Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 16:53)
skubu.
įmeskit pasižadėjimų korteles. geriau gal į paštą. sandrava(eta)gmail.com

issiunciau ka turejau ax.gif
Atsakyti
Labutis,smagu cia pas jus paskaitineti, isradingos jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai atsiprasau,jei pasikartosiu,mano drauges sesuo tuokiasi,o drauge pirsliauja,niekaip nesugalvoja ka idomaus padaryti kai jaunikis pas jaunaja atvaziuoja, su batu jau visi zino,gal kazka idomaus galit pasiulyti blush2.gif ax.gif atsiprasau jei apie tau jau raset
linkiu graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2009 08 11, 18:07)
Labutis,smagu cia pas jus paskaitineti, isradingos jus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
labai atsiprasau,jei pasikartosiu,mano drauges sesuo tuokiasi,o drauge pirsliauja,niekaip nesugalvoja ka idomaus padaryti kai jaunikis pas jaunaja atvaziuoja, su batu jau visi zino,gal kazka idomaus galit pasiulyti blush2.gif  ax.gif atsiprasau jei apie tau jau raset
linkiu graziu svenciu 4u.gif

Na as dariau taip
Atejo buvo uzrakintos durys , raktelis imestas i taure su sampanu . turejo isgert sampana isimt rakteli atsirakint duris . Tada uz tu duru buvo netikra jaunoji , Aisku netiko ji jam ,tada daviau obuoli su smeigtukais ir pasakiau kad kitos durys atsidarys nuo meiliu zodziu pasakytu savo mylimajai . Trauke tuos smeigtukus ir vardino . tada atsidare durys ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos !!! rolleyes.gif
Jau kuri laika gyvenu SM svociu namuciu ritmu... 000164.gif
uz poros savaiciu manes taip pat laukia isbandymas... mega_shok.gif
Tiesa pasakius net neisivaizsuoju ka buciau darius be sio forumo.. blush2.gif blush2.gif
O Jus visos cia Svociutes is didziosios raides! supermama.gif
ZAVIUOSI.... notworthy.gif first.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 07, 13:43)
shiandien buvau pasimatuot pataisytos sukneles, vyras shiokias tokias nuotraukas padare.  ax.gif

noreciau jusu ivertinimo, bet saziningo, dar turiu laiko, galesiu kazka kito surast  g.gif

http://public.fotki....imas-vestuvems/ blush2.gif

sveikos.truksta jusu mirksiukas.gif .nuotraukoj kur jolantele atsisukus nugara,matosi zalia suknele.nelabai iziuriu,bet man atrodo,kad tokia arba labai panasi i mano smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif Niu va, noriu jums pasirodyt nuotraukas ax.gif
nuotraukos

albumas svente blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 11 rugpjūčio 2009 - 18:05
Labukas, brangiosios mirksiukas.gif pagaliau ir as pas jus... smagu skaityt kitu svociukiu atsiliepimus, liuks, skgreta - nerealiai Tau ten viskas, idejos fantastiskos, saunuole mirksiukas.gif
Kaip gaila tu mergaiciu, kuriu artimieji kaip tycia sventems susserga - o ruostis vis tiek reik verysad.gif uzjauciu ir suprantu, mano vyro senelis mire likus savaitei iki musu vestuviu.. patirtis tikrai nekokia..

Na o dabar trumpai ispudziai is praejusio savaitgalio smile.gif nieko labai daug ir labai grazaus nepadariau, nieko naujo kaip ir nebus, ziauriai daug ideju semiausi is Jusu visu mirksiukas.gif

Taigi - vestuviu ryta as biskiuka velavau pas jaunaja, bet nieko, viskas tvarkoj. Maniskis jauniki is namu isleido, kuklu islydejima suorganizavo. Po to jie visi atvaziavo pas mus. Liudininkas nesesi jaunosios bateli, pagal ji ieskojo jaunikiui mergelės. Jaunasis matavo visoms, netiko. Tada irgi rinkosi gėrimą, jame buvo raktelis. Išgėręs ir atsirakinęs kambarį rado miegančiąją gražuolę - savo nuotaką, su nuometu ant veido. Pabuciavo ją.. mergelė atsibudo, pamatavo batelį - tiko. Po to ėjom visi į bendrą kambarį, pristatėm pulką, išgėrėm šampano, tada ėjom puošt mašinas, grįžus į kambarį buvo nuotakos tėvelių palaiminimas. Čia supratau, kad būtina su tėvais aptart, kaip jie supranta palaiminimą, ir jei ką - netgi pamokyt, kaip reikia tą daryt g.gif na, kitąkart žinosiu smile.gif
Po to išvažiavom į ceremonijas. Po bažnyčios pulkas barstė žiedlapius, mes įteikėm du balionus - ant lapelių jaunieji rašė savo viltis ir svajones, pririšo prie balionų ir paleido į dangų. Daugiau nieko nedarėm smile.gif
Gamtoj sužaidėm keletą žaidimų, bet.. na, pirma - labai trūko laiko gamtoj, nes toli važiavom, ir su ceremonijom buvo biškiuką "ištempta", antra - nevieningas pulkas. Grupelėm pasiskirstė, išsilakstė... na bet šį tą nuveikėm su tais, kurie liko su mumis, o po to ir dalis pražuvėlių grįžo. smile.gif O jaunieji skaitė jumoristinę priesaiką bei rinkosi akmenukus-jausmus. Nemažai žaidimų ir netgi užduočių jauniesiems taip ir liko nepanaudota...
Vakare turėjom liuksinius muzikantus - ne dėl to, kad jie kažkaip ypatingai buvo vedę vakarą, bet dėl to, kad dainavo nuostabiai, viską tarėsi su mumis, viską išpildė, ir patys pora žaidimų pravedė. Tačiau kaip kitos panelės sako, kad reik organizuot kuo daugiau žaidimų - tikrai ne visada pavyksta, viskas priklauso nuo žmonių. Pvz., daugelio mūsiškių svečių buvo neįmanoma sukviest prie stalo ar į šokių aikštelę.
O dėl šokių - jaunųjų valsas buvo nuostabus.. o mudu su liudininku rokenrolą trypėm biggrin.gif
Na o mūsų programa - dovanojom duonos kepalą (beje, mūsų namuose keptą), šeimininkės jį supjaustė ir po to nuo jaunojo rankų keliavo visiems svečiams - kaip pirmoji naujos šeimos duona. Rinkom 5 komendantus. Jauniesiems dovanojom kačergą ir pjūkliuką. Siuntėm per svečius kojinytes, jie į jas metė po monetą - nesvarbu nominalas, svarbu monetų skaičius (1svečias - 1 moneta), nubalsavo už berniuką... Tada dovanojom šeimos banką... Tiesa, teikiant šeimos židinį, skaičiau žodžius, iš forumo rastus - net nebežinau kuri mergaitė parašė, tai ačiū visoms mirksiukas.gif
Tai kogero ir tiek maniškės programos, kažko galbūt ir neprisimenu šiuo metu... Tiesa, labai nepatiko tai, kad susidubliavo svečių knygos - su jaunųjų žinia ja rūpinausi aš. O po to gavosi taip, jog jaunojo sesuo taip pat nupirko tokį albumuką ir jį prasiuntė, be niekieno žinios...
Na o mes jaunuosius pasveikinom visai visai pabaigoj, ne prie svečių, o keturios akys prie keturių - linkėdami gražios saldžios pirmosios nakties - mat dovanojom dėžutę su jų nuotrauka, medaus stiklainiuką ir "drabužėlius pirmajai nakciai" - šokoladą kūnui.
Beje, kažkokiai didesnei programai ir nebuvo visai laiko, mat dar leidom fejerverkus ir dangaus žibintus, o muzikantai buvo užsakyti tik iki 3 val. Ir viskas truko vieną dieną - taigi tokios pusiau netradicinės vestuvės su tradiciniais elementais.
Mus irgi svečiai gyrė, šiltai priėmė... O jaunieji... nuostabūs jie... Apdovanojo mus, labai gražius žodžius pasakė... net nesitikėjom iš tikrųjų smile.gif
Apibendrinant galiu pasakyt tiek - tai buvo smagios, paprastos vestuvės, be įtempto scenarijaus, be ilgų kalbų ir tostų. Tik kaip ir nujaučiau, kad bus - trūko laiko. Iš tikrųjų labai labai trūko laiko viskam... o gal taip ir geriau?.. niekam neprailgo, niekam nenusibodo mirksiukas.gif
Tai va tokie kuklūs mano įspūdžiai smile.gif iš tikrųjų tai kartu su jaunaisiais pavargau dar iki vestuvių - nes vien jas planuojant padėjau kiek tik buvo įmanoma...

Na o dėl nuotraukyčių - neturėjau kada kažko daug nusifotografuot, tik jaunųjų taures, kurias puošiau, šampano butelius ir krepšelį - kažkada įkelsiu jas į internetą, parodysiu smile.gif o visa kita liks atminty biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 11 rugpjūčio 2009 - 18:13
Laba, oi kaip idomu buvo skaityti apie praejusias vestuves... Svociutes, kaip supratau, pasirode sauniai thumbup.gif Nieko kito ir nesitikejau biggrin.gif Labai idomu pamatyti foto...

Beje, Liolike, prie foto praso login ir slapuko... ax.gif

As siandien pirma diena kaip LT, nusilaksciau negyvai visko vestuvems ieskodama... Keletas daikciuku liko nesupirktu, nes nesugebejau ju rasti... doh.gif

Klausyk, kaunietes, man labai patiko kazkurios mintis padovanot pabroliams tinklelius drugeliams (pamergems sugaudyt), na bet niekaip niekur nesugebu ju rasti... schmoll.gif Kur ju ieskoti? unsure.gif

Aisku, zidinys irgi dar nenupirktas... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite man pasakyti, kai nusegame jaunajai veliuma, jaunikio gelyte reikia pabroliui persegti ar ne? ar ji taip ir lieka pas jauniki?
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 11, 21:55)
Sveikos, gal galite man pasakyti, kai nusegame jaunajai veliuma, jaunikio gelyte reikia pabroliui persegti ar ne? ar ji taip ir lieka pas jauniki?

reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 21:58)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 09:19)
labas. o mano mama reanimacijoj irgi buvo, sutrikęs širdies ritmas, darė elektros šoką, atstatinėjo  unsure.gif  verysad.gif per pačias vaiko krikštynas, atsikėlus iš ryto sužinojau, kad jau naktį blogai pasidarė... verysad.gif ir krikštynos tikrai buvo fantastiškos bažnyčioje, labai gražu, įdomu, prasminga, nes vesdė pažįstamas kun., bet jau kaip liūdna, tai neklauskit. dabar mama jau taisosi, varge, kad tik iki vestuvių ji atsistotų ant kojų...

Na kas cia visos su liudnom naujenom , cia gal tie karsciai veikia, kraujas darosi tirstas ir buna visokiu nesamoniu. O gal stresas ar pergyvenimas buvo mamai? Kai iseis namuo, butina ramybe ir nelaikstyti, viska daryt ramiai ir aisku gerti vaistukus nuo ritmo sutrikimo, na jau cia gydytojai pasakys kokius. Stiprekit
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 11:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
O kaip vyksta keltuvės, kai yra muzikantai? Jie tiesiog eina prie kiekvieno kambario ir dainuoja? Ar kažkaip kitaip? Esu girdėjusi, kad už pakėlimą muzikantams pinigėlių reikia duoti?  g.gif
Aš suku galvą, gal kažkam kažką pavogti po nakties, kad įdomiau būtų  g.gif Ar daiktus kaip fantus paimti?

Jei darys muzikantai, tai jie dainuoja, tol kol atidaro durys, ir duoda isgerti pirslelis, tipo sveikta taiso. Pas mus ejo muzikantas su pirsliu zadint visus, o as ka nors nugvelbdavau biggrin.gif , poto ispirkos reikejo , tai primasciau ekspromtu uzduotis
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 12:01)
Kokias dar įdomybes darėte antrą dieną????

Parasiau i az, nes nenoriu kartotis cia
jei ka nesuprasi rasyk
Atsakyti