QUOTE(Gilaja @ 2009 08 06, 12:23)
Sveikutės
visoms linkėjimai iš Latvijos pajūrio Nusprendėm paatostogauti prieš vestuves... bet man jau paranoja, kad nieko nespėsiu ir pan.. Liko savaitėlė...
Mergytės, gal padės man kas?????
mano jaunieji apsigalvojo ir nusprendė, kad susitiks bažnyčioje. Bet bus jų abiejų išlydėjimas iš namų, tik tiek, kad išlydėsim jaunikį, tada tik mes su piršleliu važiuosim pas jaunąją, ten atskirai jos išlydėjimas ir jie susitinka bažnyčioje. gal kas taip darėt? gal turit visa tą scenarijų, kaip tie išlydėjimai vyksta ir pan???
visoms linkėjimai iš Latvijos pajūrio Nusprendėm paatostogauti prieš vestuves... bet man jau paranoja, kad nieko nespėsiu ir pan.. Liko savaitėlė...
Mergytės, gal padės man kas?????
mano jaunieji apsigalvojo ir nusprendė, kad susitiks bažnyčioje. Bet bus jų abiejų išlydėjimas iš namų, tik tiek, kad išlydėsim jaunikį, tada tik mes su piršleliu važiuosim pas jaunąją, ten atskirai jos išlydėjimas ir jie susitinka bažnyčioje. gal kas taip darėt? gal turit visa tą scenarijų, kaip tie išlydėjimai vyksta ir pan???
as savo vestuviu diena irgi susitikau su vyru tik baznycioje.
Pas mane susirinko zmoniu, teveliai mane palaimino, susedom uz stalo, svocia pasakie kas cia shiandien per diena, ko visi susirinko ir kokioj baznycioj bus shliubas ir kur svente.na ir po uzsiedimo prie stalo mane palaimino tada pristaciau poras pabroliu kurie buvo pas mane. Ir i baznycia.
pas vyra tas pats.
o prie baznycios pirshliai nuejo pas jauniki, patikrino ar zedelius turi, paklause ko jis cia laukia gal dar kazko paklause. ir pirmin, vyras su kunygu prie altoriaus as su teveliu prie duru ir ishkilmingai zengem prie altoriaus.