Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Marijatu @ 2007 12 10, 11:30)
Labas rytas.
Oho, kaip jus visos pazengusios su papildomu maitinimu. Maniskei uz poros savaiciu 5 menesiukai sueis, o as vis dar nenoriu jai nieko papildomo duoti. Bet kadangi ji pradejo labiau valgyti, tai man pradejo vaidentis, kad pienuko jau mazeja, tai ragaujam obuoliu tyreles. O koses planavau duoti nuo puses metu, bet dabar manau, kad jau uz poros savaiciu teks duoti. Ar visos pradedate nuo ryziu kosytes?

mes tai pradejom nuo grikiu kosytes,nes ryziu kietina viduriukusk,as viena diena duodu grikiu kose,kita bulve,o dena dodu dar paragautityreliu,reikia kazkaip vaika pratint prie normalesnio maisto, as noriu, kai vaikui sueis 5 men. atsisakyti vieno maitinimo MP
Atsakyti
QUOTE(Koaladi @ 2007 12 10, 11:56)
mes tai pradejom nuo grikiu kosytes,nes ryziu kietina viduriukusk,as viena diena duodu grikiu kose,kita bulve,o dena dodu dar paragautityreliu,reikia kazkaip vaika pratint prie normalesnio maisto, as noriu, kai vaikui sueis 5 men. atsisakyti vieno maitinimo MP

o kas kiek maitini vaikiuka? Maniske tai kai uzmiega kartais balkone, tai as praleidziu viena maitinima.
Atsakyti
QUOTE(Marijatu @ 2007 12 10, 12:04)
o kas kiek maitini vaikiuka? Maniske tai kai uzmiega kartais balkone, tai as praleidziu viena maitinima.

As dar pilnai nemaitinu, tik pratinu.Tarp maitinimu gauna visko po truputi.Kuo toliau, tuo geriau mes jau priimam maistuka, nes taip labai sunku jam kazka duoti kita, vandieni visiskai negeria, jam patinka tik MP
Atsakyti
sveikutes musu mazyliui dabar 4.5 men.turim beda,suvystytam jau nelabai patinka miegot,o nesuvystytas nemiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibe @ 2007 12 11, 16:31)
sveikutes musu mazyliui dabar 4.5 men.turim beda,suvystytam jau nelabai patinka miegot,o nesuvystytas nemiega  smile.gif

Man kažkaip nuo pat mažians gaila buvo vystyt ir nevysčiau, ir dabar taip ir miegam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibe @ 2007 12 11, 16:31)
sveikutes musu mazyliui dabar 4.5 men.turim beda,suvystytam jau nelabai patinka miegot,o nesuvystytas nemiega  smile.gif

o ka reiskia suvystytas, cia kaip i piestuka Tarybiniais laikais ? ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 11, 17:04)
o ka reiskia suvystytas, cia kaip i piestuka Tarybiniais laikais ? ar kaip ?

zinokit mums labai padedavo, ramiau miegodavom,bet tai darem tik iki 3 men.,paskuj pradejo issisukinet
Atsakyti
QUOTE(Koaladi @ 2007 12 10, 20:56)
As dar pilnai nemaitinu, tik pratinu.Tarp maitinimu gauna visko po truputi.Kuo toliau, tuo geriau mes jau priimam maistuka, nes taip labai sunku jam kazka duoti kita, vandieni visiskai negeria, jam patinka tik MP

Maniske tai kazkaip labai mazai tyreles paragauja, o su kosemis tai bandysiu nuo 5 men pazindinti. Jai MP kol kas tinka ir patinka smile.gif Man kazkodel visai nesinori skubeti su papildomu maitinimu g.gif
Atsakyti
Maniskiui 4 men ir 2 dienos, kol kas ragaves tik MP, bet si menesi planuojam jau koki banana paragauti smile.gif Kadangi priauga normaliai - 700 g per 3 men, tai gydytoja primitinti ir nesiule, sake, tik duokit paragauti po poros savaiciu banana ar tyrele. Vakar svere ir matavo, tai ugis 65 cm, svoris - 7700 smile.gif
Pirma karta apsiverte nuo pilvuko ant nugarytes 3 men ir savaites, bet daugiau to nepakartojo, o nuo 3 men ir 2 sav pradejo vartytis nuo nugaros ant pilvo ir taip staigiai, kad tik nusisuki sekundei, jau ziurek guli ant pilvo, o atgal neatsivercia, gal pamirso ka mokejo?
Atsakyti
na mums jau beveik 5 men tai vartomes kaip reikiant, speja mama ziuret kad tik kur neuzigautu. sveriam 8 kg ir esam 65 cm ilgio, nu tokios ne prie didziuju. o koses kapojam jau kaip dideles, per pietus darzoviu visa maitinima, tik arbatyte uzgeriam, vakarienei jau valgom avizu koses su bananu, rytais duodu tyreles palaizyt pora sauksteliu, na ir biggrin.gif zinoma geriam misinuka, visa laik po 220 ml ir kartais mazai buna.
Atsakyti
esu priversta baigti maitinti MP verysad.gif . kaip tai padaryti, kad vaikeli pripratinti, ir man stresas mazesnis butu unsure.gif o ypac kaip tai padaryti nakti? keliasi kokius 3 nkartus doh.gif isanksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 11, 22:16)
esu priversta baigti maitinti MP  verysad.gif . kaip tai padaryti, kad vaikeli pripratinti, ir man stresas mazesnis  butu  unsure.gif o ypac kaip tai padaryti nakti? keliasi kokius 3 nkartus doh.gif  isanksto aciu 4u.gif

O kas yra - pienelio nera?
Atsakyti