QUOTE(zabele @ 2008 02 11, 17:06)
mums 4 men ir 1 sav,lengvai apsiverciam nuo nugaros ant pilvo ir atgal...zodziu vartomes nuo vieno lovos galo iki kito karta net nuo lovos taip nuvirtom
turim maza problemele,per paskutini men priaugom tik 400 gr ir dabar sveriam 5800 gr, ugis 63 cm. Matyt mano pienelio nepakanka,tai gydytoja butinai liepe primaitinti. tai ir bandysim daryti,pradesim valgyti ivairiausias darzoviu koseles...
miegam gerai,nakti retai kada keliasi valgyt
turim maza problemele,per paskutini men priaugom tik 400 gr ir dabar sveriam 5800 gr, ugis 63 cm. Matyt mano pienelio nepakanka,tai gydytoja butinai liepe primaitinti. tai ir bandysim daryti,pradesim valgyti ivairiausias darzoviu koseles...
miegam gerai,nakti retai kada keliasi valgyt
labukas
mano dukryte gimusi ta pacia diena kaip ir tavo
taigi, mums jau 4.5 men, sveriam 6.7 kg. valgo MP ir misinuka, jau ragavom obuoliu- kriausiu tyreles ir morku kosytes (pirkau HIPP organic) labai patiko
labai daug dainuojam, siekiam zaisliukus pakabintus su rankytem, viska viska ka paimam i rankyte iskart nesam i burnyte. jeigu geros nuotaikos, tai krykscia garsiai nuo pakutenimo. sypsomes labai daznai. jau mokam rodyti oziukus
kai gulim ant pilvuko, jau pilnai su rankytemis pasikeliam ir dairomes. dar nesivartom kazkodel beje, ismokom burgzti kaip traktoriukas seiles bega upeliukais, bet naktim labai prastai miegam