Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

skgreta saunuole 4u.gif is ispudziu matyt, kad saunios vestuves buvo labai sveikinu gera skaityti kai svocia dziaugiasi savo darbu ir kad buvo ivertinta, kad jos pastangos nenuejo per niek thumbup.gif labai labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 10 rugpjūčio 2009 - 15:15
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 08 10, 15:42)
Kaip smagu,kad viskas taip sauniai praejo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(ronile @ 2009 08 10, 16:06)
sveikinu kad viskas taip smagiai praejo  4u.gif

saunuole! tiek prisiruosus buvai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai patiko idejo su paspirtukais per tilta,nes man tas nuotakos nesimas per tilta tai schmoll.gif  o cia kazkas naujo! jega!

QUOTE(Ardeine @ 2009 08 10, 16:14)
skgreta saunuole  4u.gif is ispudziu matyt, kad saunios vestuves buvo labai sveikinu gera skaityti kai svocia dziaugiasi savo darbu ir kad buvo ivertinta, kad jos pastangos nenuejo per niek  thumbup.gif  labai labai grazus tavo darbeliai  thumbup.gif  wub.gif

dekui mergaites uz grazius zodzius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
skgreta šaunuolė, labai džiaugiuosi, kad viskas pavyko puikiai thumbup.gif O aš ryt jau turėsiu nuotraukas, tai vėl pas jus apsilankysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 15:35)

Papildyta:
http://public.fotki....reta/vestuvems/
cia nuotraukytes, slapukas 0808  blush2.gif
Dar karta visoms labai aciu, jus super svocios,man ziadimu svciams neprireike, nes maciau kad publika nori patys pasilinksmint ir atsipalaiduoti  smile.gif

clap.gif kaip smagu kai saunios vestuves. O jau pasiruosusi darbeliu, koks grozis, na super ,super thumbup.gif
Atsakyti
skgreta, nuostabiai pasiruosusi buvai thumbup.gif wub.gif
Labai patiko ta mintis, kur smeli pylet wub.gif

Sakyk, o kai jaunieji pjove torta, gal kokius zodzius turi??? g.gif

Ir dar, kas dare tuos popierinius tortus, pasakykit, kaip tvirtinot????????????????????/ nu isgelbekit mane unsure.gif Prilanksciau, papuosiau, o kaip sutvirtinti? doh.gif 45 gabaleliai...

Man panika, vestuves sestadieni, o kiek dar padaryti reikia blink.gif doh.gif Ir dar gyvenam labai liudnom nuotaikom, nes jaunikio, o tuo paciu ir mano MB mociute reanimacijoje, gydytojai jokiu vilciu neduoda, sake tik laiko klausimas...o kas, jeigu tiesiai ant vestuviu??? doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 10, 23:25)
Ir dar gyvenam labai liudnom nuotaikom, nes jaunikio, o tuo paciu ir mano MB mociute reanimacijoje, gydytojai jokiu vilciu neduoda, sake tik laiko klausimas...o kas, jeigu tiesiai ant vestuviu???  doh.gif  verysad.gif

Va cia tai jau beda, nelabai kokios naujenos, na tikekites gal viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 10, 22:25)
gydytojai jokiu vilciu neduoda, sake tik laiko klausimas...o kas, jeigu tiesiai ant vestuviu???  doh.gif  verysad.gif

Ojojoj, kaip liūdna unsure.gif Na galgi močiutė sulauks vestuvių... Laikysiu kumščius.
Atsakyti
Labas rytas ,merginos gal kuri turit zaidimus isisaugojus , iskelkit i virsu mirksiukas.gif Neturiu laiko jau skaityt temas nuo pradziu doh.gif
Gal kokiu zaidimu prie stalo turit .
Kazkaip siom vestuvem neturiu nei noro nei laiko ruostis g.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 16:35)
Na stai  papasakosiu kaip viskas buvo.
Tada vaziavom i gamta, gamtoj daug zaidimu: agrastai –braskes, estafete su sampano buteliu, kasos pynimas is virviu, reikejo pataikyti obuoly i strelyte, butumet maciusios pabroliu rekcija kai pasakiau kad pamerges tures pataikyt i obuoli, aisku jie patikejo. Papildyta:
http://public.fotki....reta/vestuvems/
cia nuotraukytes, slapukas 0808  blush2.gif
Dar karta visoms labai aciu, jus super svocios,man ziadimu svciams neprireike, nes maciau kad publika nori patys pasilinksmint ir atsipalaiduoti  smile.gif

Nu ka as galiu pasakyti... turbut nesu maciusi kad gyvenime kas tiek butu prisiruoses ir taip nuostabiai ir graziai viskas parenges... isties, likau suzaveta...
O kaip graziai viska apipavidalinai, nius vienu zodziu.. be zodziu... wub.gif
Didziausios pagyros!!!! TIk manau kad laiko...ir lesu visam tam begales reikejo....

Beje, kas cia per zaidimukas gamtoje su tais braskytem agrastais? smile.gif ir ar viduj kai daret zaidimuka su aistru gesinimu, labai daug neprisilaistet? ir kaip ji daret? komandom ar kaip zaidet?
Atsakyti
labas. o mano mama reanimacijoj irgi buvo, sutrikęs širdies ritmas, darė elektros šoką, atstatinėjo unsure.gif verysad.gif per pačias vaiko krikštynas, atsikėlus iš ryto sužinojau, kad jau naktį blogai pasidarė... verysad.gif ir krikštynos tikrai buvo fantastiškos bažnyčioje, labai gražu, įdomu, prasminga, nes vesdė pažįstamas kun., bet jau kaip liūdna, tai neklauskit. dabar mama jau taisosi, varge, kad tik iki vestuvių ji atsistotų ant kojų...

p.s. kol kas nieko neperskaičiau nuo paskutinio savo pasisakymo
Atsakyti
Labas rytas,

Mes vakar vel su pulkeliu ir jaunaisiais buvom susitike, tai dar pazaidem zaidima kurio nespejom gamtoj suzaisti prisijuokem iki asaru. As siandien vel darbe mazai miegojusi sedziu.
Kol kas neturiu ne vienos nuotraukos kaip mes atrodem, kai gausiu fotkiu ikelsiu pasirodyti.
zadiv zaidimu prie stalo neturiu, turiu tik ne prie stalo, jei reik galiu ikelti. Vienas nebent gal tiktu prie stalo, mes per viena gimtadieni zaidem, ratu siunciama skrybele su segtuku, tuo metu groja muzika, pas ka sustoja skrybele, tas turi uzskimsti nosi su segtuku ir pasakyti palinkjima jauniesiems ir isgerti.
QUOTE(liolikė @ 2009 08 10, 20:19)
skgreta šaunuolė, labai džiaugiuosi, kad viskas pavyko puikiai  thumbup.gif  O aš ryt jau turėsiu nuotraukas, tai vėl pas jus apsilankysiu  smile.gif

dekui uz grazius zodzius. Lauksim nuotraukyciu ax.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 08 10, 22:36)
clap.gif kaip smagu kai saunios vestuves. O jau pasiruosusi darbeliu, koks grozis, na super ,super  thumbup.gif

skgreta, nuostabiai pasiruosusi buvai  thumbup.gif  wub.gif
1.Labai patiko ta mintis, kur smeli pylet  wub.gif

2.Sakyk, o kai jaunieji pjove torta, gal kokius zodzius turi??? g.gif

3.Man panika, vestuves sestadieni, o kiek dar padaryti reikia  blink.gif  doh.gif Ir dar gyvenam labai liudnom nuotaikom, nes jaunikio, o tuo paciu ir mano MB mociute reanimacijoje, gydytojai jokiu vilciu neduoda, sake tik laiko klausimas...o kas, jeigu tiesiai ant vestuviu???  doh.gif  verysad.gif

1. Dekui
2. Na, o palinkėjus jauniesiems ilgo ir nuostabaus gyvenimo, palinkėkim, kad jis būtų dar ir saldus. Toks saldus, kaip vestuvinis tortas. Dabar kviečiame visus svečius į vidų, paragauti jaunųjų torto. Tegul parodo jaunieji, kaip moko dalytis gyvenimo saldumynais ir tegul atlieka pirmaji savo seimynini darba.
3. Nesijaudink, tikrai spesi padaryti viska, as pati per paskutine savaite tiek daug padariau kad net negalejau patiketi ir laikrasti sumaketavau ir kalendoriu, filmuka uzbaigiau, saldainius, MB padare degancia sirdi, ir dar daug visokiu niekuciu pridarem, butent per paskutine savaite. Tikrai galvojau kad nespesiu visko, norejau kai ko atsisakyt ir nedaryt, bet vis tiek dariau ir spejau, spesi ir tu mirksiukas.gif .Kaip man muzikantas ramindamas pasake, prabeks tos kelio valandos, net nepastebesit, dabar tik atrodo baisu mirksiukas.gif

QUOTE(aistes_c @ 2009 08 11, 08:57)
Nu ka as galiu pasakyti... turbut nesu maciusi kad gyvenime kas tiek butu prisiruoses ir taip nuostabiai ir graziai viskas parenges... isties, likau suzaveta...
O kaip graziai viska apipavidalinai, nius vienu zodziu.. be zodziu...  wub.gif
Didziausios pagyros!!!! TIk manau kad laiko...ir lesu visam tam begales reikejo....
Beje, kas cia per zaidimukas gamtoje su tais braskytem agrastais? smile.gif ir ar viduj kai daret zaidimuka su aistru gesinimu, labai daug neprisilaistet? ir kaip ji daret? komandom ar kaip zaidet?

Aciu uz tokius grazius zodzius, net sugedinai mane blush2.gif
Laiko uzeme nepasakyciau kad labai daug, visus darbus dariau likus menesiui iki vestuviu, nes anksciau neturejau kada, pries tai tik daug skaiciau ir viska i galva kroviu, rasiausi. Rasant scenariju jau turejau galvoj kaip viskas bus. Na lesu kainavo nemazai, bet kai darai brangiems zmonems juk negaila nieko rolleyes.gif
Zaidimas aistru gesintojai zaide tik jaunieji, taip ji zaidem viduj, ant kedzu padejau zvakutes ir jauniesiems liepem su vandens sautuvu uzgesint, tas kuris pirmas tas ir laimejo. Vandens neprisilaiste daug, nes greit uzgesino, o as paskui su servetele isvaliau.
Agrastai-braskes zaidimas
suskirstomos dvi komandos mergaites ir berniukai
Mergaites bus braškės , berniukai - agrastai
Davus starta visi išsiskirsto ir ieško vienos spalvos lapukų. Kai kuris nors komandos narys randa lapuką, turi garsiai šaukti savo komandos pavadinimą, ta komanda bega prie starto linijos ir daro 6 pritupimus, turi susirinkti visa komanda. Po pritupimo gali toliau ieškoti lapukų. tarkim vienas is berniukų randa lapuką, garsiai rėkia AGRASTAI, visi agrasteliai lekia prie pirslio, jam atiduoda rastąjį lapukų ir daro 6 pritupimus ir ttt. Kai visi lapukai rasti reikia greitai sudelioti gražų sakini, laimi greiciausia komanda. Ant mergaiciu lapuku buvau uzkodavusi sakini: As tau atidaviau tai, ko negalima isgirsti, kas niekada neatiduodama- atidaviau savo plakancia sirdi....
Pas berniukus buvo parasyta: "Tegu visiems laikams jusu rankos draugiskai susikabina, o jusu sirdis amziams tesujungia meile"

Papildyta:
Ir dar gyvenam labai liudnom nuotaikom, nes jaunikio, o tuo paciu ir mano MB mociute reanimacijoje, gydytojai jokiu vilciu neduoda, sake tik laiko klausimas...o kas, jeigu tiesiai ant vestuviu???  doh.gif  verysad.gif

Labai uzjauciu del mociutes, tikrai labai liudna, kad pries vestuves tokiom mintim ir nuotaikom reikia gyventi. verysad.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 11, 09:19)
labas. o mano mama reanimacijoj irgi buvo, sutrikęs širdies ritmas, darė elektros šoką, atstatinėjo  unsure.gif  verysad.gif per pačias vaiko krikštynas, atsikėlus iš ryto sužinojau, kad jau naktį blogai pasidarė... verysad.gif ir krikštynos tikrai buvo fantastiškos bažnyčioje, labai gražu, įdomu, prasminga, nes vesdė pažįstamas kun., bet jau kaip liūdna, tai neklauskit. dabar mama jau taisosi, varge, kad tik iki vestuvių ji atsistotų ant kojų...

p.s. kol kas nieko neperskaičiau nuo paskutinio savo pasisakymo

uzjauciu Msndra_sandra del mamos, tikekimes kad atsistos ant koju iki vestuviu, mes visos laikysim kumstkus uz tavo mama 4u.gif
Dziugu girdeti, kad linksmai praejo krikstnos rolleyes.gif
Atsakyti
Oho ,cia ziuriu paskutiniu metu su sirdelem daugkam negerai ,gal kokie orai netinkami ,slegis doh.gif
Aciu tikrai idomus zaidimas SKGRETA tas su segtuku thumbup.gif O gamtoj mes mazai busim tai zadimu turiu ,bet vat po paskutiniu vestuviu tai supratau ,kad reikia daugiau pasiruost uzemimu sveciu ir prie stalo ir sokiu aikstelej ,nes muzikantas pavede sitoj vietoj doh.gif
Atsakyti