Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Sakykit mielosios, kad tėvams suteikt žodį? Po židinio??? Ar kada nors prieš tai? Nes pas mane scenarijui pirmas tostas už jaunuosius, paskui komendantai , susipažinimas, paskui sveikinam tėvelius, paskui židinys ir visi kiti linksmi dalykai. O kada tėveliai sveikins jaunuosius taip ir neaišku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2009 08 13, 18:16)
Sakykit mielosios, kad tėvams suteikt žodį? Po židinio??? Ar kada nors prieš tai? Nes pas mane scenarijui pirmas tostas už jaunuosius, paskui komendantai , susipažinimas,  paskui sveikinam tėvelius, paskui židinys ir visi kiti linksmi dalykai. O kada tėveliai sveikins jaunuosius taip ir neaišku  blush2.gif

tai teveliai gali pasveikinti po to kai jaunieji pasveikina tevelius arba pries tai
Atsakyti
sveikutes mergytes
pirmiausia noriu padekot visom visom nes be sio forumo butu daug sunkiau.
na siek tiek apie vestuves: is namu islydejom jaunuosius paprastai, tik su tevais atsisveikino ir tiek.biski balselis drebejo,bet po to jau nebe.po zagso varem i gamta. ten trejeta zaidimuku pazaidem ir fotkinomes be galo...
grizus namo muzikantai ir sveciai buvo uzduoteliu paruose, tevai sutiko su duona ir druska. o po to buvo momentas kurio labiausiai nemegstu: stalo ispirkimas. tai labai susigadijo tortas, niekaip nesuprato netikra jaunoji kodel jai nejo ipjauti, jeigu musu jaunoji lengvai pjausto.nors po to kazkas ismaste kad reik pjaut toj pacioj pusej kaip ir mes.
po to prie stalo skaitem jungtuviu pazymejima, issirinkom stalo krutintojus( visiems labai patiko nes negirdeta buvo), meiles ministra, pletkininka, alaus baro virsininka, ir dar kazka.tada degem seimos zidini, dekojom teveliam. po to sokom jaunuju valsa, pirsliu polka( mes su MB turim savo firmini soki tai ji labai gerai iterpem). pries dvylika visi isejom i kiema. ten tokie faini apsviesti laipteliai. tai ant ju palikom jaunuosius o visus svecius pakvietem zemyn i kiema.jaunieji paskaite priesaikas, kurias buvau atspausdinus ir ilaminavus.po tu zodziu visi labai romantiskai nusiteike buvo. tada su pirsliu padovanojom tokia statulele kur dvi rankos susipyne, ant jos isgraviravom kad nuo pirsliu ir data,tai ir buvo musu dovana.po to paleidom dangaus zibintus, tai atrode fantastiskai. tada sedom prie stalo, ilgiausiu metu,po to padarem zaidima su kopustu, tai net pati nustebau kaip jaunoji su nagais sudraske kopusciuka, net skeveldros leke, o jaunikis po tas draiskanas knisos: nu kur tas lapelis.vnz visi apturejo gardaus juoko. po to buvo karti karti tai turejom jaunuju foto kur buciuojas, bet vistiek jiem reikejo buciuotis, del ko jie visai nesiskunde. kai guldem jaunuosius miego tai buvom cemodana paruose kaip reikiant: spec darbui - spec rubai.visi negalejo atsistebet.
antra diena muzikantai pazadino, suri radom pas jaunuosius, tai kadangi jie nakti sunkiai dirbo, tai ir suri su medum nebuvo lengva pasiekt: tiesem pleda ant grindu, o po juo zirniu pripylem.kai gavo surio su medum, ir laikrastuka davem atminciai. po to dar prie stalo gyvenimo pradiziai davem keleta daigtu, o kadangi pirma pora vedusi tai veliuma sau pasiemiau, kad jaunas dienas prisiminciau.
lauke pazaidem keleta zaidimu po to apdovanojom visus: labiausiai apsidziauge seimininkes ir muzikantai: nes seiminikem davem buteli sampano apklijuoto saldainiukais, o muzikantams aluas ir vytintos zuvytes.

dar karteli aciu mergytes jum uz idejas(kazkodel neina sypseneliu padet) nuotraukas ikelsiu kai fotoaparata pasieksiu. ir man dar dziugiau nes visiems labai patiko, pagyre tokie zmones kur tikrai nesitikejau. daba juokauju kad su malonumu eiciau dar syki, aisku pirslelis mano uz tai nepadekotu.
Atsakyti
Niu va as biski apsiprekinau...
Nusipirkai pompas, burbulus..
Kazkas klause del tu tinkleliu kur pamergem gaudyti, tai ju yra JYSK.
Pasiemiau taures isgraviruotas ir papuostas, nu man visai patiko galutinis vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 13, 09:38)

Man tai reikia pompu. Kokia kaina ir kaip atrodo jos? Ir dar vienas niuansas butu kaip atsiimt. Jei ka, gal pasakytumet kur pirkot jas?

visos pompos skirtingos ir tai buvo idomiausia, nes ir balionus daviau skirtingo dydzio. ir laimejo tikrai ne pacia dideliausia pompa turinti pora.. smile.gif

pompas pirkau sendaikciu turguj, kitur tokiu jau neradau, tik plastmasines siuolaikines doh.gif trys pompos po 6lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 13, 11:05)

Nu man tas avataras, ta mergyte , nu ka as zinau nu tokia fainulkia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

aciu visoms uz patarimus ir pagalba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rytoj as einu i savo isbandyma gun_smilie.gif
Laikykit kumscius, kad labai nelytu, o viska kita - kaip bus, taip... tongue.gif

Tu tinkleliu pamergems gaudyti taip ir neradau (Senukuose ir bazej ispirkta buvo, iki JYSK jau nebenusibeldziau...), tai improvizavau - nupirkau vaikiskus maudymosi akinius-krabus - kad pamerges savo pabrolius lengvai surastu/atskirtu.

Visam pasiruosimui - suknios primatavimams (och, kodel mano figura tokia blink.gif), visokiu smulkmenu supirkimui, batu susiradimui, akciju-atrakciju galutiniam paruosimui turejau lygiai 3 dienas (tiek as LT, bet padariau, ka spejau-galejau... pioneer.gif ) Dabar fotkiu neturiu, nes pamirsau pati fotika doh.gif

Siandien 23 val atskrenda pirslelis (MB), tai dar reikes ir scenariju su juo aptarti sykeli...

O siaip, sekmes visoms, startuojancioms sestadieni drinks_cheers.gif

Smulkesnis reportazas ir ispudziai bus po savaitgalio, kai papirsliausim ir atsvesim savo metines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 13 rugpjūčio 2009 - 20:41
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 13, 21:40)
Sveikos mergaites,

Rytoj as einu i savo isbandyma gun_smilie.gif
Laikykit kumscius, kad labai nelytu, o viska kita - kaip bus, taip...  tongue.gif

Orus pranesa neblogus. Jei tik bus laisva minutele tai butinai laikysim kumstelius, arba minimis busim su jumis friends.gif . Cia ant drasos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ir aš linkiu sėkmės šio savaitgalio svočioms friends.gif
Išvažiuoju savaitėlei prie jūros. Dar nemažai liko padaryti, bet aj, lekiu pravėdinti galvą rolleyes.gif Iki pasimatymo sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 13, 21:22)
QUOTE(Minnra @ 2009 08 13, 11:05)

Nu man tas avataras, ta mergyte , nu ka as zinau nu tokia fainulkia thumbup.gif

Labas rytas

Nu man ji ir labai fainulka.

Na ka sekmes dideliausios, kas darbuojas siandien ir rytoj 4u.gif

Man irgi liko tik savaite, kazkaip baisiai nesijaudinu, nors siandien kosmara sapnavau susijusi su vestuvem (ir jau ne pirma karta) doh.gif
Atsakyti
Visoms ateinanti savaitgali pirsliaujancioms - sekmes ir gero oro 4u.gif
moterytes, gal teko kur dalyvauti, kur butu buvus burbulu masina? turiu minti issinuomoti, nes sokiai vyks pavesinej ir grindys dengtos, ne glazuruotomis plytelemis
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2009 08 14, 10:11)
Visoms ateinanti savaitgali pirsliaujancioms - sekmes ir gero oro 4u.gif
moterytes, gal teko kur dalyvauti, kur butu buvus burbulu masina? turiu minti issinuomoti, nes sokiai vyks pavesinej ir grindys dengtos, ne glazuruotomis plytelemis

Maciau nuomoja uz 200 lt, bet as asmeniskai tai naudosiu paprastus burbulus. Manau gausis efektas panasiai g.gif
Atsakyti