. Tada pasakiau, kad yra dar viena mergina, bet ji užrakinta, o raktas paskandintas giliausiame ežere. Ir parodžiau didelę didelę taurę. Pasakiau, kad čia pabroliai turi padėti. Visi iš eilės gėrė (visgi 2 litrai sulčių)..liko dar truputis ir buvo eilė piršliui, o tas kaip patyręs tai su ranka ir išėmė, net rankovės raitotis nereikėjo jau. Tada atsirakinom, radom jaunąją. Paskaičiau eiles apie meilę. Pasakiau, kad liko vienas jaunikis tik negėręs, todėl 3 mažų taurelių, kuriose skirtingi gėrimai, turės apspręsti pasirinkęs vieną, koks gyvenimas jų laukia-kartus, saldus ar rūgštus. Aišku, kad saldus. Visiems buvo smagu.
Išskubėjom į bažnyčią. Ten viskas buvo gana sklandžiai, tik man asmeniškai kunigas nelabai simpatiškas ir ne toks kad jau labai iškalbingas. Išėjus iš bažnyčios pamergės mėtė žiedlapius, pūtė burbulus. Mes paruošėm balionus su atviruku, patys parašė svajones ir paleido į dangų. Vėjas buvo nerealus, nunešė akimirksniu. Artėjo baisus debesis, turbūt ir lietus. Pasivaišinę nutarėm keliauti. Maršrutas buvo į Trakus. Gavosi taip, kad pabėgom nuo lietaus kaune.
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 08 10, 16:27)
Sveikos svociutes  4u.gif Si savaitgali ir as jau pirsliavau, pirmas blynas tikrai neprisvilo  thumbup.gif visi labai gyre ir kraipe galvas, tokia jauna ir taip gerai viska pravede  blush2.gif  biggrin.gif Noreciau duoti patarima busimoms svociutems - butinai butinai turekite bent kokius 3 zaidimus sveciams sudominti dar iki 12 valandos. ir po pirmos dienos ceremoniju nakti taip pat kelis uzsiemimus sokiu aiksteleje. Nes labiausiai sveciams tas ir patinka, kad gali i kazka pasiziureti, pasijuokti. Kalbu klausytis niekas nenori ir tai yra visai neidomu, kuo maziau kalbu tuo geriau smile.gif jei kam bus idomu, galesiu papasakoti, kaip viska pravedziau  4u.gif

sveika mergaite, o iskur tu gavai tas ******?
Atsakyti