Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Minnra @ 2009 08 14, 10:38)
Maciau nuomoja uz 200 lt, bet as asmeniskai tai naudosiu paprastus burbulus. Manau gausis efektas panasiai g.gif

As radau 49-60lt +muilas apie 80
Atsakyti
visoms savaitgalio svociutems sekmes, gero oro ir geros nuotaikos, jus visos supersvociutes thumbup.gif , viskas bus gerai, juk kitaip ir buti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
roka, nežinau kur tau gauti helio. tėvas iš kažkokio pažįstamo visą didžiausią balioną atvarė. spėjom jau ir pakalbėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

va-je-tau wub.gif jau rytoj 4u.gif
jaunikis parinasi....kunigas skambino, liepė anksčiau į bažnyčią atvažiuoti, o mes ir tai galvojom vėluosim dėl nuotakos šukuosenos...et, bus kaip bus. beje, važiuosim į trakus pasifotografuoti, pasibūti thumbup.gif

vyras jau paėmė projektorių ir tuoj atveš mano suknelę wub.gif

po pietų vežma vaiką seneliams bigsmile.gif

sėkmės, tikėkimės gero oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 14, 12:44)
roka, nežinau kur tau gauti helio. tėvas iš kažkokio pažįstamo visą didžiausią balioną atvarė. spėjom jau ir pakalbėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va-je-tau  wub.gif jau rytoj  4u.gif
jaunikis parinasi....kunigas skambino, liepė anksčiau į bažnyčią atvažiuoti, o mes ir tai galvojom vėluosim dėl nuotakos šukuosenos...et, bus kaip bus. beje, važiuosim į trakus pasifotografuoti, pasibūti  thumbup.gif

vyras jau paėmė projektorių ir tuoj atveš mano suknelę  wub.gif

po pietų vežma vaiką seneliams  bigsmile.gif

sėkmės, tikėkimės gero oro  biggrin.gif

sekmes mandra_sandra, lauksim tavo ispudziu ir laikysim kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dekoju už Jūsų palinkėjimus 4u.gif aciuks.gif bet baimės vis tiek pilnos kelnės scare.gif scare.gif scare.gif Nebesusigaudau ar jau viska pasiruosiau, atrodo, kad kazka pamirsau, bet jau bus kaip bus. Dėkui visoms už palaikymą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2009 08 12, 17:08)
Oi kaip ačiū  4u.gif , bet sakykit tą žaidimą reik žaist kai jie prie stalo savo vietose stovi, ar pakviest į aikštelę?  g.gif  Nes kaip tuo stikliuku per stalą mėtysis, gi ne šalia sėdės  rolleyes.gif

Žiūrėk pagal situaciją, jei nelabai daug žmonių pvz. 30-40 tai geriausiai 1 stikliuką perdavinėti (žmonės perduoti padeda) jei daugiau, tai jau sudėtingiau. Tada kiekvienas savo. Bet su perdavimais linksmiau, įsijungia visas stalas, seka kam kada reik perduoti. Visiems būna labai linksma lotuliukas.gif . Aš stengiuosi daryti su vienu stikliuku. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Deliojuos paskutinius taskus ir man iskilo toks klausimukas, kai susiruosim uzdegti seimos zidiny tevai ateis su deganciom zvakem ir uzdeks, kiek turi but zvakiu, kiekvieniems tevams po viena tai yra 2 ar kiekvienam po 1 tai yra 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 08 14, 14:16)
Deliojuos paskutinius taskus ir man iskilo toks klausimukas, kai susiruosim uzdegti seimos zidiny tevai ateis su deganciom zvakem ir uzdeks, kiek turi but zvakiu, kiekvieniems tevams po viena tai yra 2 ar kiekvienam po 1 tai yra 4  g.gif

Labukas 4u.gif
Duodamos 2 žvakės, jaunojo tėvams viena ir jaunosios tėvams kita smile.gif

Didelės sėkmės, gero oro ir ramių nervų ryt svočiaujančioms drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, gal bus viskas gerai.
Seip tai man labai koja skauda, tai geriu vaistus ir tepu tepalu, gal praeis, nes kitu atveju svocia bus ant vienos kojos sokinejanti
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Rytoj pirsliaujanciom sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba, mergytes 4u.gif
kaip as jusu pasiilgau atostogaudama wub.gif na ir prisnekejot kol manes nebuvo, eisiu skaityti mirksiukas.gif gryzau pailsejus ir kipsiu vel i darbus, nes nebedaug jau liko, tik pora savaiteliu ax.gif visom savaitgalio svociutem DIDELES SEKMES thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sekmes liniu ir as ryt darbosiancioms... thumbup.gif viskas bus gerai.
Jau greit ir mano isbandymo diena, reikia dar su muzikantais susitikt g.gif
Atsakyti
as labiausiai ir bijau del muzikantu ax.gif nezinau net kas toki bus
Atsakyti