Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

dėkui už pasižadėjimus. nenorėjau jų daryt, bet po susitikimo su muzikantais...sako, smagu būna, kai svečiai prisistato ir pasako kuo padės jauniesiems...tai pamaniau, kad jei kas nesugalvos, galės pasinaudoti šitais lapukais. dėkui merginos 4u.gif

orus girdėjot?
lis ryt, poryt, penktadienį... blink.gif tik gal šeštadienį jau ne. nors kai kur sakė trumpalaikiai..o mes į trakus šiaušim thumbup.gif

mama jau namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 11, 20:55)
Sveikos, gal galite man pasakyti, kai nusegame jaunajai veliuma, jaunikio gelyte reikia pabroliui persegti ar ne? ar ji taip ir lieka pas jauniki?

biggrin.gif aisku kad reikia
Atsakyti
Mandra Sandra, va jetus verysad.gif , sveikatos tavo mamai wub.gif

Sakykit, ka graviruojat ant lopeteles tortui? Vardus ir data? ir kurioje vietoje? Patarkit, ka blush2.gif

Ir dar, gal gali kas atsiusti lovos patikrinimo akta i laura.zaleniene@yahoo.com. Busiu labai dekinga wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 21:59)

orus girdėjot?
lis ryt, poryt, penktadienį... blink.gif tik gal šeštadienį jau ne. nors kai kur sakė trumpalaikiai..o mes į trakus šiaušim  thumbup.gif

mama  jau namie  thumbup.gif

Tai kad ka tik Sulija sake, kad savaitgalis neblogas nusimato mirksiukas.gif

oi, kaip gerai wub.gif
musu mociute ir toliau reanimacijoj...
Atsakyti
Gilaja,
nusiuncia
gak kazkas tiks, dabar taip greit nerandu , turejau dar kazkur g.gif
Atsakyti
4u.gif Gilaja, console.gif laikykitės
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 11, 20:34)
Klausyk, kaunietes, man labai patiko kazkurios mintis padovanot pabroliams tinklelius drugeliams (pamergems sugaudyt), na bet niekaip niekur nesugebu ju rasti... schmoll.gif Kur ju ieskoti? unsure.gif

Mmm, man regis, "Senukuose" maciau.. lyg ir.. g.gif
Atsakyti
[quote=Žiurbutis,2009 08 11, 20:34]Beje, Liolike, prie foto praso login ir slapuko... ax.gif

[/quote]

oi doh.gif
login liolike74
slapukas svente

o tada mano albumai ir albumas svente 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 11 rugpjūčio 2009 - 21:49
loretita2, ačiū už žinutę bigsmile.gif Bėgu skaityti wub.gif

Kur jolantėlė dingusi g.gif Neimk į galvą dėl suknelės - tau gražu, tu ir renkis 4u.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 11, 19:34)
Kur ju ieskoti? unsure.gif

Jyske būna.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 20:59)
dėkui už pasižadėjimus. nenorėjau jų daryt, bet po susitikimo su muzikantais...sako, smagu būna, kai svečiai prisistato ir pasako kuo padės jauniesiems...tai pamaniau, kad jei kas nesugalvos, galės pasinaudoti šitais lapukais. dėkui merginos  4u.gif
mama  jau namie  thumbup.gif

Smagu kad mamytė jau namie smile.gif Korteles aš irgi pasidariau lygiai tam pačiam tikslui ax.gif

QUOTE(Gilaja @ 2009 08 11, 21:07)
musu mociute ir toliau reanimacijoj...

Sveikatėlės jai...

O aš nesėkmingai duoduosi po nuomos salonus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 22:56)
O aš nesėkmingai duoduosi po nuomos salonus...  verysad.gif

butum klaipedoj tikrai rastume tokiai coliukei suknyte biggrin.gif
Atsakyti
GILAJA, MANDRA SANDRA Sveikatėlės jūsų mamoms 4u.gif laikykitės console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 11 rugpjūčio 2009 - 22:19
[quote=liolikė,2009 08 11, 22:4
[/quote]
Grazi suknute tavo
ir makijazas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 11, 22:07)
butum klaipedoj tikrai rastume tokiai coliukei suknyte biggrin.gif

Rimtai bigsmile.gif Galiu būti ir Klaipėdoje smile.gif Aš šiaip iš pajūrio nutekėjau į Vilnių ax.gif

Šiandien matavausi mėlyną korsetą ir sijoną. Kažkaip planavau avietinį, vyšninį, raudoną, ar aukso spalvos nuomotis, o še tau užsidėjau mėlyną ir taip neblogai atrodė, jaunina mane, kaip 18niolikinė atrodžiau tongue.gif , bet suabejojau dėl spalvos... Ar gražu svočia mėlyna? Nežinau, nežinau g.gif

Paskui buvau dar ir dar.... Jau sapnuosiu aš tas sukneles doh.gif
Atsakyti