Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 16, 23:43)
Nu sveikut sveikutele mano panele  bigsmile.gif tfiu tfiu..... rolleyes.gif  o kartais ir saukstuku duodu misinuko ir pakolkas mums viskas  kuo puikiausiai pavyksta,galvoju vel pabandyt buteliuka,gal ims....  bigsmile.gif kuo abejoju,nes nuo papkio dar ziaugcioja  doh.gif

nu gal reiks pabandyti, bet cia jau reikia greiciausiai kantrybe apsisarvuoti ax.gif , nes ,maniskis tox nenuorama doh.gif o buteliuko net su mano pienu neima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 17, 09:43)
nu gal reiks pabandyti, bet cia jau reikia greiciausiai kantrybe apsisarvuoti  ax.gif , nes ,maniskis tox nenuorama doh.gif o buteliuko net su mano pienu neima verysad.gif

nu kantrybes tai reikia ax.gif o nebandiai duoti papkio su tyrele? Ta prasme papkio gala pavylginti ? ax.gif arba y sultis kokias nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 17, 13:25)
nu kantrybes tai reikia  ax.gif  o nebandiai duoti papkio su tyrele? Ta prasme papkio gala pavylginti ? ax.gif  arba y sultis kokias nors  ax.gif

ne mebandziau, nesugalvojau kazkaip. einu npabandysiu. nesinori su pipete matinti tongue.gif
Atsakyti
laba, mums 4mėn.22dienukės smile.gif Jau pradedam valgyti karts nuo karto košytes po šaukštuką, labai noriai ragauja obuolį. Mokam apsiversti ant pilvo, jei stipriai pasistengiam smile.gif Gulėdama ant pilvo sukinėja galvytę į visas puses. Pradėjo muštis su rankom lotuliukas.gif jau senoikai šypsosi, niūniuoja kai dainuoji lopšinę. Kalbina visus su savo gūgū lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweikutes mamytes,
prisijungsiu ir as prie sios saunios kompanijos. Siandien jai suejo keturi menesiukai ir 4 dienos, tad tikrai yra kuo pasidziaugti - kaip as visiems sakau MUSU DUKRYTE JAU DIDELE smile.gif)) Na is tiesu nemaza 64 cm, 6,8 kg (gime 51 cm, 3,77 kg). Mazyle labai aktyvi, visais imanomais budais reikalauja teveliu demesio smile.gif) domisi aplinka (idomus zaisliukai, ateje sveciai, televizorius, muzika ir t.t). Judri, vartosi nuo vieno sono ant kito; apsivercia ant pilvuko, tvirtai remiasi rankytemis iriasi i prieki. Sypsosi, kalba savo kudikiska kalba. Zodziu jau turim kuo pasidziaugti, mazyle ne tik maza rekianti lelyte, kasdien darosi vis idomesne. Valgo MP, dziaugiames, kad kol kas dar uztenka. Tik va miego rezimas mazyles sunkiai suprantamas, aktyvesne nakti nei diena. Nakties miego nueina 2h nakties ar net 4h (rekordas 6h) na tada aisku iki pietu abi pramiegam (aisku pareikalauja mazoji kas 3-4h valgyt). Kiek girdejau per pirmus tris menesius daugumai tas miegas susinormalizuoja, o mes tikrai diena su naktim sumaise... rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
sveikos
Papildyta:
Sveikos,gal kas galit padeti:)kodel pas mane nerodo linijuotes,viska pasidariau:)
Atsakyti
Sveikutes MAZUJU GUGUCIU MAMYTES 4u.gif
Norime ir mes pasidziaugti kartu savo ir jusu vaikuciu pasiekimais. Nenusiminkite jei jusu vaikelis dar nesivarto ar siaip nedaro kazko labai ipatingo. Kiekvienas vaikas yra individas ir zino kada reikia jam pradeti sedeti ar stoveti. Sunerimti turetu tos kuriu vaikuciai dar nereaguoja i garsus ar nevedzioja akyciu paskui rodoma zaisla.
Mes jau dideli, sveriam 8,600 ugis 69. labai megstame kompanija ir sypsotis, kikenam net balsu. Valgom tik mp ir dar skusto obuoliuko. Bandysim jau ir virta morkytes tyrele.
Sukiojames ant kurio tik norim sono. Labai jau norim sedeti, vos tik davus rankytes tuoj sedames. Nakti keliames pavalgyti kartais 1 o kartais net 3 kartus . Diena valgom kada norim kas 2 , 1,5 kartais kas3 val. SVEIKINAM VISAS MAMYTES IR JU MAZYLIUS SU ARTEJANCIOM SVENTEM IR LINKIME BUTI STIPRIAIS IR SVEIKAIS. newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(Miegaliukeee @ 2007 12 19, 15:13)
sveikos
Papildyta:
Sveikos,gal kas galit padeti:)kodel pas mane nerodo linijuotes,viska pasidariau:)

Kai parasai teksta po juo yra nuorodos ijungti sypseneles ir pan . tai jei nori kad rodytu liniuotes pazymek varnele ties ijungti parasa ir turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
mano mergytei 4 men. su dienom,ir jau 2 men.serga rachitu(truksta saules)geria vitamina D3.:(kas susidure su sia problema ir kaip greiciau isgydyti
Atsakyti
QUOTE(Miegaliukeee @ 2007 12 19, 15:52)
mano mergytei 4 men. su dienom,ir jau 2 men.serga rachitu(truksta saules)geria vitamina D3.:(kas susidure su sia problema ir kaip greiciau isgydyti

labai uzjauciu verysad.gif , mes neturejome sios nepageidaujamos ligos, bet mano daruges suneliui 4-ame menesy taip buvo, tai daktare israse 2 ampoles su stipriu vitaminu D, jas reikia lasinti kelias dienas. pasiklasuk savo daktares. jei isisuka si liga tai jau net ir saule nepades schmoll.gif . o siaip tai kuo dazniau i lauka reikia vesti vaikiuka, kad grynu oru kviepuotu. saviski buna tai net per lietu isvezu ax.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliukeee @ 2007 12 19, 16:52)

Sveiki,
mes irgi turim siokiu tokiu problemu su tuo. Tai mums paskyre didesni kieki vitamino D ir 5 kvarco siansus(gydytoja juokauja, kad soliariumas. Bet labai jau panasus). O siaip sake, kad tai klimatas kaltas, per mazai saules ir apie 90 proc. vaiku su tuo susiduria, bet kai kuriems tai labiau pasireiskia, o kitiems maziau. biggrin.gif Ir Jus susitvarkysit.
Atsakyti
Labas, mums 4 mėn. po 5dienų. Iš buteliuko irgi sunkiai geria. Aš bandau pirma duoti papą, o po to ištraukus iškarto buteliuką su MP. Susiraukia, bet bando valgyti. Soskės neima, gal todėl ir su buteliuku sunkiau. Bandau kiekvieną dieną - kiek pakramto kiek pačiulpia... g.gif tik po to daug atpila schmoll.gif
Nuo 3mėn. apsiverčia ant pilvuko. Labai patinka thumbup.gif nuo pilvo ant nugaros dar nemoka ir nebando. Ant pilvo bando šliaužti, bet daro judesius kaip plaukdamas - rankas atgal, kojas i viršų ir makaluojasi, stena doh.gif sunku...
Labai kalbus, net valgant atsitraukia nuo papo pakalbėti biggrin.gif Naktį atsibudes irgi šneka. Miega blogai(nors miegam kartu,vienoje lovoje), keliasi kas 1 -1,5 val. arba valgyti, arba nuspardyti kaldra mirksiukas.gif Ploniau aprengiu, visiek spardosi. Diena užmiega tik ant rankų ir valgo kas 2val. Gerai, kad abi močiutės padeda, kitaip likčiau nevalgius ir nesitvarkius tongue.gif
Į lauką išeiti l.sunku, kol aprengi, tiek susinervina, kad neina užmigti. Kai miega rankas išmėto į šonus, plačiai. Vežimėlyje taip nepadarysi, tai ir nepatinka.
Sakau, kol nesergam, tai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2007 12 20, 17:04)
Sveiki,
mes irgi turim siokiu tokiu problemu su tuo. Tai mums paskyre didesni kieki vitamino D ir 5 kvarco siansus(gydytoja juokauja, kad soliariumas. Bet labai jau panasus). O siaip sake, kad tai klimatas kaltas, per mazai saules ir apie 90 proc. vaiku su tuo susiduria, bet kai kuriems tai labiau pasireiskia, o kitiems maziau.  biggrin.gif  Ir Jus susitvarkysit.

labuka,mums ir paskyre didesni kieki vitamino D,ir sake gauti kvarcine lempa,o is kur ja gauti:))))o kur jus einat kvarso siancus?

Papildyta:
QUOTE(vinipukas @ 2007 12 19, 15:23)
Kai parasai teksta po juo yra  nuorodos ijungti sypseneles ir pan . tai jei nori kad rodytu liniuotes pazymek varnele ties ijungti parasa ir turetu buti thumbup.gif

dekoju:)
Atsakyti