Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

mum jau 4,5 ir turim pazangeliu dar. labai jau viskas domina ka laiko rankose mama ar tetis ant grindu dar nesigauna per per lova migruoja oj joj joj kaip. moka atsistoti ant koju, isiremus su galva ir peciais i kaldra, laaaaaaabai megsta valgyt mamos peti ir barzda, o kokie mamos plaukai skanus, dar patinka kai mama kandzioja soniukus, tada garsu juokiasi
Atsakyti
Musu pricesei 4 menesiukai ir savaite.
Labai labai megstame:
- daug sypsotis visiems - pazistamiems ir nepazistamiems, taip pat juoktis smile.gif
-plepeti: mua, vua, ma, ha, ve, vaj, ne ir zinoma agu smile.gif
- spiegti, kai labai linksma, ar kai susinervinam
-Valgyt mamos piena, ypac naktimis doh.gif Vis dar maitinu MP, iki 6 men neplanuoju primaitinimo
- Maudytis, aptaskyti mama nuo galvos iki koju 4u.gif

Nemegstam:

- Eiti miegoti
- Rengtis po maudyniu

Mokame:
-Verstis nuo nugaros ant pilvo
- Manipuliuoti tutuku- issiimti ir vel isideti
- paimti zaisliuka, laikyti abiem rankom, isikisti i burna, grauzti ir supykti, kai skaudiziai uzsigaunam dantenas smile.gif
- atpazistam mamos balsa
- sukam galvyte i garso puse ir ieskom akim

Norim:

- Sestis, bet mamyte dar neleidzia smile.gif

O siaip panelyte coliuke - 61 cm ir 6230 gr. ax.gif

Stai tokie pasiekimai 4u.gif
Atsakyti
Viso gero 4 menesiuk... Mums jau 5-i, tad i ji ir keliames. Cia buvo smagu, nes 4 menesio mamytes aktyviausios pagal zinutes. Laukiu ten 4u.gif ir kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 22 sausio 2008 - 11:35
Mums uz keliu dieneliu irgi 4 men. aktyviai iesko mano pupa dantu, gruda burnon viska kas papuola. Labai patinka guleti ant pilvo, sneketis su teciu smile.gif
Buvo pradejusi pries kokia savaite tarti gu - ga, o dabar vel prie a-i-u grizom. Kartais labai keistai plonu balseliu rekauja. Dazniausiai ismiegam visa nakti. Gulames apie 23h keliames apie 7.30, bet jau nuo 6 mazdaug pradedam niurkytis lovoj is "bado" rolleyes.gif
Mamos patarimu buvom pradeje valgyt obuoliuka lyg ir tiko ir patiko, bet siek tiek isbere, tai ta reikala trumpam uzraukem, taip sakant.
Vis man dar kyla neaiskumu, po kiek ir kiek daznai tu tireliu duot nuo 4 men? Ir kad nepadaugint, o tai mes jau ir taip "nelengvos" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurgita R.: 22 sausio 2008 - 23:44
QUOTE(Juurgita R. @ 2008 01 23, 00:43)
Mums uz keliu dieneliu irgi 4 men. aktyviai iesko mano pupa dantu, gruda burnon viska kas papuola. Labai patinka guleti ant pilvo, sneketis su teciu smile.gif
Buvo pradejusi pries kokia savaite tarti gu - ga, o dabar vel prie a-i-u grizom. Kartais labai keistai plonu balseliu rekauja. Dazniausiai ismiegam visa nakti. Gulames apie 23h keliames apie 7.30, bet jau nuo 6 mazdaug pradedam niurkytis lovoj is "bado" rolleyes.gif
Mamos patarimu buvom pradeje valgyt obuoliuka lyg ir tiko ir patiko, bet siek tiek isbere, tai ta reikala trumpam uzraukem, taip sakant.
Vis man dar kyla neaiskumu, po kiek ir kiek daznai tu tireliu duot nuo 4 men? Ir kad nepadaugint, o tai mes jau ir taip "nelengvos" blush2.gif

sveiki, mano maziukas gimes ta pacia diena kaip ir jusu panelyte drinks_cheers.gif
taigi ir mums uz keliu dieneliu bus 4menesiukai smile.gif snekam savaip ai - gi - uuu, prie visu siu garsu kai smagu pridedam cypliukisku balseliu spiegima biggrin.gif mes ir jau ismiegam visa nakti iki 6 - 7.30 val. nieko papildomai be pienuko dar nevalgom. vartytis tai dar tingi.. uz tai as tada turiu ka veikti - nakti tenka pavartyt kai pykciai prasideda. uzmiega paguldytas ant soniuko. pries miegelius butinai reik pasupt, kitaip buna pikta rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki. biggrin.gif mano vaikinui 4mėn, ir pora savaičių.na gi smagu,kad per daug neatsiliekam nuo bendraamžių savo.ir juokiamės,ir verstis labai norim,ypač nuo nugaros ant pilvo.maitinu pati,bet manau nuo penkto mėn. pasiūlyti košytės.tikriausiai nuo slyvų pradėt reiks biggrin.gif ,nes su vidurių kietėjimu problemos
Atsakyti
Perskaičiau jūsų vaikučių pasiekimus ir taip smagu skaityti ką kiekvienas sugeba.
mano mažiukui 4 mėnesiai ir savaitė. Bet mes nemokam apsiversti ant pilvuko. Jau sėdames, labai gražiai riečiasi. Seka viską akytėmis, labai myli mamos smakrą. Taip pat pyksta kai žaisliukai netelpa į burnytę irgi ieško dantukų. Ant pilvuko gulėdamas labai gražiai dairosi į šonus. Irgi kalbame savo kalbyte, kartais būn apiktas tai taip piktai pabumba smile.gif
Atsakyti
Sveiki rolleyes.gif mano dukrytei vakar suejo 4mėn.,geria MP,auga dičkė sveriam jau 8.740kg,o ūgis 68.5cm nes gimė gana didelė 4.300kg ir 55cm.Jau turim apačioj prasikalusius du dantukus.Vakar pirmą kartą paragavo obuoliukų tyrelės, tai labai raukėsi,šiandien nieko,jau patiko.Šiaip yra didelė šnekutė,vyresnėlis labai dziaugias kad turi sese ir ją labai myli.
Atsakyti
Mano smakras irgi mėlynas (nubučiuotas). Jau ir pas mus būna pykčių, kai žaisliukas netelpa burnytėje, o taip norisi pasikasyti dantenas. Vakar radome naują užsiėmimą. Patiesiu čežantį maišą, ant jo palą, ir paguldau mažulį be pamperio. Tai kiek laimės ir džiaugsmo kai viskas čeža, net balsu krykštauja.
Atsakyti
Geras sumanymas reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akutes: 26 sausio 2008 - 21:32
QUOTE(A.S. @ 2008 01 25, 18:19)
Sveiki  rolleyes.gif mano dukrytei vakar suejo 4mėn.,geria MP,auga dičkė sveriam jau 8.740kg,o ūgis 68.5cm nes gimė gana didelė 4.300kg ir 55cm.Jau turim apačioj prasikalusius du dantukus.Vakar pirmą kartą paragavo obuoliukų tyrelės, tai labai raukėsi,šiandien nieko,jau patiko.Šiaip yra didelė šnekutė,vyresnėlis labai dziaugias kad turi sese ir ją labai myli.

Labukas smile.gif, vadinasi musu mergytes gimusios ta pacia diena.Kaip smagu. Mano panele sveria 7,9 kg ir 66 cm ugio, siaip tai irgi didute. Valgom misinuka, o daugiau dar nieko neragavom, nes manau kad svorio priauga tai iki 6 men nieko ir neduosiu.
Atsakyti
mums jau greitai 5 men,neseniai ismokom verstis ant pilvuko,tai dabar ant nugaros ne sekundes nepaguli.Dantuku dar neturime.Labai gerai pazystame mama ir teti,net is balso.Sipsomes berniukui kuris gyvena veidrodi lotuliukas.gif
Nemegstam soskes,tik kai einam megot paimam.Dar labai megstam rodyti lezuvi liezuvis.gif ir ziureti TV,nors ir neleidziam
Atsakyti