Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Didelis dekui, darule smile.gif))

del islydejimo, tai abu is vienu namu smile.gif

o del pasitikimo prie stalo, tai jie nenori jokiu keliu ir pan.... tai reiks kazka kito pagalvot wink.gif

dekui dar karta uz zodelius ir patarimus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2009 08 09, 11:36)
Didelis dekui, darule smile.gif))

del islydejimo, tai abu is vienu namu smile.gif

o del pasitikimo prie stalo, tai jie nenori jokiu keliu ir pan.... tai reiks kazka kito pagalvot wink.gif

dekui dar karta uz zodelius ir patarimus smile.gif

ner uz ka, o tai gal tada nieko ir nedaryk, jei jie jokiu keliu nenori g.gif arba galit is geliu padaryt taka tiktai, ir viskas g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 09, 13:56)
ner uz ka, o tai gal tada nieko ir nedaryk, jei jie jokiu keliu nenori g.gif arba galit is geliu padaryt taka tiktai, ir viskas g.gif  mirksiukas.gif

Na turbut nieko ir nedarysiu, tik teveliai tegu su duona ir druska pasitinka ir tiek smile.gif

ir siaip jau manau jiems cia bus per daug tradiciju ir pan, nius bet matysiu pagal situacija... smile.gif

beje, jeigu spynele prie tilto kabinama, tai jau sirdeles rakinti kaip jau ir be rysio...? ane? smile.gif blush2.gif

Ir dar klausymelis iskilo... Kai teikiamas zidinys, tai teveliai jau atnesa uzdegta ir atiduoda jauniesiems pasakydami keleta zodziu, ar kaip sis procesas vyksta? ax.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas, komendantams esu sugalvojus iteikti asotelius, bet beda, kad niekur ju nerandu doh.gif Gal kas zinot, kur ju yra, maziuku kokiu???? g.gif

Aš kaip tik tokių prisipirkau vakar miesto mugej mirksiukas.gif
Gal kokioj suvenyrų parduotuvėj būtų galima rast. ax.gif

Kažkaip aš čia atrašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivile: 09 rugpjūčio 2009 - 20:20
Gal kartais, kuri darėt ar ruošiates daryti komendantų prisitatymą - krepšinio varžybas? Kažkuri buvo minėjusi . Gal būtų galima konkrečiau? Kai ten jį pravesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2009 08 09, 00:34)

5.30 - Atvaziuojame i vieta (Vilonas). Jaunieji eina fotografuotis exliusyviniai fotosesijai, o mes einamei i sventes vieta ju laukti. Sveciu bus 25, o 21 is ju vazinesis visa diena su jaunaisiais. tai eisime uzkasti, uzgerti ir laukti jaunuju.
Stalo uzsedetimo nebus. Kaip patarumete pasitikti jaunuosius griztancius? Uzteks teveliu su duona ir druska?

Na man cia kazkaip tusciai, tevu pasitikam ir viskas g.gif kazko reiketu. Gal kaip darule sako padaryk su sirdelem kur reik kirpt, kokia estafete( pas mus buvo) duoti surysti kaklaraisti, jei nebus netikruju jaunuju, tai pirsliui ir jaunikiui.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 10, 09:09)
Na man cia kazkaip tusciai, tevu pasitikam ir viskas g.gif kazko reiketu. Gal kaip darule sako padaryk su sirdelem kur reik kirpt, kokia estafete( pas mus buvo) duoti surysti kaklaraisti, jei nebus netikruju jaunuju, tai pirsliui ir jaunikiui.

tai kad pirslys ir pabroliai ris kaklaraiscius namie.... o jaunasis isvis su kaklaraskare...

net nzn... jie nenorejo kad kas butu, bet man irgi taip tuscia kazkaip... nzn... nesumastau ka cia galima butu padaryti ;(
Atsakyti
Aūū, vilnietės, niekas neišduosite, kur perkate sūrį? unsure.gif
Papildyta:
Oj, labas rytas 4u.gif Kažin kaip sekėsi praeito savaitgalio svočioms smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pasidariau cia retas svecias blush2.gif uzsiemiau visokiais koncervavimais, vakavimais tai ir pamirsau vestuviu rupescius, reikia susigriebti, viska susidelioti nes jau paskutines dienos doh.gif baime atsiranda
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif
Prisiduodu as jau po vestuviu. Aciu visoms kurios mane palaiket ir laiket kumstukus, jie man ir padjo.
Viskas praejo nrealiai gerai,as net pati nesitikejau, kad viskas bus taip puiku ir saunu. Papasakosiu viska truputi veliau, noriu atsigati, nes darbe vos gya sedziu. Sulaukem be proto daug pagyru ir dekojimu, kiekvienas svecias atejo padekoti ir sake kad tokiu vestuviu dar nemate. Jaunieji sake kad i zodi aciu neitelpa padeka, nuo jaunuju gavom spa dovanele wub.gif , per savo vestuviu metines nueisim. As pati savim ir savo vyru esu labai patenkinta kaip mm pavyko, pti nesitikejau ka taip grai ir be nesklandumu gali viskas gautis.
Dar karta visoms jums labai aciu, paskui viska papasakosiu.

QUOTE(roka @ 2009 08 10, 09:15)
Aūū, vilnietės, niekas neišduosite, kur perkate sūrį?  unsure.gif
Papildyta:
Oj, labas rytas  4u.gif Kažin kaip sekėsi praeito savaitgalio svočioms  smile.gif

as ne vilniete, bet pasakysiu ax.gif . Mes suri pirkom maximoj, nuejom uzsisakyti pora dienu pries, ir mum penktadieniu paliko 2,5 kg suri su zele labai skanus buvo ir labai grazus, mokeau 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 10:06)
Sveikos mergaites, 4u.gif
Prisiduodu as jau po vestuviu. Aciu visoms kurios mane palaiket ir laiket kumstukus, jie man ir padjo.
Viskas praejo nrealiai gerai,as net pati nesitikejau, kad viskas bus taip puiku ir saunu. Papasakosiu viska truputi veliau, noriu atsigati, nes darbe vos gya sedziu. Sulaukem be proto daug pagyru ir dekojimu, kiekvienas svecias atejo padekoti ir sake kad tokiu vestuviu dar nemate. Jaunieji sake kad i zodi aciu neitelpa padeka, nuo jaunuju gavom spa dovanele  wub.gif , per savo vestuviu metines nueisim.  As pati savim ir savo vyru esu labai patenkinta kaip mm pavyko, pti nesitikejau ka taip grai ir be nesklandumu gali viskas gautis.
Dar karta visoms jums labai aciu, paskui viska papasakosiu.
as ne vilniete, bet pasakysiu  ax.gif . Mes suri pirkom maximoj, nuejom uzsisakyti pora dienu pries, ir mum penktadieniu paliko 2,5 kg suri su zele labai skanus buvo ir labai grazus, mokeau 30 Lt.

labai dziaugiuosi, kad viskas sklandziai ir sauniai praejo, saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 08 10, 09:06)
Viskas praejo nrealiai gerai.
as ne vilniete, bet pasakysiu  ax.gif . Mes suri pirkom maximoj, nuejom uzsisakyti pora dienu pries, ir mum penktadieniu paliko 2,5 kg suri su zele labai skanus buvo ir labai grazus, mokeau 30 Lt.

Kaip smagu girdėti, kad viskas šauniai praėjo bigsmile.gif Tikiuosi ir aš taip pasakysiu po vestuvių unsure.gif
Man dar įdomu, kiek sūrio pirkti?Kiek pas jus žmonių buvo ir ar užteko 2.5kg?
Atsakyti