dėkui už pasižadėjimus. nenorėjau jų daryt, bet po susitikimo su muzikantais...sako, smagu būna, kai svečiai prisistato ir pasako kuo padės jauniesiems...tai pamaniau, kad jei kas nesugalvos, galės pasinaudoti šitais lapukais. dėkui merginos
orus girdėjot?
lis ryt, poryt, penktadienį... tik gal šeštadienį jau ne. nors kai kur sakė trumpalaikiai..o mes į trakus šiaušim
mama jau namie
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 11, 20:55)
Sveikos, gal galite man pasakyti, kai nusegame jaunajai veliuma, jaunikio gelyte reikia pabroliui persegti ar ne? ar ji taip ir lieka pas jauniki?
aisku kad reikia
Mandra Sandra, va jetus , sveikatos tavo mamai
Sakykit, ka graviruojat ant lopeteles tortui? Vardus ir data? ir kurioje vietoje? Patarkit, ka
Ir dar, gal gali kas atsiusti lovos patikrinimo akta i laura.zaleniene@yahoo.com. Busiu labai dekinga
Papildyta:
orus girdėjot?
lis ryt, poryt, penktadienį... tik gal šeštadienį jau ne. nors kai kur sakė trumpalaikiai..o mes į trakus šiaušim
mama jau namie
Tai kad ka tik Sulija sake, kad savaitgalis neblogas nusimato
oi, kaip gerai
musu mociute ir toliau reanimacijoj...
Sakykit, ka graviruojat ant lopeteles tortui? Vardus ir data? ir kurioje vietoje? Patarkit, ka
Ir dar, gal gali kas atsiusti lovos patikrinimo akta i laura.zaleniene@yahoo.com. Busiu labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 21:59)
orus girdėjot?
mama jau namie
Tai kad ka tik Sulija sake, kad savaitgalis neblogas nusimato
oi, kaip gerai
Gilaja,
nusiuncia
gak kazkas tiks, dabar taip greit nerandu , turejau dar kazkur
nusiuncia
gak kazkas tiks, dabar taip greit nerandu , turejau dar kazkur
Gilaja, laikykitės
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 11, 20:34)
Klausyk, kaunietes, man labai patiko kazkurios mintis padovanot pabroliams tinklelius drugeliams (pamergems sugaudyt), na bet niekaip niekur nesugebu ju rasti... Kur ju ieskoti?
Mmm, man regis, "Senukuose" maciau.. lyg ir..
[quote=Žiurbutis,2009 08 11, 20:34]Beje, Liolike, prie foto praso login ir slapuko...
[/quote]
oi
login liolike74
slapukas svente
o tada mano albumai ir albumas svente
[/quote]
[/quote]
oi
login liolike74
slapukas svente
o tada mano albumai ir albumas svente
[/quote]
loretita2, ačiū už žinutę Bėgu skaityti
Kur jolantėlė dingusi Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis
Jyske būna.
Smagu kad mamytė jau namie Korteles aš irgi pasidariau lygiai tam pačiam tikslui
Sveikatėlės jai...
O aš nesėkmingai duoduosi po nuomos salonus...
Kur jolantėlė dingusi Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 11, 19:34)
Kur ju ieskoti?
Jyske būna.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 20:59)
dėkui už pasižadėjimus. nenorėjau jų daryt, bet po susitikimo su muzikantais...sako, smagu būna, kai svečiai prisistato ir pasako kuo padės jauniesiems...tai pamaniau, kad jei kas nesugalvos, galės pasinaudoti šitais lapukais. dėkui merginos
mama jau namie
mama jau namie
Smagu kad mamytė jau namie Korteles aš irgi pasidariau lygiai tam pačiam tikslui
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 11, 21:07)
Sveikatėlės jai...
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 22:56)
butum klaipedoj tikrai rastume tokiai coliukei suknyte
GILAJA, MANDRA SANDRA Sveikatėlės jūsų mamoms laikykitės
[quote=liolikė,2009 08 11, 22:4
[/quote]
Grazi suknute tavo
ir makijazas taip pat
[/quote]
Grazi suknute tavo
ir makijazas taip pat
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 11, 22:07)
butum klaipedoj tikrai rastume tokiai coliukei suknyte
Rimtai Galiu būti ir Klaipėdoje Aš šiaip iš pajūrio nutekėjau į Vilnių
Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau
Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles