Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Kur jolantėlė dingusi g.gif Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis 4u.gif

na kaip cia pasakius dingus. as cia pat.
tik man ir taip sunku su tom vestuvem, kaip jaunavedziai nesukalbami, o dar suknele.
Na jei vienos nuomone butu neigiama tai nesukciau sau galvos, o taip
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi verysad.gif
ir viska numeciau, nieko nesiruosiu ... ir ner nuotaikos
aj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 22:35)
aj doh.gif

Nenukabink nosies smile.gif Manau kad nemažai pasiruošei mirksiukas.gif Ir nepeik taip savo figūros, iš kur čia toks nepasitikėjimas savimi? Niu niu niu nono.gif Pailsėk, pamiršk tas vestuves bent vienai dienai ir pasilepink vacation4.gif
Atsakyti
liolike- thumbup.gif
jolantele-aš tavo vietoj daryčiau atvirkščiai, kaip tik nenuleisčiau rankų, o dar ieškočiau, ir suknią pasikeisčiau ir pasiruoščiau labai labai thumbup.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
liolike, pažiūrėjau foto - labai šventiškai atrodei thumb_yello.gif
Atsakyti
tai kad as jau uz ja sumokejau. o kainuoja zinai 250 lt, tai nelabai norisi prarast.

Tai kad cia nepasitikejimo savimi problema, as priesh pusmeti pagimdziau ir mano kunas dar neatsistate. ir as mazai to kad dar nenumeciau to svorio prikaupto per neshtuma, dar ir formos mano kuno, neformalios kazkokios
Atsakyti
Labai ačiū jums už palaikymą 4u.gif smile.gif Man labai svarbi jūsų nuomonė group.gif

QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:35)
Ir sakai man grazi, man ji nieko ipatingo, tik kad su mano figura nelabai kazka gero rasi  verysad.gif

nenukabink nosytės, tavo figūra gera smile.gif pamatysi, viskas bus čiki piki console.gif Aš irgi kiek prisinervinau dėl suknelės, o mano figūra, patikėk doh.gif Ir graužiau save, kad numest svorio nesugebėjau verysad.gif Nes kiek prisižiūrėjau čia lieknučių svočiučių, tai ir vėl toliau graužiausi dėl figūros. Bet turiu ką turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 11 rugpjūčio 2009 - 23:12
Įdomu, ar yra moteris pasaulyje, kuri būtų patenkinta savo išvaizda biggrin.gif

Viskas, jau einu miegoti - jaučiuosi pervargusi juodai... Labanakt visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 12, 00:18)
Įdomu, ar yra moteris pasaulyje, kuri būtų patenkinta savo išvaizda biggrin.gif

Viskas, jau einu miegoti - jaučiuosi pervargusi juodai... Labanakt visoms  smile.gif

Jauciu kad ne biggrin.gif
Aga as ir jau cia ilgai sedziu o juk ryt i darba. Labanakt
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikatos linkejimus wub.gif gal pades jie...

QUOTE(loretita2 @ 2009 08 11, 22:24)
Gilaja,
nusiuncia
gak kazkas tiks, dabar taip greit nerandu , turejau dar kazkur g.gif

aciu dar karteli wub.gif

QUOTE(roka @ 2009 08 11, 23:32)
Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau  , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau 

Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles 

Vargsiuke console.gif
O kodel abejoji del spalvos? Manau, laisvai tinka melyna pirslienei mirksiukas.gif

QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 11, 23:35)
aj

ei, greit nosiuka aukstyn, negalim sitaip nono.gif Kai bus sukuosena ir makiazas, tai suknele dar kitaip atrodys mirksiukas.gif Jeigu tu su ja gerai jautiesi, tai ir nebesuk galvos daugiau irnesakyk.gif

As siandien buvau primatavime, patrumpins truputi man. Susikroviau dali daiktu i dezes.
Ryt butinai reikia nesti isgraviruoti lopetele. Pasakykit prasau, kaip graviruojat jas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 15:35)
Na stai  papasakosiu kaip viskas buvo.

kadangi prieš metus turėjau tokį malonumą, užsukau pasižvalgyti kas čia vyksta, o čia bigsmile.gif .....neturiu žodžių nuo pirmos iki paskutinės eilutės thumbup.gif , dideliausi sveikinimai tokiai svočiai 4u.gif , tikrai jauniesiems pasisekė thumbup.gif , tikra šaunuolė wub.gif

dėl rūbų, rinkitės, kas jums patinka, o ne pagal nusistovėjusius stereotipus rolleyes.gif , aš griežtai nenorėjau nieko kas nors kiek susiję su raudona spalva, su ilgu rūbu atrodyčiau kaip statinė doh.gif , tai rinkausi juoda balta derinuką, su trumpu sijonu ax.gif , bet iš tolo matėsi, kad esu svočia biggrin.gif , todėl aukštyn nosis ir tikrai viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 12 rugpjūčio 2009 - 01:37
Labas rytas ,tikrai merginos pries vestuves nekompleksuokit tik del figuros ,neturiu as jos idealios, bet kazkaip nesijaudinau . Atsipalaiduokit mirksiukas.gif . As irgi nusipirkau suknele ,paskui nervavausi gal perdaug ispuosta , o per vestuve kai apsirengiau su sukuosena su makiazu tai tikrai atsipalaidavau . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 12, 00:43)
Ryt butinai reikia nesti isgraviruoti lopetele. Pasakykit prasau, kaip graviruojat jas?  g.gif

Aš negraviruoju, bet jei graviruočiau, tai lopetą per vidurį, nuo smaigalio iki koto jei nuotaka dešiniarankė, kad paėmusi matytų užrašą. Ir atvirkščiai - nuo koto iki smaigalio, jei būtų kairiarankė mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 12, 00:43)
O kodel abejoji del spalvos? Manau, laisvai tinka melyna pirslienei  mirksiukas.gif

Kaip žioplė nenufotkinau... Būčiau jums parodžiusi doh.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 12, 01:31)
dėl rūbų, rinkitės, kas jums patinka, o ne pagal nusistovėjusius stereotipus  rolleyes.gif , aš griežtai nenorėjau nieko kas nors kiek susiję su raudona spalva, su ilgu rūbu atrodyčiau kaip statinė  doh.gif , tai rinkausi juoda balta derinuką, su trumpu sijonu  ax.gif , bet iš tolo matėsi, kad esu svočia  biggrin.gif , todėl aukštyn nosis ir tikrai viskas bus gerai  thumbup.gif

Aš kažkaip visada visur kukliai, kukliai, o dabar panorau kaip priklauso - puošnios, ilgos, sodrios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti