Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

Papildau savimi sąrašiuką

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rozalinda30

rugpjūčio 14
Žiurbutis

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
olginskiene

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
Ivile

rugpjūčio 29
NI-KO

darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Labai noriu paprasyt, gal kas turit VESTUVINIO MEDAUS naud. instrukcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 05 rugpjūčio 2009 - 23:13
Sveikos svociutes, ir man greitai vestuves, busiu svocia smile.gif ir kilo klausimas ka reikia sakyti kai isleidi jaunaji is namu ir jaunuosius? padekit, kokius zodzius sakot? gal kas turi rusiska scenariju? aciu mielieji uz pagalba
Atsakyti
Rusiško scenarijaus neturiu, bet va čia, pačioje pirmoje temoje yra keli scenarijai, ten aprašytas ir išleidimas iš namų.

Medaus naudojimo instrukcijos neturiu...
Atsakyti
Sveikutes,
itraukit ir mane i pirsliu sarasiuka, su MB busim liudininkais ir kartu dar ir pirsliais, vestuves mazos, bet norisi kokiu maloniu staigmenu jauniesiems paruosti, pasiskaiciau siuos namucius, prisigaudziau daug graziu ideju, bet nezinau nuo ko pradetis scenariju ruosti, gal kas galetu savaji paskolinti kaip pavyzdi??? Buciau laaabai dekinga 4u.gif Ir vestuviu laikrastuku gal kas turit atsiusti, nes nezinau nuo ko pradeti blush2.gif
ridutekst@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labi: 05 rugpjūčio 2009 - 23:26
QUOTE(roka @ 2009 08 06, 01:22)
Rusiško scenarijaus neturiu, bet va čia, pačioje pirmoje temoje yra keli scenarijai, ten aprašytas ir išleidimas iš namų.

Medaus naudojimo instrukcijos neturiu...

Aciu, paziuresiu.
Atsakyti
laba mergytes darbstuolytes 4u.gif

QUOTE(NI-KO @ 2009 08 05, 23:07)
Labai noriu paprasyt, gal kas turit VESTUVINIO MEDAUS naud. instrukcija?

ooo, mano kompanjone lotuliukas.gif thumbup.gif
prasom vestuvinis medus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Labi @ 2009 08 05, 23:25)
Ir vestuviu laikrastuku gal kas turit atsiusti, nes nezinau nuo ko pradeti  blush2.gif
ridutekst@gmail.com

issiusta mirksiukas.gif
sveika prisijungus prie musu, ir gero darbo mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Jurginė siaip kiek man teko buti vestuvese, tai cia tokiai sdalykais muzikantai pasirupina - uzduotimis tik gryzus jauniesiems g.gif kazkuri rase, kad jaunajai reikejo agurkus uzraugt, ar uzvakuot, nepamenu jau lotuliukas.gif mano vyrui per musu vestuves tai reikejo isskalbti vystyklus lotuliukas.gif ir pamedzti kelias akis mezginio thumbup.gif lotuliukas.gif prie mezginio ir akiniai toki nemazi padeti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 06 rugpjūčio 2009 - 09:43
Labas rytas

Kaip nuotaikeles visu siandien?

Nu tie folijos gabaliukai , tai super, gal pavogsiu ta minti blush2.gif

Sutinkant jaunuosius dar maciau dave bulve ir liepe isskaptuot meiles simboli.

As tai padariau 3 lapus su zodziais: matriarchatas, patriarchatas, lygybe ir isdeliosiu ant grindu toliau nuo duru. Jaunuosius stabdysiu tarpdury ir sakysiu:
Dabar tau,jauniko vardas, kaip ir pasakoje yra 3 keliai: į dešinę eisi- žirgą prarasi, į kairę keliausi – galvos neteksi, tiesiai eisi – gal turtus rasi, o gal varge gyvensi. Pasirink 1 iš tų kelių ir keliaukite abu kartu, tik žinok, nuo šios vietos iki pasirinkto tako, kiek žingsnelių jaunoji žengs, tiek kartų tau ji bus neištikima.

Reziume ta, kad turi jaunasis ant ranku nunesti jaunaja, kad ji nebutu neistikima, o ka pasirinks is tu lapu, jei patriarchata, tai : jaunasis dirbs, jaunoji ilsesis ir pan.

Gal supratot minti????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnra: 06 rugpjūčio 2009 - 10:39
QUOTE(Minnra @ 2009 08 06, 10:38)
Labas rytas

Kaip nuotaikeles visu siandien?

Nu tie folijos gabaliukai , tai super, gal pavogsiu ta minti  blush2.gif

Sutinkant jaunuosius dar maciau dave bulve ir liepe isskaptuot meiles simboli.

As tai padariau 3 lapus su zodziais: matriarchatas, patriarchatas, lygybe ir isdeliosiu ant grindu toliau nuo duru. Jaunuosius stabdysiu tarpdury ir sakysiu:
Dabar tau,jauniko vardas, kaip ir pasakoje yra 3 keliai: į dešinę eisi- žirgą prarasi, į kairę keliausi – galvos neteksi, tiesiai eisi – gal turtus rasi, o gal varge gyvensi. Pasirink 1 iš tų kelių ir keliaukite abu kartu, tik žinok, nuo šios vietos iki pasirinkto tako, kiek žingsnelių jaunoji žengs, tiek kartų tau ji bus neištikima.

Reziume ta, kad turi jaunasis ant ranku nunesti jaunaja, kad ji nebutu neistikima, o ka pasirinks is tu lapu, jei patriarchata, tai : jaunasis dirbs, jaunoji ilsesis ir pan.
Gal supratot minti????

thumbup.gif geras, negirdeta su tais lapais ir keliu pasirinkimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

visoms linkėjimai iš Latvijos pajūrio ax.gif Nusprendėm paatostogauti prieš vestuves... bet man jau paranoja, kad nieko nespėsiu ir pan.. doh.gif Liko savaitėlė...

Mergytės, gal padės man kas?????
mano jaunieji apsigalvojo ir nusprendė, kad susitiks bažnyčioje. Bet bus jų abiejų išlydėjimas iš namų, tik tiek, kad išlydėsim jaunikį, tada tik mes su piršleliu važiuosim pas jaunąją, ten atskirai jos išlydėjimas ir jie susitinka bažnyčioje. gal kas taip darėt? gal turit visa tą scenarijų, kaip tie išlydėjimai vyksta ir pan???
Atsakyti
[Mergytės, gal padės man kas?????
mano jaunieji apsigalvojo ir nusprendė, kad susitiks bažnyčioje. Bet bus jų abiejų išlydėjimas iš namų, tik tiek, kad išlydėsim jaunikį, tada tik mes su piršleliu važiuosim pas jaunąją, ten atskirai jos išlydėjimas ir jie susitinka bažnyčioje. gal kas taip darėt? gal turit visa tą scenarijų, kaip tie išlydėjimai vyksta ir pan???
[/quote]

tai gal tada pirslys tegul islydi jauniki ir su juo atvaziuoja i baznycia, svocia jaunaja ir susitiksite baznycioje, o namuose man atrodo trumpai simboliskai keleta zodeliu reiktu pasakyti. Nes jei abu pirsliai islydi jauniki tada vaziuoja pas janaja kazkoks sviestas sviestuotas gaunasi ir labai jau viskas nusitempia cia tik mano nuomone blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 08 06, 11:23)
Sveikutės  4u.gif

visoms linkėjimai iš Latvijos pajūrio  ax.gif Nusprendėm paatostogauti prieš vestuves... bet man jau paranoja, kad nieko nespėsiu ir pan..  doh.gif Liko savaitėlė...

Mergytės, gal padės man kas?????

gero poilsio ir sauleto oro sunglasses2.gif vacation1.gif
as pritariu Ardeinei, pirslys islydi jauniki, pirsliene - jaunaja, ir visi susitinka baznycioj, islydint manau reikia l.trumpos kalbos, arba tik keliu sakiniu savo zodziais, arba, galima gal po kiki eilersti paskaityt nuo jaunikiuo ir nuo jaunosios tevam, pvz. toki:
PALAIMINK, MAMA, SŪNŲ TU Į KELIĄ IR NELINKĖK JAM RŪPESČIŲ SUNKIŲ.
TEBŪNA DIENOS ŠVIESIOS JAM KAIP SAULĖ, BE DIDELIŲ SKRIAUDŲ, BE RŪPESČIŲ, VARGŲ.
DAR KARTĄ, MAMA, TU PRIMINKI SŪNUI,
KAIP ŽMONĄ REIK MYLĖTI, MYLĖT VAIKUS.
PRIMINK, KAD IR ŠEIMA BEDALĖ, JEIGU NEGERAS TĖVAS BUS.
PALAIMINK, MAMA, SŪNŲ TU Į KELIĄ, TEGUL JIS EINA TUO KELIU TOLI, TOLI.
PALAIMINK TU SŪNAUS GALVELĘ,TEGUL NURIEDA DŽIAUGSMO AŠARA SŪRI.
O TU, SŪNAU, DĖKOK UŽ RŪPESTĮ BERIBĮ
IR UŽ MARŠKINĖLIUS KADAIS SIŪTUS MAŽUS.
IR ŠIANDIEN BŪTINAI, SŪNAU, ATSIPRAŠYKI
UŽ PLAUKUS MOTINOS PER DAUG ANKSTI ŽILUS
na cia siaip mano pamastymai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Na ką, berods jau viskas supakuota - jau šiandien išvykstam, nes rytoj sutuoksim savo jaunuosius bažnyčioje (tik jie ir mes), na ir su neramia širdim lauksiu šeštadienio. Laimei, kad nors gerus orus žada.
Visoms šio savaitgalio kolegėms linkiu kuo didžiausios sėkmės ir daug ištvermės mirksiukas.gif .
Atsakyti