Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(erjota @ 2009 08 06, 21:09)
Sveikutes svociutes,buvusios,esamos ir busimos,jus esat p nuostabios ir labai isradingos,nors pirsliausiu dar labai negreitai,bet jau dauk ka esu susipirkusi ir truputi pasiruosusi cenariju ir viskas jusu deka,labai jum aciu ie¡s visos sirdies........Dar busiu labai daznas svecias cia,labai dauk ideju cia yra................didelis aciu kas sukure sita puslapiuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ...

Tai prasom, prasom, kuo musu daugiau, tuo minciu bus daugiau ir ivairesniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
cia nuotraukeles kraicio skryneles

http://www.ipix.lt/desc/57899646/
http://www.ipix.lt/desc/85829281/

Atsakyti
ardeine, dėkui už paaiškinimus. jei pas jus bus taip, kad pas nuotaką susirinks visi ir jaunikis, tada gali ten abiems tą skrynią su paaiškinimais duoti
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 07, 00:36)
ardeine, dėkui už paaiškinimus. jei pas jus bus taip, kad pas nuotaką susirinks visi ir jaunikis, tada gali ten abiems tą skrynią su paaiškinimais duoti

siaip pas jaunaja bus jaunikis ir pulkas tradiciskai, siaip manau, kad ja ten ir padovanosiu, nes prie stalo nenoriu ikireti zmonems bijau kad visko per daug nebutu, o tuos daiktelius jauturiu ir gaila butu jei jie taip ir liktu nepanaudoti smile.gif
Atsakyti
Graži, minimalistinė skrynutė thumb_yello.gif Aš tik rožę ir rūtą gyvas dėčiau, ne džiovintas.
Ir šiaip įdomu, kodėl akmenys visur 2 dedami, juk namo kertės tai 4ios? Ar čia tipo vienas jaunajam, vienas jaunajai?

Norėjau paklausti, dėl širšių medaus - ką jis simbolizuoja vestuvėse?
Ir karvojus - kokia jo prasmė? Svočia kažkam už kažką dėkoja, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Iskylo klausimelis apie duona kas atnesa duona? atnesa mamos? ja nesa pries karstus? kas ja dalina jaunieji ar mamos ar svocia? g.gif

o gal turite kokius grazius zodzius apie duona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 06 rugpjūčio 2009 - 23:08
as jau pradejau viska deliot i krpseli.
tik va nezinau kur ideti daiktus kuriuos naudosiu saleje? g.gif a kur jus dedat?
Atsakyti
jolantele- daiktus, kuriuos naudosim salėje dėsiu į lagaminą (jį turėsim ir gamtoj), ir į dėžę. o jei kažkas vyks ne prie stalo ir nenorėsiu, kad daiktas matytųsi, ką turiu, nusipirkau dovanų maišelius, tokius pat dryžuotus kaip ir segtuvai, kur bus scenarijus smile.gif na, pvz. kai jau bus išlydėjimas miegoti. tai nenorėsiu kad drabužius jau iš karto visi ir pamatytų, todėl įsidėsiu juos į tą maišelį ir gražiai nusinešiu...
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 23:06)

thumbup.gif labai graziai papuosta.
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 08 06, 23:46)
Graži, minimalistinė skrynutė thumb_yello.gif Aš tik rožę ir rūtą gyvas dėčiau, ne džiovintas.
Norėjau paklausti, dėl širšių medaus - ką jis simbolizuoja vestuvėse?

Na manu jei desi zalias, neilgai islaikysi, supus.
O sirsiu medu as daviau seip ir pakvieciau paragaut svocios pyrago. Tai buvo sveciu kurie net nebuvo ragave to medaus. Tai idejau i namus lauktuviu.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 08 07, 07:42)
O sirsiu medu as daviau seip  ir pakvieciau paragaut svocios pyrago. Tai buvo sveciu kurie net nebuvo ragave to medaus. Tai idejau i namus lauktuviu.

Gal žinai, kiek laiko galioja medus? Ten kiaušiniai dedami g.gif Iš vakaro užtenka pasidaryti, ar skaniau, kai anksčiau, kad pastovėtų šiek tiek g.gif

O va dėl svočios pyrago tai ir suabejojau - ar juo vaišinama už tai, kad piršlio nepakorė, ar svočią vagia ir tą pyragą kaip išpirką pasilieka, ar šiaip svečius vaišina g.gif

Jolantėleg, aš ketinu visus daiktus suskirstyti - prie tilto, prie stalo, žaidimams ir pan, kad po to nereiktų ilgai ieškoti. Supakuosiu greičiausiai į maišelius ir viską sukrausiu į didelį krepšį. Baigiam vieną atrakciją, prisipildau krepšį ir t.t.
Papildyta:
Dar noriu paklausti, kaip atliekate širdučių užrakinimo procedūrą? Ketinu duoti po širdutę jauniesiems, o va kas rakteliu surakina? Ar jiems patiems duoti, ar mums su vyru?
Atsakyti
sirsiu medus

4 kiaušinių tryniai
1 indelis kondensuoto pieno
100 g. spirito (degtinė nelabai tinka - 100 g nesijaučia, o pilnat daugiau skystėja medus)
stiklinė cukraus
cukrus su tryniais išsukamas iki baltumo, turi nesijaust cukraus gabaliukų, supilamas kondensuotas pienas - vėl gerai išmaišoma, tada supilamas spiritas ir dar kartą gerai išmaišoma. šiek tiek pastovėjus skonis geresnis
Galima dėti razinų, bet jos sutraukia spiritą tada medus gaunasi lengvas, o suvalgius raziną gali tekti užkąsti

radau toki receptuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prisirašau ir aš į sąrašą, bus ramiau, kai matysiu, kad ne viena tą dieną svočiauju.
Mane po truputį irgi pradeda imti panika dėl svečių skaičiau vestuvėse. Iš pradžių buvo planuota, kad dalyvaus apie 70 žmonių, dabar tas skaičius išaugo iki 90. Pradedu galvoti, kaip aš susitvarkysiu su tokiu kiekiu svečių doh.gif Duok Dieve, kad muzikantai būtų normalūs, tai gal padės situaciją suvaldyti, bo maniškis piršlelis ne iš šaukiančiųjų tarpo...

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rozalinda30

rugpjūčio 14
Žiurbutis

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
olginskiene

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
Ivile

rugpjūčio 29
NI-KO
darule
gvatemala

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Surakinamas spynele širdeles žadu daryti ir aš, tai galvoju patiems jauniesiems duoti jas surakinti, juk jie patys nusprendžia savo gyvenimus susieti, o ne koks piršlys ar pirmoji pora...
Atsakyti