Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Andza @ 2007 11 30, 21:36)
Tai duok vieną diena daržovių košytės, kitą dieną -grūdų. Šiaip savajai meginau duot grūdų košytės, tai nelabai patiko  schmoll.gif , daržovių geriau valgė. biggrin.gif

jau bandžiau vakar duoti grūdų košytės,tai apspjovė visas akis
verysad.gif ,taigi,toliau valgom daržoves,gal dar nelaikas grūdų valgyti schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2007 12 02, 14:06)
jau bandžiau vakar duoti grūdų košytės,tai apspjovė visas akis
verysad.gif ,taigi,toliau valgom daržoves,gal dar nelaikas grūdų valgyti schmoll.gif ?

kaip sumali darzoviu tyreles, su blenderiu nepavyksta, per mazas kiekis.
Prasau patarimo, kokia iranga pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 02, 14:12)
kaip sumali darzoviu tyreles, su blenderiu nepavyksta, per mazas kiekis.
Prasau patarimo, kokia iranga pirkt?

Aš tai viską gerai sutrinu su šakute per sietelį , jei gerai išvirę daržovės, tai puikiai išeina. O šiaip nepratinkit vaikų prie blenderių, nes savo sūnų buvau pripratinus, viską triniau su blenderiu ir neišmoko kramtyt ir labai ilgai nenorėjo visai nieko sukramtyti pats, jei koks papuldavo jam mažas gabaliukas, tai iškart viską iš burnos spjaudavo.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 02, 14:31)
Aš tai viską gerai sutrinu su šakute per sietelį , jei gerai išvirę daržovės, tai puikiai išeina.  O šiaip nepratinkit vaikų prie blenderių, nes savo sūnų buvau pripratinus, viską triniau su blenderiu ir neišmoko kramtyt ir labai ilgai nenorėjo visai nieko sukramtyti pats, jei koks papuldavo jam mažas gabaliukas, tai iškart viską iš burnos spjaudavo.

Pries 10 metu , kai auginau dukra, buvau nusipirkus Chicco maluneli, super daikciukas. Viska ka reikia sumeti, ranka prasuki ir iseina kosyte. Dabar nera tokio daikciuko niekur pirkti schmoll.gif . Bet gal be sietelio, koks patobulintas irangimas yra pirkti? o 4 men. ka jis ten dar kramtys , nera gi sukuo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda36: 02 gruodžio 2007 - 13:39
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 02, 14:38)
Pries 10 metu , kai auginau dukra, buvau nusipirkus Chicco maluneli, super daikciukas. Viska ka reikia sumeti, ranka prasuki ir iseina kosyte. Dabar nera tokio daikciuko niekur pirkti  schmoll.gif . Bet gal be sietelio, koks patobulintas irangimas yra pirkti? o 4 men. ka jis ten dar kramtys , nera gi sukuo  lotuliukas.gif

Tai ir manoji 4 mėnesiu, tai sakiau kad mes triname su šakute ir puikiai mažoji valgo biggrin.gif , jokiu nėra gumulielių
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 02, 14:42)
Tai ir manoji 4 mėnesiu, tai sakiau kad mes triname su šakute ir puikiai mažoji valgo  biggrin.gif , jokiu nėra gumulielių

Atsakykite prasau tos mamytes, kurios nenaudoja sietelio, o naudoja irengini kosytemes trinti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Musu meilei siandien keturi menesiukai. Pries savaite pirma karta apsiverte nuo pilvo ant nugaros. Labai megsta guleti ant sono ir tyrineti savo kojas. Is ryto leidzia visokius garsus ir pati susizavejusi klausosi lotuliukas.gif
Imama uz rankyciu bando sestis ir labai pesa mamos plaukus doh.gif
Valgom tik MP ir dar kosiu nezadam valgyti koki menesi tai tikrai, taigi apie blenderius ir kitus maisto trintuvus nuomone pasidalinti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 12 02, 21:26)
Sveikutes 4u.gif  Musu meilei siandien keturi menesiukai. Pries savaite pirma karta apsiverte nuo pilvo ant nugaros. Labai megsta guleti ant sono ir tyrineti savo kojas. Is ryto leidzia visokius garsus ir pati susizavejusi klausosi lotuliukas.gif
Imama uz rankyciu bando sestis ir labai pesa mamos plaukus doh.gif
Valgom tik MP ir dar kosiu nezadam valgyti koki menesi tai tikrai, taigi apie blenderius ir kitus maisto trintuvus nuomone pasidalinti negaliu biggrin.gif

as bandau duoti tik bulviu kosyte skiesta su PM, ir tai tik 2-3saukstelius per para. Bet labai patinka, ir skaniai pasigardziuodamas valgo, vat ir galvoju gal po truputi reikia didint doze. Man smagu ziuret , kad taip noriai valgo.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 02, 21:52)
as bandau duoti tik bulviu kosyte skiesta su PM, ir tai tik 2-3saukstelius per para. Bet labai patinka, ir skaniai pasigardziuodamas valgo, vat ir galvoju gal po truputi reikia didint doze. Man smagu ziuret , kad taip noriai valgo.

as pradejau vaikui pries miega banano biskuti doti tai pradejogeriau miegoti, keliasi ne kas val. pavalgyt, o kasdvi
Atsakyti
QUOTE(Koaladi @ 2007 12 03, 12:05)
as pradejau vaikui pries miega banano biskuti doti tai pradejogeriau miegoti, keliasi ne kas val. pavalgyt, o kasdvi

ohoho, mano nakti keliasi kas 4-5 val., praktiskai ismiega nakti.
Atsakyti
Mums taip pat jau 4 men. ir kelios savaites. Mes tik pries kelias dieneles pradejom ragauti bulviu ir morku kosyte per pietus. Is pradziu atsigeriam truputi pienuko paskui 2arbatinius saukstelius darzoviu kosyte, o paskui vel pienuko ir mums labai skanu thumbup.gif maitinimu skaiciu kosele didinsime tik po dvieju savaiciu.
Tokiems maziems vaikuciams labai nedaug reikia mastelio todel labai greitai darzoves persitrina per sieteli. Nors turime ir trintuva (smulkintuva), taciau viena karta pabandziau, tai daugiau laiko uztrukau kolji isploviau, nei sutaupiau laiko doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, esam naujos narės. Mums šiandien 4,5 mėnesio. Esam tinginiukės - nesivartom, tačiau labai norim sedėti. ax.gif Seilytės varva kaip upeliukas, tačiau dantukų dar niekaip nerandame, nors burnytėje dirba abi rankytės. tongue.gif Valgome Hipp pieno mišinuką, tačiau nuo šiandien jau paragavom ir morkų tyrelės mažą šaukšteliuką. Ar patiko? nežinia, nes emocijos buvo nekokios. schmoll.gif Lankome masažus ir baseną. Labai mus šie užsiėmimai grūdina ir stiprina. Labai daug čiauškam, guguojam, spygaujam - atradom kažką naujo thumbup.gif Tai štai kaip mes gyvenam.
Atsakyti