Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(darule @ 2009 08 06, 17:36)
o prie stalo paski iteixi dar kraicio skrynia bendra? g.gif ar nebus per daug? g.gif

siaip apie jokia kita kraicio skrynia dar negalvojau
Papildyta:
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 17:38)
siaip apie jokia kita kraicio skrynia dar negalvojau

jei papasakotumete kaip ikelti nuotraukele parodyciau kaip skrynele atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 06 rugpjūčio 2009 - 15:49
Jau man atrodo, kad kazkur kalbejot apie tai, bet "neatgaminu", tai dar karta paklausiu:
O jus eiliuotus zodzius is papkiu skaitysit ar mintinai mokysites???

As pati kazkaip ne itin eiles megstu, bet tevelius pagraudint gi reikia...

MB vakar pradejo ziurinet scenariju ir grieztai pareiske, kad is jokiu eiliu is jokiu papkiu neskaitysim... Arba savais zodziais, arba mokykis mintinai. Tai kaip susierzinau - mazdaug, ruosiau ruosiau, galvojau galvojau, o tu cia dar kritikuoji doh.gif Nu gerai, sakau, tu, mielasis, tada ir deklamuosi viska mintinai lotuliukas.gif

O jei rimciau, tai jei viska savo zodziais sakysiu, tai ar is to jaudulio nesupaprastinsiu ir nesutrumpinsiu visko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 06 rugpjūčio 2009 - 15:51
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 15:48)
jei papasakotumete kaip ikelti nuotraukele parodyciau kaip skrynele atrodo  blush2.gif

man cia niekaip foto neisideda, tai dedu per ipix puslapi, pabandyk ir tu mirksiukas.gif

Žiurbuti manau viska ismokt mintinai be sancu lotuliukas.gif doh.gif o siaip jei rimtai , tai juk gali savais zodziais pasayti , manau tikrai nieko nesupaprastinsi, juk kalbesi nuosirdziai, tai viskas bus gerai mirksiukas.gif o jei ka pamirsi, visada juk turesi savo papke - sufleri rankose, ir viskas bus ciki piki lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 06 rugpjūčio 2009 - 16:12
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 05, 22:56)
labas, kolege  biggrin.gif brauniesi brauniesi  tongue.gif

O tos užduotys tai priklauso nuo noro ir fantazijos...aš pvz. tokių nedarysiu sutinkant jaunuosius...Bet 2 dieną jaunasis gaus kraitelį ir turės uždėt lėlei sauskelnes, aprengti drabužėlius, padainuoti lopšinę. jaunoji surinkti mašinėlę išardytą.

jo, tai sakai teks tau vakarą vest  g.gif

o kur dingti, kai pasako, jog lyg ir ves muzikantai... klausimas, ar visą, ar dalį. mintyje turiu jaunųjų išbandymą, kad mūsų šeima galėtų įteikti spec.dovaną.

QUOTE(darule @ 2009 08 06, 10:49)
Jurginė siaip kiek man teko buti vestuvese, tai cia tokiai sdalykais muzikantai pasirupina - uzduotimis tik gryzus jauniesiems g.gif kazkuri rase, kad jaunajai reikejo agurkus uzraugt, ar uzvakuot, nepamenu jau lotuliukas.gif mano vyrui per musu vestuves tai reikejo isskalbti vystyklus lotuliukas.gif ir pamedzti kelias akis mezginio thumbup.gif  lotuliukas.gif prie mezginio ir akiniai toki nemazi padeti buvo lotuliukas.gif

jaunosios tėvas sakė, jog susidėčiau kirvius, kalades, lėles į mašiną. g.gif g.gif g.gif žodžiu, atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 06, 16:50)
O jei rimciau, tai jei viska savo zodziais sakysiu, tai ar is to jaudulio nesupaprastinsiu ir nesutrumpinsiu visko... g.gif

Mano nuomone sakant mintinai tikrai suprasteja ir trumpeja kalbos. As bandziau taip seneliu vestuviu pradzia vesti.. TOkius zodzius mokejau mintinai... Ale vat sutrumpinau, susijaudinau ir kazkaip ne taip.. Ne tokie tie zodziai gavosi kaip kad namie "lyg is pypkes" ejo... mirksiukas.gif Geriau turek ta papke rankose, bus sufleris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 08 05, 16:16)
Sveikos, mergaites
As tai jau nebezinau ka ir daryt... siandien kazkaip nuotaikos nera... Sveciu knyga dekupazinau, nei siokia, nei tokia gavos

O va dabar turiu toki klausimuka..  dovanosim tokia dezute (dekupazinta), joje - sokolada kunui + medaus stiklainiuka. Kaip manot, ar uztenka?

Neliudek, viskas bus gerai, cia musu pervargimas ir karsciai viska daro.
O del dovaneles, mes tai darem is savo liesu, bet jaunieji mokejo baznycioi, muzikantams na kur ten reikejo, o mes kad jau taip tusciai nepradet sveikinima, padovanojom krepsa nedideli papuosta su sampano, brendzio ir dar kazkokiu gerimu( bet ne alus) ir jauniesiems tai labai patiko, dar net nuo ju gavom labai faina dovana.

CIA visoms ,kad nebutu liudna, prasom pabuti prie juros
http://keep4u.ru/ful...4dc79bea686/jpg
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 08 05, 17:27)
o siaip tai dar bus vestuviu metiniu,jei viskas gerai,tai galima per metines geresne dovana padovanot.

taip teisingai, as savo jauniesiems darysiu milijona, kadangi popierines vestuves, bet as desiu 10lt kupiuras, o paskutine bus netikra 10 su ju foto
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 05, 19:35)
stai mano kepures mirksiukas.gif
http://www.ipix.lt/images/47736787.jpg

o cia folija su centais zaidikui - kas valdys seimos biudzeta ax.gif
http://www.ipix.lt/images/30971821.jpg

ax.gif  4u.gif

Na ir pasidarbavai su folija, sakes doh.gif
O taureles vienkartines, ir su kuom klijavai, o kiek kainavo kepures israsymas
Atsakyti
Labutis,
Šeštadienį atveselis, tai galvoju gal irgi kokių žaidimukų ar šiaip truputį užimt visus ax.gif Gal kuri ką nors žino apie atveselio šventimą ar patart galit? 4u.gif

Mes dovanojom didelį žaislą vietoj gėlių. Turės vaikučiams smile.gif O jaunieji ir patys sakė, kad dovanų nereikia, kad dovana jiems, kad mes einam piršliais, nes išlaidų tai daug, norisi kuo geriau pasiruošti. Bet galvojam irgi truputį vėliau rimčiau pasveikint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 06 rugpjūčio 2009 - 19:11
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 05, 23:15)
Paziurekit, ka mums vienam forume uzrode  lotuliukas.gif Ir paskaitykit aprasyma... biggrin.gif
daiktunas

Manau, kad galima sugalvoti, kaip vestuvese panaudoti  thumbup.gif

thumbup.gif Bet kur nusipirkt toki g.gif . Dukrai padovanuociau ji nei dienos be bananu negali isgyvent smile.gif
Atsakyti
Ačiū už išsakytas nuomones wub.gif
bet sesė, kai pasakė kunigui, kad nusprendė susitikti bažnyčioje, tai kunigas ir sakė, kad piršliai važiuoja pas jaunajį, tada abu piršliai pas jaunąją, čia ne aš taip sugalvojau, o kunigo patarimas buvo toks. Niu žiūrėsiu, gal ą sugalvosiu g.gif

darule, o tos kepurės, tai stikliukus pati klijavai juos?

Dėl kraičio skrynios, tai aš ją teiksiu prie stalo, abiems. Va dabar kaip tik dekupažuoju ją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 06 rugpjūčio 2009 - 19:32
QUOTE(mamaana @ 2009 08 06, 00:16)
Sveikos svociutes, ir man greitai vestuves, busiu svocia smile.gif ir kilo klausimas ka reikia sakyti kai isleidi jaunaji is namu ir jaunuosius? padekit, kokius zodzius sakot? gal kas turi rusiska scenariju? aciu mielieji uz pagalba

Turiu rusiska scenariju, parasyk adresiuka, nes jis ilgas ,cia daug vietos uzims
Atsakyti
Sveikutes svociutes,buvusios,esamos ir busimos,jus esat p nuostabios ir labai isradingos,nors pirsliausiu dar labai negreitai,bet jau dauk ka esu susipirkusi ir truputi pasiruosusi cenariju ir viskas jusu deka,labai jum aciu ie¡s visos sirdies........Dar busiu labai daznas svecias cia,labai dauk ideju cia yra................didelis aciu kas sukure sita puslapiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
Atsakyti