[quote=roka,2009 08 04, 00:11]
Dar siunčiu pagalbos šauksmą .... Man nepavysta išsaugoti jau pagaminto paveikslėlio su loonaPix.com Kas dirbote su šia programėle - pagelbėkit prašau... Bandau pagaminti saldainių popierėlius.
Mandra Sandra, man geriausiai padeda žinojimas, kad viskas vistiek baigiasi. Nespėsi mirktelėti ir jau po baliaus
Svarbiausia sklandžiai pasakyti pirmą sakinį, o po tau jau viskas liesis kaip iš pypkės. To ir linkiu
[/quote]
yra apačioj SAVE
[quote=Rūtamėta,2009 08 04, 00:22]
O aš dariau ne iš extros, pirkau Norfoj po 9 lt. už kg, nepamenu pavadinimo, žodžiu su vafliu, ir vyniojau į foliją, tai garantuotai riebalai nepersigėrė, o dar sugalvojau visiems "sveikintojams" prie rūmų padovanoti Nomedos didelius saldainius, su jaunųjų foto. Popierėlius pati pasifotošopinau:
Negaliu nieko daugiau rašyti, nes nespėju
, jau šį savaitgalį mano piršlelį kars
, o darbų dar daug. Tiesa saldainius tai savaitę laiko vis pribėgdama pavyniodavau.
Tiesa, dar padariau plakatus "ale" iš jaunųjų slaptų archyvų, tai su tom programom kur į kitų nuotraukas savo veidą gali įdėti, tai tiek prisijuokiau pati, pagavau azartą ir pripyškinau po 20 foto. Tai kunigas mano brolis buvo, tai kultūristas, tai lakūnas, o jo žmona modelis, tai vėl su kokiu gražuoliu...žodžiu linksmai.
Ir atrodo kaip tikros
[/quote]
jėga
įdomu būtų pamatyti
[quote=Jolanteleg69,2009 08 04, 00:22]
[quote=roka,2009 08 03, 23:11]
Dar siunčiu pagalbos šauksmą .... Man nepavysta išsaugoti jau pagaminto paveikslėlio su loonaPix.com Kas dirbote su šia programėle - pagelbėkit prašau... Bandau pagaminti saldainių popierėlius.
TAI TEN KAI IDEDI NUOTRAUKA, PASIRENKI NORIMA vaizdeli ir tada zemiau pavazevus per viduriuka lapo yra issaugoti, palauki ir volia...
Rūtamėta
as dar ne i tema ; gal kas turite sio menesio mamos zurnala?
[/quote] neturim. paaugo kiek veikis ir nebeperku. kodėl klausi?
dėkui už atsakymus apie jaudulį...