Sveikos, merginos,
darau aš svečių pasižadėjimų korteles ir tą linksmą žaidimą su klausimais-atsakymais, ir gavoju, ar neatsibos 90 svečių tas korteles skaityti? Kaip manot? Tuos klausimus-atsakymus žadu daryti vietoj tradicinio prisistatymo: mano vardas toks ir toks, aš nuotakai esu tas ir tas... sakysiu maždaug taip: vieni kitų vardus šventės eigoje susižinosit, bet visada smagu apie kaimyną ką nors pikantiško sužinoti, ir tuomet jau tas žaidimas.
Sveikos,
mandra_sandra, dziugu girdeti, kad mamytei jau geriau, sveikatytes jai
Dekui, uz grazius zodzius . SMagu girdeti kad ir kitai svociutei us manim ta pati savaitgali pirslevusiai viskas sauniai pavyko ir nebuvo dieli nesklandumu. Mum kazkaip laiko netruko, as labai bijojau, gal del to kad dvieju dienu vestuves bvo, bet ka buvau suplanavus pirma ir antra diena viska spejau.
auksciau nosyte, sauniai atrodai, nesijaudink, nesinervuok del tu jaunuju, zinau kad sunku ir rankos nekyla, bet juk tu darai viska is sirdies, juk negali but kazkas blogai, bus viskas labai gerai
As negraviravau, bet mano jaunieji graviavos ant virsaus, rase vards, tarp vardu sirdele ir vestuviu data.
Dekui uz tokius grazius zodzius ir pagyrimus , as daug ideju semiausi is jusu, nes labai grazus darbeliai buvo, ir aisku is kitu merginu na ir dar kazka savo pridejau.
na man atrodo 90 zmoniu tikrai prailgs, siulyciau is vis nedaryti susipazindinimo zaidimo.
mandra_sandra, dziugu girdeti, kad mamytei jau geriau, sveikatytes jai
QUOTE(aridax @ 2009 08 11, 19:11)
Labukas, brangiosios pagaliau ir as pas jus... smagu skaityt kitu svociukiu atsiliepimus, liuks, skgreta - nerealiai Tau ten viskas, idejos fantastiskos, saunuole
Na o dabar trumpai ispudziai is praejusio savaitgalio
Na o dabar trumpai ispudziai is praejusio savaitgalio
Dekui, uz grazius zodzius . SMagu girdeti kad ir kitai svociutei us manim ta pati savaitgali pirslevusiai viskas sauniai pavyko ir nebuvo dieli nesklandumu. Mum kazkaip laiko netruko, as labai bijojau, gal del to kad dvieju dienu vestuves bvo, bet ka buvau suplanavus pirma ir antra diena viska spejau.
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:35)
Kur jolantėlė dingusi Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis
na kaip cia pasakius dingus. as cia pat.
tik man ir taip sunku su tom vestuvem, kaip jaunavedziai nesukalbami, o dar suknele.
Na jei vienos nuomone butu neigiama tai nesukciau sau galvos, o taip
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi
ir viska numeciau, nieko nesiruosiu ... ir ner nuotaikos
aj
na kaip cia pasakius dingus. as cia pat.
tik man ir taip sunku su tom vestuvem, kaip jaunavedziai nesukalbami, o dar suknele.
Na jei vienos nuomone butu neigiama tai nesukciau sau galvos, o taip
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi
ir viska numeciau, nieko nesiruosiu ... ir ner nuotaikos
aj
auksciau nosyte, sauniai atrodai, nesijaudink, nesinervuok del tu jaunuju, zinau kad sunku ir rankos nekyla, bet juk tu darai viska is sirdies, juk negali but kazkas blogai, bus viskas labai gerai
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 12, 01:43)
Ryt butinai reikia nesti isgraviruoti lopetele. Pasakykit prasau, kaip graviruojat jas?
As negraviravau, bet mano jaunieji graviavos ant virsaus, rase vards, tarp vardu sirdele ir vestuviu data.
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 12, 02:31)
kadangi prieš metus turėjau tokį malonumą, užsukau pasižvalgyti kas čia vyksta, o čia .....neturiu žodžių nuo pirmos iki paskutinės eilutės , dideliausi sveikinimai tokiai svočiai , tikrai jauniesiems pasisekė , tikra šaunuolė
Dekui uz tokius grazius zodzius ir pagyrimus , as daug ideju semiausi is jusu, nes labai grazus darbeliai buvo, ir aisku is kitu merginu na ir dar kazka savo pridejau.
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 12, 10:10)
Sveikos, merginos,
darau aš svečių pasižadėjimų korteles ir tą linksmą žaidimą su klausimais-atsakymais, ir gavoju, ar neatsibos 90 svečių tas korteles skaityti? Kaip manot? Tuos klausimus-atsakymus žadu daryti vietoj tradicinio prisistatymo: mano vardas toks ir toks, aš nuotakai esu tas ir tas... sakysiu maždaug taip: vieni kitų vardus šventės eigoje susižinosit, bet visada smagu apie kaimyną ką nors pikantiško sužinoti, ir tuomet jau tas žaidimas.
na man atrodo 90 zmoniu tikrai prailgs, siulyciau is vis nedaryti susipazindinimo zaidimo.
skgreta-šaunios vestuvės
kur pirkot balionus? reikia daug ir gerų tėva sgavo helio
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 12, 10:28)
skgreta-šaunios vestuvės
dekui
Balionus pirkau baliomanijoj, pirkau 30 balionu, 10 balionu kainuoja 8.99,pirkau daugiau, kad jei susprogtu butu laisvu, pirkau baltus ir du raudonus.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 12, 09:28)
tėva sgavo helio
Kur gauti tokį dalyką Vilniuje???? Arba Klaipėdoj?
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 12, 09:10)
darau aš svečių pasižadėjimų korteles ir tą linksmą žaidimą su klausimais-atsakymais, ir gavoju, ar neatsibos 90 svečių tas korteles skaityti?
Man atrodo, kad nusibos Nedaryčiau susipažinimo visai Gal kokias varžytuves tarp stalo dalių, kad išjudinčiau ir suvienyčiau liaudį - pvz dainų varžytuves, gėrimo varžytuves, bučinių varžytuves ir pan.
Labukas
Nu ir as busiu su melyna pereinancia. Virsuj tamsiau, o po to sviesiau. Man kaip tik raudonos, vysnines ziauriai pabode. Nu pabukim isskirtines
Nu ir nesuk sau galvos del tos figuros. Ir taip puikiai atrodai po gimdymo. Bus sukuosena, makiazas ir atdodysi super
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 23:32)
Rimtai Galiu būti ir Klaipėdoje Aš šiaip iš pajūrio nutekėjau į Vilnių
Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau
Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles
Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau
Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles
Nu ir as busiu su melyna pereinancia. Virsuj tamsiau, o po to sviesiau. Man kaip tik raudonos, vysnines ziauriai pabode. Nu pabukim isskirtines
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:46)
tai kad as jau uz ja sumokejau. o kainuoja zinai 250 lt, tai nelabai norisi prarast.
Tai kad cia nepasitikejimo savimi problema, as priesh pusmeti pagimdziau ir mano kunas dar neatsistate. ir as mazai to kad dar nenumeciau to svorio prikaupto per neshtuma, dar ir formos mano kuno, neformalios kazkokios
Tai kad cia nepasitikejimo savimi problema, as priesh pusmeti pagimdziau ir mano kunas dar neatsistate. ir as mazai to kad dar nenumeciau to svorio prikaupto per neshtuma, dar ir formos mano kuno, neformalios kazkokios
Nu ir nesuk sau galvos del tos figuros. Ir taip puikiai atrodai po gimdymo. Bus sukuosena, makiazas ir atdodysi super
QUOTE(Minnra @ 2009 08 12, 10:23)
Labukas
Pagal aprašymą tavo suknelė turėtų būti įdomi Mano matuota mėlyna paprastesnė - korsetas karoliukais ir gėlėmis siuvinėtas, o apačia su tokiais dilin dilin, na volanais ar kaip pavadinti, nieko labai blatno, bet man tinka. Žodžiu Varysiu su džinsais
QUOTE(roka @ 2009 08 12, 11:38)
Pagal aprašymą tavo suknelė turėtų būti įdomi Mano matuota mėlyna paprastesnė - korsetas karoliukais ir gėlėmis siuvinėtas, o apačia su tokiais dilin dilin, na volanais ar kaip pavadinti, nieko labai blatno, bet man tinka. Žodžiu Varysiu su džinsais
O pas tave bus pulkas, jei taip tai su kokiom suknelem. Va tada galima butu pasiderinti, bet ir tai...
Pas mane bus visi sveciai, tai as galiu bet kokia sukne vilktis, aisku kazkaip juodos nenorejau. O sitos dar plius labai atvira nugara, pirma karta tokia vilkesiu
Mmmm, kaip man gražu nuoga nugara Pamergės bus su pastelinės spalvos ilgomis suknelėmis, nevienodomis, nelabai čia ką ir priderinsi. Svarbu, kad mano būtų ne pastelinė, ne balta ir ne šampaninė.
QUOTE(astarna @ 2009 08 11, 10:20)
Sveikos merginoS,
as jau po vestuviu . Gerai kad dar turiu savaite atostogu. Galiu patinget paskaityt .
GILAJA - mano tortas turejo 60 gabaliuku. Reikejo 4 aukstu.
Jauciu tau susidare problema nes kiekvienas gabaliukas juda ir kiekvienas aukstas juda. Mano vyras padare karkasa . Gaila isvaziavo sunus ir issiveze fotika - negalesiu parodyt.Jei dar reiks mano pagalbos rasyk papasakosiu viska smulkiai kaip ka dariau.
as jau po vestuviu . Gerai kad dar turiu savaite atostogu. Galiu patinget paskaityt .
GILAJA - mano tortas turejo 60 gabaliuku. Reikejo 4 aukstu.
Jauciu tau susidare problema nes kiekvienas gabaliukas juda ir kiekvienas aukstas juda. Mano vyras padare karkasa . Gaila isvaziavo sunus ir issiveze fotika - negalesiu parodyt.Jei dar reiks mano pagalbos rasyk papasakosiu viska smulkiai kaip ka dariau.
Ir aš ruošiuosi tokio dydžio tortą "kept". Įdomu būtų pamatyt kaip atrodo jau iškeptas.
ir dar kartą paklausiu, gal kuri žinote apie tą krepšinio žaidimą` pristatant komendantus, nes tas elementarus prisistatyt ir išgert jau visiems žinomas ir atsibodęs.
QUOTE(Ivile @ 2009 08 12, 14:51)
Ir aš ruošiuosi tokio dydžio tortą "kept". Įdomu būtų pamatyt kaip atrodo jau iškeptas.
ir dar kartą paklausiu, gal kuri žinote apie tą krepšinio žaidimą` pristatant komendantus, nes tas elementarus prisistatyt ir išgert jau visiems žinomas ir atsibodęs.
As turiu issisaugojus, cia kita svociute rase
"Dažniausiai, aš vyrui duodu komentuoti, tai jie kaip krepšinio fanatai daugiau tų išsireiškimų moka. Gaila, bet teksto kažkaip niekad nesirašiau. Maždaug. kkrepšininkus pavadinsiu :1;2;3;4;5. Ir 1 pagauna kamuolį ir perduoda 5; 5 varosi per visą aikštę ir kabliu meta į krepšį (5 turi išgerti). kamuolį pagauna trečias, bet sužinkniuoja, 3 meta baudas. pirmas metimas .... yra..... antras metimas....(padaryti pauze, kad isgertu, jei išgeria nepilną, sakyti, kad nepataike).... ir t.t. nu nežinau kažkas tokio. Labai daug ršyti gaunasi "
QUOTE(Minnra @ 2009 08 12, 16:36)
As turiu issisaugojus, cia kita svociute rase
"Dažniausiai, aš vyrui duodu komentuoti, tai jie kaip krepšinio fanatai daugiau tų išsireiškimų moka. Gaila, bet teksto kažkaip niekad nesirašiau. Maždaug. kkrepšininkus pavadinsiu :1;2;3;4;5. Ir 1 pagauna kamuolį ir perduoda 5; 5 varosi per visą aikštę ir kabliu meta į krepšį (5 turi išgerti). kamuolį pagauna trečias, bet sužinkniuoja, 3 meta baudas. pirmas metimas .... yra..... antras metimas....(padaryti pauze, kad isgertu, jei išgeria nepilną, sakyti, kad nepataike).... ir t.t. nu nežinau kažkas tokio. Labai daug ršyti gaunasi "
Oi kaip ačiū , bet sakykit tą žaidimą reik žaist kai jie prie stalo savo vietose stovi, ar pakviest į aikštelę? Nes kaip tuo stikliuku per stalą mėtysis, gi ne šalia sėdės