Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

gal kuri turit pozas - su natom?niekur nerandu, pamenu kazkuri buvo idejus paklode dare su tokiom pozom, bet gal aiskiau jas turit kuri, buciau l.dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
jau senokai skaitinėju jūsų temą ax.gif turiu pasakyti, kad labai jau šaunių įdėjų pilnos jūsų galvelės. Nors nesiruošiu būti svočia, bet 2009-08-08 ištekinau dukrą ir pasinaudojau viena jūsų įdėja - už kurią labai esu dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaminau tortą iš dėžučių - į vidų įdėjau po pora saldainių su jaunųjų nuotrauka ir mažą gėrimo buteliuką ( 20 ml) Tai buvo kiekvienam svečiui padėkos dovanėlė ( svečių bubo apie 60 ) Visi buvo sužavėti ir patenkinti. Dar kartą visoms ačiū ( jūsų idėjos praverčia ne tik svočiūtėms) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2009 08 16, 22:39)
Labas vakaras,

Labutis,
na kaip graziai padarei tortuka thumbup.gif . Smagu matyt ne tik kurybingas svociutes ,bet ir mamytes 4u.gif
Atsakyti
[quote=genovaite,2009 08 16, 22:39]
Labas vakaras,
jau senokai skaitinėju jūsų temą ax.gif turiu pasakyti, kad labai jau šaunių įdėjų pilnos jūsų galvelės. Nors nesiruošiu būti svočia, bet 2009-08-08 ištekinau dukrą ir pasinaudojau viena jūsų įdėja - už kurią labai esu dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaminau tortą iš dėžučių - į vidų įdėjau po pora saldainių su jaunųjų nuotrauka ir mažą gėrimo buteliuką ( 20 ml) Tai buvo kiekvienam svečiui padėkos dovanėlė ( svečių bubo apie 60 ) Visi buvo sužavėti ir patenkinti. Dar kartą visoms ačiū ( jūsų idėjos praverčia ne tik svočiūtėms) 4u.gif 4u.gif 4u.gif

shaunumelis thumbup.gif , tikrai labai grazu ax.gif
o man jau penktadieni darbuotis, doh.gif
Atsakyti
labutis.kaip smagu girdet,kad visoms visai neblogai sekasi.sveikatos ir kantrybes jums!!!!as tai skaitau ir vis dar dziaugiuosi,kad jau man vestuves praeje smile.gif mano jaunieji jau grizo is povestuvines keliones.siandien vakare ju laukiu su ispudziais ir sake gal jau ir vestuviu nuotraukas atves.is cia pasisemiau daug ideju ir galvoju jomis pasinaudoti rugsejo pirma kai vesiu dukryte i darzeli.cia truputi ne i tema...atsiprasau jei ka...galvoju aukletojom padovanot drugeliu gaudykles,kad greiciau vaikus sugaudytu ir pakabas,kad jei kuris neklausys,kad pakabintu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip kazin sio savaitgalio svociutems sekesi bigsmile.gif , oras geras buvo, bent jau Kaune.
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

genovaite l.smagu girdeti, kad ir mamos pasisemia ideju, ir nustebina svecius, bei jaunuosius thumbup.gif drinks_cheers.gif l.grazus tortas thumbup.gif

TAI AS - thumbup.gif pasirodo svociu darbelius galima pritaikyti daug kur thumbup.gif saunuole
Atsakyti
Sveikos, grįžtu po 2 sav. atostogų. Smagu skaityti kad visoms gerai sekėsi dirbti smile.gif. Ypač sužavėjo skgreta thumbup.gif doh.gif .
Daug darbų nepadariau, bet vis šiek tiek- pasiuvau maišelius kruopom stalo išpirkimui, laimės akmenukus, puse scenarijaus parašiau, buvom susitikę su muzikantais, tai atrodo turėtų būti neblogi- sakė turi visokių žaidimų per šokius, man tik reikia pasirūpinti užstalės žaidimais. Sakė labai smagiai praeina žaidimas "mano kelnėse yra ..." tai šitam žaidimukui prisikarpiau visokių atskymų iš žurnalų. Keli pvz. Mano kelnėsė yra ... karjera per lova, egzotiškas įnamis, drąsuolis, 35 proc. mažiau kalorijų, akcija, pasileidus dama ir pan..

Aš irgi noriu padaryti saldainių popieriukus su jaunųjų foto, bet nelabai žinau kaip sad.gif . Foto į rėmelį įdėti moku su loonapix ar pan. o kaip ten toliau? yra kažkokia schema kaip reikia lankstyti? Gal galit padėti, a?

Aij, dar, skgreta, labai gražus jūsų šeimos židinys wub.gif . Gal galima sužinoti kur pirkot? (spėju kad ne Vln). Gal kas Vilniuj matė kažką panašaus? g.gif
Genovaite, labai liuks tortas tortas ir mintis su buteliukais thumbup.gif .

Kalbėjot apie sukneles - mano bus juoda . Nes kiek visokių matavausi, niekas netiko 100% sad.gif o va ta kurią nusipirkau ir tiko ir patiko. Prisisegsiu raudoną gėlę ir manau bus gerai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 17, 11:06)
Sveikos, grįžtu po 2 sav. atostogų. Smagu skaityti kad visoms gerai sekėsi dirbti smile.gif. Ypač sužavėjo skgreta  thumbup.gif doh.gif .

Aš irgi noriu padaryti saldainių popieriukus su jaunųjų foto, bet nelabai žinau kaip sad.gif . Foto į rėmelį įdėti moku su loonapix ar pan. o kaip ten toliau? yra kažkokia schema kaip reikia lankstyti? Gal galit padėti, a?

Aij, dar, skgreta, labai gražus jūsų šeimos židinys  wub.gif . Gal galima sužinoti kur pirkot? (spėju kad ne Vln). Gal kas Vilniuj matė kažką panašaus?  g.gif
Genovaite, labai liuks tortas tortas ir mintis su buteliukais  thumbup.gif .

dekui uz grazius zodzius blush2.gif
As popierelius dariau su photoshou ir keliau i coreldraw programa ir ten sudeliojau i schemue, kitos daro su wordu ar exeliu.
zidini pirkom kartu su jaunaja Kaziuko mugej Kaune. Toki pat maciau ir Kaune keliose parduotuvese tik brangiau kainavo, manau ir Vilniuje turetu kazkur tikrai buti.
Atsakyti
Sveikutes,

na, atrodo, po vestuviu likom gyvi karsta.gif ir sveciu komplimentu susilaukem, ir jaunuju viesos padekos prie stalo - sake, tiek visko nesitikejo... Muzikantai irgi nusistebejo, kad pirsliai tiek pasiruose... hihihi.gif Oras Kaune buvo puikus, o tai ir svarbiausia biggrin.gif
Viso to nebutu buve, jei jus, mergaites, nebutumete padejusios... notworthy.gif Ir dar labai aciu toms, kurios pasidalijo savo scenarijukais aciuks.gif
Nors as kai paziuriu, kiek kitos svociutes ruosiasi, tai as tik trecdali viso to panaudojau... blush2.gif

Na, bet nuo pradziu... Aprenge ir susukavo graziai, jokiu priekaistu neturiu, nors veliau vejas puse mano garbanu isleido... Bet svocios zavesio tai nesumazino (juokauju) lotuliukas.gif Bet, aisku, vos spejau parlekti ir isokti i suknele ir islekti pas jaunaja... Dar bevaziuojant pas jaunaja kelia perbego juoda kate... lotuliukas.gif atvykusi dar radau visiska chaosa - pamerges dazesi, jaunaja dar sukavo, o tuoj tuoj turejo atvaziuoti visa vyrija... Tai vos spejau jaunaja i kita kambari uzdaryti, juosteles ant duru suklijuoti doh.gif

Oi, turiu lekti... Pratesiu sugrizusi... blush2.gif
Atsakyti
spaNguole as popieriukus dariau l.paprastai, padariau su loonapix, paskui persikeliau paveixliuka i worda, susidelioju ir viskas mirksiukas.gif
Žiurbutis l.smagu, kad viskas buvo thumbup.gif , saunuole, lauxim tolesnio tavo pasakojimo ax.gif ir nuotraukyciu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 08 10, 16:27)
Sveikos svociutes  4u.gif Si savaitgali ir as jau pirsliavau, pirmas blynas tikrai neprisvilo  thumbup.gif visi labai gyre ir kraipe galvas, tokia jauna ir taip gerai viska pravede  blush2.gif  biggrin.gif Noreciau duoti patarima busimoms svociutems - butinai butinai turekite bent kokius 3 zaidimus sveciams sudominti dar iki 12 valandos. ir po pirmos dienos ceremoniju nakti taip pat kelis uzsiemimus sokiu aiksteleje. Nes labiausiai sveciams tas ir patinka, kad gali i kazka pasiziureti, pasijuokti. Kalbu klausytis niekas nenori ir tai yra visai neidomu, kuo maziau kalbu tuo geriau smile.gif jei kam bus idomu, galesiu papasakoti, kaip viska pravedziau  4u.gif

sveikute auramba, as vestuvese pirsliausius rugpjucio 29 diena. labai daug zmoniu bus apie 80, tai butu idomu suzinoti kokius zaidimus zaidete? ir jei gali zinoma imsk i AŽ savo scenariju, ar bent jau kaip pravedei? blush2.gif ohmy.gif
Atsakyti