Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Koaladi @ 2007 12 10, 17:56)
vandieni visiskai negeria, jam patinka tik MP

Protingas lelius, zino kas geriausia biggrin.gif

QUOTE(zibe @ 2007 12 11, 13:31)
sveikutes musu mazyliui dabar 4.5 men.turim beda,suvystytam jau nelabai patinka miegot,o nesuvystytas nemiega  smile.gif

mes irgi vystem bet tik pirmas 2 savaiteles..

QUOTE(Marijatu @ 2007 12 11, 14:28)
Man kazkodel visai nesinori skubeti su papildomu maitinimu g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(goduke @ 2007 12 11, 20:16)
esu priversta baigti maitinti MP  verysad.gif . kaip tai padaryti, kad vaikeli pripratinti, ir man stresas mazesnis  butu  unsure.gif o ypac kaip tai padaryti nakti? keliasi kokius 3 nkartus doh.gif  isanksto aciu 4u.gif

gaila, ikad priversta nustoti.. as patarciau po truputeli, po viena maitinima duoti ne MP o misinio, po keliu dienu 2 maitinimus, paskui dar daugiau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 11, 23:16)
esu priversta baigti maitinti MP  verysad.gif . kaip tai padaryti, kad vaikeli pripratinti, ir man stresas mazesnis  butu  unsure.gif o ypac kaip tai padaryti nakti? keliasi kokius 3 nkartus doh.gif  isanksto aciu 4u.gif

man taip ir neisejo pereiti prie misinuku, pas mane sumazejo pienelio, tada nusprendziau pradeti duoti misinuka, bet vaikas visiskai atsisakydavo,ka as tik nedariau, keiciau buteliukus ,zindukus, jis nieko neprieme, tada nusprendziau pradeti dideliai kiekiai gerti piena skatinancias arbatas, pieno vis dar jžyra vaikas patenkintas, tik del pieno trukumo miegam nakti labai prastai.
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2007 12 11, 23:34)
O kas yra - pienelio nera?

ir pieno jau mazeja ir sausi isvykti dviem savaitem turiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir nieko pakeisti negaliu
Papildyta:
vakar kai daviau misinio ismiegojo nuo 9 iki 5 ryto thumbup.gif . jokios reakcijos blogos i misinuka nebuvo tik kakutis pasikeite tongue.gif o siandie neima buteliuko su misiniu nors tu ka rekia issirietes, kai MP is papo daviau tik tuomet nurimo. ir taip visa diena. matyt lengvai cia taip nebus kaip vakar maniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 12, 18:48)
ir pieno jau mazeja ir sausi isvykti dviem savaitem turiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir nieko pakeisti negaliu
Papildyta:
vakar kai daviau misinio ismiegojo nuo 9 iki 5 ryto  thumbup.gif . jokios reakcijos blogos i misinuka nebuvo tik kakutis pasikeite tongue.gif o siandie neima buteliuko su misiniu nors tu ka rekia issirietes, kai MP is papo daviau tik tuomet nurimo. ir taip visa diena. matyt lengvai cia taip nebus kaip vakar maniau unsure.gif

zinok pas mane panasiai buvo, pora kartu paeme buteliuka, o pasluj nustojo,pabandyk pakeisti zinduka,gal pades
Atsakyti
QUOTE(Koaladi @ 2007 12 13, 21:24)
zinok pas mane panasiai buvo, pora kartu paeme buteliuka, o pasluj nustojo,pabandyk pakeisti zinduka,gal pades

jau pakeiciau ir zinduka ir buteliuka ir net misinuka. rekia issirietes net doh.gif nezinau ka daryti, kai teciui paliksiu savaitei, kas bus tada unsure.gif ryt pabandysiu dar savo pieno i buteliuka, gal gers g.gif o keliasi 3 kartus per nakti, nes pieno mazai ir neprivalgo tiek kad sotus butu verysad.gif
Atsakyti
Maniske taip pat.. neeme buteliuko ir su mano pienu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 13, 23:15)
jau pakeiciau ir zinduka ir buteliuka ir net misinuka. rekia issirietes net doh.gif nezinau ka daryti, kai teciui paliksiu savaitei, kas bus tada unsure.gif ryt pabandysiu dar savo pieno i buteliuka, gal gers g.gif o keliasi 3 kartus per nakti, nes pieno mazai ir neprivalgo tiek kad sotus butu verysad.gif

zinok pas mus taip pat buvo,pieno iki siol pieno mazoka, kelemias nakti kas valanda, bet buteliuko neima, nei su vandieniu, nei su mano pienu, nei su misinuku
Atsakyti
Mano pana nepripazysta buteliuku ir papkiu bigsmile.gif tik MP jei skanaiusia,bet miisnuka su pipete kuo puikiausiai ima bigsmile.gif o nuo buteliuko ziaugcioja. Kad ir kiek bandziau buteliuku,papkiu nei vieno neima ir taskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zibe @ 2007 12 11, 16:31)
sveikutes musu mazyliui dabar 4.5 men.turim beda,suvystytam jau nelabai patinka miegot,o nesuvystytas nemiega  smile.gif

mes tai nevystem savo leliaus, bet zinau toki viena buda, jei tiks. rankytes turi buti uzimtos, tai i rankeles reikia ideti merliuka su kuriuo valote jam burnyte pavalgius, bet butinai turi buti plonas , kad jei uzsimestu ant nosytes netycia, kad nedustu ir guldyti ant sono. mano labai ir su rankomis duoda, tai kaip taip padarau ramiai uzmiega.

Papildyta:
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 14, 17:52)
Mano pana nepripazysta buteliuku ir papkiu  bigsmile.gif  tik MP jei skanaiusia,bet miisnuka su pipete kuo puikiausiai ima  bigsmile.gif  o nuo buteliuko ziaugcioja. Kad ir kiek bandziau buteliuku,papkiu nei vieno neima ir taskas  ax.gif

nesupratau, kaip su pipete?
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 15, 09:55)
mes tai nevystem savo leliaus, bet zinau toki viena buda, jei tiks. rankytes turi buti uzimtos, tai i rankeles reikia ideti merliuka su kuriuo valote jam burnyte pavalgius, bet butinai turi buti plonas , kad jei uzsimestu ant nosytes netycia, kad nedustu ir guldyti ant sono. mano labai ir su rankomis duoda, tai kaip taip padarau ramiai uzmiega.
Papildyta:

nesupratau, kaip su pipete?

Nu ogi paprastai ax.gif uzsimaisau vis misinuko,po 60ml. Kol sulasinu su pipete,po to vel pasidarau 60ml misinuko,tep ir duodu karts nuo karto misinuko ax.gif paimi ir lasini y gerklyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 16, 21:02)
Nu ogi paprastai  ax.gif  uzsimaisau vis misinuko,po 60ml. Kol sulasinu su pipete,po to vel pasidarau 60ml misinuko,tep ir duodu karts nuo karto misinuko ax.gif  paimi ir lasini y gerklyte  bigsmile.gif

doh.gif , dar taip negirdejau, kad su pipete. Atsiprasau aisku, bet gal vaikutis sergantis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 16, 21:03)
doh.gif , dar taip negirdejau, kad su pipete. Atsiprasau aisku, bet gal vaikutis sergantis. verysad.gif

Nu sveikut sveikutele mano panele bigsmile.gif tfiu tfiu..... rolleyes.gif o kartais ir saukstuku duodu misinuko ir pakolkas mums viskas kuo puikiausiai pavyksta,galvoju vel pabandyt buteliuka,gal ims.... bigsmile.gif kuo abejoju,nes nuo papkio dar ziaugcioja doh.gif
Atsakyti