Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 23:58)
Iskylo klausimelis apie duona kas atnesa duona? atnesa mamos? ja nesa pries karstus? kas ja dalina jaunieji ar mamos ar svocia?   g.gif

o gal turite kokius grazius zodzius apie duona?

Mes duoną nešėm per antrą užsėdimą. Aš sakiau žodžius, o MB atnešė ir padavė tėvams. Tėvai perdavė jauniesiems ir jie apnešė aplink stalą ir padalino svečiams. Buvo labai gražu wub.gif Duoną padėjome ant lininio rankšluosčio

ŽODŽIAI

Pasaulis taip surėdytas, kad vaikai išskrenda kaip paukščiai rudenį iš tėvų lizdo, kad savo gyvenimo pavasaryje sukurtų savąją gūžtą, kurioje būtų jauku ir netrūktų kasdieninės juodos duonos riekės.
O tėvų tokia dalia vesti vaikus nuo lopšio iki slenksčio, nuo slenksčio iki kiemo vartų, o nuo vartų į platų savarankiško gyvenimo kelią.
Priimkite šį duonos kepalą iš savo tėvų rankų, o iš šito didelio kepalo padalinkite mums po juodos duonos kepalėlį, kad ji jūsų namuose būtų dalinama skalsiai.

DIDELĖS SĖKMĖS RYT SVOČIAUJANČIOMS cool.gif GERO ORO IR PASILINKSMINKIT drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 07 rugpjūčio 2009 - 12:01
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 07, 13:43)
shiandien buvau pasimatuot pataisytos sukneles, vyras shiokias tokias nuotraukas padare.  ax.gif

noreciau jusu ivertinimo, bet saziningo, dar turiu laiko, galesiu kazka kito surast  g.gif

http://public.fotki....imas-vestuvems/ blush2.gif

o kas ten ? dar šalis kažkoks? nepyk, man negražu. pati suknelė man atrodo tau netinka. spalva tokia blankoka, arba taip atrodo foto. kažkas su priekiu negerai, kai platėja tie raukiniai, storina tave. tik nepyk, bet man tai bobiška. ir ant nugaros kam ten kabo tie ratai? doh.gif atsiprašau, prašei nuoširdžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 07 rugpjūčio 2009 - 12:09
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 07, 13:43)
shiandien buvau pasimatuot pataisytos sukneles, vyras shiokias tokias nuotraukas padare.  ax.gif

noreciau jusu ivertinimo, bet saziningo, dar turiu laiko, galesiu kazka kito surast  g.gif

suknele gal ir nieko, jei tu ratuku nugaroje nebutu ir man spalva nelabai patinka, ji kazkaip tau prie veido netinka cia tik mano nuomone nesupyk blush2.gif
Papildyta:
liolikė aciu uz pasidalintas mintis apie duona 4u.gif
Papildyta:
SEKMĖS RYT SVOČIAUJANČIOMS GERO ORO, GEROS NUOTAIKOS IR PASITIKĖJIMO SAVIMI!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 07, 12:43)

Niu tie ratai, ai man puse velnio, as biski tokiu irgi megeja blush2.gif , bet spalva tai neee, siemet geltona jau pasenus...
Salis tai visai ne i tema - man iskart bobiskai atrodo ir sutinku su Mandra Sandra ji tave storina, tiesiog modelis toks nedekingas

ot dejom teisybe is sirdies lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnra: 07 rugpjūčio 2009 - 12:46
bet kad prašė teisybės smile.gif ir mane yra išdirbę su pirmąja auksinuke lotuliukas.gif viskas gerai, kartais pats nematai rolleyes.gif schmoll.gif

jau gavau sms, kad pirmad. primatavimas galutinis suknelės, ateiti su batukais biggrin.gif
Atsakyti
labai paprasti mūsų segtuvai:
user posted image
mergautinės pavardės trilitriokas:
user posted image
tušinukas-gandro plunksna:
user posted image
piršlio maisto lėkštė:
user posted image
piršlio išskyrų tara:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 07, 14:54)
labai paprasti mūsų segtuvai:
user posted image
mergautinės pavardės trilitriokas:
user posted image
tušinukas-gandro plunksna:
user posted image
piršlio maisto lėkštė:
user posted image
piršlio išskyrų tara:
user posted image
user posted image

labai faini daikciukai thumbup.gif tik mazas pastebejimas ant naktipuodzio praleista raide R "padarytas" turi buti 4u.gif
Atsakyti
o, dėkui už pastebėjimą dėl klaidos smile.gif
Atsakyti
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 07, 11:40)
Tai kai sakė, kad kviečia 70, dar galvoju kažkiek atkris, bus biški mažiau, galvojau susitvarkyti...bet kai dabar svečių skaičius auga ne dienom o valandom, tai nebėr kur dėtis... negi atsisakysi kai jau beveik viskas supirkta... Šiaip žmonių aš nebijau, kalbėti irgi tenka praktiškai kiekvieną dieną 20 žmonių auditorijai, bet bijau, kad tiesiog aš galiu jų nesuvaldyti, norėsis žodį tarti, ar žaidimą organizuoti, tai bijau kad bus balaganas ir niekas manęs neklausys... o dar kai girti, tai visai... doh.gif

Gal teko kam susidurti su tokiu kiekiu svečių? Kaip padaryti, kad visi manęs klausytų?

as pirsliavau vestuvese, kuriose buvo 90 zmoniu, turejau mikrofona, tad buvau neperrekiama biggrin.gif nors atrodo niekas ir nesistenge to padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Bet ir fantazija pas Mandrą Sandrą lotuliukas.gif thumbup.gif Bus neliūdnos vestuvės, neliūdnos biggrin.gif
Atsakyti
hi.gif yu.gif brunette.gif
Atsakyti