Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Koaladi @ 2007 11 23, 13:15)
Labutis, mamytes simulka ir aiste, musu vaikuciai gime ta pačia diena thumbup.gif , kaip saunu drinks_cheers.gif

labukas, o is kur busite?
o ir liniuotes tokios pacios:)
Atsakyti
Mums jau 4 mėn. ir 1 diena. Valgom mišinuką, nes mama eina į darbelį, o tėtis patapo "mama" metams. Vartytis nesivartom, bet manau greitai tai darysim, nes labai jau ant šoniuko riečiamės. Taip pat valgom daržovių ir vaisių tyreles. Naktį išmiegam nuo 22 val. iki 9 val. arba jei 6 val. ryto atsibudus pavalgo pienuko, tai keliasi 11.30 val. ŠAUNUOLĖ. Visa į tėtį miego atžvilgiu.... thumbup.gif
Aišku, atsidarė jau ligų sezonas: sloga, kosuliukai. Todėl nežinom nei koks ūgis, nei koks svoris verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ! smile.gif mano mazyliui yra 4men. ir 16 d. smile.gif as ir labai dziaugiuosi savo mazyliu ,kad po truputi kaska naujo ismoksta ! mazylis pradejo atskirti zmones kai pamato sypsosi biggrin.gif gal ir labai anksti butu,bet manau, kad mano mazyliui pradejo smegeneles formuotis gal neuzilgo jau dantuko sulauksim , tai dabar ka pajama i ranktytes tai viska kisa i burnyte ! labai judrus mazylis viskas idomu visur tik ziuri klausosi garsu ! viena jau zaidima rankyciu ismoka tai zaiziam labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, mum ryt bus 4 mėnesiukai, tai užsukau pas jus paskaityti ir buvau nustebinta, kaip čia daugelis rašo, kad duoda vaikučiams ir košyčių ir piure su mėsyte ir vaisių, o mum sakė , kad iki 6 mėn. nereikia nieko primaitinti, tai kaip čia yra g.gif , ar čia mamos pačios prigalvoja , ar gydytojai tai liepia ? verysad.gif
Ryt eisim svertis, skiepitis, matuotis ir užsuksim dar kartą į šią tiemelę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andza: 26 lapkričio 2007 - 11:49
QUOTE(Koaladi @ 2007 11 23, 13:15)
Labutis, mamytes simulka ir aiste, musu vaikuciai gime ta pačia diena thumbup.gif , kaip saunu drinks_cheers.gif

labas rytas, visoms:)
tai, kur dingo Koaladi ir Aiste?
noreciau su jumis susidraugauti, nes juk musu mazyliai gime ta pacia diena:)
lauksiu zinuciu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 11 26, 12:48)
Labutis, mum ryt bus 4 mėnesiukai, tai užsukau pas jus paskaityti ir buvau nustebinta, kaip čia daugelis rašo, kad duoda vaikučiams ir košyčių ir piure su mėsyte ir vaisių, o mum sakė , kad iki 6 mėn. nereikia nieko primaitinti, tai kaip čia yra  g.gif , ar čia mamos pačios prigalvoja , ar gydytojai tai liepia ? verysad.gif
Ryt eisim svertis, skiepitis, matuotis ir užsuksim dar kartą  į šią tiemelę  4u.gif

Labutis. Tikrai mamytes nieko neprigalvoja. Mums tai daktare pasake, kad 4mnesiu ivest darzoviu kosyte. Mes su mielu noru jas valgom! Sekmes jums! smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ! Musu gyditoja ir liepe po truputi pratinti mazyli prie vaisiu! Pradziai pasiule banano pora sauksteliu ! Mano mazyliui labai patiko dabar jau suvalgo apie 6 saukstelius thumbup.gif dabar jau pratinu prie obuoliuko! gereme jau sultys tik as praskiedziu su virintu vandenuku ! As manau kad po truputi galima duoti tik ne per daug ! Nes kiek jis gali gerti vien tik pienuka ! thumbup.gif tikiuosi viskas bus gerai nes ne viena duoda ir nieks neatsitinka manau negamintu ir tu tireliu jei butu negalima! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 11 26, 14:08)
Labutis. Tikrai mamytes nieko neprigalvoja. Mums tai daktare pasake, kad 4mnesiu ivest darzoviu kosyte. Mes su mielu noru jas valgom! Sekmes jums! smile.gif

labas vakaras, mielosios mamytes:)
musu gyd. irgi suejus mano maziui 4 men. patare jau pratint prie obuoliu koses, prie ivairiu tyreliu, nepabijot duot ir darzoviu koseliu, sulciu. Bet va, mano mazylis godziai valgo jau nuo 3,5 men. obuoliu tyreles is Hipp serijos, mociutes virta obuoliene ir labai pameges ramuneliu arbatele:)
sulciu kazkaip, kaip ir darzovieniu nepripazysta:(
Atsakyti
Pameginau dar duoti tyrele melyniu zinau ,kad labai sveika akytem, bet manajam mazyliui nelabai patiko verysad.gif ir truputi pilvuka pute tai naktele nekokia buvo doh.gif bet seip viskas gerai banana tai dievina ! smile.gif Gal kas megino kosytes daryti is kokiu dripsniu ar taip kaska panasaus? Maciau kad galima nuo 4 menesiuku tik bijau dar duoti ! Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike20 @ 2007 11 26, 18:00)
Sveikutes !                                                                                                        Musu gyditoja ir liepe po truputi pratinti mazyli prie vaisiu! Pradziai pasiule banano pora sauksteliu ! Mano mazyliui labai patiko dabar jau suvalgo apie 6 saukstelius thumbup.gif  dabar jau pratinu prie obuoliuko! gereme jau sultys tik as praskiedziu su virintu vandenuku ! As manau kad po truputi galima duoti tik ne per daug ! Nes kiek jis gali gerti vien tik pienuka ! thumbup.gif  tikiuosi viskas bus gerai nes ne viena duoda ir nieks neatsitinka manau negamintu ir tu tireliu jei butu negalima! smile.gif

Noriu paklaust, tai gal maitinat savo mažylius ne MP, o mišinukais, tai todėl ir liepia gydytojai primaitint?
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 11 26, 21:56)
Noriu paklaust, tai gal maitinat savo mažylius ne MP, o mišinukais, tai todėl ir liepia gydytojai primaitint?

mums gydytoja sake, kad ir MP ir misinukais maitinant, rekomenduojama 4 menesiu ivedinet kieta maista. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 11 26, 22:49)
mums gydytoja sake, kad ir MP ir misinukais maitinant, rekomenduojama 4 menesiu ivedinet kieta maista. 4u.gif

Ačiū, rytoj pasiteirausim gydytojos 4u.gif
Atsakyti