Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XI tema

QUOTE(TAI AS @ 2009 08 05, 15:34)
atrodo,kad viska ispasakojau smile.gif

matosi, kad sauni svocia buvai ir viska puikiai pravedei thumbup.gif gaila tik, kad pirslys nuotaika gadino, ir paciam turbut neaisku kodel rolleyes.gif
lauksim foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2009 08 05, 16:16)
O va dabar turiu toki klausimuka.. Jaunieji dave mums pinigeliu visokiom smulkmenom (nepilnai 200), aisku isejo daugiau, bet kazkokiu dalykeliu gal ir nepavyks panaudot... o dovanu nuo musu tai mes jiems dovanosim tokia dezute (dekupazinta), joje - sokolada kunui + medaus stiklainiuka. Kaip manot, ar uztenka?  g.gif taip jau tu pinigeliu nera, jau taip nera...  verysad.gif

tai priklauso nuo jusu galimybiu, mes tai dovanojom pinigeliu ax.gif
Atsakyti
1.pavaizduoti vienu metu angela ir velnia.jei kompanija plos-atgausiu fanta.2.rankas iskelus virs galvos pasveikinti:"sveiki visi sveciai!mano vardas... noriu fanto!aciu uz demesi."3.pakilnoti5kartus lengviausia is kompanijos.4.pabuciuoti trumpaplauki(-e)i 5 kuno vietas.5.issirinkti pati auksciausia is kompanijos ir pakaboti jam ant kaklo 10sekundziu.6.uzlipti ant kedes ir garsiai pranesti:"demesio!siandien vaisinu as!".7.pasigalineti su kaimynu(-e)is kaires.8.is sveciu arpo gauti kuo daugiau papuosalu ir jais pasipuosus sakyti:"argi as negrazi(-us)?9.uzsimerkus pasakyti priesingos lyties sveciu vardus.suklysiu fanto nematysiu.10.pamasazuoti pecius savo kaimynui is desines.jai patiks -gausiu fanta.11.isgerti su blaiviausiu is kompanijos.jeigu negers fanto negausiu.12.tegul 13 svecias is desines paspriktuoja 10 kartu man i kakta.jei neistversiu liksiu be fanto.14.padainuoti atsiklaupus"skinsiu raudona roze"15.pasakyti,kas is sveciu jauniausias ir kas vyriausias,jei atspesiu-fantas mano.16.su 6 kaimynu i kaire lenktyniauti komplimentais kompanijai.jei pralosiu-fanto negausiu.17.garsiai neskaityk to kas cia parasyta.tylek,kol kas nors paklaus ko tyli.jei istylesi-fantas.18.pasok lambada su kaimynu is desines.jei ne-liksi be fanto.19.su kaimynu kaireje po viena zodi padeklamuot"eglute skarota.20.apkabinti abiem rankom savo kaimyna is kaires.jei pavyks-gausiu fanta.dar truksta keturiu korteliu,matyt prazaidem per vestuves,bet man tiek daug net ir nereikejo.cia visko galima prigalvot.pvz.: garsiai saukt"as tave labai myliu".pasokinet ant vienos kojos kiek nors kartu...
Atsakyti
TAI AS labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 05 rugpjūčio 2009 - 15:35
mes is jaunuju pinigu neemem,nors ir siule.sakem pirsliavimas bus musu dovana jums.jie sutiko.bet kai ka jie patys buvo nusipirke.zidini,zaidimu kelis pasiruose,baznycioj patys susimokejo.sveikindami mes tik juokais tuos daiktus namo pradziai dovanojom.butume nesutike pirsliaut,butume dovanoje pinigeliu,bet dabar praleidom daug daugiau,nei butume dovanoje.siais laikais man atrodo pirsliai neturetu sulaukt priekaistu,nes ir be korimu,jie reteja.nelabai duodasi prikalbinami.reikia brangint tuos zmones kurie sutinka but liudininkais
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 08 05, 15:16)
Kaip manot, ar uztenka?  g.gif taip jau tu pinigeliu nera, jau taip nera...  verysad.gif

Žinoma užtenka, kiek galite, tiek ir dovanojate, nenusiminkit bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai jauniesiems nupirkom tokias dvi labai grazias stiklines gulbes, po vestuviu ikelsiu foto, neturiu kada dabar, ir dar toki paveiksliuka jiems issiuvinejom. Seip jie liepe mum nieko nepirkti bet mes patiys norejom, pinigu tai labai daug isejo ant vestuviu, daugiau nei planavom, bet labai man prangus tie du zmogeliukai, norisi jiems kuo grazesne svente skurti ax.gif
Atsakyti
man nera jau jie tokie brangus,tik as jei ka darau,tai darau taip,kad jausciausi tikrai viska padarius kiek galima geriau.bet atsiejo tai jie tikrai brangiai. biggrin.gif tai nuo dabar ir as juos vadinsiu brangiaisiais.o paskirtos sumos visada buna per mazai.pirslys ne nezino tiksliai kiek as isleidau smile.gif o siaip tai dar bus vestuviu metiniu,jei viskas gerai,tai galima per metines geresne dovana padovanot.
Atsakyti
mergaites aukstyn nosiukus, tiek stengiates, dirbat, o i vestuves nenorit, juk viskas bus gerai thumbup.gif ir be jusu vestuves prazutu thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
na pagaliau baigiau folija smulkint doh.gif maniau niekad nebaigsiu lotuliukas.gif doh.gif dar siandien planuoju pabaigt visas kliutis jaunikiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 05, 17:55)
na pagaliau baigiau folija smulkint doh.gif

O ką darysite su folija, smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 08 05, 19:55)
mergaites aukstyn nosiukus, tiek stengiates, dirbat, o i vestuves nenorit, juk viskas bus gerai thumbup.gif ir be jusu vestuves prazutu thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
na pagaliau baigiau folija smulkint doh.gif maniau niekad nebaigsiu lotuliukas.gif  doh.gif dar siandien planuoju pabaigt visas kliutis jaunikiui mirksiukas.gif

o ka tu su ta folija darei? cia seimos bankui centus sukai ar kam kitam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 08 05, 14:14)
Ačiū visoms už patarimus dėl gėlyčių ir rūtų persegimo. Per mano vestuves kunigas nieko nesakė, užtat ir galvojau, kada ir kaip daryti, jeigu ką. O kas gėlytes/vainikėlį persega - piršliai, pirmoji pora?

Persega pirmoji pora smile.gif Bent kiek aš žinau ax.gif

Ir labai labai didelis ačiū visoms, padėjusioms pasiruošti aciuks.gif aciuks.gif friends.gif
Jūs pačios nuostabiausios thumbup.gif Labai laukiu nuotraukų ir video. Na, bet nuotraukėles žadėjo po savaitės, tai jau gal netrukus ir gausim. O tada pas jus pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 05 rugpjūčio 2009 - 18:16
folija naudosiu aiskinantis kas valdys seimos biudzeta, sumaisysiu centus su folija, kad sunkiau isrinkt butu lotuliukas.gif fojisa smulkinau ir rutuliukus tokius dariau, veliau nufotkinsiu ir idesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti