Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(roka @ 2009 08 07, 09:14)
Gal žinai, kiek laiko galioja medus? Ten kiaušiniai dedami  g.gif Iš vakaro užtenka pasidaryti, ar skaniau, kai anksčiau, kad pastovėtų šiek tiek  g.gif
  O va dėl svočios pyrago tai ir suabejojau - ar juo vaišinama už tai, kad piršlio nepakorė, ar svočią vagia ir tą pyragą kaip išpirką pasilieka, ar šiaip svečius vaišina
Dar noriu paklausti, kaip atliekate širdučių užrakinimo procedūrą? Ketinu duoti po širdutę jauniesiems, o va kas rakteliu surakina? Ar jiems patiems duoti, ar mums su vyru?

Na as pasidariau pries 3dienas ir laikiau saldytuve, jis skanesnis gaunasi.
O del pyrago, pas mus nebuvo pirslio korimo, bet as vistiek daviau ji, antra diena, nu kazkaip man be pyrago , na as taip norejau, gal kas masto kitaip
Atsakyti
pas mus pirslio korimo irgi nebus, bwt svocios pyraga turesiu mirksiukas.gif

o gal kas turite grazius zodzius kuriuos butu galima sakyti inesant karvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 07, 22:37)
pas mus pirslio korimo irgi nebus, bwt svocios pyraga turesiu  mirksiukas.gif

o gal kas turite grazius zodzius kuriuos butu galima sakyti inesant karvoju  4u.gif

Gal patiks arba ka nors issirinksi, pakeisi ir panaudosi g.gif
SVOČIOS PYRAGAS
(skruzdėlynas, širšių medus-spiritinis )
ŽYDĖJO OBELYS IR VYŠNIOS, VIENGUNGIAI BUVOT JŪS.
PRABĖGO DIENOS, NEBEGRĮŠ JAU, SUMAINĖT AUKSO ŽIEDELIUS.
SUDIE, VIENGUNGIŠKA LAISVUŽE KAIP VIESULAS LINKSMA,
NAUJĄ PASITIKITE DALUŽĘ – JŪS VYRAS IR ŽMONA.
NEMESKIT KELIO DĖL TAKELIO - GYVENIMAS SALDUS,
SVOČIOS RAGAUKITE PYRAGO DALINDAMIES PER PUS.
RAGAUKITE, MIELI TĖVELIAI, JUMS MEILĖS DIDELĖS,
IŠLEIDOTE VAIKUS Į KELIĄ, AUGINOT IŠ ŠIRDIES.
RAGAUKIT, PABROLIAI IR SESĖS, JŪS NUOSTABUS BŪRYS,
JAUNI DAR ESAT, NEPATYRĘ, DAR VISKAS PRIEŠ AKIS.
SVEČIAI, RAGAUKITE UŽ DAINĄ, LINKĖJIMUS GERUS.
JAUNYSTĖ VIESULU PRAEINA, UŽ MEILĘ KELKIT BOKALUS!!!!

Papildyta:
Visoms startuojanciom dideliausios sekmes, pailsinkit kojas, galva ir balsa, o ryt duokit garo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
loretita2 aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 07, 23:00)
loretita2 aciu  4u.gif

tai prasom jei tik tinka kas nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 07, 21:31)
Na as pasidariau pries 3dienas ir laikiau saldytuve, jis skanesnis gaunasi.
O del pyrago, pas mus nebuvo pirslio korimo, bet as vistiek daviau ji, antra diena, nu kazkaip man be pyrago , na as taip norejau, gal kas masto kitaip

Aš irgi būtinai darysiu - kažkada per vestuves esu ragavusi, labai gerai moteriškėms ėjo. Tik nežinau, kaip jį pristatysiu, gal galvoju kažkaip susiesiu su jaunųjų medaus mėnesiu. Antrą dieną gal nelabai kas ir benorės gerti? NA dar pagalvosiu.

O svočios pyragą davei tiesiog kaip padėką visiems už šventę, kaip suprantu.

QUOTE(loretita2 @ 2009 08 07, 21:52)
Gal patiks arba ka nors issirinksi, pakeisi ir panaudosi g.gif

Ačiū ir nuo manęs, išsisaugojau. Esu pasiruošusi nekalbėti iš papkės, stengsiuosi viską savais žodžiais, be eilių, šitą eilėraštį pakeisiu ir panaudosiu smile.gif
Atsakyti
O svočios pyragą davei tiesiog kaip padėką visiems už šventę, kaip suprantu.
Ačiū ir nuo manęs, išsisaugojau. Esu pasiruošusi nekalbėti iš papkės, stengsiuosi viską savais žodžiais, be eilių, šitą eilėraštį pakeisiu ir panaudosiu smile.gif
[/quote]

SAUNUOLE thumbup.gif as jauciu minimaliai, bet vistiek draugausiu su papke visko nebespesiu ismokti blush2.gif o savais zodziais galiu nusisneketi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 07 rugpjūčio 2009 - 23:04
Sveikutės, po vestuvių praėjo jau savaitė, o rašau tik dabar. Iškart po vestuvių pradėjom remontus, tai truputį kelias iki kompiuterio buvo užbarikaduotas.
Vestuvės buvo labai šaunios, viskas sėkmingai praėjo, viską spėjau. Gavom padėkų ir pagyrų už gerą piršliavimą 4u.gif
Per išlydėjimą iš namų truputį, ką truputį daug, jaudinomės. Iš pradžių sutikom jaunikį. Ant grindų buvau pridėliojusi širdelių, eidamas iki savo jaunosios turėjo jas kelti ir sakyti, kaip meiliai vadins žmoną. Oi vargo vargšelis lotuliukas.gif Į galą pritrūko žodelių, tai jau ir mamytės ir piršlys pradėjo gelbėti smile.gif Paskui jaunikiui užrišom akytes ir liepėm iš rankos atpažinti, kuri jo išrinktoji. Tarp pamergių, kad smagiau būtų įmaišėm ir pabrolių rankyčių. Galiausiai liepėm nuspręsti, kokį gyvenimą renkasi su savo išrinktąją - kartų, saldų ar rūgštų. Iš trijų taurių turėjo pasirinkti vieną - aišku išsirinko saldų. O kad džiaugėsi, sako kaip čia taip sugebėjau pataikyt lotuliukas.gif Teko prisipažint, kad visur saldus gėrimas buvo biggrin.gif
Per išlydėjimą per tą jaudulį susimaišiau truputį. Kad jaunoji įsegtų gėlytę į atlapą pasakiau, o kad jaunikis jai puokštę įteiktų ir pamiršau. Varau iš papkės toliau, o jaunikis vargšelis: "O tai kaip su puokšte?" doh.gif Atsiprašėm už techninius nesklandumus ir toliau tęsėm smile.gif
Gamtoj daviau iš akmenėlių susikurti šeimyninės laimės receptą, ant tilto, kai pernešė širdutes rakinom. Širdeles pasiliko sau, o raktus išmetėm.
Gamtoj smagiai praėjo žaidimai. Daviau pamergėm apvynioti tualetiniu popieriumi pabrolius, kuri greičiau, ridenti kamuoliuką per kelnes.
Grįžus muzikantai buvo padarę "kliūčių ruožą", tėveliai sutiko su duona ir druska. Stalo užėmėjai kieti pasitaikė, ilgai vargom, kol užleido. Viską davėm miniatiūrinius, o sakėm, kad daug. Buvau pasiuvusi miniatiūrinius maišiukus: maišas pupų, cukraus ir pan. Visiems patiko saldainių girlianda, jais apvyniojom netikrus jaunuosius, perlų karoliai (suvėriau iš makaronų). Galutinai suderėjom, kai pasiūlėm aukso puodą - Teleloto bilietą smile.gif
Per prisistatymą davėm pažadų korteles traukti. Jau antrą vestuvių dieną, kai kas savo pažadus pradėjo pildyti lotuliukas.gif Vienas svečias ištraukė pažadą aprūpinti jaunuosius medaus atsargomis, tai antrą dieną ir atvežė stiklainį medaus thumbup.gif
Po prisistatymo rinkom komendantus, meilės ministrę, gaisrininką, policininką ir med. seselę. Prieš komendantų rinkimą svečiams per rankas paleidau rožinę ir žydrą širdeles vaikų vardams rašyti.
Per antrą užsėdimą degėm šeimos židinį, po jo tėvelių palinkėjimai vaikams. Liepėm tėveliams pasiskirstyti pareigomis. Daviau traukti dvi vienodas dėžutes, vienoj buvo šokoladiniai eurai ir reklaminis kelionių lankstinukas, kitoj - barškutis ir čiulptukas. Pirmąją dėžutę ištraukę tėveliai turės finansuoti jaunųjų keliones, antrąją - prižiūrėti vaikus, kol jaunieji keliaus smile.gif Po to atidaviau širdeles su svečių užrašytais vardais, jas užkabinau ant saldainiukais apklijuoto šampano butelio ir pasakiau, kad kol rinksis vardą tegul suvalgo saldainiukus, o kai vardas bus išrinktas, tada tegul išgeria šampaną. Didelių ovacijų sulaukė žaidimas kopūstai thumbup.gif Oi kokios didelės buvo jaunųjų akys, kai jokio lapelio ten nerado lotuliukas.gif
12 val. leidome į dangų balionus su šaltosiomis ugnelėmis. Buvo labai gražu wub.gif Giedojome ilgiausių metų, jaunieji pjovė tortą. Po to įšventinome į šeimininkus - nusegiau rūtų vainikėlį, įdėjau į dėžutę ir atidaviau jaunikiui, kad saugotų, užrišom jaunajai prijuostę, jaunikiui uždėjom tokią juokingą ūkišką kepurę. Kadangi krizė, sunku, tai davėm pirmą įnašą į šeimos biudžetą - stiklainį su centais, pagalves su jų nuotraukom, jaunajai žiūronus, kad visada vyrą per atstumą matytų, jaunikiui kompasą, kad kelio į namus nepamestų biggrin.gif
Paskui lydėjom miegoti - įteikėm jaunikiui šortukus su širdele ant priekio, jaunajai šilkinius raudonu naktinukus, šokolado jausmams saldinti, energetinio gėrimo energijai palaikyti, termometrą jaunosios kūno temperatūrai matuoti ir rankšluostį jaunikio prakaitui valyti smile.gif
Išeidama jaunoji metė puokštę, jaunikis nuėmė keliaraištį. Labai juokingai muzikantai suorganizavo žaidimą su keliaraiščiu. Pagavusiam pabroliui užrišo akis, ir jis tarp daug kojyčių turėjo atrasti savo pamergės ir tą keliaraištį užmauti. Oi buvo juoko, nes kojytes kišo ir vyrai, ir moterys. Vargšelis liejo prakaitą ieškojo ir vis tiek ne tai užmovė smile.gif
Tai tiek iš mūsų vestuvių. Labai esu dėkinga šitam forumui, jei ne jis, tikrai nebūčiau pasiruošusi. Ačiū visoms už idėjas 4u.gif . Tiek laiko ruošiausi, o dabar kai viskas pasibaigė, taip tuščia, trūksta kažko.
Atsakyti
Sveikinu sauniai pravedus vestuves 4u.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 07, 21:04)
oho, mes tai dovanosim

as juk sakau, pas mus tokia situacija, kai mano sese su MB broliu tuokiasi, tai su MB ir juokaujam, niu dvigubai reikia atseiket biggrin.gif

QUOTE(Ardeine @ 2009 08 07, 21:27)
ir kitos smulkmeneles

http://www.ipix.lt/desc/27094458/

siame riesute bus musu dovanele
http://www.ipix.lt/desc/29328046/

ir atvirukas , ji pirkau todel kad tikrai zinosiu kad nieks tokio pat nepadovanos
http://www.ipix.lt/desc/38382685/
http://www.ipix.lt/desc/19865383/

stai tokia bus mano dovanele, simboliska, bet daugiau sau negaliu leisti  blush2.gif

be galo patiko riesutas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 08 08, 00:07)
Tai tiek iš mūsų vestuvių.

thumbup.gif saunuole wub.gif lauksim nuotrauku ax.gif

Gal kas is vilnieciu dare ta duona su mazais kepaliukais, jei taip, tai kur uzsakinejot???

Ir dar klausimas, komendantams esu sugalvojus iteikti asotelius, bet beda, kad niekur ju nerandu doh.gif Gal kas zinot, kur ju yra, maziuku kokiu???? g.gif

Niu ka, keliauju toliau kraicio skrynios dekupazuoti...

Sekmes ryt svociaujancioms 4u.gif

Mandra Sandra, jeigu nieko nemaisau, ryt jusu krikstynos, ane? g.gif Tuomet grazios sventes jums wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 07 rugpjūčio 2009 - 23:30
Sveikutės. 4u.gif Jau lyg ir viską susiruošiau, jaudulio truputį yra, bet tikiuosi viskas pavyks. ax.gif Ryt jau tikriausiai neprisijungsiu, nes ir taip su laiku bus striuka. Kitoms ryt svočiaujančioms irgi sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ,na praejo dvi savaites po musu pirsliavimo ir po triju savaiciu vel pirsliausim doh.gif
Taigi griztu pas jus . Nors si karta bus daug lengviau nes bus ir pirsliai ir svotai . Tai daugiau teks mano vyrui vargelio ,man tik paruost viska .
Vakar buvom susitike su jaunaisiais ,aptarem mazdaug viska ir iskilo problema kur vaziuot po zakso ,turesim dvi valandas laisvo laiko g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 08 rugpjūčio 2009 - 05:39