Mandra Sandra, kikenau iki ašarų taviškio pasą žiūrėdama Faina, prikolistas tavo vyras, jei pasirašo tokiems bajeriams Maniškis tai rimtuolis, tsakant.
Ačiū visoms už patarimus dėl gėlyčių ir rūtų persegimo. Per mano vestuves kunigas nieko nesakė, užtat ir galvojau, kada ir kaip daryti, jeigu ką. O kas gėlytes/vainikėlį persega - piršliai, pirmoji pora?
QUOTE(Minnra @ 2009 08 05, 13:00)
Vienu zodziu lauke reikia daugiau, o gal galit is patirties pasakyt, kurie idomiausiai gaunasi?
manau pirmiausiai tai reikia linxmo ir norincio zaidimus zaisti pulko, nes jei jie nenores nieko zaisti, tai ir zaidimai visi bus jiem neidomus, o jei bus linxma kompanija, tai tix visi zaidimai, visi bus idomus, smagus, ir juokingi
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 05, 14:10)
dabar taip tingiu jau ir džiaugiuosi, kad likę tik smulkmenos. be to pastaruoju metu ir su sveikata buvo problemų, tai ir gerai, kad anksčiau pradėjau viską
niu vat as ir noriu ta pasakyti kad kai yra laiko reik ir darytis, as kiek spejau iki kovo pasidaryti tiek, o nuo kovo menesio nieko nedariau viska laika tik mokslam ir darbui skyriau ir dabar pradejau tik nuo liepos ruostis, kruopsciai viska darau, diena is dienos, o dabar taip laiko truksta, gerai kad jau bent viska susipirkus esu, tik pora niekuciu liko, kuriuos tik paskutine diena galesiu pirkti, ne bet dar visas smutkes reiks susikrauti, va cia tai ilgai man uztruks
Oi mergaites, negaliu patiketi kad sestadieni jau as startuosiu
as tiesa pasakius jau taip nenoriu vaziuot i shias vestuves, kad baisu
QUOTE(skgreta @ 2009 08 05, 13:18)
Oi mergaites, negaliu patiketi kad sestadieni jau as startuosiu
Viskas bus gerai, kitaip ir būti negali - tiek visko prisiruošei, stengeisi. Ir orą neblogą žada
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 05, 13:18)
Kodėl nenori? Dėl to, kad piršliauti teks?
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 05, 15:18)
as irgi labai nenoriu ir bijau ir labai noreciau, kad jau butu viskas praeje...
turiu laisva minutele nuo vakavimu,marinavimu ,tai papasakosiu kaip buvo veliau.susedus prie stalo uzdegiau dvi zvakes,apjuosiau jas.pasakiau ka reiskia.paskui ilgiausiu metu.muzikanto sveikinimai jauniesiems ,tevam(mes veliau jau ne nesikartojom,o ir patys tevai jau sake nenori kalbet nes issake,palinkejo viska)pirsliams.pasizadejimo ir prisistatymo tortas.janosios tetis prisizadejimo lapeli rado uzrasa,kad nors karta per metus aplankyt jaunuosius,bet visi greit pataisem,kad nors karta i metus isvaziuotu is namu,nes jie gyvena kartu su juo tortas pasitvirtino,nes daugelis dekojo,kad nereikejo patiems galvot,o ir praejo greitai.rinkom taurininkus.iteikem svilpukus ir krepselius kamsteliams.kazkas juos eme vadininti kamstininkais ,saldziajai porelei -sirdeles ant kaklo ir krepselis su zvake,kad negaliotu posakis"su zvake nestovejau,nieko nemaciau".sekretore gavo dokumentu segtuva kuriame buvo sudeti lapai jaunuju sveikinimam rasyt ir veidrodeli,nes jis yra svarbiausias darbo irankis sekretorem.per pirma uzsedima nespejau sveikinimo su budvardziais,jis liko antrai dienai.pertraukele ir tuoj skelbe jaunuju meiles soki.jaunieji nustebino,nes buvo ismoke tikrai grazu soki...visi sauke pakartot.pirslio polka pirslys susoko su dukra ant ranku(as issisukau),pulko rokenrolas,o paskui kas jaunajam daviau ilga,gal 5metru salika ir liepiau surist zmona stipriai kaip myli ir atrist greitai kaip skubes pas ja namo.tai taip sumazge,kad neatriso,bet siaip taip per galva numove .kilnodami batus atsakinejo i klausimus,dar pasokom ir sedom prie stalo.iskart degem zidini,jaunieji padekojo tevams,iteike angeliukus.po dainos iteikem kraicio skrynele kurioje buvo varpelis,duona,druska,juosta,medzio gabaliukas moneta ir angelas.skaiciau gandro atsakyma i issiusta jaunuju laiska jam.davaiu albuma vaikiska kad surasytu vardus ir buvau prisegus skirtingu spalvu stiklinius ciulptukus.pasakiau,kad isidemetu juos,nes jeigu jaunieji juos atves ir padovanos,tai vadinasi krikstateviais bus issirinke jus.dvylikta kilom nuo stalu ir ejom leist i ora zibintus.vaizdas .as ir pati nebuvau niekada ju macius ir daugelis sveciu mate pirma karta.girdejosi susizavejimo suksniai.buvo nuostabu jaunieji buvo patenkinti,nes zibintus patys susigalvojo ir jais rupinosi.tai lyg dovana sveciams,kad ne tik linkejimai jauniesiems,bet ir sveciu norai pildytusi.mete puokste,move keliaraisti...jaunajam uzsinorejo smaikstumo,tai daviau sringus kad istrauktu,o veliau numove ir keliaraisti.o viska pagavo bendra pulko pora,kuri draugauja keliatas menesiu.jaunajam uzdejau siaudine skrybele,jaunajai puokste virtuviniu irankiu peristu baltu kaspinu.ir iskarto darem islydejima.pabaiga pakoregavo filmuotojas,kad greiciau viskas baigtusi.as buvau sugalvojus,kad kiekvienas pasakytu kokios nakties linki,bet paskui ne nedarem,o tik iteikiau lentele ant duru.ir su plojimais islydejom.filmuotoja galiu pagirt.jis tokiu klipuku prifilmavo ,kad laikas pradejo letai eit laukiant filmo.ir siaip jis saunuolis.tik susimirksim ir jau stovi salia.visada buvo pasiruoses ne tik patart,bet ir padet.ispilde mano sumanymus 100%.o jaunieji po 10min grizo persirenge siaust toliau ir prasidejo laisva programa.as su dukryte nuejau miegot apie puse triju.dukra ir galiu pagirt,nestovejo isikabinus i sijona,o soko.(cia jau gal kartojuosi).muzikantas prisizadejo grot kol liks trys zmones,bet puse astuoniu nuejo miegot astuoniese,o kartu ir muzikantas
ne ne del to, pimai jaunieji sakie kad nieko neruoshtumeme, nes nenorejo musu uzkraut ir ishbaidyt.
mano vyras jiems pasakie kad visvien pasiruosiu kazka, sako ok, tik kalbu ilgu nereikia (na cia ir savaime mums buvo aishku).
duomenu savo atsisako duot, nei gimimo datu, nei mergaitines pavardes ir t.t.
o pamerges sako, kad jei pirshliai nieko nepadaro, tai sudini pirshliai, tai ir sveciai taip pagalvos... stengios kazkaip nedaug bet gerai pasiruost, bet nzn, kazkaip jau noras dingo
mano vyras jiems pasakie kad visvien pasiruosiu kazka, sako ok, tik kalbu ilgu nereikia (na cia ir savaime mums buvo aishku).
o pamerges sako, kad jei pirshliai nieko nepadaro, tai sudini pirshliai, tai ir sveciai taip pagalvos... stengios kazkaip nedaug bet gerai pasiruost, bet nzn, kazkaip jau noras dingo
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 05, 14:18)
O KODEL CIA TAIP? gal tik siandien tokia nuotaika
As sutikau vien todel, kad noriu isbandyti save, kiek ko sugebu
QUOTE(Minnra @ 2009 08 05, 14:00)
Pas mus nebus muzikantu, tai vat bandau pati viska organizuoti.
Vienu zodziu lauke reikia daugiau, o gal galit is patirties pasakyt, kurie idomiausiai gaunasi?
na, visai idomiai zaidesi zaidimas - kas atinka ir kas ne is kuno daliu, taip pat meiles burtai, aktyviu negalejom zaist, nes lietus lijo
o baliuj buvo visai linksmi zaidimai - pasaka apie rope, sokiu konkursas taip pat galima organizuoti soki susikibus uz ranku, toliau rankos ant klubu, uzpakaliuku, peciu, keliu, ausu, nosies, batu galiuku ir pan.
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 05, 14:41)
ne ne del to, pimai jaunieji sakie kad nieko neruoshtumeme, nes nenorejo musu uzkraut ir ishbaidyt.
kas cia per kovine paslaptis???
QUOTE(Minnra @ 2009 08 05, 14:48)
kas cia per kovine paslaptis???
nezinau, gimimo datu gal nenori duot nes jaunoji vyresne uz jauniki...bet kad ir taip visi tai zino, ir nematau cia tragedijos.. as neisivaizduoju, jie nori grazios sventes, bet neleidzia jos padaryt. tipo mano pareiga santoku rumuose pasirasyt, tai sakysiu ok vaziuoju pasirasau ir namo