Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 02, 14:12)
kaip sumali darzoviu tyreles, su blenderiu nepavyksta, per mazas kiekis.
Prasau patarimo, kokia iranga pirkt?

man tai pavyksta,dedu į mažesnį indą ir trinu,o kiekį tikrai nedideli trinu pvz.vieną morką ir bulvę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 03, 12:36)
ohoho, mano nakti keliasi kas 4-5 val., praktiskai ismiega nakti.

labas smile.gif as cia nauja, tai iskart prie reikalo smile.gif vaikui 4 menesiai, baigiu isprotet, nes valgo kas 3 valandas non stop. bananais maitint pries miega? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Eta @ 2007 12 04, 12:20)
labas smile.gif as cia nauja, tai iskart prie reikalo smile.gif vaikui 4 menesiai, baigiu isprotet, nes valgo kas 3 valandas non stop. bananais maitint pries miega? smile.gif

ir man atrodo , kad bananais pries miega nekas doh.gif
Atsakyti
mano spiglys si menesi priaugo 6 cm., ir 700 g., tad jokiu kosiu dar neragaujam ir visa menesi dar neragausim, tenkinsimes MP, spesim viska isragaut. maziukas moka visus gazdint smile.gif leidzia visokius garsus, moka vikriai pasiverst ant sono, tad gal tuoj ismoksim ir ant pilvuko, nes labai jau patinka gulet ant pilvo ir viska matyt smile.gif. labai patinka nuplesyt zeriukus nuo karuseles ir juos susikist i burna lotuliukas.gif . patinka but ant ranku ir laikytis uz mamos plauku. bet pats geriausias draugas - televizorius, bando ziuret, net galva pervertes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONRO: 04 gruodžio 2007 - 20:10
Pagaliau ir mes sulaukėme 4 mėnesiukų! 4u.gif
Vakar buvome svertis ir matuotis, tai svoris 6,7kg, o ūgis - ~66cm, gal kiek daugiau. Kadangi prieš savaitę gavome Freiko pagalvę verysad.gif , tai sunku tiksliai pamatuoti. Jau buvome pradėję vartytis, ir ant pilvuko, ir ant nugarytės, bet dabar nieko nebeišeina, nors vis dar bandome blush2.gif
Kadangi kojytės suvaržytos, tai pradėjome labai domėtis žaisliukais - imam abiem rankytėm, ragaujam įvairiose vietose, ieškom kur skaniau! lotuliukas.gif Daug šnekam visokiais keistais žodžiai, kaip kad gingui ir pan. lotuliukas.gif , kalbinam mamytę ir tėvelį, kai atsibosta žaisti, kimbam į plaukus, atlapus ir t.t., viską tempiam į burnytę, garsiai juokiamės, kai pilvuką ar kakliuką kutena bigsmile.gif
Valgom Aptamil AR mišinuką, o vakar prieš miegą paragavom morkų ir bulvių tyrės. Iš pradžių skonis įtartinokas, tai susiraukėm, bet mielai išvalgėm visą šaukštelį ir netgi pasipiktinom, kai jis baigėsi doh.gif Bet vis tiek dar naktį mamytę porą kartų žadinom, kad užkąst duotų doh.gif
Norėtumėm atsisėst, bet dar kol kas neišeina blush2.gif
Atsakyti
Nu va,siandien mums jau suejo 4men 4u.gif jetus kaip greitai wub.gif

Taigi priaugome 500g o y ugy pasistiebeme 2,5cm smile.gif Tad sveriamia 6kg 400g o ugis 64,5cm bigsmile.gif
Vitamina D kaip geriam po 2lasiukus taip ir geriam,normos nedidino pakolkas ax.gif
Juokiames jau garsu,tyreliu karts nuo karto paskanaujame,geriame gerassias zarnyno bakterijas su sultimis slyvu ax.gif ir uztat kakutciu padarome kas 2para thumbup.gif daktare sake vaikas per diena gali isgerti 500ml sulciu bet nedaugiau ax.gif tad didinsime norma bigsmile.gif jau virstame ant sonuko,ant pilvuko nepatinka guleti,bet jau vis ilgiau isgulime,kol nepasiuntame lotuliukas.gif labai patinka ziureti y veidrody,o dar labiausiai patinka kai soka teta ir as tada tupcioju ir juokiuosiu thumbup.gif kaip manksta gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 12 06, 14:25)
Nu va,siandien mums jau suejo 4men  4u.gif  jetus kaip greitai  wub.gif

Taigi priaugome 500g o y ugy pasistiebeme 2,5cm smile.gif Tad sveriamia 6kg 400g o ugis 64,5cm  bigsmile.gif
Vitamina D kaip geriam po 2lasiukus taip ir geriam,normos nedidino pakolkas  ax.gif
Juokiames jau garsu,tyreliu karts nuo karto paskanaujame,geriame gerassias zarnyno bakterijas su sultimis slyvu  ax.gif  ir uztat kakutciu padarome kas 2para  thumbup.gif  daktare sake vaikas per diena gali isgerti 500ml sulciu bet nedaugiau  ax.gif tad didinsime norma  bigsmile.gif  jau virstame ant sonuko,ant pilvuko nepatinka guleti,bet jau vis ilgiau isgulime,kol nepasiuntame  lotuliukas.gif  labai patinka ziureti y veidrody,o dar labiausiai patinka kai soka teta ir as tada tupcioju ir juokiuosiu  thumbup.gif  kaip manksta gaunasi  lotuliukas.gif

sulciu duodat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda36: 06 gruodžio 2007 - 13:29
Sveikutes, mums 4 men sukaks uz 4 dienu. Pasiskaiciau, kad dauguma mamyciu jau vaikus primaitina, sultimis girdo.. na, mes neskubam. Dar menesi tai tikrai neprimaitinsiu, kol kas valgome MP, o kito maisto dar spes.. prsiragaus smile.gif
Musu maziuke per si menesi ismoko juoktis garsu. Dazniausiai juoka sukelia keisti, kito zmogaus leidziami garsai. Taip pat moka isleisti toki labai keista garsa - traukia ora i save ir iseina toks kaip cypimas. Bet guguoja tai nedaug.. labai jau nekabi mergyte.. kai kartoji jai gerai zinomus zodzius (mama, labas rytas, kartoji jos varda ir t.t.) tai tik syyypsosi ir sypsosi, bet pati nieko nesako..Buvo pradejusi guguoti pries menesi, bet paskui persigalvojo.. nustojo. Rankeles visad sukistos i burnyte, iesko dantuku, bet ju dar nesimato.. Si menesi atrado kojytes, tai kai keiciam sauskelnes - kojytes visada buna pakeltos i virsu ir labai atydziai apziurinejamos. Zaisliukus ciupineja, ziurineja, bet i burnyte nekisa.. Visiskai nebuna viena - nei supynese nei su zaisliukais.. visas dienas leidzia ant ranku. Miega 3-4 kartus per diena po 15-20 min. Nebent vaikstinejam lauke, tada gali ismiegoti ir iki 2 val. Valgo diena kas 2 val, naktimis keliasi 2 kartus. pries 2 savaites svere 6240g, ugis 63.5 cm Tiesa, visiskai nesivarto.. ir si menesi nustojo megti maudynes.. tai va taip mes ir augam smile.gif
Atsakyti
Labukis, musu vaikiukai gime ta pacia diena, tik mano berniukas. bigsmile.gif Maniskis zaisliukus mato apziurineja, bet neciupineja, nes rankos pastoviai burnoj ir visu kumsciu ir po viena pirstuka. Pirsta kartais tiek susikisa kad net ziaugcioti pradeda. I rankytes pasiima kartais nbent traskanti popiriuka koki spalvota jei parodai. Na kojyciu dar neatrado, bet labai rieciasi net vakar vos neatsisedo blink.gif . Veidrodis taip pat geras draugas kaip ir spalvota lyginimo lenta ir taupykle ryski "gaidys". Tai kiekviena karta juos kalbina ir juokiasi garsi, net lipa is glebio kaip jam smagu lotuliukas.gif Kai dainuoju tai juokiasi kad net seiles varva. Beja dar nesivarto gal per riebus, nes sveria kokius 7.5 kg ir ugis jei gerai pamatavau 68cm. Stai kokie mes vyrai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos mamytes, as cia naujoke. mano suneliui taip pat 4 men ir jau 8 dienos, bet dar neprimaitineju, valgome tik MP. sveriame 8,600 o ugis 66 cm. bet pradejau pergyventi nes nustojo "kalbeti" g.gif o nakti prabunda vos kas pusantros valandos ir reikalauja pavalgyti doh.gif . galvoju gal permaza pavalgymo unsure.gif nors svoris ir auga manyciau neblogai. rankytes jau atrades senokai, zaisliukus ima su viena ir kita rankyte, galvyte laiko tvirtai, bando sestis, kelis kartus jau yra apsivertes nuo pilvo ant nugaros. bet siaip tai dar nesivarto g.gif . tai idomu kaip cia su tuo primaitinimu?
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 07, 12:22)
smile.gif sveikos mamytes, as cia naujoke. mano suneliui taip pat 4 men ir jau 8 dienos, bet dar neprimaitineju, valgome tik MP. sveriame 8,600 o ugis 66 cm. bet pradejau pergyventi nes nustojo "kalbeti"  g.gif o nakti prabunda vos kas pusantros valandos ir reikalauja pavalgyti doh.gif . galvoju gal permaza pavalgymo unsure.gif nors svoris ir auga manyciau neblogai. rankytes jau atrades senokai, zaisliukus ima su viena ir kita rankyte, galvyte laiko tvirtai, bando sestis, kelis kartus jau yra apsivertes nuo pilvo ant nugaros. bet siaip tai dar nesivarto g.gif . tai idomu kaip cia su tuo primaitinimu?

Aš jau savo pupytėi jau duodu paragauti sulčių morku at slyvu, ragaujam slyvų tyrelę ir vakar pamėginom bananu-persiku. Jau bandėm bulvių košytės biggrin.gif , bet skanaiusiai tai MP biggrin.gif . O vakar dabiau palaižyti varškės sūrelio , tai jau buvo skanu mažylei, net pradėjo verkt, kai jau nebedaviau rolleyes.gif Nepatiko parduotivine košė, kurios nereikia virt - aš jai ten - o ji atgal, aš vėl kišu- o ji vėl spjauna doh.gif , taip ir žaidėm, bet nieko atrodo ir nesuvalgė biggrin.gif . Šiaip gydytojos klausiu dėl primaitinimo, tai sakė,jei mažyliai gerai priauga svorio , tai dar nereikia primaitinti, bet mes priaugom nuo 3 iki 4 mėn. 500g, tai sakė, kad jau nuo 4,5 mėn. galima primaitinti. Bet mano mažylė ir be primaitinimo yra patenkinta, tai ragaujam vaisius ir sultys daugiau dėl tuštinimosi, nes pradėjo retai tuštintis.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 07, 12:45)
Aš jau savo pupytėi jau duodu paragauti sulčių morku at slyvu, ragaujam slyvų tyrelę ir vakar pamėginom bananu-persiku. Jau bandėm bulvių košytės  biggrin.gif , bet skanaiusiai tai MP  biggrin.gif . O vakar dabiau palaižyti varškės sūrelio , tai jau buvo skanu mažylei, net pradėjo verkt, kai jau nebedaviau  rolleyes.gif  Nepatiko parduotivine košė, kurios nereikia virt - aš jai ten - o ji atgal, aš vėl kišu- o ji vėl spjauna  doh.gif , taip ir žaidėm, bet nieko atrodo ir nesuvalgė  biggrin.gif . Šiaip gydytojos klausiu dėl primaitinimo, tai sakė,jei mažyliai gerai priauga svorio , tai dar nereikia primaitinti, bet mes priaugom nuo 3 iki 4 mėn. 500g, tai sakė, kad jau nuo 4,5 mėn. galima primaitinti. Bet mano mažylė ir  be primaitinimo yra patenkinta, tai ragaujam vaisius ir sultys daugiau dėl tuštinimosi, nes pradėjo retai tuštintis.

mes irgi visko ragauname vien del tustinimosi bigsmile.gif bet slyvu tyreles net y burna neysileidzia lotuliukas.gif uztat manu kose skysta pripazysta oij dar ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti