Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rozalinda30

Na ka ,brangiosios, gero jums rytojaus. Zinot, nepamirskit ir saves, pasilinksminkit....
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 07, 09:58)
Iš pradžių buvo planuota, kad dalyvaus apie 70 žmonių, dabar tas skaičius išaugo iki 90.

Surakinamas spynele širdeles žadu daryti ir aš, tai galvoju patiems jauniesiems duoti jas surakinti, juk jie patys nusprendžia savo gyvenimus susieti, o ne koks piršlys ar pirmoji pora...

Olialia 90 bigsmile.gif doh.gif Šaunuolė, kad apsiėmei vadovauti tokiam dideliam būriui.
Dėl spynutės vis dar nenusprendžiu.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 07, 10:30)
Olialia 90  bigsmile.gif  doh.gif Šaunuolė, kad apsiėmei vadovauti tokiam dideliam būriui.
Dėl spynutės vis dar nenusprendžiu.

Tai kai sakė, kad kviečia 70, dar galvoju kažkiek atkris, bus biški mažiau, galvojau susitvarkyti...bet kai dabar svečių skaičius auga ne dienom o valandom, tai nebėr kur dėtis... negi atsisakysi kai jau beveik viskas supirkta... Šiaip žmonių aš nebijau, kalbėti irgi tenka praktiškai kiekvieną dieną 20 žmonių auditorijai, bet bijau, kad tiesiog aš galiu jų nesuvaldyti, norėsis žodį tarti, ar žaidimą organizuoti, tai bijau kad bus balaganas ir niekas manęs neklausys... o dar kai girti, tai visai... doh.gif

Gal teko kam susidurti su tokiu kiekiu svečių? Kaip padaryti, kad visi manęs klausytų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 07 rugpjūčio 2009 - 10:43
labas rytas smile.gif

gvatemala-na ir grandiozinės vestuvės bigsmile.gif

aš tai suku galvą dėl dovanos - reikia-nereikia iš mūsų...viską kaip ir jaunieji kompensuoja...dar bus ta mūsų „dovana“ kelionė tongue.gif , o kad nenusimintų labai - medaus mėnesiui medaus trilitriakas biggrin.gif o kokios dovanos didelės tai ir neplanuojam g.gif nežinau, o gal reikėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 07 rugpjūčio 2009 - 10:46
Tai jau taip, vestuvės turėtų būti nemažos... Jauniesiems tėvai sake taip: dėl 20 žmonių neapsimoka muzikantų ir šeimininkių samdyt, tai jau tada kvieskit daugiau... O iš kitos pusės, tai vestuvės bus kaime ant kiemo, sava mėsa, savos daržovės, savas plotas, tai matyt jiems ir nėra didelio skirtumo kiek tų žmonių susirinks...
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 07, 10:43)
labas rytas smile.gif

gvatemala-na ir grandiozinės vestuvės  bigsmile.gif

aš tai suku galvą dėl dovanos - reikia-nereikia iš mūsų...viską kaip ir jaunieji kompensuoja...dar bus ta mūsų „dovana“ kelionė  tongue.gif , o kad nenusimintų labai - medaus mėnesiui medaus trilitriakas  biggrin.gif o kokios dovanos didelės tai ir neplanuojam  g.gif nežinau, o gal reikėtų  g.gif

va va palietei laaabai aktualų man klausimą: ką daryti su dovana? situacija tokia: jaunieji mums davė pinigų pasiruošimui, bet sutarėm taip, kad perku daiktus gerus, kad paskui realiai būtų galima juos naudoti, o ne po vestuvių išmesti. Tai aš kaip sakant ir perku tuos daiktus kaip sau. Bet žiūriu, kad pinigėlių duotų kaip ir neužteks. Kadangi ir svečių ir porų bus nemažai, ir ruošiuosi kaip tikroms kaimiškoms vestuvėms, tai ir pirkinių yra nemažai. Viską ką sugalvojusi žadu pirkti, bet nebežinau, kaip tada daryti su dovana jauniesiems? Ar ko trūksta pirkti iš savo pinigų ir jauniesiem tik simbolinę dovaną padovanoti, ar paprašyti, kad dar kažkiek pinigėlių jaunieji išskirtų, ir tada jau normalią dovaną dovanoti? Jaunieji apie dovanas nieko neužsiminė, tai ir nežinau, ar jie dar tikisi iš mūsų kažką gauti, ar tą piršliavimą priims kaip dovaną...
Nebežinau kaip išsisukti ir kurį variantą pasirinkti...
Ką jūs tokiu atveju darytumėt?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 06, 18:49)
Na ir pasidarbavai su folija, sakes doh.gif
O taureles vienkartines, ir su kuom klijavai, o kiek kainavo kepures israsymas

vienkartinius stikliukus klijavau su karstais klijais, tik truputi apsilyde dugnas taureliu doh.gif bet nieko, nesimato lotuliukas.gif mirksiukas.gif o kepures man drauge padare blush2.gif tai mokejau tik simboliskai ax.gif
Atsakyti
daiktus prie stalo patogiausia laikyt dezeje,nes visi matosi,ne taip kaip krepsi.ne koks vaizdas jei svocia po stalu palindus kuiciasi smile.gif sirsiu medus skanesnis kai pastovi,o rutas ir roze dekit ta pacia diena,tai nespes suput,nes gyvos tikrai graziau butu...o del mokinimosi mintinai....as visada su savim turejau segtuveli su scenarijum,bet tiek laiko ruosiantis jau daug ka mintinai zinojau kaip ir kiekviena ko gero is musu.nors kaip ir kazkuri minejo,ne taip pasakiau ar is vis kai ko nepasakiau kaip buvau uzsirasius,bet niekas juk ir nezino kaip turi but mirksiukas.gif
sekmes visoms rytojaus svocioms!
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 08 07, 11:05)
va va palietei laaabai aktualų man klausimą: ką daryti su dovana?

Jei jaunieji - jums artimi žmonės, aš tiesiai jų ir paklausčiau smile.gif

TAI AŠ, nežinai, kiek laiko širšių medus gali stovėti? Kad nesugestų, visgi žali kiaušiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 07, 13:34)
Jei jaunieji - jums artimi žmonės, aš tiesiai jų ir paklausčiau  smile.gif

TAI AŠ, nežinai, kiek laiko širšių medus gali stovėti? Kad nesugestų, visgi žali kiaušiniai  unsure.gif

bet spirite išmirkę...

o aš išvis nerizikuočiau su parduotuviškais kokiais daryt...žali....

kalbėjau su muzikantu. sakė, be problemų sutarsim. tik susitikti beliko biggrin.gif
Atsakyti
shiandien buvau pasimatuot pataisytos sukneles, vyras shiokias tokias nuotraukas padare. ax.gif

noreciau jusu ivertinimo, bet saziningo, dar turiu laiko, galesiu kazka kito surast g.gif

http://public.fotki....imas-vestuvems/ blush2.gif
Atsakyti
Oj, suknelė man tai graži bigsmile.gif Abejoju tik dėl blizgučių, bet čia skonio reikalas žinoma.
Atsakyti