Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 07, 14:36)
mes irgi visko ragauname vien del tustinimosi  bigsmile.gif  bet slyvu tyreles net y burna neysileidzia  lotuliukas.gif uztat manu kose skysta pripazysta oij dar ir kaip  lotuliukas.gif

Maniškė tai labaai mėgsta slyvų tyrelę thumbup.gif , mes jau ragavom dvėjų ryšių , tai HIPP labiau patiko, kai natūralios biggrin.gif , o manų košytės tai dar ne ragavom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 07, 17:45)
Maniškė tai labaai mėgsta slyvų tyrelę  thumbup.gif , mes jau ragavom dvėjų ryšių , tai HIPP labiau patiko, kai natūralios  biggrin.gif , o manų košytės tai dar ne ragavom  bigsmile.gif

g.gif o aš manau , kad manų košytė nėra maistinga, todėl mano mažulis irgi jos neragavo ir neragaus blush2.gif (čia tik mano nuomonė) ax.gif
Atsakyti
labuka dar karta. as gal dar koki menesi pamatinsiu tik MP, o veliau teks turbut ir prie misinuku pratintis nes isvykt i sesija reiks ir palikti maziuka su teciu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
o mes ir toliaui valgom daržovių košeles ir geriam MP
Atsakyti
sveikos..

o mes irgi jau senokai ivedem i maisto raciona kosytes...mum jau 5men+2savaiteles...MP pradejo neuztekti, daviau banano pradziai, ir jau rytais vakarais kosyte darzoviu kabinam..viriau bulvyte su morka pradziai, prasidejo tustinimosi bedos..kieteja viduriukai...MIELOS MAMOS, bulves kietina viduriukus, jokiu slyvu tyreliu nereikia duot, taip pataria medikai, nes ipras ir nuolatos reikes duoti...leiskite orgaizmui pacia priprasti..jei duodat darzoviene kuo maziau bulvyciu, geriau cukinija, kalafioras..ir viskas bus ok...pabandykit..sekmes
Atsakyti
sveikos is pacio rytelio smile.gif norejau paklausti. mano vaikeliui dar nedinge kudikio refleksas - ejimas. ar yra dar tokiu atveju pas kanors? pries menesi daktare sake kad gal dinks ketvirtame menesyje, bet deja eisana mano vaiko kolas tvirta ir grazi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2007 12 08, 08:27)
sveikos..

o mes irgi jau senokai ivedem i  maisto raciona kosytes...mum jau 5men+2savaiteles...MP pradejo neuztekti, daviau banano pradziai, ir jau rytais vakarais kosyte darzoviu kabinam..viriau bulvyte su morka pradziai, prasidejo tustinimosi bedos..kieteja viduriukai...MIELOS MAMOS, bulves kietina viduriukus, jokiu slyvu tyreliu nereikia duot, taip pataria medikai, nes ipras ir nuolatos reikes duoti...leiskite orgaizmui pacia priprasti..jei duodat darzoviene kuo maziau bulvyciu, geriau cukinija, kalafioras..ir viskas bus ok...pabandykit..sekmes

na as cia galeciau papriestarauti, kad bulves kietina viduriukus, as savo mazajai kol nedaviau jokiu kosyciu tai mums tik kas antra diena gaudavosi kakutis, o kai pradejom valgyt kosytes tris kartus per diena pavaro mazoji, o kosytes visada verdu su bulvem ir dar kokia kita darzove.
Papildyta:
beje dar apie manu kosytes, man viena pazystama medike nerekomendavo daznai duoti manu, nes vaikutis gali nutukti, na koki karta i dvi savaites tai galima. sake geriau ryziu, aviziniu dribsniu, grikiu, kukuruzu.
na manau kad ir man jau reiks pradeti duoti kruopu kosytes.
beje, kaip jus jas paruosiat, pirmiau sumalat su kavamale ir isverdat ar pirmiau isverdat, o paskui su blenderiu sutrinat?
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2007 12 08, 07:27)
sveikos..

o mes irgi jau senokai ivedem i  maisto raciona kosytes...mum jau 5men+2savaiteles...MP pradejo neuztekti, daviau banano pradziai, ir jau rytais vakarais kosyte darzoviu kabinam..viriau bulvyte su morka pradziai, prasidejo tustinimosi bedos..kieteja viduriukai...MIELOS MAMOS, bulves kietina viduriukus, jokiu slyvu tyreliu nereikia duot, taip pataria medikai, nes ipras ir nuolatos reikes duoti...leiskite orgaizmui pacia priprasti..jei duodat darzoviene kuo maziau bulvyciu, geriau cukinija, kalafioras..ir viskas bus ok...pabandykit..sekmes

labuka..

viduriukus kietina ne bulves, o virtos morkos mirksiukas.gif

cukinija, moliugai viduriukus sureguliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2007 12 08, 09:27)
sveikos..

Tai Jums gerai kai jus problemu neturejote del tustinimosi doh.gif o manoo slyvu tyreles nepripazysta,ji tik sultis slyvu pripazysta,bet kazkodel daktare musu nesipriesino del duodamu slyvu sulciu,bent jau mums jas ir patare duoti su gerosiomios zarnyno bakterijomis ax.gif nes tik tada isitustina mano mergyte ir tai kas antra para tik ax.gif

O kas del manu kosytes,mano mergyte ja ragavus gal tris ar keturis kartus t ik ax.gif o kodel anksciau tevai uzaugino su manu kosem ir t.t.t ir uzaugome sveiki ir nemanau kad visi nutuke schmoll.gif
Atsakyti
4 menesiu sverem 8kg ir buvom 70cm thumbup.gif
sunelis tynginukas, apsiverte tik kelis kartus ir daugiau schmoll.gif
daug sneka, labai nori sedeti!
Jau pora kartu paragavom ryziu kosytes, labai noriai valgo.
Pries kelias dienas nusijuoke garsu thumbup.gif oi kiek mamytei dziaugsmo buvo wub.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif
mano suneliui siandien sueina 4 menesiukai thumbup.gif wub.gif kaip tas laikas eina smile.gif
sveriam mudu azkur 7.6 kg (praeita pirmadieni sverem 7.54, tai as cia madaug speju blush2.gif ir esam 65 cm ugio wub.gif ogimeme 3.24 ir 51 cm ugio 4 savaitem ankjsciau.
jau daiginam du iltukus, tiksliau viena jau bandom isstumti lauk smile.gif tpdel, seilinukus keiciams, kad 30 minuciu doh.gif
vartytis dar nesivartom, nuo pilvuko ant ngarytes pavyksta o atvirksciai tik iki soniuko ir tai jeigu minskta kas nors yra po nugaryte tongue.gif
labai smalsu apziurineti savo ir kitu rankas ir ragauti biggrin.gif jau bando imti zaisliukus i rankyt4es ir nesti i burnyte betdaznaisuaiai pameta lotuliukas.gif
daug spardomes, tariam ivairius garsus: bu bu, mimi, dada, grrrrrrrrrr, ghhhhh nu ir aisku ai, oooo, a ir tt
kadngi maitinu misinuku, tai duodam jau kosyte ryziu ir banana thumbup.gif liuks, uztai misinuko jau nelabai nori imti doh.gif vakar daviau morkyciu kosytes, tai jam schmoll.gif ziuresim kaip siandien. valgydamas labai megsta daryti bbbbbbfffffff, tai apsjauna visus ir labai juokinga tas lotuliukas.gif jukoasi ir kvatojasi balsu kai mama ar tetis kutena, sypsomes visiems, o balsu tik teciui ir mamytei wub.gif
megstamiausiai uzsiemeimas kol kaws spardytis ir dauzytei per klaviatura v doh.gif taipk ad prie kompo galiu buti tik kai mazasis nemato.
labai nori ziureti TV, bet mes neleidziam, tai labai uxpyksta, o va i kompa neziuri smile.gif
nu atrodo tiek, ai uz 9 dienu laukia pirma tolima kelione i Lietuva aplankyti seneliu ir pirmoios Kaledos, o dar ir Krikstynos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oho, kaip jus visos pazengusios su papildomu maitinimu. Maniskei uz poros savaiciu 5 menesiukai sueis, o as vis dar nenoriu jai nieko papildomo duoti. Bet kadangi ji pradejo labiau valgyti, tai man pradejo vaidentis, kad pienuko jau mazeja, tai ragaujam obuoliu tyreles. O koses planavau duoti nuo puses metu, bet dabar manau, kad jau uz poros savaiciu teks duoti. Ar visos pradedate nuo ryziu kosytes?
Atsakyti