Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 11, 09:47)
Oho ,cia ziuriu paskutiniu metu su sirdelem daugkam negerai ,gal kokie orai netinkami ,slegis  doh.gif
Aciu tikrai idomus zaidimas SKGRETA tas su segtuku  thumbup.gif  O gamtoj mes mazai busim tai zadimu turiu ,bet vat po paskutiniu vestuviu tai supratau ,kad reikia daugiau pasiruost uzemimu sveciu ir prie stalo ir sokiu aikstelej ,nes muzikantas pavede sitoj vietoj  doh.gif

pas mus muzikantai irgi nevedene vieno zaidimo, jie is vis nieko nedare tik grojo, man tai vsai gerai buvo kad nesikiso. Man siek tiek gal truko prie stalo, bt paskui sveciai sako kad visai gerai, nes dave jiem ramiai pavalgyti, pasijuokti ir padainuoti.
Salej turejau pasiruosus kelis zaidimus, bet ju nepanaudojau, kadngi kaip ir sakiau svecia labai soko ir linksminosi:
zaidimas su laikrasciais, pridelioti salej daug laikrasciu, vis soka, nutlus muzikai visi turi stoveti ant laikrascio, ir vis tuos laikrascius nuimineti, kas nestovi ant laikrascio tas iskrenta.
Zaidimas buciniu konkursas (ji dariau antra diena). Tarp merginos ir vaikino paliekamas 50 cm tarpas ir liepiama asibuciuoti, ir kuo toiau tuo tas tarpas labiau didinamas ir kas neislaiko liksvaro ir perziangia liija tas iskrenta. Laimejusi pora pasibuciavo per 1,7 m.
Zvejo zaidimas: vaikinui prie liemens pririsamas sniurelis su tusinuku ir turi pataikyti i sampano buteli.
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 08 11, 09:47)

Aciu tikrai idomus zaidimas SKGRETA tas su segtuku  thumbup.gif  O gamtoj mes mazai busim tai zadimu turiu ,bet vat po paskutiniu vestuviu tai supratau ,kad reikia daugiau pasiruost uzemimu sveciu ir prie stalo ir sokiu aikstelej ,nes muzikantas pavede sitoj vietoj  doh.gif

dar gali prie stalo pravest zaidima su budvardziais, kuriuos turi pasakyt sveciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginoS,
as jau po vestuviu . Gerai kad dar turiu savaite atostogu. Galiu patinget paskaityt .

GILAJA - mano tortas turejo 60 gabaliuku. Reikejo 4 aukstu.
Jauciu tau susidare problema nes kiekvienas gabaliukas juda ir kiekvienas aukstas juda. Mano vyras padare karkasa . Gaila isvaziavo sunus ir issiveze fotika - negalesiu parodyt.Jei dar reiks mano pagalbos rasyk papasakosiu viska smulkiai kaip ka dariau.
Atsakyti
Mergaičiukės, pasidalinkit prašau idėjomis, kaip darėte keltuves? Turbūt tai muzikantų darbas, bet vistiek noriu būti pasiruošusi, jei muzikantai bus mėmės.

Mane jaupanika pradeda imti, norėčiau dar išvažiuoti savaitėlei prie jūros, o darbų milijonas...

Nesiseka surasti gražią suknelę unsure.gif unsure.gif Tokia kūda per šitas paieškas pasijutau doh.gif Viskas krenta, apdribę, blizga... Šeimyną jau papuošiau, o pati varysiu su džinsais hihihi.gif Coliukės, kur Vilniuje ieškoti 34-36 dydžio proginių rūbų???
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 10:28)
Mergaičiukės, pasidalinkit prašau idėjomis, kaip darėte keltuves? Turbūt tai muzikantų darbas, bet vistiek noriu būti pasiruošusi, jei muzikantai bus mėmės.

Mane jaupanika pradeda imti, norėčiau dar išvažiuoti savaitėlei prie jūros, o darbų milijonas...

Nesiseka surasti gražią suknelę  unsure.gif  unsure.gif Tokia kūda per šitas paieškas pasijutau  doh.gif Viskas krenta, apdribę, blizga... Šeimyną jau papuošiau, o pati varysiu su džinsais  hihihi.gif Coliukės, kur Vilniuje ieškoti 34-36 dydžio proginių rūbų???

pas mus tai antra diena nebvo muziantu, grojo jaunojo tevelis, tai jis ir dare keltuves su jaunosios teveliu, miriau is juoko kai isgirau, kad jaunuju nuejo pakelti du teveliai ir mamytes lotuliukas.gif . O seip labai linksmai praejo keltuves, grojo su gitara r dainavo, labai man patiko.
Jei muzikantai nedarytu, tai nueikit pas seimininkes paprasykit bliudu ir samcio ir eikit ir garsiai dainuokit, "musu muzikantus katinai suede" ir dauzykit bliuda su samciu, ir kiekvienam duokit isgerti. Taip pasakojo mano mama kazkada dare kai muzikantai nedare keltuviu.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 11, 09:41)
nueikit pas seimininkes paprasykit bliudu ir samcio ir eikit ir garsiai dainuokit, "musu muzikantus katinai suede" ir dauzykit bliuda su samciu,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
O kaip vyksta keltuvės, kai yra muzikantai? Jie tiesiog eina prie kiekvieno kambario ir dainuoja? Ar kažkaip kitaip? Esu girdėjusi, kad už pakėlimą muzikantams pinigėlių reikia duoti? g.gif
Aš suku galvą, gal kažkam kažką pavogti po nakties, kad įdomiau būtų g.gif Ar daiktus kaip fantus paimti?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 11:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
O kaip vyksta keltuvės, kai yra muzikantai? Jie tiesiog eina prie kiekvieno kambario ir dainuoja? Ar kažkaip kitaip? Esu girdėjusi, kad už pakėlimą muzikantams pinigėlių reikia duoti?  g.gif
Aš suku galvą, gal kažkam kažką pavogti po nakties, kad įdomiau būtų  g.gif Ar daiktus kaip fantus paimti?

cia ivairiai su muzikantais buna, vieni ima pinigelius, kiti tik dainuoja ir duoda isgerti, kiti batus vagia, paskui reik issipirkti, na cia jau muzikantu reikia klausti kaip jie daro, ir su jais gali vakre susitarti kaip tas keltuves organizuoti
Atsakyti
Sveikos mergytes,prisiduodu ir aš jau po visko smile.gif šventė praėjo puikiai,tik dabar kažko trūksta,nebėra kuom rūpintis verysad.gif .noriu padėkoti visoms už pagalbą,jei ne jūs,nebūtu viskas taip puiku,plačiau aprašysiu viską vėliau,dar mintys i vieta nesusidėliojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 11, 10:13)
na cia jau muzikantu reikia klausti kaip jie daro, ir su jais gali vakre susitarti kaip tas keltuves organizuoti

Labai ačiū, kad taip nuoširdžiai daliniesi patarimais aciuks.gif

Antra vestuvių diena man labai miglota... unsure.gif Kas dar būna antrą dieną? Nakties apžvalga, sūris, nuometo prisegimas pirmai pamergei, padėka tėvams, apdovanojimai svečiams, svočios pyragas-karvojus, piršlio korimas...

Šiaip tai, gerai net nežinau už ką piršlys būna kariamas? rolleyes.gif Lyg ir už tai, kad primelavo, po nakties nuotaka tipo pamato, kad jaunikis nėra toks geras, kaip buvo reklamuojama, ar ne? Jis turi visaip išsisukinėti ir išgelbėjamas tada, kai jaunoji užriša jam rankšluostį? g.gif

Kokias dar įdomybes darėte antrą dieną????
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 11, 12:01)
Labai ačiū, kad taip nuoširdžiai daliniesi patarimais  aciuks.gif

Antra vestuvių diena man labai miglota...  unsure.gif Kas dar būna antrą dieną? Nakties apžvalga, sūris, nuometo prisegimas pirmai pamergei, padėka tėvams, apdovanojimai svečiams, svočios pyragas-karvojus, piršlio korimas...

Šiaip tai, gerai net nežinau už ką piršlys būna kariamas?  rolleyes.gif Lyg ir už tai, kad primelavo, po nakties nuotaka tipo pamato, kad jaunikis nėra toks geras, kaip buvo reklamuojama, ar ne? Jis turi visaip išsisukinėti ir išgelbėjamas tada, kai jaunoji užriša jam rankšluostį?  g.gif

Kokias dar įdomybes darėte antrą dieną????

antra diena dar skaiciau lovos patikrinimo akta, isventinom jaunuosius i seimininkus, iteikem irankiu ir pan., taip pat druskos, duonos, moneta, medzio gabaleli, jaunuju pareigu paskirstymas, plese kopusto lapus, gandro laiskas, rinkimai, kas gims - berniukas ar mergaites, muzikantai uzdavinejo klausimus jauniesiems apie anytas, organizavo sokiu konkursa ir pan.

pirslys del to ir kariamas, kad apsimelavo ax.gif

o suknele as pirkau lenkijoj, nors po to, buvau uzsukus i gariunus, einant pro sali, uzkliuvo panasi suknele i mano, tik trumpa doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz mintis mirksiukas.gif
Mes antra diena irgi buvom visai be muzikanto , nors turejo atvaziuoti ,bet neatvaziavo . galu gale supratom ,kad dar geriau buvo be jo .
Taigi susedom ,pasveikinom visus gyvus ir nelabai . Lovos patikrinimo akta perskaitem ,pristatem suri , meiles eleksyra . Tada apdovanojom komendantus uz darba ir visus kitus . Isrinkom geriausius sokejus , linksmiausia svecia . Meiles ministra ir t.t.
tada Kai visi uzkando ,ejom i lauka ,pjovem suri ragavom ir panasiai . O pirslys jau dingo ,persirenge mergina ir nuejo zvejoti lotuliukas.gif
vaizdas buvo nerealus . Na ir uzsieme tada sveciai pirslio korimu ,manes grobimu , nuotakos grobimu ir panasiais dalykeliais . tada dar suzaidem zaidima su balionu putimais su pompa . Sokiu kaip ir nebuvo . Ai dar svocios torta pristaciau , pasiuliau sampano ,tada kava su tortu ,na ir pamazu pradejop skirstytis sveciai .
Atsakyti
skubu.
įmeskit pasižadėjimų korteles. geriau gal į paštą. sandrava(eta)gmail.com
Atsakyti