Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(gvatemala @ 2009 08 12, 10:10)
Sveikos, merginos,

darau aš svečių pasižadėjimų korteles ir tą linksmą žaidimą su klausimais-atsakymais, ir gavoju, ar neatsibos 90 svečių tas korteles skaityti?  g.gif Kaip manot? Tuos klausimus-atsakymus žadu daryti vietoj tradicinio prisistatymo: mano vardas toks ir toks, aš nuotakai esu tas ir tas... sakysiu maždaug taip: vieni kitų vardus šventės eigoje susižinosit, bet visada smagu apie kaimyną ką nors pikantiško sužinoti, ir tuomet jau tas žaidimas.

pas mus ir, kaip minejau, buvo 90 zmoniu, muzikantai dare sveciu prisistatymus-palinkejimus, bet man tai prailgo ir nusibodo ax.gif pati nebuciau darius tokio zaidimo schmoll.gif nebent dar gali padaryt taip, kad kiekvienas svecias pasako palinkejima jauniesiems is zodziu, bet be jokiu prisistatymu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes, naujos ir senos.... visoms besidalijancioms mintimis ir idejomis labai aciu, nes as jau po visko.... karsta.gif be jusu nebuciau taip pasiruosus ir pasirodzius aciuks.gif aciuks.gif
viskas puikiai pavyko, visi liko patenkinti , nors ir ne visa programa ispildem... neatsirado norinciu musu pakarti, o mes nuo to tik laimingesni buvom... tai graziai atsisveikinom ir vsio....

jei kam reikes scenarijaus tokio kuklaus ir potrumpio, be poslybiu - kreipkites smile.gif

dar visai galiu perleisti zaidimams naudotu atributu..- liko du komplektai lastu - lenktyems su lastais, sitos laaaabai visiems patiko ir kas keista, niekas nebuvo tokiu mates...
trys minkstos pompos - zaidimui - pripusk baliona su uzpakaliu... - cia posliausias vestuviu momentas buvo.... lotuliukas.gif

ir seip visokiu smulkmenu liko kuriu man tiktai neriekes o gal kam ruosiantis prireiks... galiu net sudet i koki albumeli su nuotraukom..
man tai daug laiko uzeme kol susirankiojau viska. tai sakau gal kam susitaupys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 08 12, 23:45)
ir seip  visokiu smulkmenu liko 

Galima būtų sukurti skelbimų skiltyje Bendrą Temą Svočioms - Perku/Parduodu, manau daug kam lieka visokių dalykėlių po vestuvių. Man pačiai irgi liks - ir vantūzai, ir pantalonai xxxl dydžio doh.gif biggrin.gif ir medalių medinių su atsarga pasidarėm... Kai sukelsi foto, įmesk nuorodą, mažu kažką ir išsirinksim mirksiukas.gif

Išsirinkau suknelę yahoo.gif yess.gif
Atsakyti
Aridax ir zadiv, aciu jums laabai,dekoja jums ir mano drauge,
visoms graziu svenciu,bukit isradingos visada 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 12, 10:45)
Kur gauti tokį dalyką Vilniuje???? Arba Klaipėdoj?

Pabandyk paziuret www.rasotoziedai.lt Na neatsimenu ar kartu rasosi,ar atskirai zodis. Cia prekiauja vestuvine atributika klaipedoi.
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 12, 10:10)
Sveikos, merginos,

darau aš svečių pasižadėjimų korteles ir tą linksmą žaidimą su klausimais-atsakymais, ir gavoju, ar neatsibos 90 svečių tas korteles skaityti?

O gal daryk ,bet neiskart o etapais,kazkokiu pertraukeliu metu, ar kai pajusi ,kad ramu darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2009 08 12, 17:08)
Oi kaip ačiū  4u.gif , bet sakykit tą žaidimą reik žaist kai jie prie stalo savo vietose stovi, ar pakviest į aikštelę?  g.gif  Nes kaip tuo stikliuku per stalą mėtysis, gi ne šalia sėdės  rolleyes.gif

Cia as kaip suprantu viskas vyksta prie stalo, o tu stikliuku nereikia metyt, juk kiekvienas savo turi lotuliukas.gif
QUOTE(jenna @ 2009 08 13, 00:45)
sveikutes svociutes, naujos ir senos....  visoms besidalijancioms mintimis ir idejomis labai aciu, nes as jau po visko.... karsta.gif  be jusu  nebuciau  taip pasiruosus ir pasirodzius aciuks.gif  aciuks.gif
viskas puikiai pavyko, visi  liko patenkinti , nors ir ne visa programa ispildem... neatsirado norinciu musu pakarti, o mes nuo to  tik  laimingesni buvom... tai graziai  atsisveikinom ir vsio....

jei kam  reikes scenarijaus  tokio  kuklaus ir potrumpio, be poslybiu -  kreipkites smile.gif

dar  visai  galiu perleisti  zaidimams naudotu atributu..- liko du komplektai lastu -  lenktyems su lastais, sitos laaaabai visiems patiko ir  kas keista,  niekas nebuvo tokiu mates...
trys minkstos pompos - zaidimui - pripusk baliona su uzpakaliu... -  cia posliausias vestuviu momentas buvo.... lotuliukas.gif

ir seip  visokiu smulkmenu liko  kuriu man tiktai neriekes o gal kam ruosiantis prireiks...  galiu net sudet i koki  albumeli su nuotraukom..
man tai  daug laiko uzeme kol susirankiojau viska. tai sakau  gal kam susitaupys  mirksiukas.gif

Man tai reikia pompu. Kokia kaina ir kaip atrodo jos? Ir dar vienas niuansas butu kaip atsiimt. Jei ka, gal pasakytumet kur pirkot jas?
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, su kokia programa puošiate nuotraukas saldainiams, maketuojat laikraštukus, diplomus visokius, etiketes, santuokos liudijimą?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 13, 10:43)
Mergaitės, sakykit, su kokia programa puošiate nuotraukas saldainiams, maketuojat laikraštukus, diplomus visokius, etiketes, santuokos liudijimą?

As diplomus, etiketes su photoshopu
Atsakyti
Kažin nemokamai galiu parsisiųsti photoshop'ą? Reikia eit paieškoti..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ziuriu,kad ir man nebedaug laiko beliko,darbai ipuseje jau,liko pabaigti susipirkti viska,ir galutinai susidelioti kas ir kada bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 08 13, 12:05)
As diplomus, etiketes su photoshopu

Gali dar su GIMPu gamint wink.gif Gavau jau foto vestuvines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 13, 15:00)
Gali dar su GIMPu gamint wink.gif Gavau jau foto vestuvines  thumbup.gif

tai prasom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti