Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Andza @ 2007 11 26, 22:51)
Ačiū, rytoj pasiteirausim gydytojos 4u.gif

Laba,
kaip man keista su tais maitinimais-kiek daktaru, tiek nuomoniu...
mano dukrytei jau eina 4 menesiukas... musu seimos gydytoja liepe duot jau visokias vaisiu koseles (as pati maitinu misinukais).
Kai konsultavausi su kitu gydytoju, jis grieztai pasake, vaikams tik nuo 6 men. ir 12 min galima pradeti duoti kita maista. Iki tol jiems uztenka to, ka gauna is mamos pienelio arba misinuku....
supraskit kaip nori.... Manau blogiau nebus jei duosi, bet jei neduosi, tai irgi nieko tokio....
Atsakyti
QUOTE(Evushke @ 2007 11 27, 14:43)
Laba,
kaip man keista su tais maitinimais-kiek daktaru, tiek nuomoniu...
mano dukrytei jau eina 4 menesiukas... musu seimos gydytoja liepe duot jau visokias vaisiu koseles (as pati maitinu misinukais).
Kai konsultavausi su kitu gydytoju, jis grieztai pasake, vaikams tik nuo 6 men. ir 12 min galima pradeti duoti kita maista. Iki tol jiems uztenka to, ka gauna is mamos pienelio arba misinuku....
supraskit kaip nori.... Manau blogiau nebus jei duosi, bet jei neduosi, tai irgi nieko tokio....

Šiandien buvom pas gydytoją, tai sveriam 7kg ir ūgis 65,5cm, tai klausiau dėl primaitinimų ir pasakė, kad galima jau primaitinti, nes per mėnesi priaugom tik 500g, tai šiandien daviau bulvių košytės, aišku po MP ir mažoji valgė gana gerai 4u.gif Sakė galima duoti parduotuvinių košyčių , skirtus 4 mėnesių kudikiams.
Dar prieš dvi dienas mažylė pradėjo verstis nuo nugarytės ant pilviuko biggrin.gif , pradėjo skirti saviškius , varto medžiaginę knygutę ir ima kitus žaisliukus į rankytes. Labai jau nenori gulėti, nuolat kelia galvytę tongue.gif
Atsakyti
sveikutes ir as i jusu kompanija, taip pat esu aiste ax.gif ir leliukai panasiai gimę, liepos 20 d.,kas del maitinimo tai tikrai visos skirtingai, mano daktare sake kad pradet nuo darzovienes, o banano isvis nepatare, sake ne pagal musu klimatine zona, mes ju ne negrai lotuliukas.gif ir kol juos atveza labai ne kokiu budu islaikineja, todel geriau nuo lietuviskos bulvytes , cukinijos, kalafioro pradet vis ivedant po viena darzovyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra72: 27 lapkričio 2007 - 15:48
QUOTE(Andza @ 2007 11 27, 16:11)
Šiandien buvom pas gydytoją, tai sveriam 7kg ir ūgis 65,5cm, tai klausiau dėl primaitinimų ir pasakė, kad galima jau primaitinti, nes per mėnesi priaugom tik 500g, tai šiandien daviau bulvių košytės, aišku po MP ir mažoji valgė gana gerai  4u.gif  Sakė galima duoti parduotuvinių košyčių , skirtus 4 mėnesių kudikiams.
Dar prieš dvi dienas mažylė pradėjo verstis nuo nugarytės ant pilviuko  biggrin.gif , pradėjo skirti saviškius , varto medžiaginę knygutę ir ima kitus žaisliukus į rankytes. Labai jau nenori gulėti, nuolat kelia galvytę  tongue.gif

Laba,o mes valgom bananą ir nieko manau čia blogo,juk nežinom kaip ir kas užauginta ir lietuvoje.Bandėm valgyt bulvyčių,tai beria, vat ir suprask kad nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2007 11 28, 13:32)
Laba,o mes valgom bananą ir nieko manau čia blogo,juk nežinom kaip ir kas užauginta ir lietuvoje.Bandėm valgyt bulvyčių,tai beria, vat ir suprask kad nori  ax.gif

Ir ta pati lietuviška bulvytė gali turėti tiek nitratų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, maniskei dabar 4.5 men ir mes valgom viska kas nuo 4 men .Ir kosytes ir tyreles, niu banano pati nenori tai ir neduodu smile.gif Nors gyd sake kad tik nuo 6 men, bet as pabandziau ir jai labai labai patiko vis kazka naujo ragauti , tai dabar jau non stop :)Vis duodu naujas tyreles pabandyti ir valgo maze :)pirma labai atsargiai o jau paskui tai net ausys juda smile.gif
Atsakyti
Mes siandien buvom pas gydytoja, mums 4men.3dienos, 62cm ir 6.700kg, bet nieko sake neprimaitinet, maitinu aptamil 1, nusipirkau aptamil2 siandiena. bet daviau truputi paragaut banano, nepatiko schmoll.gif , bijau ka ir duot, liepe nieko neduot g.gif
Atsakyti
Man ir liepe nieko neduoti, be pabanziau ir su kitom mamoms pasisnekejau, tai ne viena jau nuo 3.5 men duoda tyreles.Svarbu kad maze gerai jauciais ir jai patinka, tai kodel neduoti, as nesuprantu!
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2007 11 28, 14:06)
Man ir liepe nieko neduoti, be pabanziau ir su kitom mamoms pasisnekejau, tai ne viena jau nuo 3.5 men duoda tyreles.Svarbu kad maze gerai jauciais ir jai patinka, tai kodel neduoti, as nesuprantu!

sako gydytoja, kad 1men. kotleta vaikas suvalgys, bet tokio kaip 4 men.amziaus leliukai su fermentais kazkas neisyvyste dar, tai as ir neduodu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda36: 28 lapkričio 2007 - 14:00
Tai ne apie toki sunku maista kalbu, kalbu apie ivaires tyreles vaisines darzoviu ir pan, o kotletuku aisku dar anksti :)KIEK ZINAU MESYTE GERiau DUOTI RAGAUTI KOKIU 6 AR 7 MEN IR TAI SU DARZOVEMIS SUTRINTA :)Tad dar neskubu pratinu prie lengvesniu tyreliu, kad neapkrauti skranduko.
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2007 11 28, 15:07)
Tai ne apie toki sunku maista kalbu, kalbu apie ivaires tyreles vaisines darzoviu ir pan, o kotletuku aisku dar anksti :)KIEK ZINAU MESYTE GERiau DUOTI RAGAUTI KOKIU 6 AR 7 MEN IR TAI SU DARZOVEMIS SUTRINTA :)Tad dar neskubu pratinu prie lengvesniu tyreliu, kad neapkrauti skranduko.

Labutis mamytes, o mums gydytojas patare viena vaisiu ar darzove ivasti iki 5 men. Tad duodu vaikuj tik oboliu sultis, bet jos labai rugscios ir vaikas nenoriai jos geria, nezinau kaip paskaninti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koaladi: 28 lapkričio 2007 - 15:36
QUOTE(WWWgarba @ 2007 11 28, 14:06)

labai skirtingai tos daktares pataria, va as irgi MP maitinu ir dar nieko nesiulau g.gif uztenka pieniuko ,ir svoris auga, gal tikrai nereikia apkrauti to virskinimo g.gif
Atsakyti