Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(Gilaja @ 2009 08 06, 12:23)
Sveikutės  4u.gif

visoms linkėjimai iš Latvijos pajūrio  ax.gif Nusprendėm paatostogauti prieš vestuves... bet man jau paranoja, kad nieko nespėsiu ir pan..  doh.gif Liko savaitėlė...

Mergytės, gal padės man kas?????
mano jaunieji apsigalvojo ir nusprendė, kad susitiks bažnyčioje. Bet bus jų abiejų išlydėjimas iš namų, tik tiek, kad išlydėsim jaunikį, tada tik mes su piršleliu važiuosim pas jaunąją, ten atskirai jos išlydėjimas ir jie susitinka bažnyčioje. gal kas taip darėt? gal turit visa tą scenarijų, kaip tie išlydėjimai vyksta ir pan???

as savo vestuviu diena irgi susitikau su vyru tik baznycioje.
Pas mane susirinko zmoniu, teveliai mane palaimino, susedom uz stalo, svocia pasakie kas cia shiandien per diena, ko visi susirinko ir kokioj baznycioj bus shliubas ir kur svente.na ir po uzsiedimo prie stalo mane palaimino 4u.gif tada pristaciau poras pabroliu kurie buvo pas mane. Ir i baznycia.
pas vyra tas pats.
o prie baznycios pirshliai nuejo pas jauniki, patikrino ar zedelius turi, paklause ko jis cia laukia gal dar kazko paklause. ir pirmin, vyras su kunygu prie altoriaus as su teveliu prie duru ir ishkilmingai zengem prie altoriaus.
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif
Aš jau šiandien ramesnė, nors miego trūkumas jaučiasi. unsure.gif Vakar perrašiau scenerijų dirbau iki 3 val. nakties, paskui užmigti nėjo vis galvojau, ką dar reikia nusipirkti, ką pamiršau. Ryte 7 val. kėliausi, MB perdaviau, kad atspausdintų darbe scenarijų, nes namie kaip tyčia spausdintuvas sugedo. doh.gif Dar važiavau į turgų visokių niekučių prisipirkau. Jau atrodo gana visko, bet pamačius dar kokį niekutį gimsta nauja idėja. biggrin.gif Orą šeštadieniui praneša lyg ir gerą. thumbup.gif Dabar darausi sąrašiukus, kad tik nieko nepamirščiau pasiimti. g.gif Per praeitas vestuves, tai namuose palikau puse scenarijaus, gerai, kad tėvai netoli gyveno, tai gretai pristatė. biggrin.gif Skambinsiu muzikantui paklausti ar jis turės kokių žaidimų svečiams. g.gif
Atsakyti
ikeliu zodzius, kuriuos gal panaudosit kuri, man jie l.grazus wub.gif
Noreciau sugrazinti dienas man paaukotas
Noreciau sugrazint jaunyste, ateities planus
Jei galeciau atiduociau svajones sparnuotas
Bet dievas mato as to negaliu
Is jusu laiko pastaciau as busta
O is jaunystes jusu pasisiudinau rubus
Jusu svajones man nuo siol paklusta
Jei tai grazinciau tapciau beturte
As lygiai taip kaip jus mane ismoket
Ta pati atiduosiu tik saviems vaikams
Mielieji aciu kad klaidas parodet
Kaip nuostabu mylet ir buti mylimai…
ax.gif wub.gif
Atsakyti
Gražūs žodžiai wub.gif

Gimus vaikams aš tokia sentimentali tapau... Anksčiau nesuprasdavau, kaip moterys gali žliumbti žiūrėdamos filmus, o dabar pamatau kokius gyvūnus per animal planet, dar muzikytė graži užgroja, žiū man jau ir rieda ašara skruostu doh.gif Suskystėjau visai... Kaip čia neapsižliumbus žodžius jauniesiems sakant.

Prisipirkau šiandien priemonių, piešiu atvirukus Gandro laiškui, vaiko vardų rinkimams.

Visoms šio savaitgalio Svočioms linkiu geros nuotaikos, linksmų svečių ir giedro oro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 06 rugpjūčio 2009 - 14:42
va va, ir mane tai kamuoja doh.gif skaitau scenariju ir bijau, kad neapsiverkciau doh.gif kazkaip reikes save nuteikti neverkt ax.gif
Atsakyti
kaip jums atrodo jei pas jaunaja namuose iteikciau kraicio skynele (jaunosios) su rutu sakele, roze, akmeneliais, linu, medziagos skiautele ar geriau tai daryti grizus ir iteikti prie stalo pirmo uzsedimo metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 17:16)
kaip jums atrodo jei pas jaunaja namuose iteikciau kraicio skynele (jaunosios) su rutu sakele, roze, akmeneliais, linu, medziagos skiautele ar geriau tai daryti grizus ir iteikti prie stalo pirmo uzsedimo metu?  g.gif

o ką čia simbolizuoja? ypač rūtos?
Atsakyti
Šiaip kraičio skrynią ištekėdamos turi nuotakos, jeigu ir dovanos skirtos tik nuotakai - manau labai gražu viską atiduoti išlydint iš namų smile.gif Arba nuotakos kraičio skrynią ištekant atiduoti jaunikiui smile.gif Žiūrint koks sumanymas.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 06, 17:27)
o ką čia simbolizuoja? ypač rūtos?

Štai tavo kraičio skrynelė: du akmenėliai - tai jūsų gyvenimo pamatai. kasmet patikrinkite ar pamatai tokie pat tvirti kaip šią laimingą dieną.
Rūtos šakelė - tai lietuvės moters ištikimybės savo vyrui simbolis. Būk ištikima savo išrinktajam.
Rožė - tai jūsų gyvenimo kelias. Gražus kaip rožės žiedas.
Linu senovėje rišdavo žaizdas. turėkite jį kraičio skrynelėje žaizdoms gydyti. Skiautelė labai mažutė, kad tų sunkumų, skausmo ir žaizdų būtų kuo mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 15:16)
kaip jums atrodo jei pas jaunaja namuose iteikciau kraicio skynele (jaunosios) su rutu sakele, roze, akmeneliais, linu, medziagos skiautele ar geriau tai daryti grizus ir iteikti prie stalo pirmo uzsedimo metu?  g.gif

o prie stalo paski iteixi dar kraicio skrynia bendra? g.gif ar nebus per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 06, 17:29)
Šiaip kraičio skrynią ištekėdamos turi nuotakos, jeigu ir dovanos skirtos tik nuotakai - manau labai gražu viską atiduoti išlydint iš namų  smile.gif Arba nuotakos kraičio skrynią ištekant atiduoti jaunikiui  smile.gif Žiūrint koks sumanymas.

tai manau kad ja iteiksiu pas jaunaja namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 06, 15:35)
Štai tavo kraičio skrynelė: du akmenėliai - tai jūsų gyvenimo pamatai. kasmet patikrinkite ar pamatai tokie pat tvirti kaip šią laimingą dieną.
Rūtos šakelė - tai lietuvės moters ištikimybės savo vyrui simbolis. Būk ištikima savo išrinktajam.
Rožė - tai jūsų gyvenimo kelias. Gražus kaip rožės žiedas.
Linu senovėje rišdavo žaizdas. turėkite jį kraičio skrynelėje žaizdoms gydyti. Skiautelė labai mažutė, kad tų sunkumų, skausmo ir žaizdų būtų kuo mažiau.

l.grazu, bet tokia kraicio skrynele as geriau atiduociau prie stalo abiem, nes cis ne asmeniskai jaunajai viskas ,o abiem g.gif smile.gif
Atsakyti