Kur jolantėlė dingusi Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis
na kaip cia pasakius dingus. as cia pat.
tik man ir taip sunku su tom vestuvem, kaip jaunavedziai nesukalbami, o dar suknele.
Na jei vienos nuomone butu neigiama tai nesukciau sau galvos, o taip
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi
ir viska numeciau, nieko nesiruosiu ... ir ner nuotaikos
aj
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 22:35)
Nenukabink nosies Manau kad nemažai pasiruošei Ir nepeik taip savo figūros, iš kur čia toks nepasitikėjimas savimi? Niu niu niu Pailsėk, pamiršk tas vestuves bent vienai dienai ir pasilepink
liolike-
jolantele-aš tavo vietoj daryčiau atvirkščiai, kaip tik nenuleisčiau rankų, o dar ieškočiau, ir suknią pasikeisčiau ir pasiruoščiau labai labai
ačiū už palaikymą
jolantele-aš tavo vietoj daryčiau atvirkščiai, kaip tik nenuleisčiau rankų, o dar ieškočiau, ir suknią pasikeisčiau ir pasiruoščiau labai labai
ačiū už palaikymą
liolike, pažiūrėjau foto - labai šventiškai atrodei
tai kad as jau uz ja sumokejau. o kainuoja zinai 250 lt, tai nelabai norisi prarast.
Tai kad cia nepasitikejimo savimi problema, as priesh pusmeti pagimdziau ir mano kunas dar neatsistate. ir as mazai to kad dar nenumeciau to svorio prikaupto per neshtuma, dar ir formos mano kuno, neformalios kazkokios
Tai kad cia nepasitikejimo savimi problema, as priesh pusmeti pagimdziau ir mano kunas dar neatsistate. ir as mazai to kad dar nenumeciau to svorio prikaupto per neshtuma, dar ir formos mano kuno, neformalios kazkokios
Labai ačiū jums už palaikymą Man labai svarbi jūsų nuomonė
nenukabink nosytės, tavo figūra gera pamatysi, viskas bus čiki piki Aš irgi kiek prisinervinau dėl suknelės, o mano figūra, patikėk Ir graužiau save, kad numest svorio nesugebėjau Nes kiek prisižiūrėjau čia lieknučių svočiučių, tai ir vėl toliau graužiausi dėl figūros. Bet turiu ką turiu
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:35)
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi
nenukabink nosytės, tavo figūra gera pamatysi, viskas bus čiki piki Aš irgi kiek prisinervinau dėl suknelės, o mano figūra, patikėk Ir graužiau save, kad numest svorio nesugebėjau Nes kiek prisižiūrėjau čia lieknučių svočiučių, tai ir vėl toliau graužiausi dėl figūros. Bet turiu ką turiu
Įdomu, ar yra moteris pasaulyje, kuri būtų patenkinta savo išvaizda
Viskas, jau einu miegoti - jaučiuosi pervargusi juodai... Labanakt visoms
QUOTE(roka @ 2009 08 12, 00:18)
Įdomu, ar yra moteris pasaulyje, kuri būtų patenkinta savo išvaizda
Jauciu kad ne
Aga as ir jau cia ilgai sedziu o juk ryt i darba. Labanakt
Aciu visoms uz sveikatos linkejimus gal pades jie...
aciu dar karteli
Vargsiuke
O kodel abejoji del spalvos? Manau, laisvai tinka melyna pirslienei
ei, greit nosiuka aukstyn, negalim sitaip Kai bus sukuosena ir makiazas, tai suknele dar kitaip atrodys Jeigu tu su ja gerai jautiesi, tai ir nebesuk galvos daugiau
As siandien buvau primatavime, patrumpins truputi man. Susikroviau dali daiktu i dezes.
Ryt butinai reikia nesti isgraviruoti lopetele. Pasakykit prasau, kaip graviruojat jas?
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 11, 22:24)
aciu dar karteli
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 23:32)
Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau
Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles
Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles
Vargsiuke
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:35)
ei, greit nosiuka aukstyn, negalim sitaip Kai bus sukuosena ir makiazas, tai suknele dar kitaip atrodys Jeigu tu su ja gerai jautiesi, tai ir nebesuk galvos daugiau
As siandien buvau primatavime, patrumpins truputi man. Susikroviau dali daiktu i dezes.
Ryt butinai reikia nesti isgraviruoti lopetele. Pasakykit prasau, kaip graviruojat jas?
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 15:35)
Na stai papasakosiu kaip viskas buvo.
kadangi prieš metus turėjau tokį malonumą, užsukau pasižvalgyti kas čia vyksta, o čia .....neturiu žodžių nuo pirmos iki paskutinės eilutės , dideliausi sveikinimai tokiai svočiai , tikrai jauniesiems pasisekė , tikra šaunuolė
dėl rūbų, rinkitės, kas jums patinka, o ne pagal nusistovėjusius stereotipus , aš griežtai nenorėjau nieko kas nors kiek susiję su raudona spalva, su ilgu rūbu atrodyčiau kaip statinė , tai rinkausi juoda balta derinuką, su trumpu sijonu , bet iš tolo matėsi, kad esu svočia , todėl aukštyn nosis ir tikrai viskas bus gerai
Labas rytas ,tikrai merginos pries vestuves nekompleksuokit tik del figuros ,neturiu as jos idealios, bet kazkaip nesijaudinau . Atsipalaiduokit . As irgi nusipirkau suknele ,paskui nervavausi gal perdaug ispuosta , o per vestuve kai apsirengiau su sukuosena su makiazu tai tikrai atsipalaidavau .
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 12, 00:43)
Aš negraviruoju, bet jei graviruočiau, tai lopetą per vidurį, nuo smaigalio iki koto jei nuotaka dešiniarankė, kad paėmusi matytų užrašą. Ir atvirkščiai - nuo koto iki smaigalio, jei būtų kairiarankė
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 12, 00:43)
Kaip žioplė nenufotkinau... Būčiau jums parodžiusi
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 12, 01:31)
dėl rūbų, rinkitės, kas jums patinka, o ne pagal nusistovėjusius stereotipus , aš griežtai nenorėjau nieko kas nors kiek susiję su raudona spalva, su ilgu rūbu atrodyčiau kaip statinė , tai rinkausi juoda balta derinuką, su trumpu sijonu , bet iš tolo matėsi, kad esu svočia , todėl aukštyn nosis ir tikrai viskas bus gerai
Aš kažkaip visada visur kukliai, kukliai, o dabar panorau kaip priklauso - puošnios, ilgos, sodrios spalvos